Siz yazdıktan sonra baktım da fiyatlar saçmalamış. Bu durumda ax82u almanız mantıklı. İnternet aldığınız firmanın modeminin yerine mi kullanacaksınız? Eğer öyleyse uyumluluğunu kontrol edin. Köprü yapıp kullanacaksanız sorun olacağını düşünmüyorum. |
ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin (105. sayfa)
-
-
-
Bence değerler normal. Kablosuz bağlanıyorsanız bağlandığınız cihazın veya bilgisayarın ağ kartının (wifi 6 @160mhz) bu hızları desteklediğinden emin olun. Bir de kablosuz bağlantıda 160 mhz ayarı modem ayarlarında açık olsun. Yine bir şey değişmezse bilgisayarınızı kablolu olarak bağlayıp bir test yapın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kablolu bağlantı ile bağlanıyorum sadece telefon wifi de bu değerler düşük çıkıyor daha yüksek çıkması gerekmiyormu. Çünkü içeride ki modem e wifi ile bağlandığım da üstte ki değerleri çok rahat alırken Asus modem e bu kadar para verince bu hızları almamak üzücü
Normalde almanız lazım ilginç bir durum
DSL-AX82U modeli 200 Mbps üstü internet için uygun değildir.
-
Halihazırda 1 Gbps fiber bağlantıda router olarak DSL-AX82U kullanarak bu mesajı yazıyorum. Önceden DSL hat ile kullandığım için elimde bu modem mevcuttu. Gayet performanslı olarak kullanabiliyorum. QoS açık olmadığı sürece router olarak iş görüyor.
-
keenetic titan ile değiştirsem yararlı olur mu ?
-
Hocam bende router olarak kullanıyorum fakat AP modunda sadece bu seçenekler mevcut ve 700 üstü göremiyorum şuan modemde sizler nasıl yaptınız?
-
Bellek kullanımı sürekli %61 de bu normal mi ?
-
normal eğer cpu yüzde 90 üzeri olursa anormal olur.
-
bende rt-ax86u var 1000 mb alıyorum.
-
Benim modem router modunda gpon cihazına bağlı. Access point olarakta bir süre kullandım. AP olarak kullandığınızda hızı hangi cihaz üzerinde ölçüyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asus 5G üzerinden hocam
-
Fiberden sonra ax82u yu router modunda çalıştırsanız. Elinizdeki diğer keenetic viva routerı ap modunda kullansanız?
Bu arada 5ghzde elinizdeki telefon veya tablet vs cihazın wireless teknolojiside download ölçümünü etkiler. Örneğin ben s22 cep telefonumla routerın dibinde 700 mbit civarı hız alabiliyorum.
viva da Wifi6 desteği olsa o şekilde yapacaktım.
-
bilmiyorum hocam bende Galaxy S24 cihaz var Iss nın verdiği modemde rahatlıkla her ölçümde 900 üzeri alırken Asusun modeminde sabit ve daha düşük hızlar alınca şaşırdım. iade edip titan ile değiştirmekte kararsızım sonrasında pişman olurum diye
-
Özelliklerini kullanmayacaksanız zaten desteklemediğini yazmış oluyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X