Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer Infinity (ANA KONU) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
1
Favori
23.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bostancıdaki merkezinde sadece koyu gri versionu vardı ama sen yine de dock'unu oraya götür bir kontrol et. Gri tonu farklılıgı olabiliyormus.
  • ASUS Transformer Pad Infinity TF700T 32 GB+Dock nerede satılıyor? Yaklaşık fiyatı nedir?
  • asus tf201 i klavyesiz 1000 TL Ye sattım. Vatanın %25 indirimini bekliyorum. Tahminen 1050 TL ye alırım diye düşünüyorum.
  • Merhaba; USB kenet kablosu ile cihazı bilgisayara bağladıktan sonra veri aktarımı yapılabiliyor mu? Yoksa sadece kişiler ve takvim mi senkronize edilebiliyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hzbek

Merhaba; USB kenet kablosu ile cihazı bilgisayara bağladıktan sonra veri aktarımı yapılabiliyor mu? Yoksa sadece kişiler ve takvim mi senkronize edilebiliyor acaba?

usb kablosu ve usb bellekle veri aktarımı rahatlıkla yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkmaster

c70 ile başlıyor vatan'dan aldığım versionu. Inceleme videosunu da bugun hazırlamaya çalışacağım

ne zaman hazırlarsınız???
  • TF700 T yi alıp kullanan yokmu ? cihaz hakkında yorum ve incelemelerini aktaracak biri ?

Acayip derecede kararsiz kaldim. en sonunda ipad alacam sanırım :( :)
  • Tekrar merhaba;

Dock üzerinden değilde şarj etmekte kullanılan USB kenet kablosu ile cihazın kendisini bilgisayara bağladıktan sonra veri aktarımı yapılabiliyor mu?

Teşekkür ederim
  • Vatanla görüştüm infinity için tekrar gelme süresinin 15 günden fazla olabileceğini belirttiler. İnandırıcı gelmedi pek.
  • quote:

Tekrar merhaba;

Dock üzerinden değilde şarj etmekte kullanılan USB kenet kablosu ile cihazın kendisini bilgisayara bağladıktan sonra veri aktarımı yapılabiliyor mu?

Teşekkür ederim

denemedir
  • quote:

quote:

Tekrar merhaba;

Teşekkür ederim

denemedir

veri aktarımı için kullanılabiliyor
  • Ben vatandan 1050 lirayken aldim. Cihaz cok super. İps ozelligini acinca guneste bile ekran gayet guzel goruluyor. Arkadasta tf201 var, onun klavyesini denedik butun fonksiyonlari calisiyor. Sadece renk tonunda cok az farklilik var. Ama cok anlasilmiyor. Klavyelide guzel oluyor. Bende amazondan klavye siparis ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biraz önce gördüm vatanda %25 indirim başlamış ve cihazın fiyatı 1060 TL. Ben hemen alacağım.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-tf700t-1b065a-tf700t-1b065a-epad-nvidia-tegra3-14ghz-1gb-ram-32gbdisk-10-gps-bt-android-40/productdetails.aspx?I_ID=61888
  • quote:

Arkadaşlar biraz önce gördüm vatanda %25 indirim başlamış ve cihazın fiyatı 1060 TL. Ben hemen alacağım.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-tf700t-1b065a-tf700t-1b065a-epad-nvidia-tegra3-14ghz-1gb-ram-32gbdisk-10-gps-bt-android-40/productdetails.aspx?I_ID=61888

Maalesef stoklarda yokmuş

• BendeAsus tf201 modeli var garantisi devam ediyor, satılık isteyene 850 den veririm. İnfinity ile arasında çözünürlük dışında kayda değer pek fark yok. İnfinity de çözünürlük yüksek tutulduğu için işlemci hızı da artırılmış.
  • Transform prime bende kullanıyordum fakat iyi bir alıcı bulunca 1000 TL ye hemen verdim. Vatandan indirim bekliyordum indirim çıktı fakat bu seferde ürün yok! Aslında ürün bir çok yerde yok.. Vatana 500 Adet gelmiş ve satılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayt

Transform prime bende kullanıyordum fakat iyi bir alıcı bulunca 1000 TL ye hemen verdim. Vatandan indirim bekliyordum indirim çıktı fakat bu seferde ürün yok! Aslında ürün bir çok yerde yok.. Vatana 500 Adet gelmiş ve satılmış.

BEN BAKTIM. galaxy note 10.1 3g lisi. hem sms de atıyor. telefon görüşmesi de yapıyor. benim için önemli olan sms atması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

quote:

Orijinalden alıntı: tuncayt

Transform prime bende kullanıyordum fakat iyi bir alıcı bulunca 1000 TL ye hemen verdim. Vatandan indirim bekliyordum indirim çıktı fakat bu seferde ürün yok! Aslında ürün bir çok yerde yok.. Vatana 500 Adet gelmiş ve satılmış.

BEN BAKTIM. galaxy note 10.1 3g lisi. hem sms de atıyor. telefon görüşmesi de yapıyor. benim için önemli olan sms atması.

Programlarla tablette simkart girişi olmadan telefonu tablete bluetooth ile bağlayarak yapılabiliniyor diye biliyorum. Emin olmamakla birlikte programın adı tablet talkhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.apdroid.tabtalk&hl=tr bu da programcının sitesi..http://www.tablettalkapp.com/

aslında araştırıldığında bir çok programla bir çok şey yapabiliyoruz.

Bna göre simkart ve 3g olayı gereksiz. Telefonu modem olarak kullanabiliyorsun bu programlada gelen giden mesajlara ulaşabiliyor hatta yazabiliyorsun (muş) Tabletin klavyeside varsa iş bitmiştir. Telefonunu bununla şarj dahi edebiliyorsundur (muş)

• ürünün son kalanını ben almış olabilirm. indirimden iki gün önce siparişi verdim mersinden gelecek bugun kargoda, 1300 lira 7 taksit 4 ay erteleme ile aldım vatandan. Fakat dock station u yok malesef asus u aradım tf201 inki uyumluymuş fakat dock tek başına 300 lira daha uygun bulabileceğim yer varmıdır acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krusk

ürünün son kalanını ben almış olabilirm. indirimden iki gün önce siparişi verdim mersinden gelecek bugun kargoda, 1300 lira 7 taksit 4 ay erteleme ile aldım vatandan. Fakat dock station u yok malesef asus u aradım tf201 inki uyumluymuş fakat dock tek başına 300 lira daha uygun bulabileceğim yer varmıdır acaba.

indirimle birlikte 1050 TL'ye düşüyor. Bekleseydin keşke. 250 TL fark var arada. Tabi yeni gelecek ürünlerde fiyat farkı olacak mı onu göreceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.