Bildirim
Asus DVDRW 1608P yardim lütfenn
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
aynı şeyi tekrar yap ya da dvd rw için yüklediğin yazılımları silip tekrar kur. -
ayni seyi tekrar yapınca
bu sorunu verio. nasıl yapabilirim? yada pek iyi bise yapmadim galiba bunu etmekle :(( -
bir önceki versiyonu yüklemeyi dene!ayrıca bunu yüklerken elektirk voltajında düşme gibi bişi umarım olmamıştır,tam yazamamış olabilir firmware,olmazda ben yine söliim,çok ciddi bir işdir bu çünkü!eski versiyonu update dene bakalım yapcakmı. -
firmware aynı windows güncelleme gibi hiçbir işe yaramıyor bence
asusun cd sinden yüklediğin programların hepsini kaldır. sonra yeniden kur büyük ihtimal düzelir. -
aynı sorunu verio eski sürümüde yükleynce. ayrica asus driverlelri kaldir demis bir arkadas ben fotmat attim pc ye ama olmadi direk drw nin biosu güncellio alakası yokmus denedim onuda yani.. -
firmware windows!a yazılmaz veya yüklenmez!direk cihahızın içindeki eeprom'a yani cihazın beynine yazılır.sorun yazılımda,umarım cihaz bozulmamıştır fakat bu arızadan servise giderse garanti dışı olur diye bilirim.fark ederseler tabi,daha yeni bir sürüm varmı biş kontrol et bakalım,modifiyeli sürümler var mesela,onları bulmayı dene.başka bir seçenek dunamıyorum şimdilik. -
bide anakart üzerinden ide slotunu değiştir bakalım. -
walla id slotunuda degistirdim olmadi. eski versiyonu yüklüorum yine olmuyor 0driver(s) update have been success dio.
garantisi bitmistir zaten garantiye yollayamam.baska tavsiyeniz yokmu arkadaslar -
neden olabilirki böle bişi anlam veremedim şimdi bende.bak sen cihazın elektirklerini ve IDE kablosunu sök sistemi öle aç.Biraz kullan,daha sonra kabloları düzgün tak yeniden çalıştır.umarım böle yaaprsan olur,birde bios kontrol et,bios da sürücün kapalı görülebilir.dicem ama sen cihazı görüyom ama cd leri okumuyor demiştin.inan aklıma başka bişi gelmiyor. -
deneyelim bakalim. onuda umarim olur. biosta görüyor düzgün ama okumaya gelince okumuyor. cildircam yaww -
dediğini denedim dostum ama olmadı yine. sanırım isi bitti. garanti dışı zaten bitti garantisi. yenisini almaya bakayım en iyisi baska fikri olan yoksa. -
biraz bekle bi yarın olsun. şimdi herkes uyuyodur. yarın belki bi anlayan çıkar. -
kimseden ses cikmadi. hadi beyler bilen birileri vardir mutlaka. -
bende de aynı yazıcıdan var, ben yeni firmware'i güvenli modda yüklemiştim, belki ondan olmuş olabilir ve ya firmware yüklenirken bir hata olmuş olabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X