Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
15
Favori
151.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda kimse yok, cevap verilmiyor herhalde. Karar vermem için yardımcı olun arkadaşlar.
  • ASUS Transformer Pad TF300TG modelinin satıldığı yer varmı acaba?
  • Arkadaşlar geçen hafta aldım bende tf101g yi ama bi sorunla karşılaştım.
    bildiğiniz gibi tabletin dock ünitesine oturduğu çubuğun arka zemini yumuşak bir bant ile kaplı. iki günlük kullanım sonucu bant sol köşesine yakın bir yerden eridi ve sürekli tablete yapışmaya başladı. tableti docktan ayırırken güç kullanmak zorunda kalıyorum.
    bu iş herkeste böylemidir yoksa benim alettemi bir sorun var bilemedim...
  • Bu forum ölmüş gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canlandıralım o zaman 720 p mkv hiç kasmadan oynatabilen varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: ThUgLiFeOgUz

Canlandıralım o zaman 720 p mkv hiç kasmadan oynatabilen varmı

bazı 720p ler kasıyor nedense. kötü riplemeden mi oluyor anlamadım gitti:)

bi arkadaş bs player 720p leri kasmadan oynatır demiş. denemedim henüz ancak onun da en azından bikaç 720p de kasacağından eminim:)

Orijinalden alıntı:)
    quote:

hocam ben de sinir olmuştum bazı 720p leri oynatmaması ve kasmasına aletin ancak şimdi anlıyorum ki düzgün bir şekilde hazırlanmayan videolardan kaynaklanıyormuş bu sorun. bu konunun 7. page in sonları ve 8. pagein tamamını okursanız dvdcatalyst adlı programdan bahsetmiş arkadaşlar. program tablete uyumlu hale dönüştürüyor kendi media playerı ile çok rahat izliyorsunuz. ben denedim 1080p videoları bile o kadar akıcı oynatıyorki inanamazsınız.
    ayrıca netbookda da kasıyordu filmler convert ettiklerim netbookda da akıcı şimdi. yalnız convert için sağlam bi masaüstüne ihtiyaç var. çok çok yavaş aklınız durur:D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: **cyborg**

quote:

Orijinalden alıntı: ThUgLiFeOgUz

Canlandıralım o zaman 720 p mkv hiç kasmadan oynatabilen varmı

bazı 720p ler kasıyor nedense. kötü riplemeden mi oluyor anlamadım gitti:)

bi arkadaş bs player 720p leri kasmadan oynatır demiş. denemedim henüz ancak onun da en azından bikaç 720p de kasacağından eminim:)

Orijinalden alıntı:)
    quote:

hocam ben de sinir olmuştum bazı 720p leri oynatmaması ve kasmasına aletin ancak şimdi anlıyorum ki düzgün bir şekilde hazırlanmayan videolardan kaynaklanıyormuş bu sorun. bu konunun 7. page in sonları ve 8. pagein tamamını okursanız dvdcatalyst adlı programdan bahsetmiş arkadaşlar. program tablete uyumlu hale dönüştürüyor kendi media playerı ile çok rahat izliyorsunuz. ben denedim 1080p videoları bile o kadar akıcı oynatıyorki inanamazsınız.
    ayrıca netbookda da kasıyordu filmler convert ettiklerim netbookda da akıcı şimdi. yalnız convert için sağlam bi masaüstüne ihtiyaç var. çok çok yavaş aklınız durur:D:D

işte o convert işi falan olmaksızın direk attığım gibi izlemek istiyorum ve denedigim büyün mkvlerde kasıyor :( keşke transformer prime alsaydım diyorum ama artık çok geç zaten aletin içine toz bile girdi idare edecem öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: taliban

Arkadaşlar geçen hafta aldım bende tf101g yi ama bi sorunla karşılaştım.
    bildiğiniz gibi tabletin dock ünitesine oturduğu çubuğun arka zemini yumuşak bir bant ile kaplı. iki günlük kullanım sonucu bant sol köşesine yakın bir yerden eridi ve sürekli tablete yapışmaya başladı. tableti docktan ayırırken güç kullanmak zorunda kalıyorum.
    bu iş herkeste böylemidir yoksa benim alettemi bir sorun var bilemedim...

kimsenin başına gelmedi herhalde böyle bir şey?
  • arkadaşlar bu soruma kimse cevap vermedi?

• merhaba arkadaşlar gündem dışı bir sorum olacak. en kısa zamanda cevaplayabilirseniz çok sevinirim. evimle iş yerim arası yaklaşık olarak 200 metre ve evimdeki interneti kullanmak istiyorum. bunun için doğal olarak wireles usb adaptör almam gerek. şimdi sorum şu... acaba tabletlerde wireless usb adaptörler kullanılabiliyor mu? kullanan var mı? varsa hangi marka? TF101 cihazım...

• merhaba arkadaşlar gündem dışı bir sorum olacak. en kısa zamanda cevaplayabilirseniz çok sevinirim. evimle iş yerim arası yaklaşık olarak 200 metre ve evimdeki interneti kullanmak istiyorum. bunun için doğal olarak wireles usb adaptör almam gerek. şimdi sorum şu... acaba tabletlerde wireless usb adaptörler kullanılabiliyor mu? kullanan var mı? varsa hangi marka? TF101 cihazım...

• arkadaşlar android 4.1 den bahsediliyor. yeni sürümmüş. bu konuda bilgisi olan var mı? tf-101 ler de yararlanabilecek mi acaba. bana yararlanamayacak gibi geldi okuduğum yazıda....
    http://www.scroll.com.tr/83693/android-4-1-jellybean-sonunda-resmiyet-kazandi/

• quote:

Orijinalden alıntı: ekrem_6655

arkadaşlar android 4.1 den bahsediliyor. yeni sürümmüş. bu konuda bilgisi olan var mı? tf-101 ler de yararlanabilecek mi acaba. bana yararlanamayacak gibi geldi okuduğum yazıda....
    http://www.scroll.com.tr/83693/android-4-1-jellybean-sonunda-resmiyet-kazandi/

Google güncellemeden yararlanacak kendi cihazlarını açıkladı, bunlar Galaxy Nexus, Motorola Xoom ve Nexus S.
    Biliyorsunuz ki xoom ve tf101 aynı donanıma sahip. Asus güncelleme konusunda iyi bir firma.
    Ayrıca ics güncellemesi alan her cihaz jb güncellemesi alabilecekmiş. Yani çıkacağı konusunda umutluyum.

• acaba aleti root yapıp işlemci hızını arttırsam 720pler rahat çalışırmı denemek lazım
  • 4.1 sürümüne yükselince belki hurriyet e-gazete uygulaması düzgün çalışır..
  • arkadaşlar bende almayı düşünüyorum...şuan lg netbook kullanıyorum ama ömrünü doldurduğu için yeni bir ürün bakıyorum..yalnız şöyle bir durum var ...Derslerde not tutmak için bir tür e-defter olarak kullanabilirmiyim ? özel kalem ya da herhangi başka bir alet ile ? Yüksek lisans öğrencisiyim...hem pdf kaynaklarımı yanımda taşımak hemde notlarımı saklamak için kullanmayı düşünüyorum...Android market te böle bir program varmıdır ?
  • Arkadaşlar asus tf101g tabletimi yeni aldım.Birkaç sorum olacak:
    1.Acaba dock ayrı olarak nerede satılıyor ve fiyatı ne kadardır?
    2.Tableti blutooth klavye ile kullanabiliyor muyuz?
    3.İçine tlf. simcard taktığımızda tableti telefon olarak kullanabiliyor muyuz? yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • @Blitzkrieger
    Aletin içinde super note adlı bir uygulama var. İstediğin şekilde not alabiliyorsun.
    Başarılı bir uygulama.
    Özel kalemi yok, kapasitif ekranlarda çalışan her kalemi kullanabilirisin.
    İçindeki poloaris office ile pdf dosylarını açabilirsin.
    Ayrıca paly store'da bir sürü pdf uygulması da mevcut.
    Gerçi iyi olanları paralı. Ben repligo go reader uygulamasını kullanıyorum pdfler için.

@drercan
    1. Eskiden bazı sitelerde satıyorlardı, pc depoda vardı diye hatırlıyorum.Biraz inernette araştırırsan bulabileceğine eminim.
    2. Kullanabilmen lazım. Linki kontrol et.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1062085
    3. Telefon özelliği yok. Sadece 3g bağlantı yapabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catastrop -- 4 Temmuz 2012; 16:18:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drercan

Arkadaşlar asus tf101g tabletimi yeni aldım.Birkaç sorum olacak:
    1.Acaba dock ayrı olarak nerede satılıyor ve fiyatı ne kadardır?
    2.Tableti blutooth klavye ile kullanabiliyor muyuz?
    3.İçine tlf. simcard taktığımızda tableti telefon olarak kullanabiliyor muyuz? yardımcı olabilirseniz sevinirim

buyur dostum ben burdan almıştım fiyatı hala düşmemiş ilginç vala :)

http://www.sanalmarketim.com/urun/e83962548bf31342a067a4654fb09e31/ASUS-EEEPAD-Transformer-TF101-Mobile-Docking-(Klavye)-Unitesi-Turkce

pardon dostum stoklarında yokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resulalan -- 4 Temmuz 2012; 19:40:38 >

• merhaba arkadaşlar, tf 101 docklu model kullanıyorum. 4.0.3 orijinal sürüm yüklü.
    pek çok bilmediğimi ve merak ettiğim konuyu bıradan okuyup öğrendim, bilgilerini paylaşan herkese teşekkürler.

şimdi şöyle bir sounum var, tablet uykudayken ekran kendi kendine açılıp 1-2 saniye sonra kapanıyor, bunu da tekrarlayıp duruyor. cold reset de yaptım ancak birşey değişmedi. forumda eğer gözümden kaçmadıysa bu konuda birşey bulamadım. bir öneriniz veya çözümünüz varsa ve paylaşırsanız memnun olurum..
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.