Şimdi Ara

Asus Dsl-N17u (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ycp322 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
45
Favori
92.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ASUS DSL-N17U Kurulum
    https://m.youtube.com/watch?v=MCPqVAnvxJc

PCLopediyoutube
    ASUS DSL-N17U Kurulumu
    https://m.youtube.com/watch?v=FXxbJ1zzAKM

Şu iki video da yapılanların aynısını yaptım tek fark kullanıcı adının devamında @ttnet ekledim oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: suskun4449

Şu iki video da yapılanların aynısını yaptım tek fark kullanıcı adının devamında @ttnet ekledim oldu

Hat degerlerinizi atabilirmisiniz sistem günlüğü dsl günlüğü kismindan

• quote:

Bağlantı türünüz nedir
    Yorumlardan okuduğum kadarıyla adsl

• çok fazla anlamam istediğiniz bir yerin ekran resmini atarım
  • quote:

Asus Dsl-N17u
    Asus Dsl-N17uAsus Dsl-N17u

Kopma filan oluyormu hocam denerleriniz iyi ama snr 10 düşük yani crc hataları snr den olabilir sorun yasarsaniz 14 mbit çektire bilir siniz

• Asus Dsl-N17u

modem yazılım güncellemesini az önce yaptım azda olsa değişim oldu vede modem arayüzü eskiye göre daha hızlı
  • quote:

Asus Dsl-N17u
    Asus Dsl-N17uAsus Dsl-N17u

Bağlantı türünüz adsl
    Yukarda bahsedilen konu gerçek fiberle alakalı

• yücel52 kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi çok anlamıyorum aboneliği yaparken fiber denildi vede bulunduğum bölgede de fiber var denilince ben fiber biliyorum
    sizin fiber olup olmadığını nasıl anladığınızı bana da söyleseniz bende öğrenmiş olurum
  • Asus Dsl-N17u

Bu değerlerin ne işe yaradığını hangisinin yüksek veya düşük olması iyi kötü yada ne kaynaklı dır açıklayabilecek varmı
    Maksadım öğrenmek ve kötü olan bişey varsa çözmeye çalışmak
    Ve yine merak ettiğim bişey hattımın fiber mi adsl mi nasıl anlarım fiber denilip adsl mi kitleniyor
    Bunları anlatacak biri çıkarsa şimdiden teşekkürler

• suskun4449 S kullanıcısına yanıt
    snr degeri 15 altında olur kopma olur ne kadar yukse ie okadar iyi

line attenutıon hat zayıflaması ne kadar düşük ise okadar yi yüksek olursa düşük hız alırsınız sizin degerlerinizi iyi hızını 14 mbite cektirin kopma var ise

date rate aldıgını hız suanki

max rate ulaşılabilir hız
    suan adsl alıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 31 Temmuz 2016; 12:05:30 >
  • değerlerin iyi kopma olmaz kullan, zaten telekom şuan herkezin değerlerinde değişiklik yapıyor bu akk meselesi kalktığından beri hızda ve değerlerde oynama yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Materyal_Clock

line attenutıon hat zayıflaması ne kadar düşük ise okadar yi yüksek olursa düşük hız alırsınız sizin degerlerinizi iyi hızını 14 mbite cektirin kopma var ise

suan adsl alıyorsunuz

çok sağol son olarak adsl olduğunu snr margin değerinin düşük oluşundan mı anladın
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    akk kalktı mı hangi ara kalktı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Materyal_Clock

suan adsl alıyorsunuz

çok sağol son olarak adsl olduğunu snr margin değerinin düşük oluşundan mı anladın

hayır dsl modülasyonu yazan yerde adsl 2plus yazıyor
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    bu dediginiz olay birde bana ugrasa super olacak ac68 ile
  • DSL-N17U ile Tivibu Kullananlar şu ayarları deneyebilir misiniz ? eğer ip almaz ise 802.1Q'yi kapamayı deneyip buraya yazabilir misiniz ?

Bu beta firmware i yükleyin ve resetleyin.

https://www.asuswebstorage.com/navigate/s/E060271C3240413E96DBB9E5A53672ECY

ADSL+Tivibu İçin

1.Modemin kurulumunu yapın. Ardından WAN bölümüne giriniz. Ayarlar aşağıdaki gibi gelmiş olmalı.
    Asus Dsl-N17u

2. 802.1Q'yu etkinleştirin ve VLAN ID'yi 35 Girin.
    Asus Dsl-N17u

3.IPTV WAN servisini PVC2 olarak değiştirin ve aşağıdaki ayarları yapınız.
    Asus Dsl-N17u

4. Tivibu Cihazını bağlayıp deneyiniz.

VDSL+Tivibu İçin

1.Modemin kurulumunu yapın. Ardından WAN bölümüne giriniz. Ayarlar aşağıdaki gibi gelmiş olmalı.
    Asus Dsl-N17u

2. IPTV WAN ayarlarını service 2 olarak ve diğer ayarları da gösterilen şekilde yapın.
    Asus Dsl-N17u
    3. Tivibu Cihazını bağlayıp deneyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 15 Ağustos 2016; 12:52:08 >

• merhaba ben bu modemi almak istiyorum biraz araştırdım bunda karar kıldım bende türknetin interneti var 16 mbit paketini kullanıyorum şu an 59 tl ödüyorum ve 32 mbit hızına geçeceğim aynı parayla ve bende şu an asusun dsl-N12E modemi var vdsl2 desteklemiyor bu modem benim ihtiyacımı karşılarmı ben direk kasaya ethernet üzerinden bağlanıcam ama evde 2 3 tane telefonlada wifi üzerinden bağlanıyorum ve DSL-N12E modem bazen ara ara takılıyor çok cihaz bağlanınca internet ağırlaşıyor bu modemde böyle bir sorun olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: X.İ.R

merhaba ben bu modemi almak istiyorum biraz araştırdım bunda karar kıldım bende türknetin interneti var 16 mbit paketini kullanıyorum şu an 59 tl ödüyorum ve 32 mbit hızına geçeceğim aynı parayla ve bende şu an asusun dsl-N12E modemi var vdsl2 desteklemiyor bu modem benim ihtiyacımı karşılarmı ben direk kasaya ethernet üzerinden bağlanıcam ama evde 2 3 tane telefonlada wifi üzerinden bağlanıyorum ve DSL-N12E modem bazen ara ara takılıyor çok cihaz bağlanınca internet ağırlaşıyor bu modemde böyle bir sorun olurmu

5 kişiden biri full hız nete torrente abanırsa yine o 4 kişiyi felç eder bu modemle şu şekil çözülür hani yüksek hızlı netin varsa 60mb + diyelim işte 20 20 20 filan bölersin.....yok badslm zaten düşük hızda bişey değişmez değiştircek bir modemde yok zaten piyasada....
    adsl kullanıyosan bence boşuna masraf yapma.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Ağustos 2016; 18:49:25 >

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Vdsl2 paketine geçiş yapacağım adslden kurtulmak için.
  • arkadaşlar merhaba
    Vdsl e geçtim. Hızda bir değişiklik yok acaba modemle ilgili bir ayar mi yapacağım. Wan kısmından vdsl seçip kaydedince modem ip almıyor. Başka bişey mi yapmalıyım acaba.. modemim n17u

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.