Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer Infinity (ANA KONU) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
1
Favori
23.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pignasus

Jelly beani yükledim. cihaz kesinlikle daha akıcı bir hale geldi. menülerde gezinmek, uygulamaları açmak kapamak daha seri ve hızlı. özellikle en büyük farkı android browserda gördüm, ne chrome ne firefox onun kadar akıcı görüntüleyemiyor web sayfalarını. ilk sayfa yüklemesinde biraz bekletebiliyor ancak sayfa tam yüklendiğinde takılma ya da atlama olmadan sorunsuzca kaydırma yapabiliyorsunuz. yükleme sonrası hiç data kaybı yaşamadım ama önemli olduğunu düşündüğünüz şeyler var ise yedekleyin derim. ayrıca tavsiye olarak da update ettikten sonra fabrika ayarlarına dönüş yapıp temiz bir yükleme yaparsanız daha fazla performans elde edebilirsiniz. henüz ben yapmadım ama bu akşam fabrika ayarlarına dönüp tüm datayı silip temiz bir jelly bean kurulumu yapmayı düşünüyorum.

video koyar mısınız?? 0,3 mp bilke olur.

oyun performansı değişti mi??

• jeally bean de stock browser uçuyor...dolphin kullanıyordum sildim.

onun dışında menüler falan yağ gibi akıyor.
  • stock browser gerçekten uçmuş. Takılmalar yok denecek kadar az.

Yazılım yükledikten sonra cihazda bir süre takılmalar oluyor. Birkaç kullanımda ve kapatıp açmada kendine geliyor.

Animasyonlu duvar kağıdı gelmiş.
    Home tusuna basılı tutunaca Google now için simge çıkıyor.

Google now emin olmamakla birlikte aktif değil.

Google Play music bu yazılımda aktif hale gelmiş.

Menü geçişleri gözle görülür düzeyde artmış

Ekran koruyucu modu eklenmiş şarjdaken ekranda albümler slaytlar halinde gösteriliyor.

Güç tasarruf modu eklenmiş.

Kamera geliştirilmiş

ve tabikide mevcut programlar güncellenmiş.

Uyarı bölümlerinde mail geldiğinde tek satırda değil neredeyse 7-8 satırlık alanda okumanıza ve tıklayıp detayları görmenize imkan tanıyor.

Tavsiyem güncelleme yapmadan önce bütün programları ve oyunlarınızı cihaz içersinde olan yedekleme programıyla yedekleyip, yedeğinizi harici diske kaydetmeniz.

Ben güncelleme yaptıktan sonra fabrika ayarlarına döndürdüm ve yedeklerimi geri yükledim.

bu arada stock browserda açıldığında asus kendi sitesine yönlendiriyor. Onu iptal edip en çok ziyaret edilen seçeneğine tıklamanızı öneriyorum.

Google now performans olarakda gelişmeli. Geç açılıyor.
    Youtube kendi yaptığı lanet güncellemeden sonra çalışmamaya devam ediyor. Yeni güncelleme bekleyeceğiz artık. . .

Google play store hikaye apkmania.co sitesini gezin ve dilediiğinizi indirin. Sideetle tavsiyemdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayt -- 2 Ekim 2012; 14:55:40 >

• güncellemeden sonra Google Now kullanabilien var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayt

güncellemeden sonra Google Now kullanabilien var mı ?

tablette artık kasma takılma yok demi???

ram kullanımı arttı mı???
  • performans ve stabilite konusunda kusursuza yaklaştı diyebilirim. özellikle stock browser şuan bilgisayarımdan kullandığım chrome ile yarışabilir duruma gelmiş neredeyse. Ram kullanımı arttı fakat performansı etklemiyor.
  • quote:

performans ve stabilite konusunda kusursuza yaklaştı diyebilirim. özellikle stock browser şuan bilgisayarımdan kullandığım chrome ile yarışabilir duruma gelmiş neredeyse. Ram kullanımı arttı fakat performansı etklemiyor.

bir şey sorabilir miyim???
    minecraftı klavye ile oynayabiliyormusunuz???
  • hiç oynamadım o oyunu açıkçası bu yüzden yorum yapamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

quote:

performans ve stabilite konusunda kusursuza yaklaştı diyebilirim. özellikle stock browser şuan bilgisayarımdan kullandığım chrome ile yarışabilir duruma gelmiş neredeyse. Ram kullanımı arttı fakat performansı etklemiyor.

bir şey sorabilir miyim???
    minecraftı klavye ile oynayabiliyormusunuz???

Bi videoda görmüştüm. Yön tuşları çalışıyordu ama geri kalan herşeyi dokunmatikten yapmak zorundasın. Mouse çalışmıyor. Pek kullanışlı gelmedi bana.
  • Ne zaman stoklara gelir acaba bu ürün, bilgisi olan var mı?
  • Google now için şans eseri nasıl çalıştığını buldum. Tabletiniz için ana dili ingilizce google now u bir süre kullandıktan sonra tekrar Türkçeye çevirdiğinde google now açılmış oluyor. Tabi ses kullanımı vs. şuan için yok diye biliyorum.
  • bende güncelleme gelmedi hala bi sorun mu vardır acaba
  • Asus web sitesinden manuel guncellemeyi deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jelly Bean Güncellemesi ile ilgili bir inceleme videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkman -- 10 Ekim 2012; 15:32:05 >
  • 1080P videolarda, mkv uzantılı filmlerde sıkıntı yaşayanınız var mı ? ICS ve/ya JB ?
  • xda sitesinde gezerken klavye ile kullanımda çeşitli kısayolların olduğunu gördüm. Yararlı olduğunu düşündüğüm kısayollar şu şekilde;

Öncelikle klavyeden "Arama" tuşuna (büyüteç) işaretine basın ve aşağıdaki kısayolları deneyin

e=email
    p=google music
    a=h.makinesi
    l=takvim
    c=kişiler
    b=internet tarayıcı
    m=haritalar
    alt + tab : bu da son programlar arasında geçiş yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayt -- 11 Ekim 2012; 0:11:06 >
  • arkadaşlar arabistana gidecek akarabalar var acaba oarda fiyatı ne kadardır. acaba istanbulda nerden bulabilirim bu tableti.
  • Samsung yenı tabletıne 2 gb ram koymus. Bugun ızmıt electro worlde gıttım (gıtmez olaydım da o suratsız calısanlarıyla muattap olmasaydım) Coklu uygulama ıcın mı acaba bu 2 gb ram.

Ya da soyle sorayım: 1gb ram ınfınıty ıcın makul mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezing

arkadaşlar arabistana gidecek akarabalar var acaba oarda fiyatı ne kadardır. acaba istanbulda nerden bulabilirim bu tableti.

Arabistanı bilmiyorum ama Media Markt'ta dock'suz versiyonu 1300 TL. Exa ve sanalmarketimde de 1260 civarında. Buralarda taksit seçeneği az diye 1200 TL'ye teknomarketim'den aldım. 2 günde elime geldi. Memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L E t H E

quote:

Orijinalden alıntı: sezing

arkadaşlar arabistana gidecek akarabalar var acaba oarda fiyatı ne kadardır. acaba istanbulda nerden bulabilirim bu tableti.

Arabistanı bilmiyorum ama Media Markt'ta dock'suz versiyonu 1300 TL. Exa ve sanalmarketimde de 1260 civarında. Buralarda taksit seçeneği az diye 1200 TL'ye teknomarketim'den aldım. 2 günde elime geldi. Memnunum.

teşekkürler bilgi için. cep telefonumu alayım 4s yoksa samsun s3 mü yoksa ipad 3 mü yoksa asus TF700T mı karar veremiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.