Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
15
Favori
151.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkunited

Slider a nasil yapariz acaba?

Neyi nasıl yapacaksınız? Bu güncellemeyi mi yoksa cold boot'u mu?
    Güncellemeyi yükleyemezsin, ancak cold boot için yukarıda bir youtube videosu var.
    Orada yazanları yap yeterli olur. Aslında bir yerde her güncelleme öncesi cold boot yapmanın sorunsuz bir günceleme için çok fadalı olduğunu okudum.

Cumadan beri alet açık, güncellemeden beri bir kere bile reset atmadı, sanırım sonunda haletti asus sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catastrop -- 22 Mayıs 2012; 2:20:55 >
  • Slider a guncelleme gelmeyecek mi yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reset sorunu yaşayanlar (son güncellemeden sonra ben yaşamadım) Dolphin Browser Hd kullanıyorlarmıydı benim gibi, eğer kullanıyorlarsa iyicene inanmaya başlayacağım resetin kaynağının Dolphin HD olduğuna !
    Sildim !
  • Arkadaşlar "cold boot"u güncellemeden sonramı öncemi yapıcaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: **Nightmare**

Arkadaşlar "cold boot"u güncellemeden sonramı öncemi yapıcaz.

XDA'da önce yapılacak deniyor. Ben öyle yaptım şimdi bir sorun yok.

quote:

Slider a guncelleme gelmeyecek mi yani?

Merak etmeyin bir süre sonra da ona gelir.
  • Selam Herkese,

TF101 ile USB Ethernet kullanan var mı forumda? Varsa hangi ürünü kullandığınızı da yazabilir misiniz?

Teşekkürler!

Not: Büyük konuşmak istemem ama .24 güncellemesi bende sorunları gidermiş görünüyor.
  • Yeni güncelleme banada geldi genelde klavyeyi taktığımda kapanıyor yada donuyordu bu sorun gitti gibi gözüküyor bilginize..
    ARKADAŞLAR benim bir sorum olacak GPS bu alette yokmu neden illaki internete bağlanmak istiyor? Paralı yada değil güzel bir gps programına ihtiyacım var ama internet istemeyecek sonuçta 3gli değil her dk internete bağlanılmıyor.. cvp verirseniz sevinirim. TEŞEKKÜRLER!
  • quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

quote:

quote:

Ben cold boot 'u güncelleme sonrası yapanlardanım.Şu ana kadar hiç bir sorun ile karşılaşmadım...
  • Arkadaşlar Slider kullanıcısıyım. sanırım Amerika ve Tayvan için Android 4.0.3 güncellemesi var. Biz bunlardan birini yükleye biliyormuyuz, yoksa WW SKU yu beklemek zorundamıyız.
  • Elimde hiç kullanılmamışından mevcuttur.Düşünen arkadaş varsa satmak istiyorum.
  • Yeni güncelleme banada geldi genelde klavyeyi taktığımda kapanıyor yada donuyordu bu sorun gitti gibi gözüküyor bilginize..
    ARKADAŞLAR benim bir sorum olacak GPS bu alette yokmu neden illaki internete bağlanmak istiyor? Paralı yada değil güzel bir gps programına ihtiyacım var ama internet istemeyecek sonuçta 3gli değil her dk internete bağlanılmıyor.. cvp verirseniz sevinirim. TEŞEKKÜRLER!
  • bir tablet satın almak istiyorum shadowgun gta3 nova 2 gibi oyunları oynayacağım zaten bu oyunları rahat rahat çalıştırıyordur tf101. ama ben motorola xoom da bakıyorum hangisi iyidir bilemedim yardımcı olursanız sevinirim oyun ve internet için kullanacağım
    bir de bu tablet ince olan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 45Orhan -- 25 Mayıs 2012; 16:46:00 >
  • Son güncellemeden sonra gayet memnunum kaç gündür banamısın demiyor no reset no takılma vs vs...

Konu askıda kalmasın paylaşıma devam, nerdesiniz gençlik ?
  • Arkadaşlar tableti ilk actigimda dmclie hatasi aliyorum. Uygulamayı kapatmaya zorla demek zorunda kalıyorum. Ayrıca ayarlar>tablet hakkında> sistem yazılımını kontrol et dediğimde de aynı hatayı veriyr. Daha once bu tip sorunla karşılaşan oldumu? Yorumlarınızı bekliyorum.
    Syg.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

quote:

quote:

Asustr twitterdan planlanan haziranin ilk haftasi olarak cevap verdi slidera ne zaman guncellenecek sorusuna...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar slm ben cihazımı galaxy note almaya karar verdiğim için satıyorum 700 tl istiyorum sıfır aldım ve sıfırdan farksız yanında stand kılıf ile beraber ekranda ekran koruyucu mevcut kutu fatura herşeyi tam vatan bil.den aldım 87866264 sahibinden com ilan numaram ordanda bakabilirsiniz ankara içi elden taslim gelip görün öyle alın sorunsuzdur...
  • Arkadaşlar,

tf101 in şarjı ne kadar gidiyor? Benimkisi çok kısa zamanda tükeniyormuş gibi hissettiriyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: maske2000

Arkadaşlar,

tf101 in şarjı ne kadar gidiyor? Benimkisi çok kısa zamanda tükeniyormuş gibi hissettiriyor :(

Özellikle son güncellemelerden sonra baya bi gidiyor, zaman vericek olursak tabiki kullanıma göre ama ben baya kullanıyorum yaklaşık 14 saatin üzerinde gidiyor...
    2-3 saat oyun
    2 -3 saat internet
    Açık kaldığı sürece :) Sosyal Medya
    Bu arada sabhları kahvaltı sırasında Gazete uygulamaları....

Bence tabletimiz şarj konusunda türünde tek...
  • ne kadar kullanırsan okadar gider ben 5 gün 6 saati gördüm :) bekleme süresi bi hayli uzun ...
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.