Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
15
Favori
151.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yasar11732

ipad ile kıyaslayabilecek olan var mı bu tableti?

http://www.youtube.com/watch?v=ujRcBmZSVWw vehttp://elektronikotin.com/asus-tf101/ buralardan izleyebilirsiniz...
  • Geçen gün bir kez daha resetleme yaptı yeni guncellemeden sonra yani toplamda 2 resetleme yaşadım.
    Dün pili full şarj ettim bakalım bugün deneyeceğim yanımdan ayırmıyorum resetleme olacak mı ?
    Wake Lock kapalı ...
  • ikinci ics güncellemesinden sonr cihaz iyice sapıtmaya başladı yine reset ve çok sarj kullanımı hiç bir değişiklik görmedim ben
  • su baslıkta hergün yeni biri bir problemle ilgili yazi yaziyor ya Asus a olan nefretim artıyor. geri iade ettiğim TF101 i acaba TF201 alsammi diye düşünüyordum ama tövbe bi daha!!!
  • forum sitelerinde genelde yardım ve eleştiri olur zaten memnun olanlar pek yazmazlar gelişmeleri takip ederler ben bütün güncellemeleri aldım şimdiye kadar ve herhangibir sorunla da karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcJeKm

forum sitelerinde genelde yardım ve eleştiri olur zaten memnun olanlar pek yazmazlar gelişmeleri takip ederler ben bütün güncellemeleri aldım şimdiye kadar ve herhangibir sorunla da karşılaşmadım.

Bu aslında çok garip bir durum cihazımız aynı cihaz sürümler aynı vs vs ama biz reset problemi yaşıyoruz ama sizin gibi arada 1-2 arkadaş çıkıp sorun yok diyor.Gelde çıldırma arkadaş.
    Tüm dünyadaki TF101 kullanıcıları RESET sorunu yaşıyor bunu nerden biliyoruz çeşitli forumlar ve teknoloji haberi yapan sitelerde.
    Kaldı ki daha önce paylaştığım gibi ASUS kendi zaten itiraf ediyor ve işte geçen günkü gibi ufak da olsa güncellemeler ile bu sorunu ortadan kaldıracağını belirtiyor.
    Şimdi siz şanslısınız kesinlikle.
    Ben kendi adıma konuşacak olursam ASUS markasına güveniyorum, ha resetleme olayı başladığından beri ICS ile birlikte soğumadım mı tabletimden soğudum yeni yeni tekrar ısınmaya başlıyorum ama asla bir daha ASUS almam tf201 almam diyemiyorum, o noktaya gelmedim.
    Sorunun giderileceğine inanıyorum, gelecek güncellemeler ile birlikte mesela ben bugün hiç reset problemi yaşamadım sabahtan beri elimde bilhassa deniyorum....
    Bu forumda ki bu konuya yazmamızın neden kulandığımız cihaz ile ilgili sorunları tartışmak ve birbirimize yardımcı olmak, uygulamalar hakkında bilgi vermek vs vs.Sonuçta ben kendimi sizin sayenizde TF101 - TR ailesinden biri olarak görüyorum, tanımıyorum kimseyi gerçek hayatta ama nicklerinizden artık kimin ne sorunu var kim agresif fln görebiliyoruz :)

Not: Güzel bir not uygulaması arıyorum evernote a pek alışamadım önerebileceğiniz var mı ?
    Birde güncel oyunlardan ne var ne yok aslında bunu sanırım @korkuadam cevaplayabilir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Demonturk

quote:

Orijinalden alıntı: BcJeKm

forum sitelerinde genelde yardım ve eleştiri olur zaten memnun olanlar pek yazmazlar gelişmeleri takip ederler ben bütün güncellemeleri aldım şimdiye kadar ve herhangibir sorunla da karşılaşmadım.

Bu aslında çok garip bir durum cihazımız aynı cihaz sürümler aynı vs vs ama biz reset problemi yaşıyoruz ama sizin gibi arada 1-2 arkadaş çıkıp sorun yok diyor.Gelde çıldırma arkadaş.
    Tüm dünyadaki TF101 kullanıcıları RESET sorunu yaşıyor bunu nerden biliyoruz çeşitli forumlar ve teknoloji haberi yapan sitelerde.
    Kaldı ki daha önce paylaştığım gibi ASUS kendi zaten itiraf ediyor ve işte geçen günkü gibi ufak da olsa güncellemeler ile bu sorunu ortadan kaldıracağını belirtiyor.
    Şimdi siz şanslısınız kesinlikle.
    Ben kendi adıma konuşacak olursam ASUS markasına güveniyorum, ha resetleme olayı başladığından beri ICS ile birlikte soğumadım mı tabletimden soğudum yeni yeni tekrar ısınmaya başlıyorum ama asla bir daha ASUS almam tf201 almam diyemiyorum, o noktaya gelmedim.
    Sorunun giderileceğine inanıyorum, gelecek güncellemeler ile birlikte mesela ben bugün hiç reset problemi yaşamadım sabahtan beri elimde bilhassa deniyorum....
    Bu forumda ki bu konuya yazmamızın neden kulandığımız cihaz ile ilgili sorunları tartışmak ve birbirimize yardımcı olmak, uygulamalar hakkında bilgi vermek vs vs.Sonuçta ben kendimi sizin sayenizde TF101 - TR ailesinden biri olarak görüyorum, tanımıyorum kimseyi gerçek hayatta ama nicklerinizden artık kimin ne sorunu var kim agresif fln görebiliyoruz :)

Not: Güzel bir not uygulaması arıyorum evernote a pek alışamadım önerebileceğiniz var mı ?
    Birde güncel oyunlardan ne var ne yok aslında bunu sanırım @korkuadam cevaplayabilir :)

yazdıklarınıza katılıyorum ama tekrar söylüyorum genelde insanlar bir sorunu olduğunda dile getirir ama memnuniyetini birisi sormadan pek paylaşmaz eminimki sorun yaşayanlar kadar memnun olanlar da vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet insanlar bir sorunu olduğunda dile getirirler. Biz de bu kuralı bozuyoruz; tf101 kullanıcısıyım ve benim tabletimde herhangibir resetleme vs problemi yoktur. Ve de çok memnunum, iyiki de almışım:) çok seviyorum kendilerini....
  • Ben de bütün güncellemeleri yaptım ve bugüne kadar herhangi bir reset olayı ile karşılaşmadım.

Sanırım belli serilere ait bir sorun bu.
  • yaklaşık 3-4 aydır tf101g 3g li modeli kullanıyorum sıfır almıştım docklu bütün güncellemeleride yapıyorum ama şimdiye kadar hiçbir probleme rastlamadım kapanma resetleme yada oyun oynarken kasma ve benzeri problemlerin hiç biri olmadı.bu mesajı niye yazdın derseniz yani sorunsuz makinalarda var belki yol gösterir amacıyla ???
  • konuyu sürekli takip ediyorum. bende de resetleme problemi olmadı. şimdi reset problemi olmayanlar yazsa kardeşim durup dururken niye kastırıyorsun topiği diyedebilirler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bates54 -- 4 Mayıs 2012; 13:57:34 >
  • bune ya sanki asus calisanlari hep birlikte ayni agizdan anlasma yapmis gibi...
    bir anda tf101 ile memnun insanlar doldu...
    bir iki hafta oncesine kadar kan goturuyordu buralari...
    halada sorun kesin olarak çözülmüş değil
  • Güzel güzel konuyu az da olsa tetiklemişim ne mutlu bana :)

Mutlaka memnun olanlar da vardır memnun olmayanlar da ben reset problemi dışında memnun modundayım yaklaşık 2 gündür de cihaz maşallah reset atmıyor...
    Nazarınız değmesin ha :)
  • arkadaşlar tabletimi kablosuz olarak lcd ye nasıl bağlayabilirim yani kablosuz görüntü aktarımını nasıl yapabilirm bunun için lcd de internet olması gerekiyormu ) ... lütfen biri yardımcı olsun ve zahmet olmazsa özelden anlatabilrimi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oem84

bune ya sanki asus calisanlari hep birlikte ayni agizdan anlasma yapmis gibi...
    bir anda tf101 ile memnun insanlar doldu...
    bir iki hafta oncesine kadar kan goturuyordu buralari...
    halada sorun kesin olarak çözülmüş değil

ne çalışanı arkadaş 7 mesajımız var diye, üvey evlatmı olduk. sakaryadayım adres vereyim gel buyur gör nerde çalıştığımı.... sorun yokken ne yazalım konuya durup dururken. memnun olan yokmu demişler bende cevap verdim. tableti aldığım ilk günden beri bu konuyu takip ediyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurpala

quote:

Orijinalden alıntı: FırtınA_67

Arkadaşlar tabletin pili azalırken dock ünitesini taktığım da şarj etmiyor.Herhangi bir uyarı falan da yok .dock u ayrı şarja taktım pili de dolu. üzerinde turuncu bir ışık var sadece on-off gibi birşey var mı neden şarj olmuyor bu alet

dostum dock un şarj etmesi için tabletin pil gücünün belirli bi yüzdeye inmesi gerekiyor elinde kitapçığı varsa orada yazıyor veya sitesinden user manuel diye indirebilirsin meraklanma sıkıntı yok ;) aslında güzel bi düşünce böyle olması yoksa tableti dock a her taktığında şarj durumuna geçicekti böylece pilin ömrü kısalacaktı bence sağlıklı olmuş :))

Arkadaşım dediğin gibi %5 gibi düşünce şarj olmaya başladı bende dock arızalı sanmıştım rahatladım şimdi :) teşekkürler cevap için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurpala

quote:

Arkadaşlar tabletin pili azalırken dock ünitesini taktığım da şarj etmiyor.Herhangi bir uyarı falan da yok .dock u ayrı şarja taktım pili de dolu. üzerinde turuncu bir ışık var sadece on-off gibi birşey var mı neden şarj olmuyor bu alet

dostum dock un şarj etmesi için tabletin pil gücünün belirli bi yüzdeye inmesi gerekiyor elinde kitapçığı varsa orada yazıyor veya sitesinden user manuel diye indirebilirsin meraklanma sıkıntı yok ;) aslında güzel bi düşünce böyle olması yoksa tableti dock a her taktığında şarj durumuna geçicekti böylece pilin ömrü kısalacaktı bence sağlıklı olmuş :))

Arkadaşım dediğin gibi %5 gibi düşünce şarj olmaya başladı bende dock arızalı sanmıştım rahatladım şimdi :) teşekkürler cevap için

bu kaçıncı reset ya yazıklar olsun ya şimdi asus yazısı var öylece kaldı ben tablete bakıyorum tablet bana bakıyo duvara atmamak için kendimi zor tutuyorum yazıklar olsun sana asus

• ben tableti dock ünitesine ne zaman takarsam takayım hemen şarj etmeye başlıyor ister %10 da olsun ister %70 de fark etmiyor ve dock şarjı %3 kalana kadarda devam ediyor. bir terslik varmı ?
  • Yok bir terslik.
  • arkadaşlar merhaba.. tabletten güncellemeler öncesinde mükemmel ses kaydı alıyordum waw uzantılı. güncelleme sonrası kaydettiğim sesler berbat oluyor bir ayarı avr mı bunun bilen yardımcı olursa çok sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.