Şimdi Ara

Asus Dsl-N17u (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
45
Favori
92.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VodafoneNet'de kullanıcı adı ve şifreyi girmiş olmama rağmen internete çıkamadım. Acaba başka yapmam gereken bir ayar mı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmozturk

VodafoneNet'de kullanıcı adı ve şifreyi girmiş olmama rağmen internete çıkamadım. Acaba başka yapmam gereken bir ayar mı var

Sorun devam ediyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakan123

Benim sorunum devam ediyor Wifi'da 40mbit yukarısını göremedim...

Farklı bir cihazla deneme şansı varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Tècnics

Aslında donma son versiyon dada olabilir sebebi neden derseniz teknik olarak torrent dosyasını ekledıgınızde ılk önce o dosyayı gercek boyutuna göre Usb de hash değerlerini alarak sanal bir alan acar ornek olarak Film 15gb bu 15gb dosyayı HASH oluşturur buda 16gb yada 32gb olan usblerde yavaşlamaya sebep olur... Ama bir secenek daha var USB nın dosya formatını ext3 yaparsanız HASH'lamaz ve dırek olarak ındırmeye baslar ve modemın yazılımıda Linux oldugu ıcın ext3 NTFS gore daha performaslı calsıır ancak dejavantajı bu usb windows taktıgınızda dosyaları goremezsınız yada 3partı bır yazılım kullanıp gosterebılırsınız, ve dosya boyutu ne zaman yetersız olursa usb dolarsa ozaman hata verır yanı onceden bır kontrol yapmaz... sanırım sızın USB NTFS formatında bu formatta ındırmeden once Usb dekı boyutu kontrol eder ve bu kontrol etmede sanal Hash olusturdugu ıcın yukleme baslamadan boyutuyetersız alan dıyebılır.... bu sebepten dolayı dosya ekledıgınızde donma olur....

Dediginiz mantıklı
    Linux tabanlı yazılımın farklı donanımda ama ayni yazılımda veya ayni formatta olmasının avantajları sanırım
    Burda kullanıcılar olarak karşımıza çıkan bütün hataları modemde aramanın yanlış olduğunu da belirtmek gerek aslında

• yücel52 kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam hallettim biraz araştırdıktan sonra sorun kalmadı. Fakat modemin yanında kablo ile 70küsür mbit wifi ile 50 küsür görüyorum bunun için bir ayar var mı acaba
  • arkadaşlar bu modemle ttnet fiberden bağlanabilen var mı genel olarak pek bağlanan olmamış son durum nedir acaba ?
  • Merhaba,

DDNS (****.asuscomm.com) ile dışardan modeme erişemiyorum; ancak aynı ağda iken bağlanıyor, yazılımsal bir sorun mu var acaba?
  • DDNS ayarlarında hangi porttu dinletiyorsanız adresinizin sonuna :port yazmalısınız örnek xxxx.asuscomm.com:8080 gibi ve DDNS kayıtı gerçekten register olup olmadığına bakın anasayfaada yazar başında sarı ! ünlem işareti varsa kayıt etmemişdir. Ya başka bir subnet ismi deneyin yada modemi yeniden başlatın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScR

Merhaba,

DDNS (****.asuscomm.com) ile dışardan modeme erişemiyorum; ancak aynı ağda iken bağlanıyor, yazılımsal bir sorun mu var acaba?

yönetim bölümünden wan dan erişimi etkinleştirin, default 8080 oluyor o zaman asda.asuscomm.com:8080 den erişirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadrupoll

arkadaşlar bu modemle ttnet fiberden bağlanabilen var mı genel olarak pek bağlanan olmamış son durum nedir acaba ?

Ttnet engelini aşabilirseniz kullanırsınız
    Şuan ttnet fiber kullananlarin tilgin harici bir modem kullandığını sanmıyorum

• Beyler benim bir arkadasımda bu modem var
    Torrentte maksimum 600-700 kb leri goruyor
    Benim evdeki yedek modemi goturdum aynı downloadlari 1.5mb ile yapıyor
    Sizce ekstradan yapılması gereken bir ayar mı var
    Portlar forward edildi izinler hepsi ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Wolf

Beyler benim bir arkadasımda bu modem var

n17u da QOS açık olabilir mi ? QOS açıksa önceliği internet,youtube vs verir torrenti yavaşlatır. Burada bahsettiğiniz torrent modem ile torent indirme mi bilgisayardan torrent indirme mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey

quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Wolf

Beyler benim bir arkadasımda bu modem var

n17u da QOS açık olabilir mi ? QOS açıksa önceliği internet,youtube vs verir torrenti yavaşlatır. Burada bahsettiğiniz torrent modem ile torent indirme mi bilgisayardan torrent indirme mi ?

Merhaba
    Cihazda 1.1.1.2 bios vardı
    sonra konu icersinde lafı gecen 1.1.1.0 kurdum onda hic download yapmadı yani 10k ile yapıyordu
    Sonra netten gene 1.1.1.2 yi buldum tekrar kurdum bu sefer duzgun download etmeye basladı

Bu arada QOS kapalı

• quote:

Orijinalden alıntı: hey

quote:

Orijinalden alıntı: ScR

Merhaba,

yönetim bölümünden wan dan erişimi etkinleştirin, default 8080 oluyor o zaman asda.asuscomm.com:8080 den erişirsiniz

Etkinleştirmeyi yaptım (8080 portu açık), kayıt sorunu da yok ama yine erişemiyorum. Firewall'dan dolayı olabilir mi?
  • Çok bomba özellikler geliyor, Lütfen çıkan betaları kurup sizde Bug'ları ve arızaları geri dönüş olarak belirtirseniz, resmi olarak çıkacak olan versiyonu stabilize kullanabiliriz...

Şimdi değil ama daha sonradaki aşamalarda Adaptive QoS özelliği geliyor, ben en çoki sabırsızlandıran bu özellik çünkü sadece DSL-AC68U ve RT modellerinde bulunan bir özellikti yakın zamanda bu modellere gelecek deniyor...

v1.1.x.x xDSL models:
    DSL-AC52U/ DSL-N17U/ DSL-AC56U/ DSL-N55U_D1/ DSL-N16/ DSL-N66U/ DSL-N55U_C1/ DSL-N16U/ DSL-N14U/ DSL-N12U_C1/ DSL-N12E_C1/ DSL-N10_C1

1. Web History feature, with ability to save the Web History data to USB disk every 12 hours automatically

2. ASUS Router App Support.

3. IPv6 6rd bug fix, full support.

4. ESNP(ADSL) for more models.

5. Jumbo Frame support for certain models.

6. AiCloud - Smart sync.

• ScR S kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bende de var. Yazılımdan kaynaklı olabilir. Ben bandswitch controller kullandığım için tek bir sürüm kullanabiliyorum. Diğer sürümlerde bu özellik yok. İsterseniz bir de diğer sürümler ile deneyip bakın. Sonucu yazarsanız sevinirim.
  • Arkadaşlar merhaba, şuan airties rt 204 kullanmaktayım. 16 mbs'lik bir ttnet paketim var ve evime Ethernet ile 12mbs, wireless ile 8 mbs civarı hız almaktayım. Asus'un bu modelini alsam alıcağım internet performansı değişir mi ?
  • Bu modelde usb 3 varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan-

Bu modelde usb 3 varmi?

17 u modelinde yok

• quote:

Orijinalden alıntı: mmozturk

VodafoneNet'de kullanıcı adı ve şifreyi girmiş olmama rağmen internete çıkamadım. Acaba başka yapmam gereken bir ayar mı var

Merhaba,

Acaba nasıl bir ayar ile sorununuzu çözdünüz. Bizim ile paylaşabilir misiniz ? Zira bende 20-25 gündür bu modemi kullanıyorum ve vodafone fiber kullanıyorum. (VDSL2+ ) Benim modemde gözlemlediğim ara ara modem ya sinyali kaybediyor ya da kendine reset atıyor. Çok sık yapmıyor ama gözümdende kaçmış değil. Ben ayarları yaparken ttnet vdsl i seçip no ip tv seçip kurulumu yapmıştım.

Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.