Bildirim
Asus DSL-AC68U (20. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: RevesNatav
Malesef onuda denedim :( sonuç yine hüsran
2050'nin linkini yukarıda yanlış vermişim düzelttim şimdi bunu kurup deneyebilir misiniz ?
DSL-AC68U_3.0.0.4_376_2050-g5cee977_DSL_1.0.1.5.trx:
https://www.asuswebstorage.com/navigate/s/536A08B462954446BDF26ABF1FB788E9Y -
Son gonderdiginiz linki cihazin yanina gider gitmez deneyip bilgi verecegim yardim icin cok tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaslar bende yaklasik 15 gundur bu modemi kullaniyorum, hizlial sitesinden onsiparisle almistim.
Benimde cok degisik bir sorunum var uzak mesafeye powerline adaptor kullanarak internet erisimini yaymak istiyorum.
Modem internete bagli ve saatlerce calisir konumdayken ethernet kablosu ile powerline alisicini fise taktiktan hemen sonra CRC down sayisinda inanilmaz hizli bir artis oluyor ve internet kesiliyor.
Sonrasinda surekli modem internete baglaniyor ve kopuyor. Yaklasik 40 saniyede bir. Powerline alicisini fisten ve modemin ethernet portundan sokup modemi reboot etmeden duzelmiyor kesilmeler.
Bu surede SNR ve Line attenuation degerleri cok sacmaliyor, bazen 0 a dusuyor.
2049 firmware kullaniyordum asus tr ile konustum 2048 e dusurdum ancak halen ayni sorun devam ediyor.
Neden yapiyor olabilir, modem bozuk olabilr mi ? Daha once iki modemde kullandim bu powerline cihazini hic sorun yasamadim.
ikinci bir sorun ise traffic monitor sayfasi kablolu baglanti icin veri aktarma hizini vb gostermiyor. Sadece wan ve wireless sekmelerinde goruyorum ayrintilari.
Yardimci olabilecek varsa cok sevinirim.
-
arkadaşlar asus ile irtibat halindeyim. firmware için log dosyalarını istediler incelemek için. 2048 ile sorun yoksa 2049 ile de sorun olmaması beklenir dediler. ancak 2049u denedim hala problemli. burdaki arkadaşın bahsettiği 34db meselesi dahil tüm sorunları ilettim. umarım çözüm geliştirebilirler. -
arkadaşlar bende 15 gündür kullanıyorum internetle ilgili hiç bir sıkııntım yok hatta uçuyor diyebilirim DLNA teknolojisi manyak bundan önce Airties ac ve ZXYL ac yi denedim geri verip bunu aldım onlar bunun yanında sıfır
ama benimde bir sorunum var USB ile ilgili bazen sorunsuz bir şekilde linkleri indiriyorum pc kapalı olması çok iyi avantaj ama çoğu kez link görünmüyor torrent dahil bütün linklerden indiriyorum sırf onun için gittim vipmerkezine üye oldum FTP linkleri var diye ama ne yaptımsam indiremiyorum
link i yazıyorum kullanıcı adı ve şifre istiyor giriyorum yine aynı şekilde bekliyor bunu çözen oldumu lütfen yardım edin yoksa çıldıracam 3 gündür pc başından kalkamadım dakka başı usbye format atıyorum olmuyor yardım yardım yardım -
Hocam size nekadar teşekkür etsem azdır sorunum kökten çözüldü sanırım 3 kere yeniden başlattım , 3 kere fişlerden çekerek tekrar başlattım garanti olsun die 3 kerede sigortaları indirip denedim :) Mükemmel sonuç wan ip herseferinde almayı başardı tekrar tekrar teşekkürederim ... yeni yazılımda usb 3.0 portuyla alakalı ufak tefek disk tanımama sorunu çıktı ama oda düzeldi taraması birazdaha uzun sürüyor galiba -
quote:
Hocam size nekadar teşekkür etsem azdır sorunum kökten çözüldü sanırım 3 kere yeniden başlattım , 3 kere fişlerden çekerek tekrar başlattım garanti olsun die 3 kerede sigortaları indirip denedim :) Mükemmel sonuç wan ip herseferinde almayı başardı tekrar tekrar teşekkürederim ... yeni yazılımda usb 3.0 portuyla alakalı ufak tefek disk tanımama sorunu çıktı ama oda düzeldi taraması birazdaha uzun sürüyor galiba
güzel haber. Arkadaşlar bağlantı ile alakalı sorun olanlar 2050 beta yı deneyebilir mi ?
DSL-AC68U_3.0.0.4_376_2050-g5cee977_DSL_1.0.1.5.trx:
https://www.asuswebstorage.com/navigate/s/536A08B462954446BDF26ABF1FB788E9Y
-
quote:
Hocam size nekadar teşekkür etsem azdır sorunum kökten çözüldü sanırım 3 kere yeniden başlattım , 3 kere fişlerden çekerek tekrar başlattım garanti olsun die 3 kerede sigortaları indirip denedim :) Mükemmel sonuç wan ip herseferinde almayı başardı tekrar tekrar teşekkürederim ... yeni yazılımda usb 3.0 portuyla alakalı ufak tefek disk tanımama sorunu çıktı ama oda düzeldi taraması birazdaha uzun sürüyor galiba
Sorunun düzelmesine sevindim @hey sagolsun asusla aramızda köprü oluyor. Ellerine saglık.. -
Link olarak deilde direk torrent dosyası ekle ben torrent eklemede sıkıntı yaşamadım. Açıkçası link olarak ekleme ihtiyacı hissetmedim torrent seç bence. -
gerçekten dediğiniz gibi asusla güçlü bir köprü görevi sağladı asusun problemimi giderme şansım olmamıştı sizler sayesinde sonuca ulaştık tekrar teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: Jokeradam
Link olarak deilde direk torrent dosyası ekle ben torrent eklemede sıkıntı yaşamadım. Açıkçası link olarak ekleme ihtiyacı hissetmedim torrent seç bence.
hocam torrente ve diğer linklerde de sorun çıkmıyor ama bd50 bluray filimlerde torren bulamıyorum bende vip üye oldum bi siteye oda ftp çıktı linki yüklüyorum şifre istiy yani link gor şifre olarak vip üyeliğin verdiği şifreyi giriyorum yine o şekilde kalıyor yani başlamıyor
sizden rica etsem sizde bir denermisiniz yav sırf bunun için para verdik üye olduk lütfen yardımcı ol...birde sendede bazen yüklememe gibi sorun oluyormu yani yükleme ekranı görünmüyor ancak usbye format attığımda düzeliyor -
2048 bir kez ekledigim iki torrent kayboldu ama arayüzü yeniledigimde geri geldi 2049 ve eski yazılımlarda hiç olmadı 2048 de bir sefer olmuştu genelde 1080p indirdigim için digerlerini deneme şansı olmadı açıkçası bd50 link yok üye oldugum yerlerde. -
benim dediğim FTP linkle ilgili bd50 olması şart değil ftp linki giriyorum tanıyor şifre istiyor ama şifreyi girdiğim halde başlamıyor acaba başka bi ayar mı yapmak lazım bunubiliyormusun -
abicim şimdi hem torrent hemde başka link deniyorum hiçbiri başlamıyor Waiting de bekliyor demek sorun ftp değil ne oldu şimdi buna anlamadım varmı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz lütfen -
Benim AC68U da bugün geliyor. Fiber+Tivibu kullanıyorum. mevcut modem zyxell. bakalım akşam neler olacak.
bu asusun 24 saat müşteri hizmetleri var mı. -
quote:
Orijinalden alıntı: iskender86
Benim AC68U da bugün geliyor. Fiber+Tivibu kullanıyorum. mevcut modem zyxell. bakalım akşam neler olacak.
bu asusun 24 saat müşteri hizmetleri var mı.
9-18 arasi m. Hizmetleri.
quote:
quote:
ben evde 7 de oluyorum bu hiç iyi olmadı. -
quote:
quote:
quote:
ben evde 7 de oluyorum bu hiç iyi olmadı.
Ilk isin ustte @hey linkini verdigi 2050 yazilimini yükle fiber kullanan arkadaslarda yardimci olurlar.
hocam linkler düzeldi torent de tamam ama ftp yine aynı şifreyi girdiğim halde öyle bekliyor hata da vermiyor bu sorunu yaşayan kimse yokmu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X