Şimdi Ara

Asus DSL-AC68U (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.650
Cevap
53
Favori
241.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yapabilirler, hem yazılı hem video linkini vereyim size

yazılı:https://github.com/RMerl/asuswrt-merlin/wiki/Transmission-through-Optware

http://www.youtube.com/watch?v=hHBEMYJfLi8 burdada videolu linki var ayrıca bu linkteki üstad türkçe anlatmış biraz onun birazda bu verdiğim github'daki anlatım yolu ile yükledim takıldığınız nokta olursa yardımcı oluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: hey

quote:

Orijinalden alıntı: Jokeradam

quote:

yeni firmware asus sitede

http://www.asus.com/Networking/DSLAC68U/HelpDesk_Download/

Burdan yazılımı yükledigimizde disk hatası vermedi yanlız disk çıkarıp pc e takıp tekrar modeme taktıgımız an aynı disk hatasını veriyor.
    Bu arada modem dende pc den de diski çıkartırken güvenli kaldır işlemi ile yaptım. Bu son yazılım sorunlu disk hatası veriyor. Bu sorun olurmu bilmiyorum bir şekilde yazılımcılara bu hatayı bildirme imkanınız varsa güzel olur.

Bahsettiginiz disk hatasini anlamadim,hata veriyor ve calismasinda sikinti mi cikariyor yoksa sadece hata mi? ss verebilir misiniz?

Üstat bu disk hatası uyarısı bir sıkıntı çıkarmaz deilmi? disk de arıza gibi, iki sefer yazılımı yeniden yükleyip diske format atarak yediden denedim aynı hatayı veriyor. DM çalışmasında hiç bir sorun yok son sürat çalışıyor çok memnunum son sürüm harika oldu. İşte bu hatayıda almasaydık iyiydi. Umarım yazılımcıların haberi olmuştur herkesde yaptıgına göre genel yazılım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 30 Ağustos 2014; 11:36:16 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

yeni firmware asus sitede

http://www.asus.com/Networking/DSLAC68U/HelpDesk_Download/

Burdan yazılımı yükledigimizde disk hatası vermedi yanlız disk çıkarıp pc e takıp tekrar modeme taktıgımız an aynı disk hatasını veriyor.
    Bu arada modem dende pc den de diski çıkartırken güvenli kaldır işlemi ile yaptım. Bu son yazılım sorunlu disk hatası veriyor. Bu sorun olurmu bilmiyorum bir şekilde yazılımcılara bu hatayı bildirme imkanınız varsa güzel olur.

Bahsettiginiz disk hatasini anlamadim,hata veriyor ve calismasinda sikinti mi cikariyor yoksa sadece hata mi? ss verebilir misiniz?

Üstat bu disk hatası uyarısı bir sıkıntı çıkarmaz deilmi? disk de arıza gibi, iki sefer yazılımı yeniden yükleyip diske format atarak yediden denedim aynı hatayı veriyor. DM çalışmasında hiç bir sorun yok son sürat çalışıyor çok memnunum son sürüm harika oldu. İşte bu hatayıda almasaydık iyiydi. Umarım yazılımcıların haberi olmuştur herkesde yaptıgına göre genel yazılım hatası.

Asus DSL-AC68U
    Bu hatayı herkes alıyor neredeyse ben transmission yükledim ona rağmen alıyorum 50 defa formatladım ntfs vs bütün disk türlerinde veriyor ama modemi yeniden başlat arayüzden kaybolduğunu göreceksin

• serkanbabax S kullanıcısına yanıt
    Kayboluyor ama sonra gene hata veriyor son yazılımla oldu bu hata avrupada kullananlar vs asus bildirir yeni yazılımla mutlaka düzeltirler işki diski gümletmeyelim :) yoksa çalışmasında bir sıkıntı yok.
  • rt-ac87u yeni modem çıkmış 2400 hızında bence bunu bekleyin daha iyi çift çekirdekli olacakmış anti virüs de varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memici -- 24 Ağustos 2014; 18:43:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memici

rt-ac87u yeni modem çıkmış 2400 hızında bence bunu bekleyin daha iyi çift çekirdekli olacakmış anti virüs de varmış

O modem degil router adindan da anlasilacagi gibi hocam. RT demis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

quote:

rt-ac87u yeni modem çıkmış 2400 hızında bence bunu bekleyin daha iyi çift çekirdekli olacakmış anti virüs de varmış

Sendede yeni yazılımda disk hatası veriyormu? yeni yazılımla devammı ediyorsun eskiye döndünmü? bu hata uyarısı diske zarar verir diye çekiniyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Sendede yeni yazılımda disk hatası veriyormu? yeni yazılımla devammı ediyorsun eskiye döndünmü? bu hata uyarısı diske zarar verir diye çekiniyorum.

Ben su an modemi kullanmiyorum. Hani yazilimda guncellemedim henuz. Kullanmaya baslayinca eger hata verirse elbet yazarim buraya da.

• 24 Mbps Fiber varsa bölgende, 20 Mbps ADSL2 de vardır büyük ihtimalle ,arasında pek bir fark olacağını sanmıyorum.
    neticede 20 Mbps:2,5Mb/sn 24Mbps:3Mb/sn.Fiber yapıyorsan olması gereken hız 100 Mbps:12,5 MB/sn bence Full HD medya ve oyunda sorun yaşamazsın o hızlarda..Ancak teknolojiyi ve hızı bize lütuf gördükleri için acaip fahiş fiyatlara satılıyor canım ülkemde.Sözde özelleşecek diye sattılar,adamlar özel tekel oldu,kimsede ses etmiyor,nede olsa aynı kaptan yallanıyorlar nasılsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frontoza -- 25 Ağustos 2014; 12:48:26 >
  • quote:

quote:

doğrudur ama ilk önce rt sonra dsl çıkartıyor asus ürünü aldığım yere geri iade ettim cayma hakkımı kullanıp bu asus aldığım ikinci modemdi 2 ci kez geri verdim bana hayır gelmedi alana hayırlı olsun
  • Merhabalar,
    Cihazla alakalı tüm teknik sorunlarınızı xdsl_feedback@asus.com mailine ingilizce olarak gönderebilirsiniz. Harddisk hatası ile alakalı mail attım ben de dönüş gelince haber ederim.
  • disk hatası alanlar aşağıdaki gibi cevap geldi, yani hata kullanıcı arayüzünden kaynaklanıyor dolayısıyla dosya veya diske zarar verecek bir işlem yapılmıyor.

"
    As for following, no need to be concerned, as far as I know just UI issue thus no files/disk would be damaged. Thanks."
  • quote:

disk hatası alanlar aşağıdaki gibi cevap geldi, yani hata kullanıcı arayüzünden kaynaklanıyor dolayısıyla dosya veya diske zarar verecek bir işlem yapılmıyor.

"
    As for following, no need to be concerned, as far as I know just UI issue thus no files/disk would be damaged. Thanks."

Tskler diske zarar gelmesinde varsin ara yüzünde hata versin onemi yok ilgin için tekrar tskler.

• hızlıal dan aldığım modemde arıza vardı internet sürekli kopuyordu 5 ghz bandı çalışmıyordu varmı böyle sorun yaşayan arkadaşlar
  • Ben hiç güncelleme yapmadım daha.benimde şöyle bor sorunum var.kardesimin 5ghz desteği olan telefonu modemi ilk kurduğumuzda 5ghz görüyordu sonra reset attık bir sorundan dolayı.sonradan hem o telefon hem de benim laptop 5ghz görmez oldu.buna rağmen TV her iki bandida goruyor ve su an 5ghz de bağlı sorun ne olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

hızlıal dan aldığım modemde arıza vardı internet sürekli kopuyordu 5 ghz bandı çalışmıyordu varmı böyle sorun yaşayan arkadaşlar

hocam aynı sorun var, 1 kere aldım hızlıaldan, ilk kurulumda sorun yoktu, 1 kere yeniden başlattıktan sonra modem iflah olmadı her 7,5 dakikadan sonra dsl ışığı pat diye sönüyor, powerdan kapatıp açmadan gelmiyor internet bunu yapsamda 7,5 dk sonra aynı muhabbet, sürekli başında dikilip kapatıp açcan modemi. iade ettim değişim ile yeni ürün gönderdiler aynı sorun devam ediyor. adsl 8 mb kullanıyorum full sınırsız. uzun süre n55u kullandım sorunsuz, ondan sonra n66u kullandım ama wifisi berbattı diye iade ettim bu modemi beklerken n12e kullandım sorunsuz, hiçbirinde dsl ışığı sönme modemin kendini 7,5 dk da bir resetlemesi olmuyordu. n12e ile 1 dk da internete bağlanırken bu 1 dk da powerdan başka ışığı yanmıyor çok hantal geldi bana. 2 modemde aynı kronik sorun var, belkide hızlıalın getirdiği seridemi bir sorun var bilemedim, sende böyle yazınca sorunun bana has olmadığını düşünmeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tygris85 -- 25 Ağustos 2014; 23:45:43 >

• Tygris85 kullanıcısına yanıt
    Ben vatandan aldim. 15 gündür kullaniyorum. Hicbir sekilde kopma vs yasamadim. Her iki kanaldada sorunsuz kullaniyorum. Hic dikkatimi cekmedi ama acilisda aman aman gec acildigi yok varsayalim hantal acilsin DM performansi muhtesem son fireware ile utorrentten farki yok sadecebu özelliği icin parasinin her kuruşunu hakediyor ben son derece memnunum. Sanirim sizin sansizliginiz yanliz hattinizla kablolamanizida kontrol edin derim. Birde usta arkadaslarin dedigi gibi son firewareyi yukledikten sonra modeme reset atip tekrar deneyin. Kisaca torrentle isiniz varsa kolay vazgecilecek bir modem deil laptopum kurtuldu bütün torrent isimi hallediyor.

• Tygris85 kullanıcısına yanıt
    cumartesi hızlıal a gönderdim cihazı bugün yenisini gönderiyoruz diye mail attılar inşallah gelende sıkıntı çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: motomurat

Ben hiç güncelleme yapmadım daha.benimde şöyle bor sorunum var.kardesimin 5ghz desteği olan telefonu modemi ilk kurduğumuzda 5ghz görüyordu sonra reset attık bir sorundan dolayı.sonradan hem o telefon hem de benim laptop 5ghz görmez oldu.buna rağmen TV her iki bandida goruyor ve su an 5ghz de bağlı sorun ne olabilir?

Sorun yasiyorsunuz neden son fireware yukleyip resetleyip temiz kurulum yapma ihtiyaci hissetmiyorsunuz. ben sorun yasasam ilk yapicagim iş son yazilimi yüklemek olurdu.

• quote:

Ben vatandan aldim. 15 gündür kullaniyorum. Hicbir sekilde kopma vs yasamadim. Her iki kanaldada sorunsuz kullaniyorum. Hic dikkatimi cekmedi ama acilisda aman aman gec acildigi yok varsayalim hantal acilsin DM performansi muhtesem son fireware ile utorrentten farki yok sadecebu özelliği icin parasinin her kuruşunu hakediyor ben son derece memnunum. Sanirim sizin sansizliginiz yanliz hattinizla kablolamanizida kontrol edin derim. Birde usta arkadaslarin dedigi gibi son firewareyi yukledikten sonra modeme reset atip tekrar deneyin. Kisaca torrentle isiniz varsa kolay vazgecilecek bir modem deil laptopum kurtuldu bütün torrent isimi hallediyor.

hocam 2 senedir hipernet kullanmıyorum airteis 5650 modem var onda bir sıkıntı yok kabloda sıkıntı olsa bu modemde de kopma olurdu ama asus da sıkıntı vardı bu değerler asus da 3/1 e düşüyordu
    Asus DSL-AC68U

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.