Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer Infinity (ANA KONU) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
1
Favori
23.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alimmm78

ürünü aldığımda flash playerı içindemi içinde değilse alınca google playden de flash player yüklenmiyo napcaz o zaman .
    flash player aldığımızda yüklü oluyor mu?????

Yüklü değilse bile son sürümün APK dosyasını internetten indirip cihaza yükleyebilirsiniz. İlla Play Store'da olmasına gerek yok yani.
  • apk yüklemek için root yapmak gerekli mi????
  • Arkadaşlar 1.4 ve 1.6 hız meselesi canımı sıktı. İki gündür forumları okuyorum. Vatanın 25% indirim yapmasını bekliyordum. Gerçekten düşük işlemcili bir cihaz almak istemiyorum. Bu forumu okuyunca gittim Bostancı Vatan'a baktım geldim. Cihazın hiçbir yerinde 1.4 ghz yazmıyor. Kutunun heryerini didik didik aradım. Oradaki görevli ile birlikte araştırdık. Neden 1.4 yazdıklarını bilmiyor siteye ama yazmışlar işte. Kutuda NVIDIA Tegra 3, T33 yazıyor. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

apk yüklemek için root yapmak gerekli mi????

Apk yüklemek için illede root yapmak gerekmez. File explorer da apk dosyasına tıklayarak devam ediyorsunuz.
  • vatanda ki ürünün modelini internette araştır . o 1400 mhz olan. model önemli mesela pc depoda iki model gördüm biri 1400 mhz biri 1600 mhz . biriniz f,yatı 1000 tl biri 1450 tl. Fark Varrr
  • NVIDIA nın kendi sitesinde Tegra 3 için 1.4ghz yazıyor. Vatan ordan bakmış olabilirmi acaba? Aşağıdaki linkte inceleyebilirsiniz.
    http://www.nvidia.com.tr/object/tegra-3-tr.html
  • NE ZAMAN İNCELEME KOYACAKSIN???? SEN KOYDA NASILMIŞ GÖRELİM..
  • Ben henüz tf700 mü yoksa tf300tg mi alsam ona karar veremedim. TF300TG 3G li ve vatanda indirim olduğu zaman 1000tl civarına satılıyor. Aynı indirimde TF700T hem 3G yok, hemde dock yok o da 1000tl. Arada kasa kalitesi ve ekranın gorilla glass kaplı olması dışında bir fark da göremiyorum malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erhatilla2001

Arkadaşlar 1.4 ve 1.6 hız meselesi canımı sıktı. İki gündür forumları okuyorum. Vatanın 25% indirim yapmasını bekliyordum. Gerçekten düşük işlemcili bir cihaz almak istemiyorum. Bu forumu okuyunca gittim Bostancı Vatan'a baktım geldim. Cihazın hiçbir yerinde 1.4 ghz yazmıyor. Kutunun heryerini didik didik aradım. Oradaki görevli ile birlikte araştırdık. Neden 1.4 yazdıklarını bilmiyor siteye ama yazmışlar işte. Kutuda NVIDIA Tegra 3, T33 yazıyor. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen.

Tegra 3 T33 cpu 1,7 ghz max hıza sahip. Tegra 3 T30 max 1,4 ghz hıza sahip. Kutu üstünde tegra 3 T33 yazıyorsa hızı 1,7 ghz dir. Çünkü başka bir T33 yok. Yani içiniz rahat olsun. Vatan gene siteye yalan yanlış bilgi yazmış. Ben çok gördüm bu şekilde o sitede.
    Aşağıdaki linkde de tegra 3 lerin karşılaştırması var. Diğer arkadaşlara yardımcı olur.

http://www.anandtech.com/show/6036/asus-transformer-pad-infinity-tf700t-review/3

• quote:

Orijinalden alıntı: fthkaplan

quote:

Arkadaşlar 1.4 ve 1.6 hız meselesi canımı sıktı. İki gündür forumları okuyorum. Vatanın 25% indirim yapmasını bekliyordum. Gerçekten düşük işlemcili bir cihaz almak istemiyorum. Bu forumu okuyunca gittim Bostancı Vatan'a baktım geldim. Cihazın hiçbir yerinde 1.4 ghz yazmıyor. Kutunun heryerini didik didik aradım. Oradaki görevli ile birlikte araştırdık. Neden 1.4 yazdıklarını bilmiyor siteye ama yazmışlar işte. Kutuda NVIDIA Tegra 3, T33 yazıyor. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen.

Tegra 3 T33 cpu 1,7 ghz max hıza sahip. Tegra 3 T30 max 1,4 ghz hıza sahip. Kutu üstünde tegra 3 T33 yazıyorsa hızı 1,7 ghz dir. Çünkü başka bir T33 yok. Yani içiniz rahat olsun. Vatan gene siteye yalan yanlış bilgi yazmış. Ben çok gördüm bu şekilde o sitede.
    Aşağıdaki linkde de tegra 3 lerin karşılaştırması var. Diğer arkadaşlara yardımcı olur.

http://www.anandtech.com/show/6036/asus-transformer-pad-infinity-tf700t-review/3

Çok teşekkürler. Bende Vatan ın yazdıklarına çok itimat etmiyorum. Hatta diğerleri de aynı. Kaç kez yazılanlara istinaden gidip elimiz boş geldik elektronik marketlerden.
    Bakalım haftasonu indirime girerse gidip alacağım bu iki tabletten birisini. Yoksada indirim olana kadar beklerim acelesi yok:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fthkaplan

quote:

Çok teşekkürler. Bende Vatan ın yazdıklarına çok itimat etmiyorum. Hatta diğerleri de aynı. Kaç kez yazılanlara istinaden gidip elimiz boş geldik elektronik marketlerden.
    Bakalım haftasonu indirime girerse gidip alacağım bu iki tabletten birisini. Yoksada indirim olana kadar beklerim acelesi yok:)

vatan bu hafta değilde haftaya indirime girecek büyük ihtimal

• bu cihazda mini usb girişi yok usb girişi istiyorsanız docklu almak zorundasınız aman dikkat .
  • TF300TG 3G şu an 1100 tl vatanda gerçekten indirim olunca 1000 tl ye iniyor mu ?
  • quote:

Ben henüz tf700 mü yoksa tf300tg mi alsam ona karar veremedim. TF300TG 3G li ve vatanda indirim olduğu zaman 1000tl civarına satılıyor. Aynı indirimde TF700T hem 3G yok, hemde dock yok o da 1000tl. Arada kasa kalitesi ve ekranın gorilla glass kaplı olması dışında bir fark da göremiyorum malesef.

sadece o farklar yok,ram hızları çok farklı biri 667 Mhz diğeri 1600Mhz
  • Ben kararımı TF700 den yana verdim. Bugün internete 25% indirim yapmışlar. Yarında mağazaya yaparlar inşallah, bende gider alırım cihazı. Şu anda docka ihtiyacım yok. Zaten laptop gibi kullanmayacağım bunu. İlerde denk gelirse ucuza bir dock alırım. 3G'ye de ihtiyacım yok. Telefonum HTC OneX. Dışarıda onun üzerinden evde de wifi den internete çıkarım:)
    TF300TG 1000tl civarı demiştim, ama zaftolga arkadaşım 1100 ün altına düşmemişti geçe haftada. Yalnız geçen haftaki fiyatlar 10-30 lira daha ucuzdu sankim. Sanırım dolar kurundan farkediyor.
  • tf 300 de gps var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

tf 300 de gps var mı

Evet, aGPS
  • Grubu kurmanın mantığını anlayamadım. Zaten ''ANA KONU''dasın. Neden dağıtmaya çalışıyosun ki milleti ? Gereksiz.
  • arkadaşlar tf700 sahipleri olarak daha aktif olmalıyız, hala çok yavaş ilerliyoruz. önümüzdeki haftadan itibaren ben kendi adıma daha aktif olma sözü veriyorum.
  • Ürünü alan arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun. Benim sormak istediğim Vatanda 1050TL güzel fiyat ama dock nerden alabiliriz bunu alırsak. Birde şu anda tam hatırlayamadığım bi yerde TF300 lerin docklarının TF700e olmayacağı yazıyordu bununla alakalı bilen test eden var mıdır? Benim bu ürünü almak istememde ki en büyük etken dock olması bilgi verirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.