Şimdi Ara

Asus DSL-AC68U (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
4.656
Cevap
53
Favori
242.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tesekkurler.
    Ne yalan soyleyeyim su mention’ladiginiz kullanicilar cok sansli. Bu devirde sattigi malin arkasinda duran firma azaldi. Ustune siz de kullanicilara kendi baglantilariniz sayesinde ekstra destek oluyorsunuz. Normalde (diger firmalar icin) paylastiginiz o teknik destek mail adresini bulmak, yedek modem temin etmek vs hep mesele. Helal olsun. Saygilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey

Bilerek yapılamaz kesinlikle. Bir şekilde çözülecek merak etmeyiniz

Alıntıları Göster
    Üstad maalesef çözülmedi şu ana kadar. Modem çok iyi ancak 10 yıl önce aldığım modem çalışmasına rağmen bu modemin bu kadar kısa sürede bozulması üzücü. Üstelik tamir parası olarak cihaz parasından fazlası isteniyor.
  • hey kullanıcısına yanıt
    Hocam millet cihazı gücellemeye korkar oldu, normal fiwmware yanında birde dsl firmware dosyası yayınlasalar iş çözelecek gibi duruyor.
  • Garantiden sonra fw güncellemesi büyük risk gerçekten. Tavsiye etmiyorum.
  • Technical_Support kullanıcısına yanıt
    Yazılım güncellemesi problem olmadı da Elektrik gidip gelince benim cihaz 1 kere bozuldu Mayıs sonunda gelen güncellemeyi yapınca tekrar düzeldi. 44 gün sonra Elektrik gitti tekrar dsl çalışmadı.
    Bence yazılım ile hiç alakası yok BİOS pili çıkartır gibi elektrik gidince DSL özelliği kayboluyor o kadar umarım asus bu problemi çözer çünkü severek kullanıyordum cihazı Router moduna alıp öyle kullanıyorum atmaya kıyamıyorum
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Bende de tam tersi durum var, modemi düğmeden yeniden başlatınca sorun olmuyor, arayüzden yeniden başlattığımda dsl uçuyor ve bağlanmıyor. Bu durum oluşursa aldığım yedek dosyasını geri yükleyerek sorunu hızlıca çözebiliyorum. Tabi burada amacımız kalıcı bir çözüm bulmak.
    Modem gerçekten çok güzel fakat bu sorun milleti asus modemlerden soğuttu, inşallah (hey) bir çözüm bulunmasına vesile olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technical_Support

Bende de tam tersi durum var, modemi düğmeden yeniden başlatınca sorun olmuyor, arayüzden yeniden başlattığımda dsl uçuyor ve bağlanmıyor. Bu durum oluşursa aldığım yedek dosyasını geri yükleyerek sorunu hızlıca çözebiliyorum. Tabi burada amacımız kalıcı bir çözüm bulmak.
    Modem gerçekten çok güzel fakat bu sorun milleti asus modemlerden soğuttu, inşallah (hey) bir çözüm bulunmasına vesile olur.
    Ben de modem ne şekilde kapanırsa kapansın dsl uçuyor çoğu zaman 2 saat uğraş sonucu geliyor ama geçici tabi sırf bu yüzden ups e bağladım geçen uzun süre elektrik gidince upsin şarjı bitince yine başa döndük tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hey

Sorunu bağlantı problemi olanlar, yani hatta bağlanamayanlar perşembe gününe kadar bana pm atabilir mi acaba ? En azından probleminiz çözülene kadar adreslerinize en azından bir cihaz göndersinler adres bilgilerinizi de gönderirsiniz

@neo0
    @mixed_mind
    @atabey444
    @Marko Ramius
    @gps.navigation
    @TulparHAN
    @nirvanha
    @D.Levent/mention]
    @LGatakan
    @soqo
    @cenk501923
    @theraptorx
    @FRAGILE
    Hocam teşekkürler özelden bilgileri attım kullandığım ürünlerden ses kartina(phoebus) kadar hersey asus marka şimdiye kadar gerçekten bir sıkıntı olmadı ama güncelleme yaptıktan sonra modemden dsl in uçması çok canımı sıktı şu an ne yaptıysam dsl yazılımı gelmiyor 10 kere denemede 1 kere belki dsl ışığı geliyor o da geçici kapatıp açınca geri gidiyor makul bir tamir ücretine de razıyım şahsen ben. İnşallah servis bölümü de sizin gibi olumlu dönüş yaparlar çözüm olmasa bile uğraştığınız için teşekkürler

• @cenk501923
    Dönüş olacak merak etmeyiniz.

Problem yaşayan arkadaşlar geçici cihaz ihtiyacınız var ise lütfen adres bilgilerinizi bugün bana pm atınız, yarın gönderim yapılacak
  • Üstad geçici cihaz derken, sonrasında iade mi alınacak cihazlar Sorunun çözümü için bugün mail atacağım ancak umudum yok açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Üstad geçici cihaz derken, sonrasında iade mi alınacak cihazlar Sorunun çözümü için bugün mail atacağım ancak umudum yok açıkçası.
    Olumlu olun
  • Üstad tamamdır. Akşam yazacağım. Yedek cihaz konusunda da pm attım.

Keşke tüm firmalarda sizin gibi insanlar olsa. Muhatap bulmak bile zor. Her şey ürünü satana kadar maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZuCChiNi

İşyerinde 3 yıldır ASUS DSL-AC68U kullanıyorum.
    İnternetim Fixnet VDSL

Evde Turknet kullanıyorum.
    Evde girebildiğim sitelere işyerinde giremiyorum.
    Bu siteler genelde BTK'nın yasakladığı siteler.

DNS de ayarlasam, modemdeki firewall, aile koruması gibi güvenlikleri de iptal etsem engeli kaldıramadım.
    WiFi üzerinden açtığımda BTK'nın mesajını görüyorum. Yanis siteler WiFi üzerinden açılıyor.

Fixnet'i aradım herhangi bir site engellemek gibi uygyulamalarının olmadığını söyledi.
    Sadece kendi bilgisayarımdan değil işyerindeki diğer bilgisayarlardan da bu sitelere giriş yapılamıyor.
    Modemden kaynaklandığını düşünüyorum.
    Gözden kaçırdığım bir ayar mı var acaba?
    Nihayet meseleyi hallettim.

Sıkıntının cihazlardan, servis sağlayıcıdan veya bağlantı ayarlarından olmadığına emindim.
    AiProtection'dan şüpheleniyordum. Konuyu bu minvalde araştırdığımda şüphemi doğrulayacak sonuçlara ulaştım.
    Hatta snbforum'da birinin bunu nasıl hallettiğini forumda yazdığını, yönetim tarafından hem mesajının silindiğini hem de forumdan atıldığını okudum.
    Bu yüzden nasıl hallettiğimi yazamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZuCChiNi -- 11 Eylül 2020; 11:34:46 >

• Modem maşallah bilgisayar gibi. Beraberinde de riskleri getiriyor tabi.
    Attığım maile istinaden gelen cevap Asus DSL-AC68U

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Modemin arayüzüne erişemiyoruz ki gönderelim. Sabit ip dahil tonla şey denedim olmadı.
  • ZuCChiNi kullanıcısına yanıt
    Ne alaka ya devlet sırrını, mit bilgilerinimi açıklıcaksın da bu kadar kasıyorsun. Biliyorsan yaz işte. Bu kadar saçmalamanın anlamı ne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical_Support -- 14 Eylül 2020; 16:3:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gündüzözer

Attığım maile istinaden gelen cevap
    sanırım sizin cihaz internete bağlanıyordu, sizden modem arayüzündeki feedback geri dönüş formundan DSL Line Diagnostic i Yes yapıp ve Dianostic debug log capture durationı da 24saat yapıp göndermenizi istemişer

Ellerinize sağlık ben ummuyordum ama utandım şahsen çok teşekkürler Asus DSL-AC68U

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bakalım bende mail attım merak ediyorum nasıl bir geri dönüş olarak bu attığım belkide 10. Mail hayırlısı

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.