Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer Infinity (ANA KONU) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
1
Favori
23.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tuncayt

bu zamana kadar çıkış amaçlı kullandım. Pcde 2. monitor olarak içersinde yerleşik olan programla kablosuz olarak kullanabiliyor ve hdmi çıkışla tv'ye yansıtabiliyorsunuz. Ps3 için cevap veremeyeceğim. Ürünü değerli bir arkadaştan dün aldım. İlk izlenimlerim olarak TF primeda nette dolaşırken olan takılmaların hiç biri olmuyor. Donma, kitlenme yeniden başlatma gibi problemler hiç yaşamadım. Ekran kalitesi transformer prime a göre daha net. İpad ekranına baktığınızda bir netlik görürsünüz tf prime ile bunun arasında da o farkı bariz anlayabiliyorsunuz. Oyun ve programlarda GTA3 , DEAD Trigger. Nova 3 , Hockey nation denedim problem yok. Bataryası Prime a kıyasla biraz daha az gidiyor. Full Hd kalitesi şuan programlar için uygun değil. Biraz geleceğe yönelik biraz mimar olduğumdan primei satarak bu cihazı aldım. Sıradan işlemler yapmak için batarya tasarruf modunda cihazın çalıştırılması inanılmaz batarya sevisesini uzatıyor. 1.7 Ghz tek çekirdek olarak işlem yapıyor-muş ki bu kötü bir rakam değil. Aklınıza takılan sorular olursa yardımcı olurum arkadaşlar.

Bu arada bilgisayarınızda açtığınız PES2012 oyununu evde kablosuz ağ ile tabletinizin ekranından ve kablosuz joysitkle oynayabiliyorsunuz. Evin neresinde olduğunuz önemli değil kablosuz wireless a bağlansın yeter.

bilgi için teşekkurler...

• quote:

bu zamana kadar çıkış amaçlı kullandım. Pcde 2. monitor olarak içersinde yerleşik olan programla kablosuz olarak kullanabiliyor ve hdmi çıkışla tv'ye yansıtabiliyorsunuz. Ps3 için cevap veremeyeceğim. Ürünü değerli bir arkadaştan dün aldım. İlk izlenimlerim olarak TF primeda nette dolaşırken olan takılmaların hiç biri olmuyor. Donma, kitlenme yeniden başlatma gibi problemler hiç yaşamadım. Ekran kalitesi transformer prime a göre daha net. İpad ekranına baktığınızda bir netlik görürsünüz tf prime ile bunun arasında da o farkı bariz anlayabiliyorsunuz. Oyun ve programlarda GTA3 , DEAD Trigger. Nova 3 , Hockey nation denedim problem yok. Bataryası Prime a kıyasla biraz daha az gidiyor. Full Hd kalitesi şuan programlar için uygun değil. Biraz geleceğe yönelik biraz mimar olduğumdan primei satarak bu cihazı aldım. Sıradan işlemler yapmak için batarya tasarruf modunda cihazın çalıştırılması inanılmaz batarya sevisesini uzatıyor. 1.7 Ghz tek çekirdek olarak işlem yapıyor-muş ki bu kötü bir rakam değil. Aklınıza takılan sorular olursa yardımcı olurum arkadaşlar.

Bu arada bilgisayarınızda açtığınız PES2012 oyununu evde kablosuz ağ ile tabletinizin ekranından ve kablosuz joysitkle oynayabiliyorsunuz. Evin neresinde olduğunuz önemli değil kablosuz wireless a bağlansın yeter.

bilgi için teşekkurler

• GÜZEL BİR CİHAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 24 Eylül 2012; 18:22:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderpek

SATILIK TF 201/INFINITY DOCK 250 TL GARANTİLİ

http://forum.donanimhaber.com/m_66036405/tm.htm
  • Bu arada bende tf201 klavyesini kullanıyorum. Hiç bir problem yaşamadım. Kullanmak isteyenler tf201 klavyesini rahaatlıkla kullanabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TF700T 64 GB bekliyorum neden hala gelmedi bu? Kim bekleniyor? Nereye mail atmamız gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

TF700T 64 GB bekliyorum neden hala gelmedi bu? Kim bekleniyor? Nereye mail atmamız gerekiyor?

bendeki 64gb. Bİr arkadaş vasıtasıyla aldım. Pc depoda da var diye biliyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

TF700T 64 GB bekliyorum neden hala gelmedi bu? Kim bekleniyor? Nereye mail atmamız gerekiyor?

bendeki 64gb. Bİr arkadaş vasıtasıyla aldım. Pc depoda da var diye biliyorum.

pcdepo'da ki stoklar çok çabuk tükenmiş. O arkadaşlar bizde de olsa keşke hep takip eden hep vasıta olan biz oluyoruz Kaça aldın sorabilir miyim?
  • Bu tableti yurt dışuından kaça getirtiriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 24 Eylül 2012; 18:24:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderpek

tf 700 64gb satilik tr garantili

acaba kaça veriyorsun ve garanti vs durumu nedir, taksit yapma şansın var mı? biraz daha detay verebilirsen sevinirim. özelden de mesaj atabilirsin istersen
  • önder bey güvenilir arkadaştır. Kendisinden rahatlıkla alabilirsiniz.

• Transformer prime için wireless iyi diyordum benim telefonla aynı ölçülerde çekiyordu fakat bu tablette 10 anten mi koymuşlar bilmiyorum ama şuan baglandığım beleş wireless noktasını 6 arkadaşımdan hiç biri bağlanamadı. Baglantı anlamında da ciddi geliştirmeler sağlanmış. Bravo asus'a. Tabi hızı konusnda da hayretler içersinde olduğumuda belirtmeliyim. Yavaş çalıştığını söyleyen arkadaş bence yüklediği uygulamaların viruslu olup olmaddığını kontrol edebilir yada cihazı fabrika ayarlarına getirip deneyebilir. Bu arada benim cihazda önder bey den almış olduğum 64 gb Türkiye garantili cihaz. Kaldiki 50 gb doldurdum bile. Banamısın demiyor :) çok memnunum çok

• quote:

Transformer prime için wireless iyi diyordum benim telefonla aynı ölçülerde çekiyordu fakat bu tablette 10 anten mi koymuşlar bilmiyorum ama şuan baglandığım beleş wireless noktasını 6 arkadaşımdan hiç biri bağlanamadı. Baglantı anlamında da ciddi geliştirmeler sağlanmış. Bravo asus'a. Tabi hızı konusnda da hayretler içersinde olduğumuda belirtmeliyim. Yavaş çalıştığını söyleyen arkadaş bence yüklediği uygulamaların viruslu olup olmaddığını kontrol edebilir yada cihazı fabrika ayarlarına getirip deneyebilir. Bu arada benim cihazda önder bey den almış olduğum 64 gb Türkiye garantili cihaz. Kaldiki 50 gb doldurdum bile. Banamısın demiyor :) çok memnunum çok

Mayday, mayday, son kez tekrarlıyorum: Yavaş değil... Ama akıcı da değil.
  • quote:

Transformer prime için wireless iyi diyordum benim telefonla aynı ölçülerde çekiyordu fakat bu tablette 10 anten mi koymuşlar bilmiyorum ama şuan baglandığım beleş wireless noktasını 6 arkadaşımdan hiç biri bağlanamadı. Baglantı anlamında da ciddi geliştirmeler sağlanmış. Bravo asus'a. Tabi hızı konusnda da hayretler içersinde olduğumuda belirtmeliyim. Yavaş çalıştığını söyleyen arkadaş bence yüklediği uygulamaların viruslu olup olmaddığını kontrol edebilir yada cihazı fabrika ayarlarına getirip deneyebilir. Bu arada benim cihazda önder bey den almış olduğum 64 gb Türkiye garantili cihaz. Kaldiki 50 gb doldurdum bile. Banamısın demiyor :) çok memnunum çok

Hayırlı olsun, acaba kaça aldınız, ben de arayacaktım ama geç kaldım sanırım. Aslında ipad ile bunun arasında kaldım. Fakat ipad pahalı geliyor bana, onun için asus düşünüyorum. Fakat genelde hanımın kullanacak olması da düşündürüyor beni. Bu konuda düşüncesi olan yada daha doğrusu tecrübesi olan varsa fikrini alabilirim

• 64 GB çok gerekli değil bence ,sağlam bir Class 10 sd kart alıp canavar gibi kullanılır.
  • Yerleşik hafıza her zaman daha kullanışlı,hızlı ve batarya tasarrufu sağlar sd karta göre. Sd kartım bir kere arızalanmıştı o günden bu yana harici bellek kartlarına reaksiyonum var :) tabii bu benim görüşüm. İlla yükseltmem gerekirse 64 gb üzerinde yine bir sd kart atarım olur 128 gb. Projelerimizin boyutu büyük olduğundan yerleşik hafıza daha bir önem arzediyor benim için.
  • Beyler Bende Araştıyorum Ama Birtürlü hanig modeli alacagım karar veremedim 3G Ve Tegra 3'lü istiyorum Model Olarak Hangisi bana uygun acaba ? birde 2012 güncel olursa sevinirim
  • Bende arastirmadaydim ve bugun itibariyle iPad 3 64 gb aldım 1650 tl'ye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

Bende arastirmadaydim ve bugun itibariyle iPad 3 64 gb aldım 1650 tl'ye.

hayırlı olsun , ipad 3g limi ve nerden aldınız
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.