Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer Infinity (ANA KONU) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
1
Favori
23.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 28 Eylül 2012; 21:23:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etnaxy

quote:

Orijinalden alıntı: evrekaender

ürünü 1 aydır kullanıyorum ve kullandıkça ipad almadığım için pişmanlık duyuyorum. Apple' ın hızını ve kararlılığını biliyorsanız kesinlikle cihaz tatmin etmiyor. ne bok var bu apple da bilmiyorum ama rakipleri 1.6 ghz değil 6,6 ghz bile yapsa 4 değil 8 çekirdek bile olsa hiçbir cihaz apple gibi çalışmıyor. 4 çekirdekli 1.6 ghz bi cihazdan beklenmicek şeyler yapıyor. kasıyor donuyor kitleniyor. wireless ağlara bağlanmakta güçlük çekiyor. ekranı iki parmakla yakınlaştırırken takılıyor. resimlere bakarken kendi kendine zum yapıyor.

gerçekten çok beğenerek almıştım ama şu anda zevkle kullanmıyorum. kısaca ben memnun değilim aldığım fiyata alan olursa hemen verip newipad alacağım.

Bu tarz küçük takılmalar oluyor.Bunu yazılım ve ROM ile halletmişler.

Sorun donanım da değil,donanım ile yazılım uyumu.İpad kendi donanımına göre yazılımı yapıyor.

Nette de TF700 için optimize edilmiş ROMları yükleyince alet su gibi çalışıyor.Tabi bu kolay değil,herkez internet cini değil.Unlock-Root yapamıyor kolayca.

Ancak JellyBean güncellemesi ile cihaz daha da hızlanacak ancak yine %100 sorunsuz olmayacak.

New ipad de de 1080p video oynatırken direk ana menüye çıkyor bazen.

sen satmayı düşünür müsün???
    başka bir tablet almayı yada hiç almamayı ??
    tavsiye eder misin???

• quote:

Orijinalden alıntı: micsh1

quote:

Orijinalden alıntı: monoblaine

quote:

güle güle kullanın .

video ve oyunlardaki durumu nedir ?

Videolarda sorun yok; büyük dosya boyutuna sahip 1080p MKV videoları takılmadan oynatıyor.

Ancak Dead Trigger gibi yüksek FPS isteyen oyunlarda hafif bir kasılma gözlemledim.

Daha önceki görüşlerinizi okudum cihazla ilgili fazla memnun değildiniz sonra sonra ısındığınızı yazmışsınız.

şimdiki görüşünüz nedir bu cihaz için ? ve çözünürlük nasıl ? bu cihaz için fazla olduğu kaldırmadığı gibi bir çok yerde görüşler var ( Benim fikrim yada görüşüm değil ) siz ce nasıl ?

bir tablet almayi düsünüyorum ancak karar vermedim.

Evet, çözünürlük gerçekten bu cihaz için fazla.
    Ancak sorun donanımsal değil; her şey Android 4.0'ın 1920x1200 ekran çözünürlüğü için optimize edilmiş bir işletim sistemi olmamasından kaynaklanıyor.
    Kaldı ki bu çözünürlükte keyifle kullanılacak uygulamaların sayısı da çok az zaten.
    Şu an dergi, kitap, vs. okumak için kullanıyorum cihazı (oyun oynamak için 7-8 inç ekranların daha uygun olduğuna inanıyorum).
    Bazen keşke bu kadar ince, uzun olmasaymış diye düşündüğüm oluyor. iPad bu konuda daha ergonomik geliyor bana.
    iPad'in ekran formatı HD videoları izlemek için uygun değil (altta ve üstte siyah boşluk kalıyor) ancak yine de o boyutlarda bir ekran, tablet kullanımına biraz daha uygunmuş gibi.

• quote:

ürünü 1 aydır kullanıyorum ve kullandıkça ipad almadığım için pişmanlık duyuyorum. Apple' ın hızını ve kararlılığını biliyorsanız kesinlikle cihaz tatmin etmiyor. ne bok var bu apple da bilmiyorum ama rakipleri 1.6 ghz değil 6,6 ghz bile yapsa 4 değil 8 çekirdek bile olsa hiçbir cihaz apple gibi çalışmıyor. 4 çekirdekli 1.6 ghz bi cihazdan beklenmicek şeyler yapıyor. kasıyor donuyor kitleniyor. wireless ağlara bağlanmakta güçlük çekiyor. ekranı iki parmakla yakınlaştırırken takılıyor. resimlere bakarken kendi kendine zum yapıyor.

gerçekten çok beğenerek almıştım ama şu anda zevkle kullanmıyorum. kısaca ben memnun değilim aldığım fiyata alan olursa hemen verip newipad alacağım.

Zaman zaman benim de "yeni iPad alsaymışım keşke" dediğim oluyor. Aynı zamanda şirketin verdiği bir iPad 2'yi kullanıyorum.

iPad'in hızı ve kararlılığı yazılımın tamamen üzerinde çalıştığı donanıma göre optimize edilmiş olmasından kaynaklanıyor.
    iOS'in kapalı bir sistem olması ve geliştiricilerin belirli standartlara uymak zorunda olmaları bu konuda önemli bir role sahip.
    Ancak şu da bir gerçek ki iOS, uygulama odaklı bir işletim sistemi; Android'teki gibi ana ekranlar, widget'lar, gelişmiş bildirimler iOS'de yok (açıkçası bildirim dışındaki özellikleri çok gerekli bulmuyorum).

iPad'in de sıkıntıları var; çoklu görev Android'e nazaran baya geride. Çoğu uygulama, başka bir uygulamaya geçiş yapıldığında kendini sıfırlıyor. Örneğin bir uygulamada indirme işlemi başlatıp arka plana attığınızda ya indirmeyi duraklatıyor ya da -uygulamayı yeniden görüntülediğinizde- baştan başlatıyor. Safari, sayfada kaldığınız yeri unutuyor, dergi standındaki dergiler bile ilk sayfaya dönüyor, vs.

Tüm bunlar iPad'e de mesafeli yaklaşmama neden olan şeyler.
    Umudumuz biraz Windows 8'e kaldı ancak Windows 8'li tabletlerin ARM versiyonlarında da gelişmiş bir çoklu görev sisteminin bulunmayacağı söyleniyor.

Bu arada ekleyeyim: Asus Transformer Pad Infinity, aldığım günden bu yana en az 10, 15 kez kilitlenmiştir. Her seferinde cihazı güç düğmesinden kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Bu son derece can sıkıcı bir durum. Cihazı elimden çıkarmamamın nedeni Android 4.1 güncellemesini bekliyor olmam; bu güncellemeyle birlikte bazı şeyler düzelir diye umut ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monoblaine -- 18 Eylül 2012; 16:38:36 >

• quote:

quote:

Zaman zaman ben de "yeni iPad alsaymışım keşke" diyorum. Aynı zamanda şirketin verdiği bir iPad 2'yi kullanıyorum.

iPad'in hızı ve kararlılığı yazılımın tamamen üzerinde çalıştığı donanıma göre optimize edilmiş olmasından kaynaklanıyor.
    iOS'in kapalı bir sistem olması ve geliştiricilerin belirli standartlara uymak zorunda olmaları bu konuda önemli bir role sahip.
    Ancak şu da bir gerçek ki iOS, uygulama odaklı bir işletim sistemi; Android'teki gibi ana ekranlar, widget'lar, gelişmiş bildirimler iOS'de yok (açıkçası bildirim dışındaki özellikleri çok gerekli bulmuyorum).

iPad'in de sıkıntıları var; çoklu görev Android'e nazaran baya geride. Çoğu uygulama, başka bir uygulamaya geçiş yapıldığında kendini sıfırlıyor. Örneğin bir uygulamada indirme işlemi başlatıp arka plana attığınızda ya indirmeyi duraklatıyor ya da -uygulamayı yeniden görüntülediğinizde- baştan başlatıyor. Safari, sayfada kaldığınız yeri unutuyor, dergi standındaki dergiler bile ilk sayfaya dönüyor, vs.

Tüm bunlar iPad'e de mesafeli yaklaşmama neden olan şeyler.
    Umudumuz biraz Windows 8'e kaldı ancak Windows 8'li tabletlerin ARM versiyonlarında da gelişmiş bir çoklu görev sisteminin bulunmayacağı söyleniyor.

Bu arada ekleyeyim: Asus Transformer Pad Infinity, aldığım günden bu yana en az 10, 15 kez kilitlenmiştir. Her seferinde cihazı güç düğmesinden kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Bu son derece can sıkıcı bir durum. Cihazı elimden çıkarmamamın nedeni Android 4.1 güncellemesini bekliyor olmam; bu güncellemeyle birlikte bazı şeyler düzelir diye umut ediyorum.

Peki ısınma probelemi ile şarj problemlerinden bahsetmistiniz. Şu an bunlar ne durumda ?

• Bugun yeni yazılım yayınlandı. Buna göre

From what i coul gather from another user SteveG12543, we get:
    GPS version was updated. GPS güncellendi
    Camera firmware updated. Kamera yazılımı güncellendi
    Face Unlock added. Yüz tanıma ile kilit açma devreye girdi.
    MobileDock version now says DOCK-EC20N-0207 instead of TF201-DOCK-0207. Dock ünitesi yazılım adı değişmiş
    Build number has been increased to .30.
    Boot animation is a little bit shorter. Giriş animasyonu birazdaha kısılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

quote:

Orijinalden alıntı: oturkmen

Asus EeePad Infinity TF700T-1B113A alan var mı? Bu ürün sadece Pc depo'da var galiba. O kadar paraya değer mi?

bence 32 gb al. hafıza kartı alırsın. phphoto.comdan klavye ve hafıza kartı al. çok iyi olur bence öle yap daha ucuz oluyor.
    http://www.bhphotovideo.com/c/product/878308-REG/ASUS_tf700t_dock_gr_Transformer_Pad_Infinity_TF700.html
    http://www.bhphotovideo.com/c/product/835536-REG/Samsung_MB_MPAGA_US_16GB_microSDHC_Memory_Card.html
    al iyi olur. isterse bu siteden bak daha ucuza bir sürü hafıza kartı var 2-3 tane al birine filimleri at diğerine müzikleri diğerine de fotograf vb şeyleri . bide çanta alırsın. çantaya koyarsın hepsini 1800 tl ya pc depoda klavye + tablet

ama benim dediğimi yaparsan pc + tablet + hafiza + ucuz fiyat = 1800-- den az

Yabancı sitelerdeki klavyeler türkçe değil diye duydum. Ben en iyisi TF300TG alayım. Hem klavyeli hem de 3G'li. Bir tek ekran farkı var. O da pek önemli değil. Zaten tablet uygulamarı 1280'e göre ayarlanmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncayt

Bugun yeni yazılım yayınlandı. Buna göre

From what i coul gather from another user SteveG12543, we get:
    GPS version was updated. GPS güncellendi
    Camera firmware updated. Kamera yazılımı güncellendi
    Face Unlock added. Yüz tanıma ile kilit açma devreye girdi.
    MobileDock version now says DOCK-EC20N-0207 instead of TF201-DOCK-0207. Dock ünitesi yazılım adı değişmiş
    Build number has been increased to .30.
    Boot animation is a little bit shorter. Giriş animasyonu birazdaha kısılmış

Tabletim güncellemeyi gece aldı. Performans anlamında kayda değer bir iyileştirme göremedim şu ana dek.
  • quote:

Peki ısınma probelemi ile şarj problemlerinden bahsetmistiniz. Şu an bunlar ne durumda ?

Yük altında çalışırken ısınma olabiliyor tabii... Asıl can sıkıcı olan şarjın dayanma süresi. Tableti neredeyse her gün şarja takıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Asus EeePad Infinity TF700T-1B113A alan var mı? Bu ürün sadece Pc depo'da var galiba. O kadar paraya değer mi?

bence 32 gb al. hafıza kartı alırsın. phphoto.comdan klavye ve hafıza kartı al. çok iyi olur bence öle yap daha ucuz oluyor.
    http://www.bhphotovideo.com/c/product/878308-REG/ASUS_tf700t_dock_gr_Transformer_Pad_Infinity_TF700.html
    http://www.bhphotovideo.com/c/product/835536-REG/Samsung_MB_MPAGA_US_16GB_microSDHC_Memory_Card.html
    al iyi olur. isterse bu siteden bak daha ucuza bir sürü hafıza kartı var 2-3 tane al birine filimleri at diğerine müzikleri diğerine de fotograf vb şeyleri . bide çanta alırsın. çantaya koyarsın hepsini 1800 tl ya pc depoda klavye + tablet

ama benim dediğimi yaparsan pc + tablet + hafiza + ucuz fiyat = 1800-- den az

Yabancı sitelerdeki klavyeler türkçe değil diye duydum. Ben en iyisi TF300TG alayım. Hem klavyeli hem de 3G'li. Bir tek ekran farkı var. O da pek önemli değil. Zaten tablet uygulamarı 1280'e göre ayarlanmış.

ram hızı çok düşük onun...

• quote:

quote:

Yük altında çalışırken ısınma olabiliyor tabii... Asıl can sıkıcı olan şarjın dayanma süresi. Tableti neredeyse her gün şarja takıyorum.

kaç saat dayanı yor???
  • quote:

quote:

quote:

kaç saat dayanı yor???

2.5 saatlik süre içinde internette gezinip kitap, dergi, vs. okuyor, biraz da uygulama mağazasını falan kurcalıyorum. Oyun oynamıyor, video izlemiyorum kesinlikle. %100 dolu durumdaki pilin doluluğu, bu sürenin sonunda %50'ye kadar düşebiliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kaç saat dayanı yor???

2.5 saatlik süre içinde internette gezinip kitap, dergi, vs. okuyor, biraz da uygulama mağazasını falan kurcalıyorum. Oyun oynamıyor, video izlemiyorum kesinlikle. %100 dolu durumdaki pilin doluluğu, bu sürenin sonunda %50'ye kadar düşebiliyor.

tablette bi sorun var bence servise gösterdiniz mi??

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kaç saat dayanı yor???

tablette bi sorun var bence servise gösterdiniz mi??

Tablette sorun yok; Asus zaten Wi-Fi açıkken 7 saatlik kullanım süresi vaat ediyor. Bu süre daha gerçekçi bir kullanımda 5 saate kadar düşebiliyor işte. Tabii klavye ünitesiyle kullanılırsa 14 saatlik bir kullanım süresinden bahsediliyor ancak tableti tablet olarak kullanmadıktan sonra bir anlamı yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kaç saat dayanı yor???

Verdiğiniz bilgiler için çok tesekkür ederim.

şarj durumu teknik verilere tam uygun değil ilginç bir durum.

kararsizliğim devam ediyor hala :)

bu kararsızlık it ipad al geç diyor ama bilemiyorum..

sanırım talbet alamiyacağim bu kararsızlıkla

• quote:

quote:

quote:

quote:

kaç saat dayanı yor???

Ekran parlaklığının etkisi çok büyük yalnız. Ben genelde evde kullandığımdan en düşük ekran parlaklığında kullanıyorum ve güç yönetimi olarak dengeli olanı seçiyorum, bu durumda 7-8 saati rahatlıkla buluyor. Ama parlaklık son seviyede ve güç yönetimi performansta ise pili su gibi içiyor.

• Bende kız arkadaşıma bir tane tf700t almayı düşünüyordum çizim yapabilsin , facebook oyunları vs takılsın diye bu yazılanlardan sonra ne yapsam bilemedim. Vatan getirmiş bu arada ama fiyat pek makul değil. indirim beklemek lazım. napalım arkadaşlar nasıl tablet alalım?
  • tablet talk programını kurdum. Gerçekten tabletiniz telefona dönüşüyor diyebilirim. Gelen mesajları görüyor, uyarı alıyor ve cevaplayabiliyorsunuz. Aynı şekilde gelen aramalarıda bluetooth kulaklığınızla tabletiniz yanınızdaysa tabletten telefonu açıp konuşabiliyorsunuz. Tabletle telefonun hoporlorünü açabiliyorsunuz. Gerçekten bayıldım. Tavsiye ederim..
  • tf700t kullanan arkadaslar acaba bu tabletteki HDMİ portu sacede cıkıs amaclımı.. bu port kullanılarak pc de 2. monıtor yada ps3 den goruntu almak mumkun mu deneyen oldumu acaba.
  • bu zamana kadar çıkış amaçlı kullandım. Pcde 2. monitor olarak içersinde yerleşik olan programla kablosuz olarak kullanabiliyor ve hdmi çıkışla tv'ye yansıtabiliyorsunuz. Ps3 için cevap veremeyeceğim. Ürünü değerli bir arkadaştan dün aldım. İlk izlenimlerim olarak TF primeda nette dolaşırken olan takılmaların hiç biri olmuyor. Donma, kitlenme yeniden başlatma gibi problemler hiç yaşamadım. Ekran kalitesi transformer prime a göre daha net. İpad ekranına baktığınızda bir netlik görürsünüz tf prime ile bunun arasında da o farkı bariz anlayabiliyorsunuz. Oyun ve programlarda GTA3 , DEAD Trigger. , Hockey nation denedim problem yok. Bataryası Prime a kıyasla biraz daha az gidiyor. Full Hd kalitesi şuan programlar için uygun değil. Biraz geleceğe yönelik biraz mimar olduğumdan primei satarak bu cihazı aldım. Sıradan işlemler yapmak için batarya tasarruf modunda cihazın çalıştırılması inanılmaz batarya sevisesini uzatıyor. 1.7 Ghz tek çekirdek olarak işlem yapıyor-muş ki bu kötü bir rakam değil. Aklınıza takılan sorular olursa yardımcı olurum arkadaşlar.

Bu arada bilgisayarınızda açtığınız PES2012 oyununu evde kablosuz ağ ile tabletinizin ekranından ve kablosuz joysitkle oynayabiliyorsunuz. Evin neresinde olduğunuz önemli değil kablosuz wireless a bağlansın yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayt -- 19 Eylül 2012; 17:47:29 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.