Şimdi Ara

Asus Dsl-N17u (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.387
Cevap
45
Favori
92.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Deneyip sonucu yazarım.
  • ping sorunum var böyle nadiren ping çıkıyor . Bunun modem kaynaklımı yoksa hat kaynaklı mı oldugunu nasıl anlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

ping sorunum var böyle nadiren ping çıkıyor . Bunun modem kaynaklımı yoksa hat kaynaklı mı oldugunu nasıl anlarım

TTNET
  • Evimde TTNET in FTTH türünde fiber hattı var eve kadar küçük sarı fiber kabloyla geliyor. TTNET den VODAFONE FİBER e geçiyorum. Modemi ve yanındaki aparatı geri alacaklar.
    Asus DSL-N17U aldım fakat bağlantı kurabilmem için fiber kabloyu destekleyen bir modem? aparat? çevirici? gerekli. Almam gereken alet tam olarak nedir?
    Veya direk olarak fiber kabloyla internete bağlanabileceğim modem önerirmisiniz
  • n17u nun kutusunu içinden ufak siyah bir aparat çıkıyor, bir tarafı fiber giriş bir tarafı telefon kısmına takılması için onu görmediniz mi?
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    İçinden bahsettiğiniz gibi bi aparat çıkmadı. Mümkünse fotoğrafını atabilirmisiniz tekrar kontrol edeyim

Kutu içeriği burdaki gibi eksik veya fazlası yok
    Asus Dsl-N17u

Bahsettiğiniz şey o siyah aparat ise evdeki fiber kutusunda onun ucunu takabileceğim bir giriş yok sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüzün Dram Keder -- 23 Haziran 2016; 18:58:54 >
    2 kere denedim olmadı.
    Asus müşteri hizmetleri ile görüştüm şikayetleri dinleyince ürünü yollayın dediler ben de değişim için gönderdim bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet siyah aparat, sizin eve gelen kablo bu siyah aparata takılamıyor mu sonra bu aparatı n17u ya taksanız, ben bu aparatı kullanmadığım için tam bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

evet siyah aparat, sizin eve gelen kablo bu siyah aparata takılamıyor mu sonra bu aparatı n17u ya taksanız, ben bu aparatı kullanmadığım için tam bilemiyorum.

Bu aparatın fiberle alakası yok başka ülkeler için splitter cihazı bence.
  • olabilir, bu gerçek fiber kablolar ince oluyorya o tarz için diye düşünmüştüm

evin içine gene kablo bunun gibi mi
    Asus Dsl-N17u
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

olabilir, bu gerçek fiber kablolar ince oluyorya o tarz için diye düşünmüştüm

evin içine gene kablo bunun gibi mi
    Asus Dsl-N17u

Evet kablo bu. Başka bi konuda GPON modem talep edip onunla bağlanmam söylendi. TTNET deki mevcut kurulumum da halihazırda öyle.
  • usb takım yeri on panelde olsaymış keşke ikide bir uğraşıp arkadan hardiski usb tak zor iş kabloyu çektir yok ters çevir uğraştırıcı...bir arkadaşım almış alma dedi 7 senelik tp modemimle aynı çekiyor hatta mutfakta biraz daha bile kötü sayılır dedi bende karasız kaldım :( yoksa sipariş veriyordum nerdeyse..n16u modemi dahamı iyi sayılır çekiş olarak sonuçta antenler dışarda....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Haziran 2016; 2:11:27 >
  • Dün n11 uzerinden sipariş verdim yakında gelir umarım pişman olmam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız onun dediği modemin dışarıda koça antenleri vardır büyük ihtimalle, n17u nun antenler içeride ona rağmen aynı çekmesi başarıdır, birde bu modemin sinyali sürekli değişkenlik gösteriyor optmize ediyor sinyali öyle bir olayı var,
    birşey daha var modem karşılaştırması yaparken sinyale bakarak bu modem az çekiyor kötüdür çok çekiyor iyidir diye bir olay yok, birsürü değişkenleri var chipset yazılım vs, mesala MB/s olarak bağlantıya bakmak daha önemli tek bir çizgi çekse bile MB/s olarak size gönderdiği veri trafiğinde sorun olmaz, ama siz antenli modellere bakabilirsiniz psikolojik olarak rahatlatabilir.
    yok tp linkin 2 antenli modemiymiş 3 dbı lıkmış 2 antenide o kadar para verdim en azından mutfaktan iyi çeksin diye aldım daha kötü oldu dedi mutfakta keyif yapıyolarmuş cep tablet filan iyi çeksin diye almış haliyle o kadar para verdim bir halta yaramadı alma dedi..bende karasız kaldım...evleri 100-110 m2 filan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Haziran 2016; 15:16:25 >
  • 2 antenli sonuçta antenler dışarıda, o öyle zannediyor ama öyle değil işte, asusun mesala 2 diş çekmesiyle o eski tplinkin full çekmesi aynı değil yanıltıyor işte o zannediyor ki full çektiği zaman daha iyi olacak, modemine göre değişir o,
    verdiği MB/s değeri daha önemli, bilgisayara dosya kopyalasın asus kaçla kopyalıycak tplink kaçla kopyalıycak, asusun iki diş çektiği yerde onun tplink modemi full çekse de n17u daha yüksek hızda kopyalıycak, ama işte ne kadar söylesen de anlatamıyorsun insanlara, 7 senelik modem ile 2015 yılında çıkmış modemi sinyaline göre karşılaştırmak doğru değil, öyle şey olmaz, yani bizim tercübeyle sabittir bunlar deneyimleyerek bunları yaşadık gördük, o yüzden boşver de geç.
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    150m2 evimin girişteki odaya koydum modemi ve tüm odalarda gayet iyi çekmekte. En uzak noktada 1 çekiyo ama orda bile 12mbps olan hattımdan tam olarak faydalanabiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torrent den indirme yaparken 0kbps indirme hızı gösteriyor ama indirilme yüzdesi ve inen dosya boyutu zaman geçtikçe artıyor bunu daha önce yaşayan var mı ?
  • Arkadaşlar yazılımı güncelledikten sonra fabrika ayarına döndürmek gerekli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteveGates

Arkadaşlar yazılımı güncelledikten sonra fabrika ayarına döndürmek gerekli mi?

evet gerekli asus kendisi modem arkasındaki tuşa 8 saniye basılı tutun diyor.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.