Şimdi Ara

Asus Dsl-N17u (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
45
Favori
92.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kenoo52

arkadaşlar merhaba
    Vdsl e geçtim. Hızda bir değişiklik yok acaba modemle ilgili bir ayar mi yapacağım. Wan kısmından vdsl seçip kaydedince modem ip almıyor. Başka bişey mi yapmalıyım acaba.. modemim n17u

modemi fabrika ayarlarına sıfırla, sonra sol üst köşede hızlı kurulum var onu görürsün zaten ordan devam et sıfırdan kurulum yap ordan yapınca otomatik ayarlarını algılıycak
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

quote:

Orijinalden alıntı: kenoo52

arkadaşlar merhaba
    Vdsl e geçtim. Hızda bir değişiklik yok acaba modemle ilgili bir ayar mi yapacağım. Wan kısmından vdsl seçip kaydedince modem ip almıyor. Başka bişey mi yapmalıyım acaba.. modemim n17u

modemi fabrika ayarlarına sıfırla, sonra sol üst köşede hızlı kurulum var onu görürsün zaten ordan devam et sıfırdan kurulum yap ordan yapınca otomatik ayarlarını algılıycak

Kardeşim durum ok. Dün yapmıştım Bise olmamıştı bugün vdsl geçiş sağlamışlar. Baktım modem ip almıyor tekrar resetledim oldu. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modem ayarlarında iptv kısmı var. Bu tam olarak ne işe yarıyor?
    Birisi mesajımı alıntılayarak özet geçebilirse çok sevinirim.
  • Modemde wifideki cihazların hızlarını sınırlamak mümküknmü dsl n17 u

• quote:

Orijinalden alıntı: Murt82

Modemde wifideki cihazların hızlarını sınırlamak mümküknmü dsl n17 u

evet, misafir ağına limit koyabilirsiniz ya da qos bandwith limitter kısmından tek tek sınırlayabilirsiniz
  • hey kullanıcısına yanıt
    Hangi menü altında hocam bu bantwitxh limşter tam olarak bulamadım

• Evde bu modemle superonline vdsl 50mit kullaniyorum.lan üzerinden digiturk modeme bağlı.gece yatıp sabah kalktıgımda veya uzun sure bir işlem yapmadigimda sürekli digiturk un lan bağlantısı kopuyor.digiturk kutusunu veya modemi yeniden baslatmam gerekiyor.kabloyu degistirdim bir çözüm olmadı.sonrasında superonline tarafından verilen modemi takınca lan bağlantısının kesilmedigini fark ettim.bu veya buna benzer bir sorun yasayan oldu mu aranızda?bu sebepten modemi servise vermeyi düşünüyorum

• deppxbox D kullanıcısına yanıt
    Slm digiturk elle statik ip atamayı denediniz mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murt82

Hangi menü altında hocam bu bantwitxh limşter tam olarak bulamadım

Modemin yazilimini guncellediniz mi, guncel ise trafic ayarlari qos i acin orda

• Pc şu an arızalı telefondan sürekli Wi-Fi ile kullanıyorum. Her ay sonu olduğu gibi TTNet Roketi aktifleştirdim. İnternet gidip geldikten sonra Wi-Fi yavaşlamaya başladı. İlk aldığım zamanlarda da böyle bir sorunum olmuştu ama nasıl düzelttiğimi hatırlamıyorum.

Şu an sayfalar neredeyse hiç açılmıyor. Mecburen mobil interneti açtım

Ek olarak uzun zaman önce en az kullanılan Wi-Fi kanalını bir programdan bakıp seçmiştim. 1 saat öncesine kadar hiçbir problem yoktu.

• wifi de bant genişliği var onu 20mhz yap kanal auto da kalsın, telefondan asusu unut sonra tekrar bağlan, birde yönetim dsl ayarıaları kısmında DLA denen ayar var onu kapat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 31 Ağustos 2016; 0:31:26 >
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    Sorun şimdilik düzeldi gibi duruyo. Bant genişliğini ilk zamanlar 40 Mhz e ayarlamıştım, onu 20/40 yapıp farklı kanal seçtim yeniden başlattım düzeldi Yardım için teşekkürler

• Arkadaşlar turk.net özgür internet VDSl kullanıyorum . ara ara kopma ve stabil olmayan bir internetim var değerler nasıl sizce normalmidir.
    Asus Dsl-N17u

Mevcut Modem ayarlarım bu şekilde ve çok fazla crc hatası alıyorum sorun nedir acaba
    Asus Dsl-N17u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedSovietX -- 31 Ağustos 2016; 21:08:49 >

• Hata resimleri nerede

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Hata resimleri nerede

hata resimleri derken CRC kısmından anladığım bu benim 10dkda 10crc atmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: teenboi

geçen gün aldığım, bugün internetimin aktifleşmesiyle fiilen kullanmaya başladığım modem. 140 liraya teknosa'dan aldım, daha ucuz fiyatlara bulabilirsiniz fakat ben yerleşim yerim nedeniyle gidip almak zorunda olduğumdan teknosa tek tercihim olmak zorunda oldu.

140 liraya mı aldınız?

• şu ikisini kapatıp biraz kullanmayı dene

Asus Dsl-N17u
  • TTNET FİBER İÇİN YOKMU
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    Onlar zaten kapalı kullanıyorum . Ona rağmen kopma problemleri yaşıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: aksu1982

Onlar zaten kapalı kullanıyorum . Ona rağmen kopma problemleri yaşıyorum

onları aç, açık olarak kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 1 Eylül 2016; 10:44:18 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.