Şimdi Ara

Asus DSL-AC68U (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
53
Favori
241.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla hocam banada yenisini gönderdiler ama değişen bir şey olmadı. hattımda bir sorun yok zaten olsa diğer modemlerdede olur bi tek bu modemde oluyor. ve özellikle 7,5 dakka sonra dslnin pat diye sönmesi, ardından Ethernet ve wireles ışıklarınında kapanı açılıp modem sanki kendini resetliyor gibi ışıklarının sönüp yanması hatla matla alakası yok gibi geliyor bana. fw update ilede çözülmüyor reset fabrika ayarı vs hiçbirşekilde değişen bişey olmadı. birde ben şimdi tatildeyim iade istesem haftaya pazartesi geç kalmış olmam umarım elimde patlamasa iyi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokeradam

quote:

Orijinalden alıntı: motomurat

Ben hiç güncelleme yapmadım daha.benimde şöyle bor sorunum var.kardesimin 5ghz desteği olan telefonu modemi ilk kurduğumuzda 5ghz görüyordu sonra reset attık bir sorundan dolayı.sonradan hem o telefon hem de benim laptop 5ghz görmez oldu.buna rağmen TV her iki bandida goruyor ve su an 5ghz de bağlı sorun ne olabilir?

Sorun yasiyorsunuz neden son fireware yukleyip resetleyip temiz kurulum yapma ihtiyaci hissetmiyorsunuz. ben sorun yasasam ilk yapicagim iş son yazilimi yüklemek olurdu.

Hocam tabiki bu durumlarda ilk secim hard reset veya güncel firmware flaslamak.fakat bazen yeni firmware flaslamak beraberinde yeni sorunlar getiriyor.ornegin sizinde yaşadığınız disk hatasi problemi.zira kullandığım diskin içinde önemli yedeklerim var.bu yüzden disk formatlamayi göze alamam.çünkü sizin soylediginize gore diski formatlamak gerekebilir.bu arada dediğim gibi TV her iki bandında goruyor bana bu garip gelmişti.disk problemi yoksa yeni firmware ü flaslarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• motomurat kullanıcısına yanıt
    Disk hatası veriyor ancak @hey gelen mailde bunun sadece arayüzde oldugunu disk e yada dosyalara zarar gelmeyecegini yazmış asus, bence bir dene geri dönüş var nasılsa.
  • bu modemi iade edecez.

sürekli wireless internet kopuyor bazen 10 dk da bir , bazen yarım saatte bir. yukarıda paylaşılan her sürümü denedik hep aynı sorun oldu.

açıp kapatınca düzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memici

rt-ac87u yeni modem çıkmış 2400 hızında bence bunu bekleyin daha iyi çift çekirdekli olacakmış anti virüs de varmış

Adaptive QOS denilen uygulama tanıma özelliği de gelmiş.
    Asus bu özellikleri eski cihazlarına getirmezse büyük hata eder.
    Bu özellikler bu cihazda da N66 da da çalışabilecek şeyler.

Bende DSLN55U var Asus aylardır ne DM için ne kendisi için güncelleme yayınlamıyor. Asus yazılım konusunda kendisini geliştirmeli biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

bu modemi iade edecez.

sürekli wireless internet kopuyor bazen 10 dk da bir , bazen yarım saatte bir. yukarıda paylaşılan her sürümü denedik hep aynı sorun oldu.

Demek ki modem stabil değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

quote:

bu modemi iade edecez.

vallahi bilmiyorum artık alan herkeste bir problem var zaten öyle görünüyor.

ya cihazda bir üretim hatası var yada yazılımın hataların giderilmesi için baya bir zamana ihtiyaç var.

biz şimdilik iade edelimde ileride düzelirse gene alırız.

çok büyük hayal kırıklıgı oldu.

• quote:

bu modemi iade edecez.

Hizlial size 10 gun once verdi cihazlari biz vatandan bekledik Çakmalari vermesin size
    saka bir yana gonderin servise olmadi iade edin, suan 3 gundur modem araliksiz acik 50 gb download yapti ne net nede download kesildi alla nazarlardan saklasin benden yana verdigim her kurus Asus a helal olsun.

• quote:

quote:

bu modemi iade edecez.

Hizlial size 10 gun once verdi cihazlari biz vatandan bekledik Çakmalari vermesin size
    saka bir yana gonderin servise olmadi iade edin, suan 3 gundur modem araliksiz acik 50 gb download yapti ne net nede download kesildi alla nazarlardan saklasin benden yana verdigim her kurus Asus a helal olsun.

ben hızlı aldan almadım.

vatan computerdan aldım , bende geç alanlardanım.

• gojem G kullanıcısına yanıt
    burda cevap bulamayınca
    xdsl_feedback@asus.com
    mail attım
    belki sizede lazım olur diye paylaşıyım

Please go to Wireless->Professional->”Enable Radio”, set it to “No” to turn off WiFi signal.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

quote:

bu modemi iade edecez.

vallahi bilmiyorum artık alan herkeste bir problem var zaten öyle görünüyor.

ya cihazda bir üretim hatası var yada yazılımın hataların giderilmesi için baya bir zamana ihtiyaç var.

biz şimdilik iade edelimde ileride düzelirse gene alırız.

çok büyük hayal kırıklıgı oldu.

Aynen o kadar paraya insanın canı sıkılır. Bende de Asus RT-N56U router var baya oldu alalı ve ara ara sorun çıkartmıyor değil hani, bundan sonra Asus alımcam herhalde gene de büyük konuşmuyayım da...

• quote:

Orijinalden alıntı: gojem

burda cevap bulamayınca
    xdsl_feedback@asus.com
    mail attım
    belki sizede lazım olur diye paylaşıyım

Please go to Wireless->Professional->”Enable Radio”, set it to “No” to turn off WiFi signal.

Üstat turkcesini yazarmisin bizimde isimize yarar.

• bu modemden almak istiyordum almayayım mı.
    hepsiburada da 100tl hediye çeki 50tl çip parayla fiyat 360a geliyor.

fiber internet kullanıyorum aynı zamanda da tv hizmetinden faydalanıyorum.
    aynı şekilde bunları kullanmaya devam edebilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender86

bu modemden almak istiyordum almayayım mı.
    hepsiburada da 100tl hediye çeki 50tl çip parayla fiyat 360a geliyor.

fiber internet kullanıyorum aynı zamanda da tv hizmetinden faydalanıyorum.
    aynı şekilde bunları kullanmaya devam edebilirmiyim.

360 tl gözün kapali al on numara modem sorun yasayan bir iki kisi kismetsiz olanlar parasini hakeden modem hele 360 tl süper fiyat.

• modemi geçtiğimiz cuma aldım. adsl de sıkıntı yoktu. pazartesi günü asıl alma amacım olan vdsl e geçtim. dsl ışığı sürekli yanıp sönüyor. türktelekomdan ekipler geldi evin içinde ölçüm cihazlarıyla ölçüm yaptılar. 35mbit kayıpsız vdsl modeme kadar geliyor. modem arızalıdır diye aldığım yere durumu anlatıp birebir değişim yaptırdım(sağolsunlar hiç sorun çıkarmadılar). yeni modemde de aynı sorun olunca başka sebepler aramaya başladık. modemi bugün türktelekom müdürlüğüne götürdüm(gayrettepe). orda benim telefon ve bağlantımı boş bir hatta aktardılar ve denedik. modem adsl i de vdsl i de sorunsuz gördü. ancak müdürlükteki dolap ile benim muhitimde bulunan saha dolabı farklı markalarmış(benim muhitteki alcatel). 2 gündür asus servisi ile de irtibat halindeyim. modemi manuel olarak(hat-ip alamamasına rağmen) kurup ayarlarını ttnetdeki arkadaşlarla beraber yapmamıza rağmen sorun çözülemedi. bu arada türk telekom da sağolsun çok uğraştı alcatel ile irtibat kurup çözüm aradı. söylediklerine göre her sinyal türünü denemişler. hiçbir vdsl e modem cevap vermiyor ve adsl modem gibi davranıyormuş(ancak durum başka marka kutuda böyle değil sadece alcatel ile uyumsuz).
    işin özeti her yolu denedik benim bulunduğum muhitte vdsl hizmetini asus dsl ac68u ile almam mümkün olmadı. alacak arkadaşlar bunu da dikkate alsın. ben eğer mümkün olursa iade etmeye çalışacağım.

• NSymptom N kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sikayetinizi üst mesajdaki asus mail adresine ing. Olarak bildirseniz belki size ve bu sorunu yasayanlara yazilimla care bulabilirler. Ben adsl kullandigim icin suan sorun yok fiber gectigimde bizdede sıkıntı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 26 Ağustos 2014; 16:30:51 >
  • quote:

Hocam bu sikayetinizi üst mesajdaki asus mail adresine ing. Olarak bildirseniz belki size ve bu sorunu yasayanlara yazilimla care bulabilirler. Ben adsl kullandigim icin suan sorun yok fiber gectigimde bizdede sıkıntı olabilir.

+1

xdsl_feedback@asus.com adresine log dosyanızı, ayarlarınızı kaydedip mail atın dönüş yapacaklardır
  • açıkcası dün sabah 10dan beri durmaksızın bu işle uğraştım. araştırmadığım başvurmadığım kişi kurum kalmadı. servisten de bana verdikleri bilgi yeni yazılımla çözülse bile 2 ay süreceği yönünde. daha fazla uğraşmak ve zaman kaybetmek istemiyorum. sonuçta hepimiz son kullanıcının alacağı en iyi modem diyerek o kadar para veriyoruz. asli görevini bile yerine getirebilmesi için günlerce peşinde koşacaksak kimse kusura bakmasın o kadar da "iyi" bir modem sayılmaz bana göre.
  • bizde hipernet vdsl de sorun yaşiyoruz.

adsl de sorun yok sanırım.
  • siz arkadaşlara ileride faydası dokunması açısından ingilizce uzun uzun olayları anlatan bir feedback yolladım. ama ben iade edeceğim eğer mümkünse
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.