Şimdi Ara

Asus Dsl-N17u (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
45
Favori
92.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar dun modemi guncelledim guncelledikten sonra tekrar resetleyip modemi kurdum problem su smartvde agda modemi goremiyorum guncelleme yaptiktan sonra bu sorun cikti sorun olmayan guncellemeye dondum ama ayni problem devam ediyor ne yaptiysam olmadi bu tur bir sorunla karsilasan varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroloji16 -- 26 Haziran 2016; 14:27:36 >
  • arkadaşlar benim eski modemde modeme bağlanınları sadece mac olarak gosterişyor bu modemde mobil baplandı pc bağlandı diye açık bir görünümü varmı yoksa eski modemimdeki gibi sadece mac nosumu var...modemi kapayıp açınca internete bağlanma süresi tahimini kaç sn yada dk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Haziran 2016; 15:01:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metroloji16

Arkadaslar dun modemi guncelledim guncelledikten sonra tekrar resetleyip modemi kurdum problem su smartvde agda modemi goremiyorum guncelleme yaptiktan sonra bu sorun cikti sorun olmayan guncellemeye dondum ama ayni problem devam ediyor ne yaptiysam olmadi bu tur bir sorunla karsilasan varmi

fabrika ayarlarına dönün ve modeme farklı bir isim verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

arkadaşlar benim eski modemde modeme bağlanınları sadece ip olarak gosterişyor bu modemde mobil baplandı pc bağlandı diye açık bir görünümü varmı yoksa eski modemimdeki gibi sadece mac nosumu var...

lan kablosu yada wifi ile bağlı olanların yanında simge çıkıyor wifi ve ethernet simgesi ordan anlıyorsun, ip, mac, cihaz ismi de yine yazıyor.

burada örnek olarak var, alt tarafta istemcilere gir, sağda çıkıyor
    ec2-54-202-251-7.us-west-2.compute.amazonaws.com
    ASUS Wireless Router RT-AX88U - Ağ Eşleme
    http://ec2-54-202-251-7.us-west-2.compute.amazonaws.com:8088/index.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 26 Haziran 2016; 15:05:52 >

• FreeRun kullanıcısına yanıt
    güzelmiş bari kurcalıyım braz arayüzü sağol..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Haziran 2016; 15:44:50 >
  • neyse şu ralink en ucuz işlemci ve çekme olayını anlmak için arkadaşımdan cihazı odunc alıcam bayramdan sonra ona gore cihazı alırım, o hiç memnun kalmamış...mediatekin ürünlerinden işlemcisinden çok çektim işlemcileri beş para etmez...aslında bu işemciye gore urunun ucuz satılması gerkiyordu çünkü maliyeti ucuz şahsen fiyatı pahalı sayılır chipsete gore..piyasada network olarak ralink ürünlerini kimse onermez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Haziran 2016; 16:52:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

neyse şu ralink en ucuz işlemci ve çekme olayını anlmak için arkadaşımdan cihazı odunc alıcam bayramdan sonra ona gore cihazı alırım, o hiç memnun kalmamış...mediatekin ürünlerinden işlemcisinden çok çektim işlemcileri beş para etmez...aslında bu işemciye gore urunun ucuz satılması gerkiyordu çünkü maliyeti ucuz şahsen fiyatı pahalı sayılır chipsete gore..piyasada network olarak ralink ürünlerini kimse onermez...

o çipsete iş yaptıracak bir yazılım olmadıktan sonra atheros olsa ne olur bradcom olsa ne olur
  • Modem gayet güzel beğendim fakat bir sıkıntım var bazen dns sunucusu bulunamadı diyip siteye girmediği oluyor bir kaç kez yenile yaptıktan sonra geliyor. Bir kaç farklı tarayıcıda denedim sorun yine aynı dns değiştirdim yine aynı. Sorunun çözümünü biliyormusunuz?
  • airties 5760 ile ağda dosya kopyalama hızı aynı çıkıyor yalnız n17u nun, aşağıdaki konuları inceleyebilrsin, bırakın artık chipset konuşmayı 2010 yılında değiliz.

bak burada incelemeler var fikir sahibi olabilirsin

ASUS DSL-AC68U vs Airties 5760 (İNCELEME)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 26 Haziran 2016; 20:08:27 >

• cmd komuttan..
    ipconfig /flushdns yaz...
    @freerun
    ok nebiliyim mediatek işlemcileri sevemedim..hangi ürünü alsamda ya boğuluyordu bir tanesini yaktım zaten :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Haziran 2016; 20:16:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteveGates

Modem gayet güzel beğendim fakat bir sıkıntım var bazen dns sunucusu bulunamadı diyip siteye girmediği oluyor bir kaç kez yenile yaptıktan sonra geliyor. Bir kaç farklı tarayıcıda denedim sorun yine aynı dns değiştirdim yine aynı. Sorunun çözümünü biliyormusunuz?

şuana kadar onla hiç karşılaşmadım , benim şu ayar sürekli kapalı konumda

Asus Dsl-N17u
  • Resimdeki gibi görüntü var fakat internetim yok sorun ne olabilir arkadaşlar ????
    Bu mesaja eklenen görseller:

Asus Dsl-N17u

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hıım 16 mbps ancak bu modemde 8 mbps kullanabiliyorum eski modemimde 14 mbps kullanabiliyordum. Bu sorunun çözümünü bilen var mı?
  • quote:

Hıım 16 mbps ancak bu modemde 8 mbps kullanabiliyorum eski modemimde 14 mbps kullanabiliyordum. Bu sorunun çözümünü bilen var mı?

şu ayarları kapatıp böyle dene birde, modemi yeniden başlat kaydettikten sonra.
    Asus Dsl-N17u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 2 Temmuz 2016; 14:29:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

olabilir, bu gerçek fiber kablolar ince oluyorya o tarz için diye düşünmüştüm

evin içine gene kablo bunun gibi mi
    Asus Dsl-N17u

bu fiber internetin geldiği kabloyu direk takabileceğimiz modemler yok mu? Ben arada 2. modem olmasın, tek modemle halledeyim işi istiyorum.
  • arkdaşlar bu modemin açılış sürsi nedir çok uzun yazmışlar doğrumu? 3-5 dk gibi yuh dedim..geceleyin modem kaparımda ondan sordum....elimdeki tp lik 1 dk da bağlanmış oluyor...
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    Yok olmadı hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yok olmadı hocam

Hat değerlerini ekleyin isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yücel52 kullanıcısına yanıt
    Hat değerleri bu sanırım
    Bu mesaja eklenen görseller:

Asus Dsl-N17u

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim değerler bu şekilde, ayarlar da bu şekilde kullanıyorum, 14Mbit alıyorum sorunsuz, ayarlarınız da sorun olabilir ama az bir olasılık, büyük ihtimalle telekom kaynaklı yada ev içi tesisat kaynaklı problem yaşıyor olabilirsiniz. Ben kendim telekomu arayıp hızımı 14Mbit e sabitlettirdim, modeme gelen hız 16Mbit görünsede sistemden 14mbit e sabit olduğu için yukarı çıkmıyor, 3Mbit e düşüncede aynı hesap modem gelen değerde değişme olmaz, bizim mahallede de altyapı hiç iyi değil çok fazla hız alınca kesintiler oluyor. Siz isterseniz telekomu arayın dediğim gibi bir güncelleme isteyin değerleriniz ile ilgili hız alamıyorum diyin, line değerleriniz yüksek bir yerde sıkıntı var.

Asus Dsl-N17u

Asus Dsl-N17u

Asus Dsl-N17u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 3 Temmuz 2016; 17:48:12 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.