Şimdi Ara

Asus DSL-AC68U (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.656
Cevap
53
Favori
241.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://www.snbforums.com/threads/dsl-ac68u-asuswrt-merlin-builds-for-dsl-routers.55985/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gps.navigation kullanıcısına yanıt
    Modemi dsl-ac68u dan rt-ac68u ya çeviriyorlar. Yani artık modem değil router oluyor. Daha önce paylaşmıştı bazı arkadaşlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telekomun modemi çalışıyor ama dsl ac68u çalışmıyor, demek ki sorun modemde diye düşünürken. Binlerce yerli yabancı sitede çözüm ararken, aklıma "dur ya birde şu RJ11 bağlantısını değiştireyim" geldi.
    Bağlantıyı değiştirip tekrar deneyince 30sn içinde dsl led sabitlendi. 7-8 deneme yaptım ve her seferinde dsl hattı sorunsuz bağlantı sağladı.
    Hala içimde bir şüphe var ve denemeye devam ediyorum.
    Çıkardığım sonuç şu ki, dsl ac68u kablo ve bağlantılarına dikkat edeceksin. İlk bakmam gereken kablo idi ama beni telekomun modemi ters köşe yaptı.
    Umarım sorun tekrarlanmaz.
  • soqo kullanıcısına yanıt
    Pc ile modem arasındaki kabloyu farklı ethernet portuna bağlayıncamı sorun düzeldi?
  • Technical_Support kullanıcısına yanıt
    Hayır. Bildiğin telefon (hat) kablosu. İlginç olan da bu zaten. 20-25 deneme oldu hatta elektrik gitti geldi sorun çıkmadı şimdilik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soqo

Telekomun modemi çalışıyor ama dsl ac68u çalışmıyor, demek ki sorun modemde diye düşünürken. Binlerce yerli yabancı sitede çözüm ararken, aklıma "dur ya birde şu RJ11 bağlantısını değiştireyim" geldi.
    Bağlantıyı değiştirip tekrar deneyince 30sn içinde dsl led sabitlendi. 7-8 deneme yaptım ve her seferinde dsl hattı sorunsuz bağlantı sağladı.
    Hala içimde bir şüphe var ve denemeye devam ediyorum.
    Çıkardığım sonuç şu ki, dsl ac68u kablo ve bağlantılarına dikkat edeceksin. İlk bakmam gereken kablo idi ama beni telekomun modemi ters köşe yaptı.
    Umarım sorun tekrarlanmaz.
    Bendede aynı durum. Fakat kablo vs imkansız sıkıntılı olması. Modem dsl hat tamamen ayrılıp gelince bağlanıyor. Takılıyken kapatıp açınca bağlanmıyor. Saçmalık

• quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Deneyen oldu mu ???

https://www.snbforums.com/threads/dsl-ac68u-asuswrt-merlin-builds-for-dsl-routers.55985/
    ben kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım. merlin'e yazılan adblocker ve istatistik scriptleri için kurmuştum onlar da bayağı başarılı çalışıyor.
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Dur tahmin edeyim garantisi bittikten hemen sonra Dsl ışığı söndü cihaz artık modem değil buna emin olun ama çöpe atmayın veya satmayın. Çünkü bir medya sunucusu olarak hala iş görüyor.

• DSL Firmware'inin kaybolma durumu bende de oldu. Çözüm için bir yöntem buldum;

Kısaca özetlersek; internetten 3.0.0.4_384.81981 sürüm u yukledim. Açtım bidaha yükledim web arayuzden. Sonra bidaha yükledim. Sonra arayüzden sürüm update i yaptım (bunun için 2 inci modemi ethernet ile wandan bağladım). Sonra kapatıp açılışta wps butonuna basılı tuttum. Dsl ışığı yandı. İnternet geldi.

Birkaç hafta sonra modemi el ile kapatıp açtım. Bir baktım ki yine gitti. :-) Bunun derdi bitmiyor. Yeni bir modem alacağız sanırım. %100 çalışan bir çözüm sanırım yok. İnternette üst üste flash layın. Sonra wps e basarak resetleyin diyen yabancı siteler var ama. Kimisinde çalışıyor kimisinde çalışmıyor. Ben bir kere başardım ama ikinciyi henüz başaramadım.

Bence problem tamamen yazılımsal, herkeste bir anda garanti bittikten sonra bu sorunun olması normal değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo0 -- 16 Eylül 2020; 15:0:6 >

• Telefon kablosunu değiştirince benim de sorunum çözüldü ancak bunun muadili iyi bir modem alma zamanı geldi sanırım. Var mı öneriniz dostlar? Hangi modeli almalıyız?
  • Merhaba,

Sıkıntı yaşayan arkadaşlar, yaşamış olduğunuz problemler için üzgünüm. Sizden ricam bu adrese probleminizi iletebilir misiniz? Direk cihazı geliştiren ekip sorununuzun ne olduğuna bakıp size geri dönüş yapacaktır.
    broadband_feedback@asus.com

İngilizceniz iyi ise ingilizce yazarsanız daha hızlı olur ama Türkçe de yazabilirsiniz. Mümkün olduğunca detay verebilirseniz iyi olur.

Bir şekilde probleminizin çözülmesi için elimden geleni yapacağım
    broadband_feedback@asus.com
    @neo0
    @mixed_mind
    @atabey444
    @Marko Ramius
    @gps.navigation
    @TulparHAN
    @nirvanha
    @D.Levent/mention]
    @LGatakan
    @soqo
    @cenk501923
    @theraptorx
    @FRAGILE

• hey kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz mail adresine sorunu detaylı yazıp gönderdim bakalım, dönüş olursa buradan paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technical_Support

Verdiğiniz mail adresine sorunu detaylı yazıp gönderdim bakalım, dönüş olursa buradan paylaşacağım.
    ilgilenecekler, çözülecektir ama bir şekilde teknik çözüm bulunamazsa da lütfen bana yazım pm den
    Ben yaşadığım süreci detaylı olarak yazdım İngilizce bilmiyorum umarım çözüm sağlanır.
    Benım AC68U elektrik gidince tekrar bozuldu
  • Bende yazayım ama çözüm bulunacağını sanmıyorum. Bilerek mi yapılıyor diye düşünmüyor değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Bende yazayım ama çözüm bulunacağını sanmıyorum. Bilerek mi yapılıyor diye düşünmüyor değilim
    Bilerek yapılamaz kesinlikle. Bir şekilde çözülecek merak etmeyiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Ben yaşadığım süreci detaylı olarak yazdım İngilizce bilmiyorum umarım çözüm sağlanır.
    Benım AC68U elektrik gidince tekrar bozuldu
  • Sorunu bağlantı problemi olanlar, yani hatta bağlanamayanlar perşembe gününe kadar bana pm atabilir mi acaba ? En azından probleminiz çözülene kadar adreslerinize en azından bir cihaz göndersinler adres bilgilerinizi de gönderirsiniz

@neo0
    @mixed_mind
    @atabey444
    @Marko Ramius
    @gps.navigation
    @TulparHAN
    @nirvanha
    @D.Levent/mention]
    @LGatakan
    @soqo
    @cenk501923
    @theraptorx
    @FRAGILE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 8 Eylül 2020; 17:38:14 >
    Hocam overclock dönemlerinden adınızı hatırlıyorum. Şu davranışınız takdir edilesi naçizane söylüyorum.
    Bir de ayıptır sorması firma ile bağlantınız nedir tam olarak? Asus personeli misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: 0ldskool

Hocam overclock dönemlerinden adınızı hatırlıyorum. Şu davranışınız takdir edilesi naçizane söylüyorum.
    Bir de ayıptır sorması firma ile bağlantınız nedir tam olarak? Asus personeli misiniz?
    Normal hayatta bağlantım var evet ama burada her forum kullanıcısı kadar tarafsızım

Servise oransal dönüşler olarak bakınca bir problem görülmemekte bu model için, zaten arızalanan herhangi bir model için değişimi yapılıyor garanti süresi içinde; fakat bu demek değil ki cihaz 3.senesinin sonunda bozulsun, eğer böyle bir durum varsa, üretimsel bir hata, belki belli bir serideki hata vs, tabi ki nedeni araştırılacak ve çözülmesi için elden gelen yapılacak

• 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.