Şimdi Ara

Asus Dsl-N17u (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
45
Favori
92.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu modemde DNS ayarını tek tek modeme bağlı cihazlardan yapmak yerine direkt modemden yapabilme gibi bir imkanımız var mı? Ekran görüntüsündeki gibi:

Asus Dsl-N17u

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyilmaz93

İyi geceler arkadaşlar.

Bu modemde DNS ayarını tek tek modeme bağlı cihazlardan yapmak yerine direkt modemden yapabilme gibi bir imkanımız var mı? Ekran görüntüsündeki gibi:

Asus Dsl-N17u

Modemde dns girilebilir
    Bu şekilde bütün clientler modemdeki dns yi kullanır
    Lakin kullanıcı elle dns girerse modem dns devre dışı kalır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmenecer

Selam arkdaşlar

Dün itibariyle bende n17u ailesine katıldım.. Modem gerçekten çok güzel ancak bu usb 2.0 olayına alternatif bir çare bulabilri miyz? elimde 3tb lik disk var media center için almıştım. ancak usb 2.0 ile kullanılamıyor :(asus un farklı bir modeli var mı bu özelliklerde? ya da usb 3ç0 hdd yi ethernet vb. şekilde modeme bağlayarak yine media center ve aidisk olarak kullanabilir miyim?

Yorumlarınızla yardımcı olursanız çok sevinirim.

3 tb yi desteklemesi lazim cihazın

• quote:

Orijinalden alıntı: yücel52

quote:

Orijinalden alıntı: gokmenecer

Selam arkdaşlar

Dün itibariyle bende n17u ailesine katıldım.. Modem gerçekten çok güzel ancak bu usb 2.0 olayına alternatif bir çare bulabilri miyz? elimde 3tb lik disk var media center için almıştım. ancak usb 2.0 ile kullanılamıyor :(asus un farklı bir modeli var mı bu özelliklerde? ya da usb 3ç0 hdd yi ethernet vb. şekilde modeme bağlayarak yine media center ve aidisk olarak kullanabilir miyim?

Yorumlarınızla yardımcı olursanız çok sevinirim.

3 tb yi desteklemesi lazim cihazın

Evet 3tb destekliyor sorun orda değil.. Uab portu 2.0 olduğundan Data aktarım hızı düşük.. Alternatif bir yöntem var mıdır diye merak etmiştim

• Arkadaşlar Günaydın,

DSL-N17U kullanıcısıyım bir sorum olucak,bu cihazda local area network de mac engelleme yok mu ben mi bulamadım :(
    kablosuz ağ da engelleme var gibi gözüküyor sadece.
  • Merhaba.
    Ben bugun sabah turknet aboneliği bitirip vodafone fibere gectim
    Modem üzerinden ayar yaptigimda ülke girdikten sonra isp ekraninda ttnet vlan id35 ve ttnet no vlan id var. Birde listede olmayan diye secenek cikiyor. Baglantimi nereden yapabilirim. Ttnet vlan id35 yazandan girince modemde internet ışığı yaniyor ama bağlantı yapılmıyor. Diğerlerin den girince internett ışığı hic yanmıyor. Vodafone icin manüel ayarlar nasil. Modem surumu 1.1.0.4 Acil yardim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@R@D@VUT -- 14 Mayıs 2016; 22:28:39 >
  • vodafone ttnet in alt yapisini kullanidigindan ayarlar ayni olmali diye tahmin ediyorum, yani ttnet vlan id 35 çalismiyor mu ? bu ayarlari yaptiktan sonra modemi yeniden baslatip baglanmasini bekler misiniz ? vodafone u arayip vlan id lerini sorabilirsiniz belki
  • Vodafone aradim. Konuyla alakalı hic bilgileri yok. Modem bizim değil Asusu arayın diyor. İd 35 yazandan girdim internet ışığı su an yanıyor ama ama bağlanmıyor. Manuel başka biseylermi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: K@R@D@VUT

Vodafone aradim. Konuyla alakalı hic bilgileri yok. Modem bizim değil Asusu arayın diyor. İd 35 yazandan girdim internet ışığı su an yanıyor ama ama bağlanmıyor. Manuel başka biseylermi lazım
    quote:

Orijinalden alynty: K@R@D@VUT

Vodafone aradim. Konuyla alakaly hic bilgileri yok. Modem bizim de?il Asusu arayyn diyor. Yd 35 yazandan girdim internet y?y?y su an yanyyor ama ama ba?lanmyyor. Manuel ba?ka biseylermi lazym

kullanycy adyna @vodafone eklemeyi unutmu? olabilir misiniz ?
  • Yok unutmadim

Bu mesaja eklenen görseller:

Asus Dsl-N17uAsus Dsl-N17uAsus Dsl-N17u

• quote:

Yok unutmadim

quote:

Orijinalden alinti: K@R@D@VUT

Yok unutmadim

Asus Dsl-N17uAsus Dsl-N17uAsus Dsl-N17u

cihaz bağlanmış ya vodafone nun vlan id si 35 dışında bir değer ya da kullanıcı adı veya şifrenizde hata olabilir gibi duruyor.

• bir de dsl ayarlarından annex b yapmayı deneyebilirsiniz
  • Tekrar bağlantı yaptım annex b yaptim. Yok bulamadim hala

• ülke girme kısımda ülkeyi falan seçme, kullanıcı adı şifre ekranına gel orayı doldurup devam et, yani en baştan modemi fabrika ayarlarına al, bağlantı konrolü yapıyor ya işte orda algılar zaten modem ordan devam et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 14 Mayıs 2016; 23:20:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

ülke girme kısımda ülkeyi falan seçme, kullanıcı adı şifre ekranına gel orayı doldurup devam et, yani en baştan modemi fabrika ayarlarına al, bağlantı konrolü yapıyor ya işte orda algılar zaten modem ordan devam et.

Onuda denedim. İnternet ışığı yanmiyor. Uzak sunucudan bağlantı yok gibi birşey diyor ozaman

• asusun sitesinde yeni yazılım yayınlandı onu yüklesene

version 1.1.1.2
    https://www.asus.com/tr/Networking/DSLN17U/HelpDesk_Download/
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

ülke girme kısımda ülkeyi falan seçme, kullanıcı adı şifre ekranına gel orayı doldurup devam et, yani en baştan modemi fabrika ayarlarına al, bağlantı konrolü yapıyor ya işte orda algılar zaten modem ordan devam et.

Onuda denedim. İnternet ışığı yanmiyor. Uzak sunucudan bağlantı yok gibi birşey diyor ozaman

Selam,

Bende Vodafone Fibernet kullanıyorum. İlk kurulum ekranında Türkiye'yi seçtikten sonra TTnet Vlan ID 35 no IP tv yi seçin ve ileri diyip devam edin. Sonraki işlem adımlarında vodafone'un verdiği kullanıcı adı ve şifrenizi yazın WIFI güvenlik ayarlarını yapıp kaydedin hepsi bu. En son olarak da Yönetimden DSL ayarlarında ANNEX A yı ANNEX b yapın. Ama ilk önce en son yazılım olan 1.1.1.2 yi yükleyin modeminize.

Saygılar.

• Herkese cok tesekkur ederim. Bağlandık en sonunda

Degerlerim nasıl sizce pek anlamamda. 32mb icin

Asus Dsl-N17uAsus Dsl-N17u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@R@D@VUT -- 15 Mayıs 2016; 12:40:08 >

• Asus Dsl-N17u

Güncellemeden sonra bu altta çıkan Vdsl band status yerini açıklayabilecek arkadaş varmı acaba ?
  • Merhaba arkadaşlar ,

FOrumda araştırdım biraz ama net cevap bulamadım... Asus download master yerine Transmission kullanılabiliyormuş.. Kurmayı denedim ama başarılı olamadım :(

Bunun başka bir yöntemi var mıdır? ya da transmission yerine kullanılabilecek baska bir program var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.