Şimdi Ara

Asus DSL-AC68U (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.650
Cevap
53
Favori
241.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu router gelince alsak orta halli örnegin airties 5650 ye mi baglasak ne yapsak.. canavar bir router yapmişlar.

anlayan biri varsa yalnız anlatsın routera ayrı modem baglayınca ne gibi sorunlar olur , performans kaybı oluyormu zor işmi.

hiç anlamıyorum bu modem ve routeri birbirine baglamayı , zaten o yüzden bu bu modeli bekledik aldık buda sorunlu çıktı.

http://www.technopat.net/2014/08/22/asus-rt-ac87u-kablosuz-routeri-tanitti/

• Asus DSL-AC68U

arkadaşlar sorun son güncellemedeymiş sanırım. sonu 2049 olan güncellemeden 2048 olana downgrade edince sorun çözüldü. sorun yaşayan arkadaşlar deneyip sonucu paylaşırsa sevinirim. merak ettim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NSymptom -- 26 Ağustos 2014; 21:55:49 >
  • beyler asus mh ile görüştüm genel olarak böyle bir şikayet olmadığını söylüyorlar.
    her türlü destek ve garanti sözünüde verdiler. birebir değişim para iadesi.
    bende sipariş ettim. 360TL ye maloldu.
  • arkadaşlar ac68u modelini vatan dan aldım eve geldim kurulum yapamadım asusa telefon ettim oradaki teknisyenler yardımcı olmaya calıstılar ama hepsi fos cıktı
    adamlar daha sattıkları aleti tanımıyorlar en az 10 kere kurulum yaptırdılar alet yine bağlanmadı östelik her seferinde arayüze girmek istediğimde önce bir
    pencere açılıyor ve o pencerede Ethernet hattınızı veya telefon bağlantınızı kontrol ettirin diye bir mesaj veriyor ulan kablolu kıytırık airties rt-111 canavar gibi
    çalışıyor bu sımarık hattınızı kontrol ettirin diyor daha sonra allta elleyapılandırmak için buraya tıklayın diyor ve tıklıyorum karsıma Windows güvenlik penceresi
    çıkıyor oradan kullanıcı adı ve şifresini admin,admin olarak girdiğimde arayüz karsıma çıkıyor cok göz alıcı doğrusu ama internet aniden kesilip ddns ye GİT
    diyor dolayısi ile döngü büyle devam ediyor ve internet bağlanmıyor TTNET i arıyorum bu cihazı desteklemiyoruz diyip asus a yönlendiriyorlar sonun da aleti
    koltuğumun altına alıp vatan bilgisayara gidiyorum servisteki elemanlar gayet ilgili benden aleti teslim alıp ertesi gün çektikleri mesajla hazır olduğunu ve gelip
    almamı istiyorlar bizde gidiyoruz bizim seker cocugu alıyoruz bağlıyoruz ve çalışıyor ertesi gün bilgisayarı açmadan wi-fi olarak Iphone 4 ile bağlanmaya
    çalışıyorum tık yok cepten arayüze giriyorum fakat fayda etmiyor ve bugün tekrar vatana götürdüm yarın ola hayrola bu yasadıklarımın içinde benim hata
    payım varsa elimdeki rt 111 airtiesın herbir diyotunu.direncini .transistörünün ayaklarını öperim eger alan varsa ve sınırsız 8-16 mbps ttnet kullanıyorsa
    ALLAH rızası için ayarlar hakkında bilgi versin hepinize Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: NSymptom

siz arkadaşlara ileride faydası dokunması açısından ingilizce uzun uzun olayları anlatan bir feedback yolladım. ama ben iade edeceğim eğer mümkünse

Tşkler iade etsenizde cevabi bizle paylasirsaniz sevinirim en azindan ffiber gectigimizde bizim isimize yarar. Birde yeni yazilimla duzelse bile iki ay surer diyen servis asus servisiyse emin olun burunlarindan getiririm yok öyle sorumsuzluk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NSymptom

Asus DSL-AC68U

arkadaşlar sorun son güncellemedeymiş sanırım. sonu 2049 olan güncellemeden 2048 olana backgrade edince sorun çözüldü. sorun yaşayan arkadaşlar deneyip sonucu paylaşırsa sevinirim. merak ettim...

Sikinti yasayanlar 2048i deneyebilir mi? Eger 2049da problem varsa anlamis oluruz. Bir de yeni firmware yukledikten sonra baglanti gelmediyse bile cihazi yeniden baslatip beklemeyi unutmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 26 Ağustos 2014; 20:02:39 >

• az evvel iade ettik cihazı.

1-2 ay bekleyelim yazılım otursun alırız veya yukarıda ki mesajımda dedigim gibi yeni gelecek olan router alırım.

şimdilik airties 5650 ye geri döndük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pecetos

arkadaşlar ac68u modelini vatan dan aldım eve geldim kurulum yapamadım asusa telefon ettim oradaki teknisyenler yardımcı olmaya calıstılar ama hepsi fos cıktı
    adamlar daha sattıkları aleti tanımıyorlar en az 10 kere kurulum yaptırdılar alet yine bağlanmadı östelik her seferinde arayüze girmek istediğimde önce bir
    pencere açılıyor ve o pencerede Ethernet hattınızı veya telefon bağlantınızı kontrol ettirin diye bir mesaj veriyor ulan kablolu kıytırık airties rt-111 canavar gibi
    çalışıyor bu sımarık hattınızı kontrol ettirin diyor daha sonra allta elleyapılandırmak için buraya tıklayın diyor ve tıklıyorum karsıma Windows güvenlik penceresi
    çıkıyor oradan kullanıcı adı ve şifresini admin,admin olarak girdiğimde arayüz karsıma çıkıyor cok göz alıcı doğrusu ama internet aniden kesilip ddns ye GİT
    diyor dolayısi ile döngü büyle devam ediyor ve internet bağlanmıyor TTNET i arıyorum bu cihazı desteklemiyoruz diyip asus a yönlendiriyorlar sonun da aleti
    koltuğumun altına alıp vatan bilgisayara gidiyorum servisteki elemanlar gayet ilgili benden aleti teslim alıp ertesi gün çektikleri mesajla hazır olduğunu ve gelip
    almamı istiyorlar bizde gidiyoruz bizim seker cocugu alıyoruz bağlıyoruz ve çalışıyor ertesi gün bilgisayarı açmadan wi-fi olarak Iphone 4 ile bağlanmaya
    çalışıyorum tık yok cepten arayüze giriyorum fakat fayda etmiyor ve bugün tekrar vatana götürdüm yarın ola hayrola bu yasadıklarımın içinde benim hata
    payım varsa elimdeki rt 111 airtiesın herbir diyotunu.direncini .transistörünün ayaklarını öperim eger alan varsa ve sınırsız 8-16 mbps ttnet kullanıyorsa
    ALLAH rızası için ayarlar hakkında bilgi versin hepinize Saygılar

bu işte bir yanlışlık var, bağlantınız dsl anladığım kadarıyla. önceki sayfada paylaştığım ön ayarlarla anlatılan şekilde bağlanmayı dener misiniz ?

• pecetos P kullanıcısına yanıt
    %100 senin hata payın var dostum kurulumu en kolay modemdir şu asus dsl68u ne ttnet e nede asus m.hizmetlerine ihtiyacın var sadece heyecan yapmadan modemi tak ayarla, mesajının sonunda saçma sapan şeyler yazmasan seni ciddiye alır daha fazla yardımcı olmaya çalışırdım ama bence tek amacın eglenmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender86

beyler asus mh ile görüştüm genel olarak böyle bir şikayet olmadığını söylüyorlar.
    her türlü destek ve garanti sözünüde verdiler. birebir değişim para iadesi.
    bende sipariş ettim. 360TL ye maloldu.

Hayırlısı olsun güzel bir karar verdin. Gelsinde hep beraber yardımlaşarak kurulum ayarlarını yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokeradam

%100 senin hata payın var dostum kurulumu en kolay modemdir şu asus dsl68u ne ttnet e nede asus m.hizmetlerine ihtiyacın var sadece heyecan yapmadan modemi tak ayarla, mesajının sonunda saçma sapan şeyler yazmasan seni ciddiye alır daha fazla yardımcı olmaya çalışırdım ama bence tek amacın eglenmek.

Hakikaten ne güzel demişsin,aldım kurdum bir sorun yok,olabilirdi de,ama bir problem varsa ancak bu kadar kötü anlatılırdı sonuna kadar okuyamadım bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frontoza

quote:

Orijinalden alıntı: Jokeradam

Hakikaten ne güzel demişsin,aldım kurdum bir sorun yok,olabilirdi de,ama bir problem varsa ancak bu kadar kötü anlatılırdı sonuna kadar okuyamadım bile.

İnan burda sorun yaşayan arkadaşlar için kendime olmuş gibi üzülüyorum. Hatta konuda bir arkadaşı hiç tanımadıgım halde evime bile davet ettim yardımcı olmak için sorun olur bendede var disk hatası veriyor ama önemli deil sadece arayüzde görünüyor dosya veya diske bir zararı yok dediler.

Bir kaç kez farklı yazılımlar denedim bu esnada kurulumu sıfırdan reset atarak yapsam bile bazen net gelmiyordu laptopumun sag alt köşede saatin yanında ag kısmından bu agı unut diyip yeniden şifreyi girdigimde net anında geliyordu bu çok basit bir şey bilen ustaları tenzih ederek bilmeyenlerin dikkatinden kaçabilir. Sorun yaşayanların çogu vdsl fiber baglantıda ben adsl kullandıgım için belkide sorun yaşamıyorum.

Yanlız şu bir gerçek belki çogu umursamaz torrentle işleri olmadıgı için benim için çok önemli oldugu için torrent olayı DM ile çok çok harika bu modemi almaya karar vermeden torrent hakkında bilgim yoktu açıkçası aldıktan sonra büyük srprüz oldu. İnş ilerde fiber baglantıda sorun yaşamam.

Bana göre fiber baglantı uyumsuzlugunu üste bir arkadaş yazmış alcatel uyumsuzlugu diye mutlaka yazılımla düzelticeklerdir. Mesela 2048 yazılımı ile altta bir çok adsl -vdsl güncellemesi verdiler bu genişleyerek devam edicektir. Adamlar pahalı bir model çıkardılar sadece biz deil avrupadaki kullanıcılarında memnun kalması için yogun çaba göstericeklerdir.

ASUS DSL-AC68U Firmware version 3.0.0.4.376_2048 (This product supports both Annex A and Annex B)
    1. DSL firmware updated - v1.0.1.3.
    2. DSL driver updated - v5.5.1.122.
    3. Download Master updated - v3.1.0.93.
    4. AiCloud updated - v2.0.0.8.
    5. Now supports VDSL WAN (PTM) multi service for IPTV.
    6. Now supports live notification service.
    7. Fine tune the Feedback feature.
    8. Fixed various UI related issues.
    9. Now supports Improved Impulse Noise Protection G.998.4 setting(Advanced Settings > Administration > DSL Setting).
    10. Add an option to control remove VLAN tag from WAN for IPTV interface.
    11. Remove VLAN tag from WAN if enable 802.1Q.
    12. Modify modulation from "Multiple Mode" to "G.DMT" if sync up with G.992.1 G.DMT.
    13. Fixed Dual WAN related issues.
    14. Now supports ADSL WAN (ATM) WAN Connection Type - PPPoA.
    15. DSL Setting > Stability Adjustment (ADSL), maximum value extend to 10 dB.
    16. Fixed VPN Server/Client related issues.
    17. ADSL WAN (ATM) QIS manual setting list updated.
    Add Australia ISP, Exetel.
    Add Australia ISP, Belong.
    Add United Kingdom ISP, Plusnet (PPPoA).
    Add United Kingdom ISP, Plusnet (PPPoE).
    Add United Kingdom ISP, IDnet - Home Lite.
    Add United Kingdom ISP, The Co-operative phone and broadband.
    Add United Kingdom ISP, The Post Office - Homephone and Broadband Premium.
    Add United Kingdom ISP, Demon Internet.
    Add United Kingdom ISP, Timico.
    Add Italy ISP, Telecom Italia (PPPoA).
    Add Czech Republic, T-Mobile.
    Add Slovakia ISP, Orange.
    Add New Zealand ISP, Vodafone.
    Add France ISP, French Data Network / Nerim.
    Add Germany ISP, Deutsche Telekom - T-DSL.
    Add Scotland ISP, BT Broadband.
    Add Germany ISP, Deutsche Telekom - IP Phone Call & Surf.
    Add Austria ISP, A1.
    Add Germany ISP, Versatel.
    Add Greece ISP, Otenet (VC-Mux).
    Add Belarus ISP, Beltelecom.
    Add South Africa ISP, Afrihost.
    Add Germany ISP, T-Online - Call and Surf.
    Add Italy ISP, Latina Telefonia.
    Add Scotland ISP, British Telecom - Option 3.
    Add Germany ISP, Mnet.
    18. VDSL WAN (PTM) QIS manual setting list updated.
    Add Czech Republic ISP, T-Mobile.
    Add New Zealand ISP, Bigpipe - Turbo.
    Add Russia ISP, Ростелеком - Интернет + IPTV.
    Add Germany ISP, Telekom - Call & Surf Comfort Speed.
    Add Czech Republic ISP, Telefónica Czech Republic, a.s.
    Add New Zealand ISP, Vodafone - VDSL.
    Add The Netherlands ISP, AX4ALL - Internet Extra 50/5.
    Add Norway ISP, Nextgentel - Bredband.
    Add Guernsey Channel Islands ISP, Sure - Superfast 40MB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 26 Ağustos 2014; 23:18:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gojem

burda cevap bulamayınca
    xdsl_feedback@asus.com
    mail attım
    belki sizede lazım olur diye paylaşıyım

Please go to Wireless->Professional->”Enable Radio”, set it to “No” to turn off WiFi signal.

talep üzerine
    browser üstünden wifi kapatıp açmayı anlatıyım
    192.168.1.1
    gelişmiş ayarlar
    kablosuz
    profesyonel
    Radyo Etkinleştirilsin mi
    evet veya hayır ile wifi kapatılıp açılabiliyor
    2 Frekans içinde ayrı ayrı yapmak gerekiyor.
  • asus dsl-ac68u ile internette bağlantı sorunu yaşayan arkadaşlara kendi tecrübemi aktarıyım belki faydası olur
    şuan modem ve internet sorunsuzca çalışıyor (3.0.0.4.376_2049)
    ttnet hipernet kullanıyorum

sorun yaşamadığım hat değeri
    Aşağı yönde hat zayıflaması 10.0 db
    Line Attenuation Down 10.0 dB

ac68u ve bundan önce asus n66 ile internette sorun yaşadığım hat değeri
    Aşağı yönde hat zayıflaması 34.0 db
    Line Attenuation Down 34.0 dB
    bu değerler ile internet kesiliyor bazende hiç bağlanmıyordu
    ama airties 5650 ve ttnetin verdiği huawei modem ile
    internete bağlanıp sorunsuzca kullanıyordum

Aşağı yönde hat zayıflamasına dikkat ederseniz faydası olabilir
    benim sorunlarımın kaynağı kesinlikle buydu ve çözüldü

airties ve huawei modemler 34db hat zayıflaması ile çalışırken
    asus niye bağlanmıyor derseniz cevabını asus yetkilisinin vermesi gerekir

kolaylar gelsin

• aldık bakalım başımıza neler gelecek 14 gün iade hakkım var hepsiburadaya hertürlü halledilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gojem

asus dsl-ac68u ile internette bağlantı sorunu yaşayan arkadaşlara kendi tecrübemi aktarıyım belki faydası olur
    şuan modem ve internet sorunsuzca çalışıyor (3.0.0.4.376_2049)
    ttnet hipernet kullanıyorum

sorun yaşamadığım hat değeri
    Aşağı yönde hat zayıflaması 10.0 db
    Line Attenuation Down 10.0 dB

ac68u ve bundan önce asus n66 ile internette sorun yaşadığım hat değeri
    Aşağı yönde hat zayıflaması 34.0 db
    Line Attenuation Down 34.0 dB
    bu değerler ile internet kesiliyor bazende hiç bağlanmıyordu
    ama airties 5650 ve ttnetin verdiği huawei modem ile
    internete bağlanıp sorunsuzca kullanıyordum

Aşağı yönde hat zayıflamasına dikkat ederseniz faydası olabilir
    benim sorunlarımın kaynağı kesinlikle buydu ve çözüldü

airties ve huawei modemler 34db hat zayıflaması ile çalışırken
    asus niye bağlanmıyor derseniz cevabını asus yetkilisinin vermesi gerekir

kolaylar gelsin

Merhabalar,

bu beta firmware i deneyebilir misiniz ? Default hali ile sorununuzu gideriyor mu ?

DSL-AC68U_3.0.0.4_376_2050-g5cee977_DSL_1.0.1.5.trx:
    https://www.asuswebstorage.com/navigate/s/536A08B462954446BDF26ABF1FB788E9Y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 27 Ağustos 2014; 14:07:24 >

• Asus 2050 hemen cikarmis dedim işi sıkı tutuyorlar yakinda sorunlar sifirlanir.

• Merhaba Arkadaşlar Bende Asus DSL AC-68U Kullanıcısıyım Yaklaşık 2.5 Haftadır şöyle bir sorunum var yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim cihazı aldım hızlı kurulumdan kurdum DSL ışığı yanıyor herşey normal fakat nete çıkmıyor asustaki yetkililerle görüştük onlarda ayarlar doğru güncelleme yapalım dediler yaptık o an için nete çıktı fakat modemden elektrik gidince açtığımızda tekrar nete çıkmıyor ( ayarlardan bir sorun yok olduğu gibi aynı) ip alamıyorum ttnet ten 3 farklı lokasyonda denedim aynı sorun devam ediyor 3 farklı lokasyonda farklı modemler aynı ayarlarla hiçbir sorun vermeden çalışıyor 2 gün uğraştıktan sonra geri gönderdim iade alın die gittim hemen yenisini aldım çok istediğimi için aynı yerden fakat bu da aynı :( şöyle birşey yaparak aktif olarak çalıştırıyorum şimdilik araya bir modem koyup ondan neti alıp 30 dk kadar çalıştırıyorum sonra hemen diğer modemin bağlantısını keserek asusa rj11 kablo takarak dsl geçiyorum ozaman çalışıyor wan ip alıyor taaaki modemden elektrik kesene kadar böyle saçma bir problemle boğuşuyorum asustaki yetkililerde sorun yok die tutturmuş duruyorlar enson güncellemeler yapılmış herşey normal ama garip bir sorun modem gerçekten inanılmaz geriye kalan tüm özelliklerinden çok memnunum 2.5 haftada tükendim vallahi asustan soğudum ki yıllardır çeşitli cihazlarını kullanıyorum yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: RevesNatav

Merhaba Arkadaşlar Bende Asus DSL AC-68U Kullanıcısıyım Yaklaşık 2.5 Haftadır şöyle bir sorunum var yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim cihazı aldım hızlı kurulumdan kurdum DSL ışığı yanıyor herşey normal fakat nete çıkmıyor asustaki yetkililerle görüştük onlarda ayarlar doğru güncelleme yapalım dediler yaptık o an için nete çıktı fakat modemden elektrik gidince açtığımızda tekrar nete çıkmıyor ( ayarlardan bir sorun yok olduğu gibi aynı) ip alamıyorum ttnet ten 3 farklı lokasyonda denedim aynı sorun devam ediyor 3 farklı lokasyonda farklı modemler aynı ayarlarla hiçbir sorun vermeden çalışıyor 2 gün uğraştıktan sonra geri gönderdim iade alın die gittim hemen yenisini aldım çok istediğimi için aynı yerden fakat bu da aynı :( şöyle birşey yaparak aktif olarak çalıştırıyorum şimdilik araya bir modem koyup ondan neti alıp 30 dk kadar çalıştırıyorum sonra hemen diğer modemin bağlantısını keserek asusa rj11 kablo takarak dsl geçiyorum ozaman çalışıyor wan ip alıyor taaaki modemden elektrik kesene kadar böyle saçma bir problemle boğuşuyorum asustaki yetkililerde sorun yok die tutturmuş duruyorlar enson güncellemeler yapılmış herşey normal ama garip bir sorun modem gerçekten inanılmaz geriye kalan tüm özelliklerinden çok memnunum 2.5 haftada tükendim vallahi asustan soğudum ki yıllardır çeşitli cihazlarını kullanıyorum yardımlarınızı bekliyorum

Yukardaki 2050 yi kurup dener misiniz?

• hey kullanıcısına yanıt
    Malesef onuda denedim :( sonuç yine hüsran
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.