Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
15
Favori
151.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ThUgLiFeOgUz

beni ekleyin dostlar dün aldım aleti 4.0.1 güncelleme yükledim root işlemini anlatabilecek olan varmı

Root bu tarz cihazlarda pek mantıklı değil kanımca.1 ghz çift çekirdek elinizin altında.Android market desen Türkiye'ye ücretli uygulamaları açıldı.Bir de tablete root atmak en başta mantıksız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

quote:

beni ekleyin dostlar dün aldım aleti 4.0.1 güncelleme yükledim root işlemini anlatabilecek olan varmı

Root bu tarz cihazlarda pek mantıklı değil kanımca.1 ghz çift çekirdek elinizin altında.Android market desen Türkiye'ye ücretli uygulamaları açıldı.Bir de tablete root atmak en başta mantıksız.

telefona rom atmaktan alışkanlık işte :D ozaman root atmam bende yeterince iyi alet zaten birde max payne aldım indirmiyor hata veriyor bi kaç kişide daha olmuş gitti para
  • Root yapmak çok basit bir sürü bir dakika da root yapan program var.
    xda'dan iki link:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1689193
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1681155

Root birçok farklı nedenden ötürü kullanılabiliyor.
    Benim tableti rootlamamın en büyük nedeni ad blocker uygulamasını kullanabilmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catastrop -- 18 Haziran 2012; 10:26:46 >

• quote:

quote:

quote:

telefona rom atmaktan alışkanlık işte :D ozaman root atmam bende yeterince iyi alet zaten birde max payne aldım indirmiyor hata veriyor bi kaç kişide daha olmuş gitti para

buyur dostum burdan yükleyebilirsin

https://****.com/files/721280553/Max_Payne_Mobile_v1.0.apk

**** lar rapid share

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resulalan -- 18 Haziran 2012; 18:38:47 >

• en iyi video oynatıcı sizce hangisi dostlar bende mx playerı satın aldım fakat fringe mkv de ses yoktu ve mp4 denedim bu kezde biyerden biyere geçince videoda kasmalar oluyordu
  • quote:

en iyi video oynatıcı sizce hangisi dostlar bende mx playerı satın aldım fakat fringe mkv de ses yoktu ve mp4 denedim bu kezde biyerden biyere geçince videoda kasmalar oluyordu

Mx galiba en iyisi.Ama alternatif olarak dice player,rock player da yükleyin ne olur ne olmaz diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

en iyi video oynatıcı sizce hangisi dostlar bende mx playerı satın aldım fakat fringe mkv de ses yoktu ve mp4 denedim bu kezde biyerden biyere geçince videoda kasmalar oluyordu

Mx galiba en iyisi.Ama alternatif olarak dice player,rock player da yükleyin ne olur ne olmaz diye.

Umarım bn ayarlayamıyorumdur şu takılma olayını 720 p yide takılarak oynacaksa bu tablet olmaz yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Umarım bn ayarlayamıyorumdur şu takılma olayını 720 p yide takılarak oynacaksa bu tablet olmaz yani

Mkv oynatırken ses gelmez ise audio seçeneklerinden yazılımsal sesi seçin ses gelecektir.

• Slm arkadaşlar bir sorum olacak tablete arkada muzik çalarken veya video izlerken bunun sesini yazıya cevirecek bir program var mı ?

ben bir kaç program buldum ama olmuyor ya iki program aynı anda çalışmıyor yada mikrofon açılınca arkaki muziği kapatıyor

yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

quote:

quote:

hocam ben de sinir olmuştum bazı 720p leri oynatmaması ve kasmasına aletin ancak şimdi anlıyorum ki düzgün bir şekilde hazırlanmayan videolardan kaynaklanıyormuş bu sorun. bu konunun 7. page in sonları ve 8. pagein tamamını okursanız dvdcatalyst adlı programdan bahsetmiş arkadaşlar. program tablete uyumlu hale dönüştürüyor kendi media playerı ile çok rahat izliyorsunuz. ben denedim 1080p videoları bile o kadar akıcı oynatıyorki inanamazsınız.
    ayrıca netbookda da kasıyordu filmler convert ettiklerim netbookda da akıcı şimdi. yalnız convert için sağlam bi masaüstüne ihtiyaç var. çok çok yavaş aklınız durur:D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: **cyborg**

quote:

quote:

quote:

hocam ben de sinir olmuştum bazı 720p leri oynatmaması ve kasmasına aletin ancak şimdi anlıyorum ki düzgün bir şekilde hazırlanmayan videolardan kaynaklanıyormuş bu sorun. bu konunun 7. page in sonları ve 8. pagein tamamını okursanız dvdcatalyst adlı programdan bahsetmiş arkadaşlar. program tablete uyumlu hale dönüştürüyor kendi media playerı ile çok rahat izliyorsunuz. ben denedim 1080p videoları bile o kadar akıcı oynatıyorki inanamazsınız.
    ayrıca netbookda da kasıyordu filmler convert ettiklerim netbookda da akıcı şimdi. yalnız convert için sağlam bi masaüstüne ihtiyaç var. çok çok yavaş aklınız durur:D:D

720p'ler konusunda bs player'ı tavsiye ederim, dice mx'in takılarak çalıştırdığı videoları takılmadan çalıştırabiliyor.
    BS Player

• quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

720p'ler konusunda bs player'ı tavsiye ederim, dice mx'in takılarak çalıştırdığı videoları takılmadan çalıştırabiliyor.

teşekkürler deneyeceğim
  • bs playerı da denedim fringe 720p immerse kasıyor genede en son çare dvdcatalys denerim heralde
  • Arkadaşlar Bu Tabletlerde Allshare Gibi Bir Özellik Mevcutmu veya Programı Kurula Biliyormu ?
  • Simdide google play music hata verip duruyor hay allahım

• quote:

Simdide google play music hata verip duruyor hay allahım

Ayarlardan uygulamayı bul, önbelleği ve verileri temizle sonra da durdur.
    Bir daha da açma, hatta dondur gitsin, çok sorun çıkartıyor.
    Play store'da bir sürü uygulama var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

quote:

Simdide google play music hata verip duruyor hay allahım

Ayarlardan uygulamayı bul, önbelleği ve verileri temizle sonra da durdur.
    Bir daha da açma, hatta dondur gitsin, çok sorun çıkartıyor.
    Play store'da bir sürü uygulama var.

Bu dediğini hem tablette hem telefonda yaptım. Devredışı bırakın, sorun olmuyor..
  • Arkadaşlar Bende Asus almayı istiyorum ama Yeni modelin 3G lisi yok acaba ne zaman çıkar biliyormusunuz. Eski 3G lisi tegra2 ve kalın yoksa oda güzel ama bu seferde Sony 113TR aklımı çeliyor. Fikirlerinizi bekliyorum.Teşekkürler.
  • Toz sorunu yaşayan varmı hep çantada duran aletin içine toz kaçmış duruyor ekranın ortasında ya sabır

• ben de aranıza yeni katıldım arkadaşlar.ürünü aldıktan bir kaç saat sonra bu forumu sonuna kadar okudum ve kan ter içinde kaldım şu reset probleminden ötürü fakat cihaz elime ulaştı ve 4.0.3 yüklüydü ve aldığımdan beri hiç bir sorunla karşılaşmadım.çok fazla bi beklentim olmadan aldım aslında...dizi film izlemek için denebilir ama ürün elime geçtikten sonra bu fikrim değişti,her işimi görüyor çok başarılı bir cihaz...yıllardır ios kullanıyorum ve hep android i merak etmiştim tablet konusunda ipad yerine tercihim andoid den yana oldu ilk etapta biraz yabancı geldi ama yavaş yavaş alışıyor insan :)

bi soru da ben sormak istiyorum hatta 2 adet :

1-ürünün sağ ve sol hoparlörü mevcut fakat soldaki hoparlörden daha az ses gelmekte sağ hoparlör çok daha güçlü bu benimkinde mi böle yoksa 3d ses yapabilmesi için mi bu şekilde???

2-gps hiç verimli çalışmıyor daha hiç sinyali yakaladığını görmedim,wifi açık tüm işaretli yerler işaretli mapsi açıyorum beni 1-2 km ötede bi yerde gösteriyor ve orası da sanırım kayıtlı yer her açtığımda ordayım sanıyor cihaz.gps ile ilgili ne yapılabilir,sygic yükledim route66 yükledim denemelerimde hiç sinyal yakalamıyor...sizde durum nedir???

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.