Şimdi Ara

Asus Dsl-N17u (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
45
Favori
92.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadaşım modemin açılması çok ağır 3-5 dk diyorlar bu doğrumu...her gece modem kaparımda benim için onemli...
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    5dk olmasa da 3dk vardır.

Ama şöyle bir güzel özelliği var saatleri ayarlıyosunuz kendi otomatik wifi kapatıp geri açıyo. Örneğin wifi her gece 12de kapanıp sabah 7de açılacak şekilde ayarlayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gzhn G kullanıcısına yanıt
    anladım yok bazen maillerime sabahtan hızlıca bakmam gerekiyor evden çıkmadan once yavaş açılması olmadı elimdeki tplink 1.05 sn de bağlanmış oluyor nete onu bile yavaş buluyorumda.....herhalde vazgeçicem yorumlar için tşk....
  • Kronometre ile ölçüm yaptım telefon vasıtasıyla, tam olarak açma tuşuna basıp bilgisayarda google sayfa açılışına kadar geçen süre 1 dakida 53 saniyedir
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    sağol biri 3dk diyor biri gene 5dk yazmış dediğin rakam makul herhalde hat durumu sağlığına kablolara gorede değişken olabiliyor...
  • Modeme takılı usb'den kablolu bağlanarak dosya çekerken gayet hızlı fakat kablosuz olarak dosya çekmeye çalıştığımda 2 mb ile çekiyor. Sizde de durum böyle mi acaba?
  • Sage12 kullanıcısına yanıt
    o olay alıcı wifi larda bağlı bir olay çok dandik chipsetse 1mb si bile gormeniz zor evde envai çeşit laptop tablet var hepsininindosya kopylama hızı farklı farklı wifide...olay sadece modem değil yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Temmuz 2016; 18:29:17 >
  • Ağ kartıyla alakalı olabilir benim bilgisayardakinin modeli bu (Broadcom BCM43225 802.11b/g/n Wireless Network Adapter PCI), buda bağlantı hızım birşey kopyalasam ortalama 12Mb ile kopyalama yapıcaktır.

Asus Dsl-N17u
  • modemi aldım sabahtan beri kullanıyorum...TD-W8960N gore değerlndiriyim........- le başlıyım..
    açılış nete bağlanma süresi 20-25 sn daha uzun ee biri 5mb lik yazılım diğer 30mb küsür ve birsürü ozlellik doğal buluyorum ......nekadar ozelllik binince boot uzuyor tabi..
    arayüz biraz hantal.... kaydetme olayları biraz yavaş..
    + lar...tplimkle orj 5 dbi lik anten almıştım ona gore çekimi daha iyi.....ozellikle yazılımı güncelliyince dahada iyi oldu ilk başta pek beğenmemiştim..yine yazıyorum ahım şahım bir çekim gücü beklemeyin üst katlarda uç nokatalarda menzil genişletici şart....
    + bant genişliğimin tamamanı kullanıyor tp de 13.50 -13.70 mb gelen hızım 14.02 14.05 arası geliyor...
    +net sayfaları biraz daha seri açılıyor.....
    +11-12 ms gelen pingim 7-9 arasına düştü...
    torrent olaylarına giremedim girince yazarım...
    ha birde şunu sorcaktım arkadaşlar usb poru malum arkada bir usb uzatma kablolusyla ön tarflara filan almamızda sakınca olurmu yarım metrelik usb uzatıcıyla filan sephada arkasanı çevir o kablo sarmalında biraz cins yani tak çıkar olayı...
    ozetle genel olarak memnun kaldım........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Temmuz 2016; 23:54:00 >

• uzatma kablosu tavsiye etmem güç azalması oluyor özellikle 2.5'' hdd lerde, usb bellek ve 3.5'' hdd sorun olmaz tahminim
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    kullancağım boyut kısa zaten belki yarım metreden az uzatmalarda bakabilirim deniycem amacım zır pırt arka tarafını çevirmemek ..yok arkayı çevir arkaya bak yerini bul biraz sıkıcı...:)
  • arkadaşlar eskiden istemci kısmında telefonların eternetin wifilerin markalarını bile goruyordum şimdi o kısım gostermiyor artık ne güzel kimin bağlandığını anlıyordum markadan ne olduda kendi kendine gitti anlamadım :(
  • Sistem Günlüğü - DHCP Kiralamaların dan bakabilirsin, bende de çıkmıyor bazen, yeni yazılımla düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

Asus Dsl n17u teknosa da iyi fiyata satılıyor düşünenler kaçırmasın, outlet yazsada önemli değil son yazılımı kurun kullanın

Güzel fiyat

• Arkadaşlar selam. Şu anda ttnet fiber kullanıyorum. Yukarıda yazılanlardan anladığım kadarıyla ttnet tılgından başka bir modem kullanmamıza izin vermiyor. Dolayısıyla bu modemi direk kullanamıyorum. Sizlere sorum bu modemi hangi iss'in fiberiyle kullanabilirim? bridge vs yapmadan? Yoksa superonline ve uydunet de türk telekom gibi yalnızca kendi modemlerini mi kullandırtıyor?
  • kullanıcı adı ve şifreni öğrendikten sonra kullanırsın bir problem çıkmaz diye düşünüyorum
  • quote:

kullanıcı adı ve şifreni öğrendikten sonra kullanırsın bir problem çıkmaz diye düşünüyorum

Hocam cevabın için teşekkür ederim. Kullanıcı adımı ve şifremi bilmeme rağmen malesef bağlanamıyorum. Ttnet müşteri hizmetlerini aradığımda da yardımcı olmuyorlar. Tılgın harici modemle bağlanamazsınız diyorlar. Açıkçası bu işe çok sinir oldum. O yüzden alternatif isslere yönelmeyi düşünüyorum. Bu modem ile fiber internet kullanan arkadaşlar varsa, hangi firmayla bağlandıklarını ve nasıl yaptıklarını söyleyebilirlerse çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brovito

quote:

kullanıcı adı ve şifreni öğrendikten sonra kullanırsın bir problem çıkmaz diye düşünüyorum

Hocam cevabın için teşekkür ederim. Kullanıcı adımı ve şifremi bilmeme rağmen malesef bağlanamıyorum. Ttnet müşteri hizmetlerini aradığımda da yardımcı olmuyorlar. Tılgın harici modemle bağlanamazsınız diyorlar. Açıkçası bu işe çok sinir oldum. O yüzden alternatif isslere yönelmeyi düşünüyorum. Bu modem ile fiber internet kullanan arkadaşlar varsa, hangi firmayla bağlandıklarını ve nasıl yaptıklarını söyleyebilirlerse çok sevinirim.

Bu konuyla alakalı daha önce yazmıştım
    Özetle vodafone harici bir iss den başka şansınız yok
    Forumda bir kaç kullanıcısı vardı vodefone fiberin bildiğim kadarıyla

• brovito kullanıcısına yanıt
    Ben de 3-4 gün önce aldım TTnet fiber kullanıyorum
    Modemi kablo ile pc ye bağla modem arayüzünde hızlı kayıt gibi bi işlem var onu yap
    Ben saatlerce uğraştım internet yok diyordu sonra kullanıcı adı yazan kısımda hata yapıyormuşum
    Örneğin kullanıcı adını abcde123 yazıyordum olmuyordu abcde123@ttnet yazınca düzeldi şuan sıkıntısız kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: suskun4449

Ben de 3-4 gün önce aldım TTnet fiber kullanıyorum
    Modemi kablo ile pc ye bağla modem arayüzünde hızlı kayıt gibi bi işlem var onu yap
    Ben saatlerce uğraştım internet yok diyordu sonra kullanıcı adı yazan kısımda hata yapıyormuşum
    Örneğin kullanıcı adını abcde123 yazıyordum olmuyordu abcde123@ttnet yazınca düzeldi şuan sıkıntısız kullanıyorum

Ss ekleyebilirmisiniz
    Kullanıcı adi şifre ve modemin kablo bağlantılarını

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.