Şimdi Ara

ASUS DSL-N12E KABLOSUZ MODEM İNCELEMESİ-RESİMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.İlk defa internet bağlattığım için modemler hakkında pek bilgi sahibi değilim.Önceleri komşularla ortak kullanıyordum.En sonunda internetin sürekli kesilmesi ve modemin kendi arayüzüne giremememden dolayı sinirlenip vodafone dan 50 liraya olan 16mbps interneti mh yi arayarak başvuruyu yaptım.5.günün akşamı mesajla kullanıcı adım vs. geldi.
    Neyse asıl konumuza gelelim.Bu fiyat civarlarında toplam 3-4 tane modem var. tplink td-w8961n araştırdığım kadarıyla arayüze girmeme ve güvenlik açığından dolayı vazgeçtim.Daha sonra zxyel marka modeller karşıma çıktı,komşunun modemide zxyel marka ve olanlar aklıma gelince ondanda vazgeçtim.Airties ve asus modelinin arasında kalmıştım.Bu arada modem alana kadar kablolu olarak kendi netimi kullanmaya devam ediyordum.Geriye airties ve asus kalmıştı.Geçen hafta şansıma n11 de 100 liraya 33 lira indirimi görünce 77liraya kargo ücretsiz şekilde olunca ve 3 yıl garantiyi görünce hemen aldım.

-Şekil olarak oldukça güzel,salonda duruyor göze herhangi bir şekilde çirkin kaba görünmüyor.

-Arayüzü gerçekten mükemmel,bir web sitesinde dolaşıyormuş gibi his veriyor.

-Kurulumu çok basit,kendisi ağı algılayıp otomatik ayar yapıyor siz sadece wifi şifresi ve adsl kullanıcı adı ile şifresini yazıyorsunuz.

-Özelliklerinde fiber destekli yazıyor,deneme fırsatım olmadı eğer sıkıntısız olursa uzun bir süre aynı modemi kullanmaya devam edebilirsiniz.

-Wifi şifre koymak dışında mac filtrelemede yaparsanız izin verdiğiniz cihazlar dışında şifrenizi bilseler dahi bağlanamazlar.

-1 haftadır 7/24 çalışıyor.Hiç hattan düşme veya wifi de kopma yaşamadım.

-Wireless çekimine gelirsek 2+2dbi dan 4 dbi antenleri var 300mbps destekli.Evimin en uzak köşesinde 130m2 evim 2 çubuğa düştüğü oluyor ama yavaşlama veya kopma yapmıyor.

-4 tane port ethernet,1 adsl girişi var.

-4 taneye kadar misafir ağı yaratabiliyorsunuz ve süre koyarak sınırlama yapılabiliyor.

-Kutusundan modem,adaptör,splitter,adsl ve ethernet kablosu,birde ismini bilmediğim 4 pinli prizden adsl kablosuna çevirici bir adaptör.

Aklıma gelenler bunlar,sorularınız olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

Telefonumun kamerası pek kaliteli çekmiyor malesef

not:nette bazı arkadaşlar telefonlarının wifi bağlanmaması yavaşlık veya kopma gibi sorunlardan bahsetmiş,bendeki ayarlar bu şekilde 3 tane android telefon 3 tane bilgisayar bağlı hiç birinde problem yaratmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS AC750 MODEM NASIL ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.