Şimdi Ara

Asus Dsl-N17u (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
45
Favori
92.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nemesis81

quote:

Orijinalden alıntı: mmozturk

VodafoneNet'de kullanıcı adı ve şifreyi girmiş olmama rağmen internete çıkamadım. Acaba başka yapmam gereken bir ayar mı var

Merhaba,

Acaba nasıl bir ayar ile sorununuzu çözdünüz. Bizim ile paylaşabilir misiniz ? Zira bende 20-25 gündür bu modemi kullanıyorum ve vodafone fiber kullanıyorum. (VDSL2+ ) Benim modemde gözlemlediğim ara ara modem ya sinyali kaybediyor ya da kendine reset atıyor. Çok sık yapmıyor ama gözümdende kaçmış değil. Ben ayarları yaparken ttnet vdsl i seçip no ip tv seçip kurulumu yapmıştım.

Saygılar.

şu ikisini kapatırmısın

Asus Dsl-N17u

• arkadaşlar bende asus n17 u aldım..ADSL hattım var...Yönetim DSL ayarları nasıl olacak...DSL Modülasyonu? Ek Modu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

quote:

quote:

VodafoneNet'de kullanıcı adı ve şifreyi girmiş olmama rağmen internete çıkamadım. Acaba başka yapmam gereken bir ayar mı var

Merhaba,

Acaba nasıl bir ayar ile sorununuzu çözdünüz. Bizim ile paylaşabilir misiniz ? Zira bende 20-25 gündür bu modemi kullanıyorum ve vodafone fiber kullanıyorum. (VDSL2+ ) Benim modemde gözlemlediğim ara ara modem ya sinyali kaybediyor ya da kendine reset atıyor. Çok sık yapmıyor ama gözümdende kaçmış değil. Ben ayarları yaparken ttnet vdsl i seçip no ip tv seçip kurulumu yapmıştım.

Saygılar.

şu ikisini kapatırmısın

Asus Dsl-N17u

Üstad dediğinizi yaptım. Ancak bir kaç gün denemem gerek bir fark olacak mı. Yaptığım bu değişiklik ne gibi bir fayda sağlar acaba düşünceniz nedir ?

Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Saygılar.

şu ikisini kapatırmısın

Asus Dsl-N17u

Tekrar Merhaba Üstad,

Dediğin ayarları yaptım ama öncekine nazaran daha fazla kendi kendine ya reset atıyor yada sinyali kaybedip tekrardan sinyali alıyor. ANNEX A veya ANNEX B olayı nedir hangisi seçilmelidir bunun ile ilgili bir durum olabilir mi acaba ? Avrupa bölgesi için ANNEX B diye biliyorum ama tam olarak da anlayamadım ne yapacağımı ? ilk durumda çok fazla olmadığı için rahatsız etmiyordu ama nadiren de olsa denk gelebiliyordum reset olayına. Raporlardan baktığımda gün içerisinde nadiren 1-2 defa yaptığını görüyorum.

• adsl2+ ve annex a olacak, vdsl ise hattınızı annex b yapın. birde telekomu arayıp kopma oluyor diyin modem değerlerini güncellesinler, eğer kopmalar devam ederse hızınızı daha aşağı bir hıza sabitlettirin, kopma olmaması lazım.

asusun sitesinden son yzılımı indirip güncelleyin tabi önce güncel sürüm 1.1.1.2 ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 9 Mayıs 2016; 23:04:15 >

• quote:

adsl2+ ve annex a olacak, vdsl ise hattınızı annex b yapın. birde telekomu arayıp kopma oluyor diyin modem değerlerini güncellesinler, eğer kopmalar devam ederse hızınızı daha aşağı bir hıza sabitlettirin, kopma olmaması lazım.

asusun sitesinden son yzılımı indirip güncelleyin tabi önce güncel sürüm 1.1.1.2 ..

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/wireless/DSL-N17U/FW_DSL_N17U_1112.ZIP

Merhaba,

Modemde yüklü olan yazılım en son çıkan güncel yazılımdır. Bağlantı da kontrol ettiğimde Annex olarak görünmektedir. Ancak yönetimde dls ayarlarında Annex b yapmama rağmen bu şekilde görünüyor. Kopma nadiren olmaktadır. 51mb gelen sinyal olarak görünmektedir. İnternet paketim 64mb'tir. Vodafone fiber ile bu modemi kullanan yok mu acaba ? onların yaşadığı bir sorun mu yoksa normal bir durum mu bilmek isterdim.

Saygılar.

• mmozturk kullanıcısına yanıt
    1.1.1.2 yazılımını yükledim yine dışardan bağlantı yapılamıyor
  • 1.1.1.2 Web sitesinde yayınlanan versiyon aslında 01.04.2016 da yayınlanan Beta versiyon ile aynıdır. Dolayısıyla Bandwint Limitleme halen 1Mb altına düşürülmemektedir. Bunun için yaptığım feedbackde bana özel olarak bir Beta dosya paylaşımı yapılmıştır arzu eden istediğini yükleyebilir...

- Annex konusunda sadece tavsiye olarak söylüyorum, %100 bir doğrulaması yoktur. ADSL Annex A ATM Teknoloji kulanan, VDSL Annex B PTM Teknolojisi kullanan için tavsiye ederim.

Not: Bende VDSL Annex B Mode Kullanmama rağmen dün modem yeniden başlattığımda Sinyal geç oturuyordu, Bende resetleyip 08.04.2016 tarihli versiyonu kurarak ve reset atıp DSL Mode Auto yaparak daha hızlı sinyal ve daha az CRC hatası almaya başladım şuan için böyle kullanmayı düşünüyorum...

1.1.1.2 Eski Beta şuanda Official olan versiyon :https://www.asuswebstorage.com/navigate/s/BF66477BA766402884BD8936687587DEY

1.1.1.2 Beta 08.04.2016 Tarihli düzeltilmiş versiyon :https://www.asuswebstorage.com/navigate/s/3FDCD8F999714BEA9355A48BAB39D387Y

• quote:

Orijinalden alıntı: Tècnics

1.1.1.2 Web sitesinde yayınlanan versiyon aslında 01.04.2016 da yayınlanan Beta versiyon ile aynıdır. Dolayısıyla Bandwint Limitleme halen 1Mb altına düşürülmemektedir. Bunun için yaptığım feedbackde bana özel olarak bir Beta dosya paylaşımı yapılmıştır arzu eden istediğini yükleyebilir...

- Annex konusunda sadece tavsiye olarak söylüyorum, %100 bir doğrulaması yoktur. ADSL Annex A ATM Teknoloji kulanan, VDSL Annex B PTM Teknolojisi kullanan için tavsiye ederim.

Not: Bende VDSL Annex B Mode Kullanmama rağmen dün modem yeniden başlattığımda Sinyal geç oturuyordu, Bende resetleyip 08.04.2016 tarihli versiyonu kurarak ve reset atıp DSL Mode Auto yaparak daha hızlı sinyal ve daha az CRC hatası almaya başladım şuan için böyle kullanmayı düşünüyorum...

1.1.1.2 Eski Beta şuanda Official olan versiyon :https://www.asuswebstorage.com/navigate/s/BF66477BA766402884BD8936687587DEY

1.1.1.2 Beta 08.04.2016 Tarihli düzeltilmiş versiyon :https://www.asuswebstorage.com/navigate/s/3FDCD8F999714BEA9355A48BAB39D387Y

Bende DLS Auto da iken çok az hata alıyorum. Muhtemelen bende tekrar auto ya alacağım ayarları. Galiba modemin yazılımı ile ilgili bir sorun. Zaman ile oturacaktır diye düşünüyorum.

• - Now supports Bandwidth Limiter feature.

1mb ile ilgili herhangi birşey yazmıyor hocam eminmisin denedinmi offical olanı?
  • Tècnics kullanıcısına yanıt
    Web History feature, with ability to save the Web History data to USB disk every 12 hours automatically

Bu güncelleme ile özellikle ufak ölçekli firmaların 5651 sayılı kanunla bulundurmak zorunda oldukları kayıt problemi çözülecek sanıyorum.
    Hangi mac adresi, ne zaman hangi siteye girmiş log tutuluyor.
  • Denedim, zaten sürümlerin hepsi dosya halinde duruyor bende oradan HASH'larınada bakınca değişmediğini görüp anlıyorum... de nedimde çalışmıyor...
  • ben düşündüm acaba senin betadaki düzeltmeyi de offical a eklediler mi
  • Eklememişler, aksine 01.04.2016 da yayınlanan Beta versiyonu 09.05.2016 da Official Release olarak yayınlamışlar dalga geçer gibi...
  • Hocam çok teşekkürler mükemmel bir versiyon geliyor lütfen tespit edilen feedbackleri bildirelim...

1. Web History feature, with ability to save the Web History data to USB disk every 12 hours automatically

2. ASUS Router App Support.

3. IPv6 6rd bug fix, full support.

4. ESNP(ADSL) for more models.

5. Jumbo Frame support for certain models.

6. AiCloud - Smart sync.

Not: Benim en beğendiğim özellik, Login ekranı artık modern oldu ve dışarıdan gelinen bağlantılarda, hangi ip üzerinden gelindiğini görebiliyoruz buda modeme ulaşmak isteyenleri tespit etmek için süper bir özellik...
  • Son güncelleme çok güzel olmuş lakin auto backup çalışmıyor nedense. sda1'in altında webmon diye bir klasör oluşturmuş ama dünden beri içinde hiçbir dosya kaydedilmemiş. Network Merkezinden Ziyaretçi girişini de aktif hale getirmiştim halbuki. Sizce sorun ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: naz_eg

Son güncelleme çok güzel olmuş lakin auto backup çalışmıyor nedense. sda1'in altında webmon diye bir klasör oluşturmuş ama dünden beri içinde hiçbir dosya kaydedilmemiş. Network Merkezinden Ziyaretçi girişini de aktif hale getirmiştim halbuki. Sizce sorun ne olabilir?

Paylastigim firmware i yukleyip cihazin komple resetlediniz mi?

• Resetlemekten kastınız fabrika ayarlarına döndürmekse onu yapmadım. Paylaştığınız yeni güncellemeyi yükleyip tekrar başlattım. Web History seçeneği geldi zaten, youtube da belirttiğiniz ayarları da yaptım ama sorunu anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naz_eg

Resetlemekten kastınız fabrika ayarlarına döndürmekse onu yapmadım. Paylaştığınız yeni güncellemeyi yükleyip tekrar başlattım. Web History seçeneği geldi zaten, youtube da belirttiğiniz ayarları da yaptım ama sorunu anlayamadım.

Fabrika ayarlarina dondurmelisiniz NE yazik ki

• Selam arkdaşlar

Dün itibariyle bende n17u ailesine katıldım.. Modem gerçekten çok güzel ancak bu usb 2.0 olayına alternatif bir çare bulabilri miyz? elimde 3tb lik disk var media center için almıştım. ancak usb 2.0 ile kullanılamıyor :(asus un farklı bir modeli var mı bu özelliklerde? ya da usb 3ç0 hdd yi ethernet vb. şekilde modeme bağlayarak yine media center ve aidisk olarak kullanabilir miyim?

Yorumlarınızla yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.