Şimdi Ara

Asus Dsl-N17u (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
45
Favori
92.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar. Bu konunun tamamını okudum ama aklıma takılan bazılarının cevabını bulamadım. Cihazın kullanıcılarına danışmak istediğim bir kaç konu var. Yardımcı olursanız sevinirim.
    1- Cihazın elektrik kesintilerinden sonra her açılışta kullanıcı adı ve şifre sorduğunu okudum. Güncellemeler ile bu sorun düzeltildi mi? Oturduğum mahallede her gün en az 1 kere, en fazla 4-5 kere elektrikler kesiliyor.
    2- Modemin wi-fi çekim gücü benim için önemli değil. Evde nadiren kablosuz ağ kullanıyoruz. Genelde online cs go oynadığım için kablosuzu açmıyorum. 16 mbit adsl, yi 10 mbit civarında alıyorum. Kullandığım modem oldukça eski; Aztech dsl605ew. N17U alırsam 16 mbitin tamamını alabilir miyim?
    3- Telekom ile görüştüm. Sokaktaki kutu evime 69metre uzakta. Vdsl sinyalini 84 mbit hızında verebileceklerini söylediler. Bu cihazla iyi performans alabilir miyim?
    4- Oturduğum bina yeni, 16 daire ve binada sadece 3 kişide internet var. Diğerleri için boş port yok. Sokağı kazıp altyapı döşedikleri gün ttneti kapatıp (cezalarını da göze alarak) superonline adsl veya vdsl alacağım. Superonline adsl veya vdsl ile sorunsuz kullanma imkanım var mı?

Hat değerlerim aşağıdaki gibi. Başka ekran görüntüsü koymam gereken yer varsa ekleyebilirim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla.

Asus Dsl-N17u

Asus Dsl-N17u

Asus Dsl-N17u

• Beyler dsl 68u model modemimi servise verdim iade almışlar. Ayni sorunu Telekom dandik modemiyle yasamaya baslayinca kablolari degistirince sorunum duzeldi simdi yeni modem almam lazim bu modelimi yoksa tektar dsl 68u alsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan-

Beyler dsl 68u model modemimi servise verdim iade almışlar. Ayni sorunu Telekom dandik modemiyle yasamaya baslayinca kablolari degistirince sorunum duzeldi simdi yeni modem almam lazim bu modelimi yoksa tektar dsl 68u alsam.

Genel olarak n17u modelinden memnunuz torrent indirme ve dışarıdan bağlantı imkanı çok iyi bir özellik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis81

quote:

Beyler dsl 68u model modemimi servise verdim iade almışlar. Ayni sorunu Telekom dandik modemiyle yasamaya baslayinca kablolari degistirince sorunum duzeldi simdi yeni modem almam lazim bu modelimi yoksa tektar dsl 68u alsam.

Genel olarak n17u modelinden memnunuz torrent indirme ve dışarıdan bağlantı imkanı çok iyi bir özellik.

Bugün vatandan alicam n17u modelde anten varmi? Bu bahsettiğin ozellik ac68u da varda servise giden her cihazi iade aldiklarina gore sorunlu model.

• quote:

quote:

quote:

Bugün vatandan alicam n17u modelde anten varmi? Bu bahsettiğin ozellik ac68u da varda servise giden her cihazi iade aldiklarina gore sorunlu model.

Özelliklerinde 2 adet 5db yerleşik anten var dışarıda herhangi bir anteni yok. Ancak güzel bir modem :)

• quote:

keşke önce kabloları kontrol etseydin
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    Kablolari telekomdan servis geldi ölçüm yapti hersey normal dedi asus servise verdim esli modemde sorun devam edince evin icinde prizden kutuya gelen kablolari degistirdim. Duzeldi vatani aradim modemi geri almak icin servise gitmisti servisde iade aldi sorunlu modem modeli benimkide guzel gidiyordu sansa kısmet.

• Arkadaşlar merhaba,

Asus'a modemin LAN kısmında mac engellemesi özelliğini koyması için,geri bildirimde bulunabilir misiniz ?Ben bulundum ama tek başıma bildirimim yeterli olmaz sanırım.
  • Merhaba, internet bağlantısı için Telekom geldi bugün yaptı vdsl ama kendi modemleriyle deneyip dsl ışığı yandı gittiler sonra n17u modemimi bağladım ancak dsl ışığı yanmamakta ve kurulumu yapamıyorum dolayısıyla sebebi ne olabilir acaba bilen var mıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: gzhn

Merhaba, internet bağlantısı için Telekom geldi bugün yaptı vdsl ama kendi modemleriyle deneyip dsl ışığı yandı gittiler sonra n17u modemimi bağladım ancak dsl ışığı yanmamakta ve kurulumu yapamıyorum dolayısıyla sebebi ne olabilir acaba bilen var mıdır

N17u da kurulum için sayfayı açabiliyorsan ayar kısmında manuel yapıp ülke türkiye seçip saglayıcıyı ttnet seç dün asus modemimi kurarken bu ayarı unuttugum için yarım saat kurulum yapamadım.
  • sol üst köşede hızlı kurulum yazıyor oraya girersen otomatik modem hat değerlerini algılayacaktır, daha sonra kullanıcı adı ve şifreni yazıp ileri dersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

sol üst köşede hızlı kurulum yazıyor oraya girersen otomatik modem hat değerlerini algılayacaktır, daha sonra kullanıcı adı ve şifreni yazıp ileri dersin.

Her zaman algilamiyor aksam yarim saatten fazla ugrastim ülkeyi manuel secince oldu. Zaten o solda hizli kurulumdan baska secenek yok ben bir detay atlamasin diye yazdim arkadasa

• Cevap için teşekkürler hocam ancak otomatik ayar bölümünde dsl link down hatası veriyo sürekli ve orayı atladığımda da bir türlü bahsettiğiniz manuel ayar ve Türkiye ttnet bölümünü bulamadım

• Web History'de stabil kayıt alabilen var mı arkadaşlar? Ben 24 saatte bir log tutması için ayar yaptım fakat sistem kafasına göre takılıyor. Mesela dosyanın birisi 14Mayıs saat 14:41'de başlamış 15Mayıs 07:21'de bitmiş. 1 gün sonraki 16 Mayıs 09:44'te başlamış aynı gün 20:53'te bitmiş. 15 Mayıs 07:21'den 16Mayıs 09:44'e kadar yok anlayacağınız. Yine 16 Mayıs tan 20Mayıs'a kadar hiç kaydetmemiş. Bu söylediğim günlerin hepsinde internet ve bilgisayarda işlem yapılıyordu. Neye göre kaydettiğini anlayamadım.
  • Merhaba arkadaşlar ,

FOrumda araştırdım biraz ama net cevap bulamadım... Asus download master yerine Transmission kullanılabiliyormuş.. Kurmayı denedim ama başarılı olamadım :(

Bunun başka bir yöntemi var mıdır? ya da transmission yerine kullanılabilecek baska bir program var mıdır?
  • Merhaba,

Vatanbilgisayar'da, Asus Zen 10050mah Powerbank ile birlikte 280-TL şuan. Mağazalarda yine powerbank ile birlitke 290-TL'ymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmenecer

Merhaba arkadaşlar ,

FOrumda araştırdım biraz ama net cevap bulamadım... Asus download master yerine Transmission kullanılabiliyormuş.. Kurmayı denedim ama başarılı olamadım :(

Bunun başka bir yöntemi var mıdır? ya da transmission yerine kullanılabilecek baska bir program var mıdır?

Merhaba,

Modeminizin arayüzüne giriş yaptığınızda USB uygulamaları bölümüne girince Modeminizin usb girişlerine bağladığınız bir hdd var iken download master bölümünde install dediğinizde uygulamayı modem direkt olarak hdd ye kurmaktadır. Bu kurulum tamamlandıktan sonra download master aç dediğinizde explorer sayfasında download master sayfasına gidiyorsunuz. Daha sonra bu sayfadan torrentlerinizi veya diğer formatta dosyalarınızı kuyruğa atıyorsunuz indirme işlemi başlıyor. Hepsi bu kadar.

Saygılar.

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar ,

Merhaba,

Modeminizin arayüzüne giriş yaptığınızda USB uygulamaları bölümüne girince Modeminizin usb girişlerine bağladığınız bir hdd var iken download master bölümünde install dediğinizde uygulamayı modem direkt olarak hdd ye kurmaktadır. Bu kurulum tamamlandıktan sonra download master aç dediğinizde explorer sayfasında download master sayfasına gidiyorsunuz. Daha sonra bu sayfadan torrentlerinizi veya diğer formatta dosyalarınızı kuyruğa atıyorsunuz indirme işlemi başlıyor. Hepsi bu kadar.

Saygılar.

Merhaba

Evet dediğiniz gibi yapıyorum ancak bu sefer de modem arayüzü fazlasıyla kasıyor. Bunun yerine kullanılabilecek bir uygulama var mıdır? Örneğin usb belleğe kurularak modeme takıp torrent download yapabileceğim?

• quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar ,

Merhaba,

Saygılar.

Merhaba

Evet dediğiniz gibi yapıyorum ancak bu sefer de modem arayüzü fazlasıyla kasıyor. Bunun yerine kullanılabilecek bir uygulama var mıdır? Örneğin usb belleğe kurularak modeme takıp torrent download yapabileceğim?

Modemin kasılması normal ntfs dosya sistemine sahip bir disk taktığınız için torrent dosyasını oluşturduğu sırada kasılmaktadır ancak bu sadece dosyayı oluşturana kadar sonrasında herhangi bir problem olmuyor. Ancak bunu dert ediyor iseniz ext3 veya ext4 dosya sistemi ile diski formatlayın öyle kullanın. Bu şekilde kullanırsanız direkt indirmeye başlar dosya oluşturmadan.

Bu seferde windows da hdd yi usb ile bağladığınızda hddnin içine ulaşmak için bir program kurmanız gerekiyor.

Saygılar.

• Modemi güncelledikten sonra modemi fabrika ayarlarına döndürmesek nolur

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.