Şimdi Ara

ASUS DUAL-GTX1060-3G Ekran kartı driver kurulum hatası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar ilk öncelikle yeni sistem bilgisayarı topladım ama ekran kartı driver yüklerken hata alıyorum.
    "nvidia kurulum programı devam edemiyor" hatası ne yaptıysam olmadı tekrar format attım olmadı guncel driver kurdum olmadı manuel olarak tanıttım hata aldım ne yapmam gerekiyor bununla alaklı sıkıntı yaşayan oldumu? ve ekranda kırmızı çizgiler oluşuyor olmadı aldığım yerden ekran kartını değiştircem.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Kullandığım işletim sistemi windows 10 (64 bit)orjinal..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themirkin -- 15 Şubat 2017; 19:31:56 >

• themirkin kullanıcısına yanıt
    Çünkü eski kalan driverların üzerine tekrar ve tekrar kurulmadığı hâlde halâ kurmaya çalışıyorsunu ve kalıntıları oluşuyor. Onların üzerine ise kuramıyor tamamen. Your Uninstaller! programı ile Nvidia sürüülerin hepsini Sağ tık yapıp/Kaldır deyin)hızlı kaldır değil sadece kaldır yazan tıklayacaksınız)/Daha sonra Super mode deyin ve adımları ilerletip tüm Nvidia yazan srücüleri bir kaldırın tamamen önce. Bu işlem regeditte oluşmuş kalıntıları da silecek. Sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Daha sonra da Nvidia sitesinden kartınıza ve Windows 10 64Bit olara yygun en güncel sürücüyü seçip inidirin ve kurun. Kurulduktan sonra bilgisayarı bir daha yeniden başlatın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    konuya baktığın için teşekkürler ilk öncelikle

bazı sıkıntılar var

Dediğin programa içerisine hiç ama hiç nvidia programı alaklı birşey yok göremiyor çünkü yükleme yapmıyor

• Format attım yazmışsınız zaten. Ben gözden kaçırmışım. Bilgisayarın diğer bileşenleri nedir?

Bir de Masaüstündeki Bilgisayarım'a sağ tık/Aygıt Yöneticisine gelip/Görüntü Bağdaştırıcıları kısmının olduğu yeri ss atabilir misiniz?

Bir de Windows 10 64 Bit demişsiniz. Driver olarak 64Bit indirdiğinize emin misiniz? 32Bit driver indiriyor olmayasınız?

anakart msı z270 m3

intel i5 7600 işlemci var

yani acemi bir bilgisayar kullanıcısı değilim 64 bit indiriyorum tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themirkin -- 15 Şubat 2017; 20:32:55 >
    Şöyle bir şey deneyebilir misiniz bir? - Windows 10'u yeni kurduktan sonra Update'ler yapılmamış olabilir. Öncelik ile Windows Update'i açıp tüm güncelleştirmeleri bir kontrol edin. Varsa güncelleştirmeler onları bir yükleyin. Bu güncelleştirmeler sırasında Nvidia ile ilgili bir driver kurabilir. Siz güncellemeler bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar en son güncel sürücüyü kurmayı deneyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 15 Şubat 2017; 20:44:08 >
    aklına gelen herşeyi yaptım hocam 5 saat bekledim windows update için yok olmuyor tek çözüm iade olucak herhalde şansıma :'(
    Bu arada Ekran kartının sokete tam oturduğundan ve de kabloları düzgün taktığınızdan eminsiniz değil mi? En son bir de BIOS ayarlarını Defaulta alıp bakın olmazsa.

tak çıkar yaptım bios update yaptım default yaptım bilmiyorum neden boyle
    Hocam attığınız resimde, Görüntü Bağdaştırıcıları kısmında Video Denetleyicisi VGA uyumlu yazıyor ya. O sürücüyü bir kaldırın. Sojnra orada Görünümü yazısın altında bilgisayar ve büyüteç simgesi var. Donanım değişikliklerini tara diyor. Ona tıklayın. Daha sonra tekrar deneyin sürücü kurulumunu.

hocam teşekkür ederim sorunu çözdüm windows ile alakalı bir sıkıntı windows 10 single language olan seride gtx 10xx serisi olmuyor windows home kurduk kurulum oldu ilgin için teşekkürler tekrardan
    Sorunu çözebildiğinize sevindim. Aklıma da gelmedi değil ama Windows 10 dedim neticede uyumluluğunu kontrol etmemiştim. Öğrendiğimiz iyi oldu. İyi forumlar.

tekrardan saol hocam bir bilgi daha eklendi
  • Win 10 güncelemesini yap dostum. 10xx serisinde başka türlü driver yüklenmiyor aynı sorunu bi arkadaşımız 1070 de yaşamış.

https://forum.donanimhaber.com/asus-rog-strix-gtx-1070-driver-problemi--119489696 incele istersen bir.
  • Sağol baktığın için hocam sorun hal oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sölemesi ayıptır o karta o parayı verirken hiçmi için sızlamadı :-)

• MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    sızlamadı dostum :D
    6 gb olan modeli alaymışın iyiymiş
  • Kanka o kadar para olsaydi alırdık ama çıkmadı buda yeter

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.