Şimdi Ara

Asus DSL-N55U ALINDI MİNİ İNCELEME! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
622
Cevap
12
Favori
58.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    geçmiş olsun internetten ürün alımında 100 150 tlyi geçmeyin büyük meblağlarla netten birşey alınmaz insanı süründürüyorlar resmen hepsi satana kadar.
  • 2defa görüştüm netbirşey söylemiyolar tek söyledıkler değişim yapmadıkları para ieadesi e benim çek ne olucak dıorum geveleyıp duruyorlar ılgılı departmana bıldırırız onlar uygun gorurse bagırdım bıraz ne uygunundan bahsedıosn kardesım sen benım bı hatamvarmı yok arızalı urun gonderılmış bana servis raporu var tmm para ieadesi yapabılırsınız ona bırsey demıyorum ama benım HAK ETTİĞİM hediye çekini nasıl geçersiz kılarsınız diyorum sizde haklısınız diyor e haklıysam bana net cevaplar verin öyleyse diorum cevapda veremior acaba diorum hani modem calısıor sadece 2.4GHZ nın ısıgı yanmıyor gondermesemmı geri
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.gokmen

2defa görüştüm netbirşey söylemiyolar tek söyledıkler değişim yapmadıkları para ieadesi e benim çek ne olucak dıorum geveleyıp duruyorlar ılgılı departmana bıldırırız onlar uygun gorurse bagırdım bıraz ne uygunundan bahsedıosn kardesım sen benım bı hatamvarmı yok arızalı urun gonderılmış bana servis raporu var tmm para ieadesi yapabılırsınız ona bırsey demıyorum ama benım HAK ETTİĞİM hediye çekini nasıl geçersiz kılarsınız diyorum sizde haklısınız diyor e haklıysam bana net cevaplar verin öyleyse diorum cevapda veremior acaba diorum hani modem calısıor sadece 2.4GHZ nın ısıgı yanmıyor gondermesemmı geri

bence gönder niye öyle olsun ki
  • bakalım yarın modem gelir heralde geldıkden sonra callcenter@hepsiburada'ya mail atın onlar sizi bilgilendirecek diyor hayırlısı artık
  • 15/03/2014 Cumartesi Asus DSL-N55U modem aldım modemi geldiği gün kurulumunu yaptım ama modemin üzerinde yer alan wifi 2.4GHZ ışığının yanmadıgını farkettim teknik servisle görüşerek ürünü ASUSTR servisine gönderdim ve tarafıma 2iş günü içerisinde değişim raporu düzenlendi ve raporu hepsi buradaya gönderdim telefonla görüşmelerinde ilkinde değişim yapıcaklarını söylendi
    rapor ellerıne ulasdıgında görüştüm değişim yapmıyacaklarını para ieadesi yapıcaklarını ŞART koştular ben hernekadar para ieadesi istemiyorum ürün istiyorum dedikçe SERVİS RAPORUNU DİKKATE ALMADILAR bende ilgili distribütör Koyuncu elektronik'i arayarak Mustafa bey durumu bildirdim mustafa bey beni diğer hatta bekleterek yaklaşık 35dk boyunca müşteri hizmetlerine durumu izah etmeye calıstı ama müşteri hizmetleri hep sabit cevaplar verdi en son noktaya geldiğinde ben yetkili değilim deyip sıyrılıyordu mustafa ben ben distribütör yetkilisiyim ozmn yetkin yoksa yetkiliye bağla dediği halde hiçbirşekilde ilgili yetkiliye bağlanamadık başka bir numara verdiler orada standart olarak müşteri hizmetlerine düşüyordu değişim işleriyle ilgilenen BEYFENDİ Emre bey adında bir zat ürünü gönderdiğimde bana mail yoluyla ulaşan mustafa beye bildirdim kendisine mail yoluyla ulaşmaya calısdık

Merhaba emre bey,
    Müşteri ürün istemektedir raporda bu doğrultuda, ücret iadesi istememektedir,
    İlgili ürün yok ise muadil yoksa bir üst modeli verilmesi gerekir,şayet tedarikçiden ise tedarik
    edemezseniz ücret iadesi yapılması gerekmektedir, müşterinin sorununu size zahmet çözelim

Tabi sorunumuz cozulene kadar yaklasık yarım saatde para ieadesi gercekleşti hesabıma ben hernekadar PARA İEADESİ istemiyorum desemde durum bundan ibarettir
    bundan sonraki süreç mustafa beyle ertesi günü görüşmemde hiçbir şekilde ASUS MÜŞTERİSİ olarak beni mağdur etmiyeceklerini ilgili ürünü temin edeceklerini sözünü verdi bildiğim kadarıylada bugun yarın elime ulaşacak

Burda hepsiburada'nın tutumu ve Asus distribötürünün 1müşteri dahi olsa yaklaştığı tutum
    Burdan Çözüme yönelik elinden geldiği kadarıyla yardımcı olan
    MUSTAFA K. Sonsuz teşekkürlerimi sunarım
     Asus DSL-N55U ALINDI MİNİ İNCELEME!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.gokmen -- 2 Nisan 2014; 15:29:22 >

• Arkadaşlar merhaba. Bu üründe içerik engelleme var mı ? URL filtrelemesi gelişmiş mi ? İki ip adres aralığı verip engelleme yapabiliyor muyuz. ?Örnek verecek olursam arızalanan Linksys Wag320 modemimde url nin dışında kelime engellemede var. 192.168.16.5 - 100 dediğimde bu ip adre aralığında aktif oluyor. Url engelleme aslında çok işe yaramıyor çünkü işini bilen farklı urlden girebiliyor. Meselawww.facebook.com olarak url filtrelemesine siteyi girdiğimde. Google dan facebook u aratarak giriş yapılabiliyor. O yüzden kelime yasaklamada istiyorum. Url filtresinden geçse bile modem facebook kelimesini yakalıyor ve siteyi açmıyor. Bu modemde url ve kelime yasaklama var mı ? Yok ise Linksys X3500 modeline bakacağım. Onun yazılımı wag320n ile aynı. İki ip adres aralığında hem kelime hemde url yasaklama yapılabiliyor.

• Asus n55u 10 numara bir modem şu özelliklerini dever dışı bırakın size önerim torrentde hız düşmesi bağlatı yavaşlaması yaşanıyor.nete bile giremez duruma gelebiliyorsunuz.1 dakika sonra düzeliyor.
    aynı şeyi tekrarlıyor.Böyle birşey yaşarsanız aşağıdaki şeyleri kapatın.

SRA (Seamless Rate Adaptation)
    Bitswap
  • quote:

Orijinalden alıntı: eser_83

Arkadaşlar merhaba. Bu üründe içerik engelleme var mı ? URL filtrelemesi gelişmiş mi ? İki ip adres aralığı verip engelleme yapabiliyor muyuz. ?Örnek verecek olursam arızalanan Linksys Wag320 modemimde url nin dışında kelime engellemede var. 192.168.16.5 - 100 dediğimde bu ip adre aralığında aktif oluyor. Url engelleme aslında çok işe yaramıyor çünkü işini bilen farklı urlden girebiliyor. Meselawww.facebook.com olarak url filtrelemesine siteyi girdiğimde. Google dan facebook u aratarak giriş yapılabiliyor. O yüzden kelime yasaklamada istiyorum. Url filtresinden geçse bile modem facebook kelimesini yakalıyor ve siteyi açmıyor. Bu modemde url ve kelime yasaklama var mı ? Yok ise Linksys X3500 modeline bakacağım. Onun yazılımı wag320n ile aynı. İki ip adres aralığında hem kelime hemde url yasaklama yapılabiliyor.

Şöyle birşey mi aradığınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noah. -- 5 Nisan 2014; 17:01:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Noah.

quote:

Orijinalden alıntı: eser_83

Arkadaşlar merhaba. Bu üründe içerik engelleme var mı ? URL filtrelemesi gelişmiş mi ? İki ip adres aralığı verip engelleme yapabiliyor muyuz. ?Örnek verecek olursam arızalanan Linksys Wag320 modemimde url nin dışında kelime engellemede var. 192.168.16.5 - 100 dediğimde bu ip adre aralığında aktif oluyor. Url engelleme aslında çok işe yaramıyor çünkü işini bilen farklı urlden girebiliyor. Meselawww.facebook.com olarak url filtrelemesine siteyi girdiğimde. Google dan facebook u aratarak giriş yapılabiliyor. O yüzden kelime yasaklamada istiyorum. Url filtresinden geçse bile modem facebook kelimesini yakalıyor ve siteyi açmıyor. Bu modemde url ve kelime yasaklama var mı ? Yok ise Linksys X3500 modeline bakacağım. Onun yazılımı wag320n ile aynı. İki ip adres aralığında hem kelime hemde url yasaklama yapılabiliyor.

Şöyle birşey mi aradığınız?

Cevabınız için teşekkürler. Evet aradığum bu. Peki ip aralığı verebiliyormuyz. Örnek olarak 192.168.10.5 - 192.168.10.80 gibi. Herkesi kapatmasını istemiyorum. İlk 5 e yönetimi koyuyorum genelde. Şu an ttnetin bedava verdiği modem var . Onda ip aralığı yok mesela herkesi kapatıyor.

• Şuan evde değilim bakamıyorum akşam müsait olursam bakabilirim.
    Ama eklediğim resme bakarsak "Ağ Hizmetleri Filtresi" sekmesinde dediğiniz kısıtlamaların yapılıyor olması gerektiğini düşünüyorum.
  • quote:

Şuan evde değilim bakamıyorum akşam müsait olursam bakabilirim.
    Ama eklediğim resme bakarsak "Ağ Hizmetleri Filtresi" sekmesinde dediğiniz kısıtlamaların yapılıyor olması gerektiğini düşünüyorum.

Doğru kısıtlama istediğim gibi oluyor. Birde ip aralığı verebiliyorsak süper olacak. Pazartesi gidip alacağım hemen.
  • Söylediğiniz ip kısıtlaması burada var gibi. Hiç yapmadığım için nasıl yapılır bilemiyorum.
    Ama resimdeki açıklamaları okuyunca sanırım istediğiniz kısıtlamayı detaylıca yapabileceksiniz gibi.

g Asus DSL-N55U ALINDI MİNİ İNCELEME!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noah. -- 5 Nisan 2014; 16:59:38 >
  • arkadaşlar merhaba.
    tavsiye üzerine DSL-N66U iş yerine satın aldım. CCTV kamerayı uzaktan izlemek için port yönlendirmeye CCTV nin İP numaralarını yazdım. 2-3 ay uzaktan izleme yaptım ama şu anda izleme yapamıyorum. modem üzerindeki bütün güvenlik duvarları açık. her 2 cihazıda defalarca açıp kapadım ama bir türlü CCTVyi uzaktan izleme yapamıyorum. yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekhim

arkadaşlar merhaba.
    tavsiye üzerine DSL-N66U iş yerine satın aldım. CCTV kamerayı uzaktan izlemek için port yönlendirmeye CCTV nin İP numaralarını yazdım. 2-3 ay uzaktan izleme yaptım ama şu anda izleme yapamıyorum. modem üzerindeki bütün güvenlik duvarları açık. her 2 cihazıda defalarca açıp kapadım ama bir türlü CCTVyi uzaktan izleme yapamıyorum. yardımcı olabilecek var mı?

Calisan ayarlarinizi daha once kaydetseydiniz keske, simdi hen geri yuklerdiniz, kamera konusunda bilgim yok fakat belki modemin yazilimini falan mi guncellediniz acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey

quote:

Orijinalden alıntı: tekhim

arkadaşlar merhaba.

Calisan ayarlarinizi daha once kaydetseydiniz keske, simdi hen geri yuklerdiniz, kamera konusunda bilgim yok fakat belki modemin yazilimini falan mi guncellediniz acaba.

ilgin için teşekkürler. Asus servisini aradım bana güncelleme yapmam için yardımcı oldular. güncellemeyi de yaptım. ama genede olmuyor :(

• Dün bu modemin firmware'i 4422 versiyonuna güncelledim ama ADSL sürekli kopuyor. SNR 6db, problem olmaması lazımdı halbuki.
    Hard reset yapılması öneriliyor frmw güncellemesinden sonra, onu yapmamıştım, akşam eve gidince deneyeceğim. İnternette ADSL'i bu şekilde kopan bir sürü adam varmış. Eğer resetten sonra çözülmezse, airties + n55u'yu kullanmayı düşünüyorum. Ya da acaba geri mi göndersem bilemedim
  • Hard resetten sonra hicbir problem kalmadi. Kopma yok, kablosuz mukemmel
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill1033

Hard resetten sonra hicbir problem kalmadi. Kopma yok, kablosuz mukemmel

Hard reset derken başkanım?
    Nasıl yapılıyor acaba?
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de bu modemden aldım ama bir türlü internete bağlanamıyorum. Diğer modemimle ççok rahat bağlanırken bunda sınırlı internet ( pc nin sağ alt köşesinde wirelles çubuğunda ünlem çıkıyor) diyor bağlanmıyor kafayı yiyecem. Modemin yazılımını e son yazılımı yükleyerek güncelledim. Ama olmuyor. işletim sistemim win 8.1 lütfen bilen biri yardım ederse çok sevinirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kill1033

Hard resetten sonra hicbir problem kalmadi. Kopma yok, kablosuz mukemmel

Hard reset derken başkanım?
    Nasıl yapılıyor acaba?

Modem açıkken arkadaki reset butonuna 8 saniye süresince bir ataç veya toplu iğne ile basık tutuyorsunuz. Sonra basmayı bıraktığınızda sistem yeniden açılıyor ve tüm ayarlar fabrika ayarlarına dönüyor.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.