Şimdi Ara

Asus Dsl-N17u (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
45
Favori
92.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    n bandı acık sanırım tam olarak nerede
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanando

modem bugun geldı kurulumunu yaptım 2x5dblık tplinkle aynı oranda sınyal verdı. sorunsuz kullanıyorum. ama ıntrnet wifi şifresini bi iki kişiye verdim. bu modemı almam dakı en büyük sebep modemdekı iplerin hız sınırlamasıydı. ama bulamadım bılen varsa tarıf edebılır mı aynı zamanda dns ayarını da bulamadım
    ekstra bir sorun modem 300mbps degil 144 mbps gösteriyor sebebı ne olabılır yanında gelen repetar 300mbps eski tplink modemde 300mbps idi.
    Asus Dsl-N17u

Bende 72 gozukuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• modeme ya hakım degılım yada modemde dns sunucu gırınce internete cıkmıyor.
  • quote:

modeme ya hakım degılım yada modemde dns sunucu gırınce internete cıkmıyor.

girdiğiniz dns ler çalışıyormu normalde
  • quote:

n bandı acık sanırım tam olarak nerede

kablosuz menü altında
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukisla7

quote:

modem bugun geldı kurulumunu yaptım 2x5dblık tplinkle aynı oranda sınyal verdı. sorunsuz kullanıyorum. ama ıntrnet wifi şifresini bi iki kişiye verdim. bu modemı almam dakı en büyük sebep modemdekı iplerin hız sınırlamasıydı. ama bulamadım bılen varsa tarıf edebılır mı aynı zamanda dns ayarını da bulamadım
    ekstra bir sorun modem 300mbps degil 144 mbps gösteriyor sebebı ne olabılır yanında gelen repetar 300mbps eski tplink modemde 300mbps idi.
    Asus Dsl-N17u

Bende 72 gozukuyor

bu değerler engel mesafe wifi bağdaştırıcı durumuna göre değişir

• yücel52 kullanıcısına yanıt
    evet yıllardır google dns kullanırım. dns yı gırınce modem baglantı kesıldı dıyor modeme dsl sınyalı gelıyor ama ınternete cıkıs yapmıyor ip almıyor modem. kablosuzdan n yaptım oto yaptım n only yaptım hız degısmedı modemle aramda bır karıs var :D

asıl buyuk sorunum trafıc yonetımını yapamadım aktıf edıyorum ama bana hıc bır pc ip yada mac id sormuyor oyle bır ayar yok son surumden kaynaklı mı acaba modemı kullanan bırısı resım oarak atarsa sevınırım
  • quote:

evet yıllardır google dns kullanırım. dns yı gırınce modem baglantı kesıldı dıyor modeme dsl sınyalı gelıyor ama ınternete cıkıs yapmıyor ip almıyor modem. kablosuzdan n yaptım oto yaptım n only yaptım hız degısmedı modemle aramda bır karıs var :D

asıl buyuk sorunum trafıc yonetımını yapamadım aktıf edıyorum ama bana hıc bır pc ip yada mac id sormuyor oyle bır ayar yok son surumden kaynaklı mı acaba modemı kullanan bırısı resım oarak atarsa sevınırım

Bende google dns kullanirim devamli boyle bir sorun yasamiyorum
    Bu arada dns verdikten sonra cihazi bi yeniden baslatin
    300 mps icin modem tarafinda sorun yok alici tarafina bakmak gerek
    Hiz limitleme icin uzak baglanti ile birebir yardimci olurum isterseniz yarin aksam

yarın aksam sizdeyim o halde. modem arayuzunden kablosuzda 20 40 dıye bısey var. 40 yapınca 300mbps oldu ama net koptu koptu geldı sonunda hıc baglanmaz oldu cok takmıyorum 300mbps ve dns yı. dns yi bagdastırıcdan da verırırm ama neden böle yapıyor garıpsemıyorda degılım
  • quote:

yarın aksam sizdeyim o halde. modem arayuzunden kablosuzda 20 40 dıye bısey var. 40 yapınca 300mbps oldu ama net koptu koptu geldı sonunda hıc baglanmaz oldu cok takmıyorum 300mbps ve dns yı. dns yi bagdastırıcdan da verırırm ama neden böle yapıyor garıpsemıyorda degılım

Devam eden sorun varmı şuan

yok sagolasın dostum 40 i 20 40 yaptım. can sıkıcı tek şey şuan modemı kapayıp acınca cok gec ip alıyor ona da cozum yok sanırım ben tplink adsl ile 1 dk ıcınde her ıslemı halledınce u bıraz uzun gelıyor bana onun dısında yaptıkların oldu sagolasın
  • quote:

quote:

Asus Dsl-N17u

Bende 72 gozukuyor

Bende de 144 mbps gözüküyor, ayarlardan "N only" seçince bile değişmiyor, anlayamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: ScR

quote:

quote:

Asus Dsl-N17u

Bende 72 gozukuyor

Bende de 144 mbps gözüküyor, ayarlardan "N only" seçince bile değişmiyor, anlayamadım...

Kanal band genişliğini 40 mhz yapıp deneyin

• Tècnics kullanıcısına yanıt
    Güncellemeden sonra Aicloud'a giremiyorum, sizde benzer bir sorun oldu mu?
  • Bende bu modemi almayı düşünüyorum ancak ac veya 5ghz desteklememesi beni tplink vr200 modeline yönlendiriyor sizce hangisi daha iyidir wifi menzili ve hız açısından ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bilicim

Güncellemeden sonra Aicloud'a giremiyorum, sizde benzer bir sorun oldu mu?

Sorun devam ediyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

Bende bu modemi almayı düşünüyorum ancak ac veya 5ghz desteklememesi beni tplink vr200 modeline yönlendiriyor sizce hangisi daha iyidir wifi menzili ve hız açısından ?

İki urun farkli kulvarda
    Tam olarak beklentiniz nedir

Aslında n17u arayüz özellikleri olarak işimi görüyor ama bu ac veya 5ghz destekli bir şey alsammı diye düşünüyorum vr200 araştırdım sanırım onlarda torrent desteği yokmuş bide arayüz ingilizceydi izlediğim videolarda sonra dsl-ac52u gözüme çarptı ama onuda pek kullanan olmadığı için kararsız kaldım.

Modemde kullanacaklarım

Usb ile ağ yazıcısı kurma
    Bulut hesabı
    Ftp server
    Vpn server
    Torrent 7/24 açık olacak diyebilirim benim için olmazsa olmazlardan
    Birde bağladığım usb belleği yazma okuma hızı olarak wifi ile en azından usb 2.0 hızlarını görmek istiyorum bu yüzden 5ghz düşünüyorum zaten

Bu özelliklerin hepsi asusda var o yüzden asus alıcam ama modelde kararsız kaldım bütçemde max 350tl kadar en mantıklısı ne sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

Aslında n17u arayüz özellikleri olarak işimi görüyor ama bu ac veya 5ghz destekli bir şey alsammı diye düşünüyorum vr200 araştırdım sanırım onlarda torrent desteği yokmuş bide arayüz ingilizceydi izlediğim videolarda sonra dsl-ac52u gözüme çarptı ama onuda pek kullanan olmadığı için kararsız kaldım.

Modemde kullanacaklarım

Usb ile ağ yazıcısı kurma
    Bulut hesabı
    Ftp server
    Vpn server
    Torrent 7/24 açık olacak diyebilirim benim için olmazsa olmazlardan
    Birde bağladığım usb belleği yazma okuma hızı olarak wifi ile en azından usb 2.0 hızlarını görmek istiyorum bu yüzden 5ghz düşünüyorum zaten

Bu özelliklerin hepsi asusda var o yüzden asus alıcam ama modelde kararsız kaldım bütçemde max 350tl kadar en mantıklısı ne sizce?

Ac 52 bende mevcut
    7/24 sistem açık
    Dun aksamki kullanıcı sayısı 51 kişiydi
    Bu modemle 192 gb sadece torrent transferi yaptım şimdiye kadar
    Ayni anda millet nete çıkmada problem yaşamadı
    Lakin cihazın kablosuz özelliğini pek kullanmıyorum
    Direk olarak modeme kablosuz bağlanan 10 kişi var yok
    Okuma yazma konusunda asus şuan muadil cihazlara gore önde diyebilirim
    Ddns zaten ücretsiz

Hocam bu modemde vdsl kopma ping falan olurmu birde wifi çekim kalitesi nasıl 2 duvar aşabilirmi wifi sinyali?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.