Vatan da bitmiş diyorlar, Pcdepo'da da kalmamıs yok mu bunu İstanbul'da alabilecek bir yer. Bir de Vatan docksuz satıyor, diğer modellerin (TF201,TF300) dock'u uyumlumu infinity'e deneyen varmı ?
Çözünürlük ve yazılım olayının çok dert olucagını sanmıyorum, zamanla sürerler piyasaya. 64bit sistemler ilk çıktığında da böyle diyorlardı, herhangi bir sorun kalmadı sonra.
Asus'un açıklaması TF201 klavyesinin TF700 ile çalışmayacağı yönündeydi fakat klavye sorunsuz çalışıyor. Yabancı forumlarda en çok konuşulan konu bu. TF700 klavyesine 149$ ödemek yerine 89$'a prime klavyesi alıp kullanıyorlar. Tablet sıkı bir şekilde oturuyor ve gayet sağlam duruyor. Champagne gold renk olarak da tamamen uyumlu fakat Amethyst gray renginde 1 ton farklılık oluyor. Prime klavyesini infinityde rahatlıkla kullanabilirsiniz ;)
Ürünü satın alan arkadaşlar size sesleniyorum. Bir çoğumuzun cebinde artık hd kayıt yapan telefonlar vardır illa profesyonel kameraya ihtiyacınız yok. Neden çekiniyosunuz inceleme videosu koymaktan, anlamıyorum. Odanızın halısı mı güzel değil, manikürünüz mü yok ya da sesiniz mi kötü? Hiçbiri sorun değil, koyun gari incelemeleri.
Klavye uyumuyla ilgili video.(Ben cekmedim ama konu renklensin ;) Klavye prime klavyesi, tablet de infinity. İkisinin rengi de amethyst gray.
Not: Tek farkı tableti takınca otomatik kilitlenmiyor, el ile yapmak gerekiyor.
Tüm zamanların en kral tableti deniyor...bu arada vatanda önceden 1.4 hız yazıyordu şimdi 1.6 hız yazıyor...ilginç.
Ürün satışa çıkalı çok oldu ama dock'la birlikte satan herhangi bir yer bulabilen var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: evrekaender
merhaba, ben ürünü vatandan haftasonu %25 indirim muhabbetinden aldım. ilk izlenimlerim harika bi cihaz, kararlı, süper hızlı, ekran falan IPS+ modunda muhteşem.
1,4 mü 1,6 mı muhabbetine açıklık getireyim. ürünü alırken vatandaki eleman tapografik bi hatadan dolayı 1,4 ghz yazıldığını ama ürünün 1,6 ghz olduğunu ve en kısa zamanda düzeltileceğini söylediler. (galiba düzeltmişler zaten). ürünün klavyesi içinde kesin gelir gelmez diye bişey söyleyemediler ama gelme olasılığı yüksek dediler. fiyatı için de 100$ civarında olduğunu söylediler.
bu arada 1046 TL 10 TAKSİT e aldım.
hocam inceleme koyar mısınız???
quote:
Orijinalden alıntı: evrekaender
merhaba, ben ürünü vatandan haftasonu %25 indirim muhabbetinden aldım. ilk izlenimlerim harika bi cihaz, kararlı, süper hızlı, ekran falan IPS+ modunda muhteşem.
1,4 mü 1,6 mı muhabbetine açıklık getireyim. ürünü alırken vatandaki eleman tapografik bi hatadan dolayı 1,4 ghz yazıldığını ama ürünün 1,6 ghz olduğunu ve en kısa zamanda düzeltileceğini söylediler. (galiba düzeltmişler zaten). ürünün klavyesi içinde kesin gelir gelmez diye bişey söyleyemediler ama gelme olasılığı yüksek dediler. fiyatı için de 100$ civarında olduğunu söylediler.
bu arada 1046 TL 10 TAKSİT e aldım.
TF700 e kılıf bulabiliyormusunuz piyasada,yada tf201 in kılıfı oluyor mu?
TF700 e kılıf bulabiliyormusunuz piyasada,yada tf201 in kılıfı oluyor mu?
Piyasada infinity'ye özel kılıf bulmanız zor, maalesef her yerde ipad kılıfları var. Asus'un transformer serisine en uygun kılıf Addison'un kılıfıdır. Tableti sıkı bir şekilde sarıyor, su geçirmez ve şık görünüyor. Ikinci bir ihtimal ise çinden siparis vermeniz, orada da güzel deri kılıflar var katlayınca stand olarak da durabiliyor
sony xperia tablet s i gördüm güzel görünüyor. ve suda bile çalışıyor. suya düşürsen bişey olmuyor . infinity su da çalışıyor mu???
Şu anlık 2 yerde (in-stock) satışta sanırım. Biri Vatan diğeri de sanalmarketim. Dock olayını biraz araştırdım. TF201'in docku Infinity'de çalışıyormuş fakat tam olarak oturmadığından kilitlenmiyormuş. Çok az renk farkı var diyenler de oldu. Buna ek olarak TF201 Docktaki batarya TF700 Dockuna göre daha güçlü, uzun vadede bir zarar verirmi bilmiyorum ama ASUS Resmi sitesinde uyumlu değil gibi ifadeler kullanmışlar.
Daha detaylı bir inceleme için buraya da bakabilirsiniz
kullanan arkadaşlar bir zahmet bir video paylaşsalar ya. çok zor olmasa gerek. merak eden onlarca insan var. ben alsam on kere çekmiştim şimdiye kadar videoyu. hadi videoyu çekmediniz bari artı ve eksilerini yazın da en azından sanal olarak bilgi sahibi olalım
quote:
Orijinalden alıntı: norton772
kullanan arkadaşlar bir zahmet bir video paylaşsalar ya. çok zor olmasa gerek. merak eden onlarca insan var. ben alsam on kere çekmiştim şimdiye kadar videoyu. hadi videoyu çekmediniz bari artı ve eksilerini yazın da en azından sanal olarak bilgi sahibi olalım
Şurda kısaca bişeyler yazdım. Ordan devam edicem gerektiğinde bilgi paylaşımı için.
@emirdar, ilgin için teşekkürler fakat orda da genel olarak bildiğimiz bilgiler var. daha böyle günlük kullanıma yönelik artı ve eksilerini ele alan olsa daha iyi olur
Türkiye'den İnfinity alan arkadaşlar seri numarlarının kaçla başladığını belirtebilirler mi acaba??
c60 , c70, c80 gibi. . .
c70 ile başlıyor vatan'dan aldığım versionu. Inceleme videosunu da bugun hazırlamaya çalışacağım
quote:
Orijinalden alıntı: tuncayt
Türkiye'den İnfinity alan arkadaşlar seri numarlarının kaçla başladığını belirtebilirler mi acaba??
c60 , c70, c80 gibi. . .
ne farkeder
quote:
Orijinalden alıntı: etnaxy
quote:
Orijinalden alıntı: tuncayt
c60 , c70, c80 gibi. . .
ne farkeder
ilk seri ne telefonu ne tv yi ne de araç almamaya karar verdim. c70 serisi temmuz ve 2. seri. c80 yazılanlar ise ağustos 8 itibari ile üretilip piyasaya sürülen modeller.
Vatandan aldığınız ürünün rengi nedir arkadaşlar. Tf201 klavyemi satmadım bununla birlikte kullanmak istiyorum.