Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
15
Favori
151.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tf101 tabletimi tf201 aldığım için satıyorum resetleme veya başka bir sorunu yok Asus TF101+Dock kutusu faturası ile birlikte garantili çok temiz pm ile ulaşabilirsiniz.
    istanbulda elden teslim
    850 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BcJeKm -- 7 Mayıs 2012; 11:31:09 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doratanns -- 10 Mayıs 2018; 16:0:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

quote:

Orijinalden alıntı: w4rsoul

quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

Alette yazılım sorunları dışında bir sorun yok. En azında benim fark ettiğim bir şey yok.

Daha ne olsun , alet cok hoş internette baya bi fiyat araştırması yaptım fakat bu konunun son 2 sayfasını okuyunca fikrim degişti , konuda cihazın şu özelliği var şöyle kullanışlı böyle iyi gibi yorumlar bekliyordum ama gel görki bu konu mahşer yeri gibi olmuş herkes kendi paçasını kurtarma derdinde tabiri caizse :)

Iste klasik Turk halki.Daha iyisi cikti bu tabletin diye guzelim tabletin pabucunu dama atiyorlar.Yazilim sorunu da bahane.Simdi isterseniz gidin prime alin,o da 2-3 yil sonra eskiyecek.Teknoloji boyledir.Ben tableti aldiktan 3 qy sonra prime cikti ama aldigima hic pisman olmadim.Simdi prime diye bir tablet olmasaydi eminim herkes bunu overdi.Tabletimi satmadim ve onumuzdeki 2 yil icin de satmayi dusunmuyorum.

@korkuadam Sen ne demek istiyorsun! ben bu güne kadar elektronik malzeme alacagım zaman araştırma yaptıgım tek forum donanım haber. Bu konuyu baştan sona kadar okudum ve hemen hemen herkesde sorun oldugunu okudum ve gördügümü yazdım, milleti yanlış yönlendirmeyin lütfen o kadar para verip alıyoruz ben türk halkıyım sende amerikan vatandaşı vs olabilirsin senin amerikadan 200-300$ ucuza aldıgın alete tonla para veriyoruz parayı sokakta bulmuyoruz kardeş, alacak herkes bu yorumları okuyor neredeyse milleti kandırmaya gerek yok.
    Saygılar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alette yazılım sorunları dışında bir sorun yok. En azında benim fark ettiğim bir şey yok.

Daha ne olsun , alet cok hoş internette baya bi fiyat araştırması yaptım fakat bu konunun son 2 sayfasını okuyunca fikrim degişti , konuda cihazın şu özelliği var şöyle kullanışlı böyle iyi gibi yorumlar bekliyordum ama gel görki bu konu mahşer yeri gibi olmuş herkes kendi paçasını kurtarma derdinde tabiri caizse :)

Iste klasik Turk halki.Daha iyisi cikti bu tabletin diye guzelim tabletin pabucunu dama atiyorlar.Yazilim sorunu da bahane.Simdi isterseniz gidin prime alin,o da 2-3 yil sonra eskiyecek.Teknoloji boyledir.Ben tableti aldiktan 3 qy sonra prime cikti ama aldigima hic pisman olmadim.Simdi prime diye bir tablet olmasaydi eminim herkes bunu overdi.Tabletimi satmadim ve onumuzdeki 2 yil icin de satmayi dusunmuyorum.

@korkuadam Sen ne demek istiyorsun! ben bu güne kadar elektronik malzeme alacagım zaman araştırma yaptıgım tek forum donanım haber. Bu konuyu baştan sona kadar okudum ve hemen hemen herkesde sorun oldugunu okudum ve gördügümü yazdım, milleti yanlış yönlendirmeyin lütfen o kadar para verip alıyoruz ben türk halkıyım sende amerikan vatandaşı vs olabilirsin senin amerikadan 200-300$ ucuza aldıgın alete tonla para veriyoruz parayı sokakta bulmuyoruz kardeş, alacak herkes bu yorumları okuyor neredeyse milleti kandırmaya gerek yok.
    Saygılar...

Dostum ilk olarak bu konnunun tamamini okusayein beni hakli bulurdun insanlar tablette sorun gordugu gibi satiyorlar.Parayi sokakta bulmuyoruz demissin,benij icih de ayni sey gecerli,ayriyetten 1350 tl de hatri sayilir bir para,eminim kimse rahat rahat odememistir.ancak arkadaslarin yaptigina sadece 'yazik' demekle yetiniyorum.Bir sorun ciktigi gibi satisa yonelmis herkes,bilmiyorum belki aralarinda maddi ihtiyactan satan da vardir onlari saymiyorum.Ama gercekten herkes tableti satmaya yonelmis.Sorunun ilk haftasinda bile satan vardi.Madem bu kadar kolay vazgececektin neden satin aldin? 2-3 hafta sorunun gecmesini bekleyemecek kadar aciz misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılar...

Dostum ilk olarak bu konnunun tamamini okusayein beni hakli bulurdun insanlar tablette sorun gordugu gibi satiyorlar.Parayi sokakta bulmuyoruz demissin,benij icih de ayni sey gecerli,ayriyetten 1350 tl de hatri sayilir bir para,eminim kimse rahat rahat odememistir.ancak arkadaslarin yaptigina sadece 'yazik' demekle yetiniyorum.Bir sorun ciktigi gibi satisa yonelmis herkes,bilmiyorum belki aralarinda maddi ihtiyactan satan da vardir onlari saymiyorum.Ama gercekten herkes tableti satmaya yonelmis.Sorunun ilk haftasinda bile satan vardi.Madem bu kadar kolay vazgececektin neden satin aldin? 2-3 hafta sorunun gecmesini bekleyemecek kadar aciz misin?

vazgeçtim çünkü sorunların oldugunu farkettim kullanan arkadaşların genelinden neyse sony 3g aldım şimdilik bi sorun yok , asus kullanan arkadaşların yazılımsal sorunlarının en kısa zamanda düzelmesini temenni ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w4rsoul -- 7 Mayıs 2012; 23:14:09 >

• --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estellion -- 8 Mayıs 2012; 14:10:32 >
  • media mark'ta 799 tl 10 ay taksitle tablet sahibi oldum, güncelleme yaptım kullanım sorunsuz
  • arkadaşlar tabletten kayıt record ayarı nasıl yapılıyor bilen var mı?? güncelleme öncesi süper kayıt ses kayıdı yani yapıyordum şimdi çok kötü sebebini bilen var mı??
  • forumlarda bulduğum bazı programlar "İPK" uzantılı bu dosyaları tablete nasıl yükleriz yardımlar için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dHmann

quote:

Orijinalden alıntı: akca_710

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Demonturk

quote:

ASUS UN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRÜN

"Garantisinin 5 ayında Vatan Bilgisayar Şubesi'nden aldığım Asus TF101-1B185A tablet seste bozulma ve şarj olmama sebebiyle Ocak 2012'de Vatan PC aracılığıyla servise gönderdim. Şarj kablosunu değiştirip,yazılım yükleyip gönderdiler.

Teslim aldım akşam şarj ettim, açıldı; ancak sürekli donmalar oldu ve sonra açılmamak üzere kapandı. Hemen bir gün sonra tekrar servise gönderdim. 10 gün sonra yazılımı yükleyip bir sorun yok diye gönderdiler. Aynı gün akşama kadar şarj etmeme rağmen açılmadı, aynı günün akşamında tekrar servise göndermek için Vatan PC'de serviste görevli arkadaşlar ilgili evrağı hazırlarken tablet kendiliğinden açıldı.

Göndermekten vazgeçmeyi düşünürken açıp kapatmayı deneyelim dediğimde tam 15 dk kapanmasını bekledik ve bir daha açılmadı. Servisin dediği gibi sorunun yazılımsal değil donanımsal olduğunu ve mağduriyetimizin giderilmesi için Asus Türkiye müşteri temsilciliğiyle hem ben hem de Vatan servis elemanı değişim isteğinde bulunduk.

Ancak yazılımsal diye servise göndermemizi istediler,gönderdik tam bir ay sonra batarya değişmiş olarak geldi. Vatan serviste teslim almadan açma kapama testleri yaparken sorunun hala devam etiğini görünce teslim almadım. Servise değişim ve/veya iade isteğiyle tekrar gönderdim. Hala sorunun yazılımsal olduğunu iddia eden Asus firmasından ve ilgili servisinden şikayetçiyim. Ocak ayından beri mağdurum. Bundan sonra tüm yasal yollardan hakkımı arayacağım ve mağduriyetimi her yerde dile getireceğim."

diye şikayetvar sitesine yazdığım mesajdan sonra ne oldu biliyor musnuz? Yırtık bir servis kağıdı ve çizilmiş bir cihaz gönderdiler. Ürünüm şu an Vatan pc bekliyor. Ben de Pazartesi elimdeki belgelerle Tüketici hakem heyetine gideceğim.

Geçmiş olsun dostum, bence hemen hemen her firma ile yaşanabilecek en sınır noktaya ulaşmış sorunu yaşamışsın.

Teşekkür ederim.
    Bu arada Asus un hem face hem twit sayfalarına da mesaj attım .Bakalım bir tepki verecekler mi? Gerçi bu kadar pişkin bir servis macerasından sonra pek ihtimal vermiyorum. Arsızın yüzüne tükürmüşler "ya rabbi şükür demiş" bunların ki o hesap.

asus globala da yaz kesinlikle onların daha çok önem vereceklerini tahmin ediyorum, mutlaka Türkiye servisini uyaracaklardır.
    http://vip.asus.com/eservice/cus_suggest.aspx buraya yazabilirsin yaşadığın olayı

Çok teşekkür ederim. Asus Türkiyeden bir cevap gelmedi zaten. Vermiş olduğunuz linke mail attım. 48 saatte geri döneceğiz diye mail geldi. Gerçi Evraklarımı hazırladım,bu hafta içinde Tüketici Hakem heyeti veya Mahkemesine ürün iade bedeli için dava açacağım ve inşallah Asus defterini kapatacağım.

Asus global sitesine de yazdım. 1 gün sonra mail ile 48 saat içinde olay incelenip cevap verilecek dendi ama bir netice çıkmadı. Bu pazartesi dosyayı tüketici hakem heyetine verdim. Bu arada cihaz gide gele arka kapağı çizilip çatladığı için şu an serviste arka kapağını değiştireceklermiş güya. Bir kere daha söylüyorum 'AMAN UZAK DURUN ASUSTAN

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enfarktus -- 14 Mayıs 2012; 10:44:23 >
  • iyi günler arkadaşlar tablet kullanmaya başlıyorum artık ben de

tf101 de li-polimer pil kullanılıyomuş.
    yalnız ilk şarjı ve sonraki şarjları nasıl yapmalıyız?
    kullanıcı kılavuzunda ilk sayfada 8 saat veya daha fazla şarj edin diyor. sonraki sayfada en fazla 8 saat.
    kafam karıştı
    bilen varsa açıklayabilirmi ilk ve sonraki şarjları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **cyborg** -- 12 Mayıs 2012; 17:07:45 >
  • Arkadaşlar, son zamanlarda tabletin ana ekranına kendi kendine çeşitli oyun ve program kısayolları yükleniyor. Anladığım kadarıyla google play reklam ve tanıtım amaçlı olarak otomatik şekilde bu kısayolları indiriyor. Bu kısayolların otomatik indirilmesini nasıl engelleyebilirim?
  • Bende olmadı öyle bir şey.
    Bu arada RESET sorunu şu anda kalmadı son update den sonra toplam 3 reset attı yaklaşık bir haftadır reset yok.

Not: Wake Lock sildim kullanmıyorum son güncellemeden sonra, bilginize...
  • merhabalar,
    güncelleme sonrası applocker diye bir program geldi... Galeri uygulamasını sifreledim... simdi ise sifreyi kabul etmiyor Bilgisi olan var mı Acaba??? Nasıl sıfırlayabilirim uygulamayı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtevazi

forumlarda bulduğum bazı programlar "İPK" uzantılı bu dosyaları tablete nasıl yükleriz yardımlar için teşekkürler

quote:

kurulum için .ipk uzantılı dosyaları tablete atıp tıklaman yeterli.
    Yahu adamla dalgamı geçiyorsunuz ipk dosyaları iphone ipad içindir ayrıca o dosyaları tabletin içine atsanda kedni tabletinde bile çalışmaz lütfen doğru bilgi verelim
  • Asus eee pad transformer tf101+dock umu satiyorum yrdek usb kablo ve kilif ile garantili faturali 800 TL ye vericem ilgilenenler pm atsin resetleme veya baska bir sorunu yok
  • arkadaşlar tf101g model tabletim yaklaşık 1 ay önce android 4.0 güncellenmişti, dün gece tekrar bir güncelleme geldi onuda yükledim ama ne için olduğunu anlayamadım, bu arada tabletimde aldığım günden beri hiç bir problem yaşamadım güncellemelerden öncede sonrada normal internet oyun vb. kullanıyorum.
  • Son güncelleme ile birkaç ek özellik gelmiş olması lazım.
    İstersen güncelleme kodunu internete yaz,kesin ne gibi değişiklikler olduğuna dair bir şeyler çıkar.
  • Bende aldim. Listeye yazabilirsiniz :) sikayetlein aksine gayet memnunum umarim beni yaniltmaz iyiki ipad almamisim diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.