Bugün tavsiye üzerinize asus dsl n14u modemini aldım bende araştırdım beğendim açıkcası Dsmart net kullanıyorum eve geldim hızlı kurulum yaptım. ışıklarımın hepsi yandı ama internete giriş sağlayamıyordum modemi resetledim tekrar denedim yine aynı hata dns sunucu hatası olmadı bu sefer ayarlarını kendim girerek yapmayı denedim birşey farketmedi bende internette bulduğum yöntemleri denedim ( dns sunucuna bağlanamıyor hatası alıyordum)
ipconfig /flushdns ile başlayanları
dns kısmına gelip 8.8.8.8 yazmayı kullanıcı adı şifreyi kontrol ettirip doğru girmeyi antivirüs programını kapatmayı silmeyi güvenlik duvarını kaldırmayı denedim.
son çare olarak müşteri hizmetlerini aradım rutin işlemleri yaptık kapat aç olmadı birşey tekrardan kurulum yaptık müşteri hizmetleri ile yine aynı sorun beni arıcaklarmış teknoloji uzmanı24 saat içinde.
telefondan yada başka bir pcden bağlanmayı denedim onlardada internet yok bi tavsite bi önerisiolan var mı ?
ttnet olsaydı kullanıcı adının sonuna @ttnet eklenmesi gerekiyor, dsmat ta nasıl bilmiyorum @dsmart mı?, Ordan kaynaklanıyor olabilir problem.
bende de aynı modem var aynı sorunu yaşıyorum dsmart-net benimde tek öğrenmek istediğim modem kaynaklımı yok dsmart'tan kaynaklı bir durummu anlamadım ...
quote:
Orijinalden alıntı: llllxefsanexllll
bende de aynı modem var aynı sorunu yaşıyorum dsmart-net benimde tek öğrenmek istediğim modem kaynaklımı yok dsmart'tan kaynaklı bir durummu anlamadım ...
hem modem hem dsmart alakalı sanırım.
ttnet olan bir bağlantıda denedim sorun çıkarmadı
farklı bir sürüme geçtim en üst değilde bir altıydı tam kodunu hatırlamıyorum o sürümde dsmarttada çalıştı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme