Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
15
Favori
151.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni aldim, kesf etmeye calisiyorum. Internetten PDF dateilar indirdim. Arapca eserleri okumuyor gibi. Nabi divanini bulmustum. Yazilar ilk anda gözüküyor, ardindan hemen kayb oluyor. Sanki buzlu cam arkasina saklaniyor gibi.
    Ihlasin sitelerinden birinden Mektubati Rabbani indirdim, My library uygulamasiyla actigimda sadece parantez ve yildiz isaretleri serpistirilmis bos sayfalar cikiyor. Office programiyla acarsam sembollerle dolu sayfalar cikiyor.
    Kirik dökük almancamla asusun sitesine sordum, cevap bekliyorum.
    Burada bu problemden anlayan var mi?
    tesekküerler
  • Merhaba, TF101G kullanıyorum. Hoperlörden stereo ses alırken, kulaklık taktığımda mono ses geliyor. Bir kaç kulaklıkla denedim durum aynı. Kolay bir çözümü varmıdır? Yoksa illa servise mi götürmek gerekir. Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tauceti

Merhaba, TF101G kullanıyorum. Hoperlörden stereo ses alırken, kulaklık taktığımda mono ses geliyor. Bir kaç kulaklıkla denedim durum aynı. Kolay bir çözümü varmıdır? Yoksa illa servise mi götürmek gerekir. Saygılarımla.

Buyuk ihtimalle yazilimsal bir sorundur.Baska bir yerden deneyin,mesela Youtube'da 3d sound testi yapin.Orada da olmazsa servise goturmenizi oneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese selam.

Tf101 den yaziyorum su an size

Bu şarji nasil yapmamiz lazim? Pilin %15 e düşmemesine özen gösterip sık sık şarj etmek daha mı iyi? Dolunca fazla bekletmemek daha iyi olur sanirim

Birde dealextremeden tf201 icin ekran koruyucu almistim taktim biraz buyuk geldi. Ipad in ustune tf201 yazmislar sanirim. Şu an tf101 icin de ekran koruyucu gelmis DX e. Acaba o uyarmi. Bana bir link falan verseniz de alsam guzel bir ekrankoruyucu.ben link veremiyorum su an yeni oldugum icin kopyala yapistir bilmiyorum. Ogrenebilecegim yer varmidir:-)

Bir de ekrani yakinlastiramiyorum kapalimi acaba ozellik
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **cyborg** -- 1 Haziran 2012; 14:19:53 >
  • tf201 ile tf101 modeli arasında ekran farkı vardır.
    Keşke araştırıp alsaydınız. tf101'e uygun ekran koruyucunun uymaması için bir neden yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

tf201 ile tf101 modeli arasında ekran farkı vardır.
    Keşke araştırıp alsaydınız. tf101'e uygun ekran koruyucunun uymaması için bir neden yok.

bu siteden bir arkadaş tf101 ile tf201 in ekran boyutları aynı rahatlıkla takarsın demişti. ben de ona güvenip almıştım. önemli değil bir daha alırız

şimdi baktım tf201 1 cm daha uzunmuş

tf101 için ekran koruyucu gelmiş yeni alttakilerden hangisini önerirsiniz. 2. link mat buzlu imiş. tabi türkiyeden varsa önerisi olan o da olur
    http://www.dealextreme.com/p/protective-clear-screen-protector-guard-film-for-asus-eee-pad-transformer-tf101-132562?item=4
    http://www.dealextreme.com/p/protective-matte-frosted-screen-protector-guard-film-for-asus-eee-pad-transformer-tf101-132564?item=12

• bu cihaz turkcell 3 g vını tanıyor mu arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: **cyborg**

quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

tf201 ile tf101 modeli arasında ekran farkı vardır.

bu siteden bir arkadaş tf101 ile tf201 in ekran boyutları aynı rahatlıkla takarsın demişti. ben de ona güvenip almıştım. önemli değil bir daha alırız

şimdi baktım tf201 1 cm daha uzunmuş

tf101 için ekran koruyucu gelmiş yeni alttakilerden hangisini önerirsiniz. 2. link mat buzlu imiş. tabi türkiyeden varsa önerisi olan o da olur
    http://www.dealextreme.com/p/protective-clear-screen-protector-guard-film-for-asus-eee-pad-transformer-tf101-132562?item=4
    http://www.dealextreme.com/p/protective-matte-frosted-screen-protector-guard-film-for-asus-eee-pad-transformer-tf101-132564?item=12

Dostum kusura bakma yanlis bilgi vermisim.Ozellikler ezberimdeydi de o yuzden.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

bu cihaz turkcell 3 g vını tanıyor mu arkadaşlar

Yanlis hatirlamiyorsam konunun ortalarinda bir arkadas uyumlu 3g modem adlarini vermisti.Ancak bu tabletin 3g versiyonu da piyasaya cikti.

• quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

bu cihaz turkcell 3 g vını tanıyor mu arkadaşlar

Yanlis hatirlamiyorsam konunun ortalarinda bir arkadas uyumlu 3g modem adlarini vermisti.Ancak bu tabletin 3g versiyonu da piyasaya cikti.

O 3g modemler için custom rom yüklemen gerekiyor.
    En temizi 3g multi vınn almak.
  • teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam
    Dostum kusura bakma yanlis bilgi vermisim.Ozellikler ezberimdeydi de o yuzden.

önemli değil hocam 3-5 liralık mal sorunsuz kullanıyorum şimdilik. şu an evde kullanıyorum zati. bi ara sipariş ederim tf101 için olanı yeni düşmüş siteye.
    o kadar yardımcı oldun bi yanlış bilginin lafı mı olur

sen 2 güne bir ban mı yiyecen yaw:D:D
  • mp4 film leri oynatmak için hangi programı önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtevazi

mp4 film leri oynatmak için hangi programı önerirsiniz

Mx player tavsiye ederim

Bu arada bende aldım ikinci el 600TL vermiş almış babam dock yok
    Buna uygun app oyun vs nerden indiriyorsunuz
    Ben de htc Wildfire s Kullanıcısıyım bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ryzz

quote:

Orijinalden alıntı: mtevazi

mp4 film leri oynatmak için hangi programı önerirsiniz

Mx player tavsiye ederim

Bu arada bende aldım ikinci el 600TL vermiş almış babam dock yok
    Buna uygun app oyun vs nerden indiriyorsunuz
    Ben de htc Wildfire s Kullanıcısıyım bu arada

en uygun yerler

http://www.apktops.com/

uygulama olarak Blackmart Alpha (son versiyona google'dan bakmak lazım)

app ve oyunları buradan indirebilirsin, güvenlidirler.

• arkadaşlar tf101 de tarayıcıdan video oynatırken hd de olsa sorunsuz takılmadan izliyorum

ancak bugün ilk kez tablete pcden video attım çözünürlüğü 640x480 olmasına rağmen takılıyor.
    mx player ve mx kodeğini indirdim gene takılıyor. acaba tablete yüklemem gereken başka temel programlar mı var.

adobe ve bir iki uygulamadan başka birşey yok şimdilik. acil cevaplarınızı bekliyorum
  • Arkadaşlar elimde sıfır kutusu açılmamış tf101 bulunmakta. 850 tl olarak düşünüyorum ama ilgileniyorsanız mesaj atın pazarlık yaparız. Forumda yeni olduğum için güven konusunda sıkıntı olabilir tabi o sebeple İstanbul içine elden satış yapmayı düşünüyorum.
  • merhaba arkadaşlar gündem dışı bir sorum olacak. en kısa zamanda cevaplayabilirseniz çok sevinirim. evimle iş yerim arası yaklaşık olarak 200 metre ve evimdeki interneti kullanmak istiyorum. bunun için doğal olarak wireles usb adaptör almam gerek. şimdi sorum şu... acaba tabletlerde wireless usb adaptörler kullanılabiliyor mu? kullanan var mı? varsa hangi marka? TF101 cihazım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: **cyborg**

arkadaşlar tf101 de tarayıcıdan video oynatırken hd de olsa sorunsuz takılmadan izliyorum

ancak bugün ilk kez tablete pcden video attım çözünürlüğü 640x480 olmasına rağmen takılıyor.
    mx player ve mx kodeğini indirdim gene takılıyor. acaba tablete yüklemem gereken başka temel programlar mı var.

adobe ve bir iki uygulamadan başka birşey yok şimdilik. acil cevaplarınızı bekliyorum

arkadaşlar bu forumun 7. ve 8. sayfalarında arkadaşlarımız dvd catalyst 4 diye bir programdan bahsetmişler. ben de programı buldum ve normalde kasan 1-2 videoyu tekrar convert ettim çok rahat oynattı kasmadan 1080p videoları. ayrıca bitrate ni de 2 katını seçmeme rağmen:D video problemi yaşayan arkadaşlar da kullansın derim.

aranızda dvd catalyst kullanan veya nasıl çalıştığını bilen varsa 1-2 sorum olacaktı. bana dönebilirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler...

• beni ekleyin dostlar dün aldım aleti 4.0.1 güncelleme yükledim root işlemini anlatabilecek olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzyB24 -- 17 Haziran 2012; 21:06:04 >
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.