Şimdi Ara

Asus Dsl-N17u (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
45
Favori
92.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

Hocam bu modemde vdsl kopma ping falan olurmu birde wifi çekim kalitesi nasıl 2 duvar aşabilirmi wifi sinyali?

Hat değerlerinde sorun yoksa kopma sorunu yaşamazsınız
    2 duvarda sorun olacağını sanmam
    Bir kaç ince ayarla sorun kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 16 Nisan 2016; 13:53:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yücel52 kullanıcısına yanıt
    1.1.1.0 a düşürdüm firmware versiyonunu, şu an girebiliyorum. Harddisk problemi de çözüldü. Bu versiyonda devam edeceğim bir süre.

Genel olarak memnunum aslında modemden ama dışardan evdeki paylaşıma erişmek istediğimde hız olarak baya yavaş kalıyorum, bazen response alamıyorum. Upload hızından olabilir diye düşünüyorum 2mbit civarı hızım, benzer sıkıntı yaşayan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilicim

1.1.1.0 a düşürdüm firmware versiyonunu, şu an girebiliyorum. Harddisk problemi de çözüldü. Bu versiyonda devam edeceğim bir süre.

Genel olarak memnunum aslında modemden ama dışardan evdeki paylaşıma erişmek istediğimde hız olarak baya yavaş kalıyorum, bazen response alamıyorum. Upload hızından olabilir diye düşünüyorum 2mbit civarı hızım, benzer sıkıntı yaşayan oldu mu?

Dışarıdaki erişim hızınız localdeki upload hızınız neyse odur zaten
    Kayıp ne kadar

• Arkadaşlar, bugün ofis için asusn17u aldık.
    Tt fiber kullanıyoruz. Ofis binamıza fiber geliyor. Ancak ofislere normal kablo ile bağlantımız var. (Bina ana panosuna kadar fiber geliyor. Ancak ofis katlarına standart bakır kablo geliyor)
    İnternet paketimiz 50mpbs limitsiz.
    Şuan herşey normal. (İndirme hızı bazen 36,5 seviyesinde, bazen 23 seviyesinde dengesiz hareket ediyor?) ttnet çalışanı der ki: -"siz bu modemi kullanarak gerçek hızı kullanamıyorsunuz? Paketiniz 50 mbps destekliyor. Asus modem girişinize 50 mpbs geliyor, ama modem çıkış gücü zayıf?Asuslar hep böyle, Bu yüzden zyxel marka vdsl2 uyumlu bir modem almalısınız" ? Yoksa yavaşlamalar olur, dengesiz hızınız olur der....
    Pek birşey anlamadım. Zira ofiste 5-6 kullanıcıyız. Bu yorum/tespit doğrumudur? (Ama hız bizim için çok önemli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 18 Nisan 2016; 22:23:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanuzay

Arkadaşlar, bugün ofis için asusn17u aldık.
    Tt fiber kullanıyoruz. Ofis binamıza fiber geliyor. Ancak ofislere normal kablo ile bağlantımız var. (Bina ana panosuna kadar fiber geliyor. Ancak ofis katlarına standart bakır kablo geliyor)
    İnternet paketimiz 50mpbs limitsiz.
    Şuan herşey normal. (İndirme hızı bazen 36,5 seviyesinde, bazen 23 seviyesinde dengesiz hareket ediyor?) ttnet çalışanı der ki: -"siz bu modemi kullanarak gerçek hızı kullanamıyorsunuz? Paketiniz 50 mbps destekliyor. Asus modem girişinize 50 mpbs geliyor, ama modem çıkış gücü zayıf?Asuslar hep böyle, Bu yüzden zyxel marka vdsl2 uyumlu bir modem almalısınız" ? Yoksa yavaşlamalar olur, dengesiz hızınız olur der....
    Pek birşey anlamadım. Zira ofiste 5-6 kullanıcıyız. Bu yorum/tespit doğrumudur? (Ama hız bizim için çok önemli)

bu konuşmayı yapan arkadaş iyi trollemiş sizi
    deseydiniz paraları abuk sabuk reklamlara yatıracağınıza alt yapıya yatırsaydınız bütün hızı tam alırdık

• hakanuzay kullanıcısına yanıt
    Uygun olan bir cihazı kablo ile modem e bağlayın. Hızı önceden nasıl ölçtü iseniz aynısını yapın. Veya şöyle speedtest.net gibi sitelerden şu an kulandığınız gibi test yapın sonra aynı cihaz ile kablolu test yapın.

Sonuçları kabloluda tarifenize çok yakın ise (49 48 mbit).modemin wifi sinde sınırı var. Fark yok yakın da Değil ise o personeli bulun ... Sallama veya yanlış bilgi verdiği için Şikayetçi olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robot Doktoru -- 21 Nisan 2016; 10:38:07 >
    Tam ölçemedim, nasıl ölçebilirim emin değilim. Ama bazen hiç response alamıyorum.

Torrentmastera wan üzerinden nasıl bağlanabilirim peki? Sadece 8080 portunu açabiliyorum, torrentmaster 8081 portunu kullanıyor. Port forwarding mi yapmam lazım?
  • Download Master'in ayarlarının içinde WAN erişimi var onu açacaksınız ve uzaktan bağlanmak içinde DDNS adınızın sonuna 8081 ekleyeceksiniz örnek: xxx.asuscomm.com:8081 gibi...
    Az önce 306tl ye aldım dsl-ac52u modelini bakalım geldikten sonra yorumlarımı yazarım bu arada modem hat değerlerim gayet iyi zayıflama 0 ulaşılabilir hız 120/37 inşallah kopma falan yapmaz şuan 5650tt nadirde olsa kopma yapıyor zaten çekim gücüde berbat inşallah bu modem sıkıntı çıkarmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

Az önce 306tl ye aldım dsl-ac52u modelini bakalım geldikten sonra yorumlarımı yazarım bu arada modem hat değerlerim gayet iyi zayıflama 0 ulaşılabilir hız 120/37 inşallah kopma falan yapmaz şuan 5650tt nadirde olsa kopma yapıyor zaten çekim gücüde berbat inşallah bu modem sıkıntı çıkarmaz :)

hayırlı olsun diyelim
    uygun fiyata almışsınız
    cihaz gelince görüş ve sorunlarınızı belirtin
    umarım beklentilerinizi karşılar
  • Tècnics kullanıcısına yanıt
    O seçenek bende etkin çıkmıyor, modem WAN erişimine açık ama. Başka bir ayar mı gerekiyor?

Asus Dsl-N17u
  • Sizin kurulumda yada versiyonda bir sıkıntınız olabilir sizin yerinizde olsam,https://www.asuswebstorage.com/navigate/s/3FDCD8F999714BEA9355A48BAB39D387Y bu versiyonu kurup, USB çıkartıp bilgisayarda formatlayıp, modemi fabrika ayarlarına alarak tekrar kurulum yaparım... 10 dakkanızı alır hepsi...

Asus Dsl-N17u

• Tècnics kullanıcısına yanıt
    O versiyonun kurulumunu da yaptım ama bu sefer aicloud a giremedim. Enteresan tam çözümü sağlayamadım bir türlü, tekrar deneyeyim :)
  • Merhaba arkadaşlar bende Vodafone Fibernet aldım ve Asus DLS-N17U modemden aldım bir adet ve şimdilik sıkıntı yok. Ancak bir problem dikkatimi çekti usb girişine 1tb 2.5" hdd bağlıyorum ve download master programını kuruyorum torrent dosyasını atıyorum ve sonrasında bağlandı indiriliyor diyor sonrasında modemin ara yüzünde herhangi bir sayfaya giremiyorum. Explorer ı kapatıp yeniden modemin arayüzüne girmek için ip adresini yazıyorum ama kesinlik ile ulaşamıyorum. Modemi resetlediğim zaman usb yi çıkartınca herşey normale dönüyor. Acaba nerede sıkıntı yaşıyorum. En son çıkan 1.1.0.4 yazılımı yüklü modeme ? acaba yazılımda mı yoksa modemde mi sorun var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis81

Merhaba arkadaşlar bende Vodafone Fibernet aldım ve Asus DLS-N17U modemden aldım bir adet ve şimdilik sıkıntı yok. Ancak bir problem dikkatimi çekti usb girişine 1tb 2.5" hdd bağlıyorum ve download master programını kuruyorum torrent dosyasını atıyorum ve sonrasında bağlandı indiriliyor diyor sonrasında modemin ara yüzünde herhangi bir sayfaya giremiyorum. Explorer ı kapatıp yeniden modemin arayüzüne girmek için ip adresini yazıyorum ama kesinlik ile ulaşamıyorum. Modemi resetlediğim zaman usb yi çıkartınca herşey normale dönüyor. Acaba nerede sıkıntı yaşıyorum. En son çıkan 1.1.0.4 yazılımı yüklü modeme ? acaba yazılımda mı yoksa modemde mi sorun var ?

Yukarıda linki paylaşılan firmwareyi flashlayip deneme yapın

• quote:

Orijinalden alıntı: yücel52

quote:

Merhaba arkadaşlar bende Vodafone Fibernet aldım ve Asus DLS-N17U modemden aldım bir adet ve şimdilik sıkıntı yok. Ancak bir problem dikkatimi çekti usb girişine 1tb 2.5" hdd bağlıyorum ve download master programını kuruyorum torrent dosyasını atıyorum ve sonrasında bağlandı indiriliyor diyor sonrasında modemin ara yüzünde herhangi bir sayfaya giremiyorum. Explorer ı kapatıp yeniden modemin arayüzüne girmek için ip adresini yazıyorum ama kesinlik ile ulaşamıyorum. Modemi resetlediğim zaman usb yi çıkartınca herşey normale dönüyor. Acaba nerede sıkıntı yaşıyorum. En son çıkan 1.1.0.4 yazılımı yüklü modeme ? acaba yazılımda mı yoksa modemde mi sorun var ?

eve geçince denerim ama asus'un sitesinde 1.1.1.2 yazılımını göremedim :s yeni mi bu

• quote:

quote:

quote:

eve geçince denerim ama asus'un sitesinde 1.1.1.2 yazılımını göremedim :s yeni mi bu

Evet yeni

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet yeni

Üstad yükledim verilen linkteki dosyayı ancak modemin arayüzüne girip download master uygulamasını açıp torrent dosyasını indir dediğimde modem arayüzüne ulaşamıyorum öylece kalıyor. Ancak web de dolaşmada bir sorun yok acaba modemde bir sorun olabilir mi? anlayamadım valla :s

• Arkadaşlar bu modemi kullanıp da torrent indiren yok mu ? bir dosya eklendikten sonra arayüz öylece kalıyor tekrar erişilemiyor bende mi sorun yoksa modemin yazılımında problem mi var ? Yada modemde mi sorun var alalı çok olmadı taş çatlasa 10-15 gün olmuştur. Ne yapmam gerektiğine karar veremedim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet yeni

Üstad yükledim verilen linkteki dosyayı ancak modemin arayüzüne girip download master uygulamasını açıp torrent dosyasını indir dediğimde modem arayüzüne ulaşamıyorum öylece kalıyor. Ancak web de dolaşmada bir sorun yok acaba modemde bir sorun olabilir mi? anlayamadım valla :s

Uzak bağlantı ile akşam bakalım

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.