Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
15
Favori
151.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Asus eee pad transformer tf101+dock umu satiyorum yedek usb kablo ve kilif ile garantili faturali 1 yildan fazla garantisi var 800 TL ye vericem ilgilenenler pm atsin sorunsuz cihaz
  • arkadaşlar yurtdışına yeni güncelleme gelmiş sürüm (9.2.1.24 ) cihazı Türkiyeden alıp bu güncellemeyi yapan var mı acaba ? bu güncellemeyle restart problemini düzeltmişler ve face unlock gelmiş

link:

http://forums.androidcentral.com/asus-eeepad-transformer/173927-firmware-update-5-16-2012-a.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcJeKm

quote:

Orijinalden alıntı: Demonturk

quote:

Orijinalden alıntı: BcJeKm

forum sitelerinde genelde yardım ve eleştiri olur zaten memnun olanlar pek yazmazlar gelişmeleri takip ederler ben bütün güncellemeleri aldım şimdiye kadar ve herhangibir sorunla da karşılaşmadım.

Bu aslında çok garip bir durum cihazımız aynı cihaz sürümler aynı vs vs ama biz reset problemi yaşıyoruz ama sizin gibi arada 1-2 arkadaş çıkıp sorun yok diyor.Gelde çıldırma arkadaş.
    Tüm dünyadaki TF101 kullanıcıları RESET sorunu yaşıyor bunu nerden biliyoruz çeşitli forumlar ve teknoloji haberi yapan sitelerde.
    Kaldı ki daha önce paylaştığım gibi ASUS kendi zaten itiraf ediyor ve işte geçen günkü gibi ufak da olsa güncellemeler ile bu sorunu ortadan kaldıracağını belirtiyor.
    Şimdi siz şanslısınız kesinlikle.
    Ben kendi adıma konuşacak olursam ASUS markasına güveniyorum, ha resetleme olayı başladığından beri ICS ile birlikte soğumadım mı tabletimden soğudum yeni yeni tekrar ısınmaya başlıyorum ama asla bir daha ASUS almam tf201 almam diyemiyorum, o noktaya gelmedim.
    Sorunun giderileceğine inanıyorum, gelecek güncellemeler ile birlikte mesela ben bugün hiç reset problemi yaşamadım sabahtan beri elimde bilhassa deniyorum....
    Bu forumda ki bu konuya yazmamızın neden kulandığımız cihaz ile ilgili sorunları tartışmak ve birbirimize yardımcı olmak, uygulamalar hakkında bilgi vermek vs vs.Sonuçta ben kendimi sizin sayenizde TF101 - TR ailesinden biri olarak görüyorum, tanımıyorum kimseyi gerçek hayatta ama nicklerinizden artık kimin ne sorunu var kim agresif fln görebiliyoruz :)

Not: Güzel bir not uygulaması arıyorum evernote a pek alışamadım önerebileceğiniz var mı ?
    Birde güncel oyunlardan ne var ne yok aslında bunu sanırım @korkuadam cevaplayabilir :)

yazdıklarınıza katılıyorum ama tekrar söylüyorum genelde insanlar bir sorunu olduğunda dile getirir ama memnuniyetini birisi sormadan pek paylaşmaz eminimki sorun yaşayanlar kadar memnun olanlar da vardır

esasında haklısın benim tablette zaman zaman reset atar ama hangi programda reset attığını takip ederk bende kendimce sorunlarımı çözdüm mesela bir oyunda reset atıyordo oyunu kaldırdım reset attamadı. Ayrıca kendi web browserda reset atıyor ama marketten indirdiğim başka bir web browserda tık yok hatta daha iyi video izliyorum.
    Bence yazılan programların android sisteme optimizesini tam yapıp yapmadıklarında dolayı bu sorunlar çıkıyor.
    Örnek olarak ismini vermeyeceğim bir marka masa üstü ekran kartları için zamanında driver update çıkardı ve bu driver update i yapanların ekran kartıları yandı. veya bazı model ve marka laptop larda windows vista dan windows 7 ye geçtiğinizde ses kartı çızıtı yapıyor ve hala bu hatayı düzeltmediler.
    her şey tam opmize yani yüklediğiniz uygulamaların tam uyumlu olmasından geçiyor çözüm.
    Buda iş programcılardan geçiyor.

• Güncelleme aldım, yükledim.
    Umarım bu güncelleme ile tüm sorunlar bitmiştir, çile sona ermiştir ...
    9.2.1.24....
  • Arkadaşlar cold boot ne demek, yabancı forumlarda güncellemeden sonra cold boot - soğuk önyükleme yaoın diyorlar bu ne demek.
    Anladığım şu güncelleme yaptıkdan sonra açılıyorya tablet ben tamamen kapadım 2 dkk sonra tekrar açtım çok mu soğuk oldu acaba benim açıp/kapatmam :)
    Umarım sorunlar düzelir, bazı kişiler düzelmediğini söylüor ama bakalım an ititbariyle son güncelleme yüklemiş bulunmaktayım...
    Dikkatle takip edeceğim tamamen şarj etsin de ...
  • Yabancı forumda sordum böyle bir cevap geldi, acaba bunu yaparsak tüm uygulamalarımı, oyunlarımız gider mi?
    Tam Türkçe'ye çevirebilecek olan varmı işlemi ?

Cold Boot
    Unplug the power cord and shut the unit off. Press and hold the VOL DOWN and then POWER button at the same time for at least 10-12 seconds until after the start-up screen appears and is joined by some small print at the top of the screen then let them both go. If the TF booted the way it always does, you have not accomplished the task,try again until you have seen the 2 icons in the screen.

After a few seconds you should see a couple of shapes in the middle of the screen called "Wipe Data" and "Android". The right "Android" will have a green highlight fading in and out. Wait a few more seconds until the term "Cold Booting Linux" appears in the list near the top of the screens and let it reboot. If you own a keyboard dock be sure you do this with the dock connected.

• Yaptım cold boot, tamamen kapattıktan sonra tableti ses kısma +power tuşuna bastım bekledim hiç birşeye basmadım bir yer çıktı wipe data ve ANDROİD seçeneği Android yanıp duruyordu ellemedim sonra kendi kendine res attı zaten yukarda cold boot yazdı anladım ki doğru yaptım :)
    Tüm uygulamalarım ve oyunlarım cold boot dan sonra duruyor.Güncellemeden sonra mutlaka yapılması gerekiyormuş ...
    İlgilenenlere...
  • Super otesi!! ipad ile gecirdigim zamanlara lanet olsun! Yemisim app storu! Herkes bu cihazi kullanmali bence..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 9.2.1.24 güncellemesi türkiyede çıktımı?
    cool boot her güncellemeden sonra yapılmalımı?

bir de ben cihazı yeni açıcam direk son güncellemeyi yüklerim dimi? diğerlerini içerir zaten bu sonuncu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: **cyborg**

arkadaşlar 9.2.1.24 güncellemesi türkiyede çıktımı?

bir de ben cihazı yeni açıcam direk son güncellemeyi yüklerim dimi? diğerlerini içerir zaten bu sonuncu???

Geldi bana yükledim ustunede cold boot yaptim yazdım ya yukarida arkadaşım...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: **cyborg**

arkadaşlar 9.2.1.24 güncellemesi türkiyede çıktımı?

Geldi bana yükledim ustunede cold boot yaptim yazdım ya yukarida arkadaşım...

Uygulamalar donuyor derken açılmıyor mu?
  • Güncelleme yaptiktan sonra cold boot yapin yabanci forumlarda önermisler yukarida yazdim nasil yapıldığını...
    Bende her sey stabil su anda azda olsa hizlanma var ama resetleme problemi icin en az2 gun bekleyelim,umarim asus un dedigi gibi çözulur problem...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Güncelleme yaptiktan sonra cold boot yapin yabanci forumlarda önermisler yukarida yazdim nasil yapıldığını...
    Bende her sey stabil su anda azda olsa hizlanma var ama resetleme problemi icin en az2 gun bekleyelim,umarim asus un dedigi gibi çözulur problem...

hocam cold boot yapmanın avantajları nedir?
    forumda yapmayan arkadaşlar var gibime geliyor da siz bilgili gibisiniz bu konuda
  • quote:

Güncelleme yaptiktan sonra cold boot yapin yabanci forumlarda önermisler yukarida yazdim nasil yapıldığını...

Ben de cold boot yaptım.İnşallah sorunlardan arınır tabletimiz:)
  • Dostum çok bilgili değilim sadece tableti aldığım günden beri araştırıyorum, bu forumda çok şey öğrendim 3-4 android foruma kaydoldum ve TF101 ile ilgili haberleri devamlı takip ediyorum.
    ICS güncellemesi geldikten hemen sonra RESET problemi yaşayanlardanım ve bu konu canımı çok sıktı.Asus TR dahil + Asus Genel merkez dahil mail ve telefonla konuyu sordum önceki sayfalarda yazdıklarım var bu konu ile ilgili.
    Tabletimden soğudum ama direndim Asus'un kurumsal bir firma olduğuna inandım ve sorunu çözeceklerine inandım çünkü bu sorunu sadece ben yaşamıyorum dünyanın her yöresinde TF101 için RESET problemi var kaldı ki ASUS bunu kabul ediyor facebook sayfasından paylaştıklarını önceki mesajlarımdan birinde paylaşmıştım.Dolayısıyla severek isteyerek aldım tableti ve sizin gibi güzel insanlar ile bu forum çatısı altında ne zamandır bilgilerimizi paylaşıyoruz.Forumun amacı zaten budur.
    Sorunlar var ise paylaşılır ve çözümü bulan yazar...
    Mesela son güncellemeyi ben dün buraya girerek geldiğini gördüm hemen güncelledim sonra yabancı forumlara baktım COLD BOOT mutlaka yapın yazıyorlardı ve sizinle paylaştım.Önce emin olmak için bende sorular sordum yabancı forumda hemen cevapladılar bilgi sahibi olanlar ve bende uyguladım...

http://www.transformerforums.com/forum/asus-transformer-general-discussions/21957-fw-updatetf-101-ww-24-being-pushed-now.html

Yukarıdaki linkten bakabilirsiniz...

Paylaşımlarımızın çoğalması sorunlarımızın en aza inmesi dileğiyle :=)

Not:Reset yaşamadım, şarj dan sonra 19 saat geçmiş durumda ve açık pil düzeyi %31 de ki baya kurcaladım dün ve bugün ben son güncellemeyi başarılı buluyorum biraz daha bekleyelim ama...
    Not2: Benim gibi sabah kahvaltısı yaparken yanında tableti ile haberlere göz gezdirmek isteyenler için önereceğim program Google CURRENTS, Pulse kadar başarılı, şiddetle tavsiye.Rss mantığı ile çalışıyor, google reader ile kontak halinde, site eklemek isterseniz google readerdan rss ekleyin sonra tabletten curents açıp sitenizi bulun ve ekleyin...
    Not3:Oyun istiyorum :) Tavsiye ?

• demonturk teşekkürler
    umarım reset sorununu halledersin ve forumdan bir çok kişi sayende kurtulur bu sorundan
  • Arakadaşlar xda'da güncelleme öncesi cold boot yazıyor. Nasıl yapılacağına dair bir youtube videosu da var.

Warning: Cold boot BEFORE downloading this update! Youtube video showing how here:http://youtu.be/oTU38Ewh8qo
    17th May 2012
    (Pushed to WW devices.)
    16th May 2012
    (Pushed to TW and US devices.)
    Build number: 9.2.1.24-20120503
    Improved system stability. - Sistem stabilliği arttırıldı.
    Improved email app stability. - Email uygulamasının stabilliği arttırıldı.
    Improved MyLibrary stability. - MyLibrary stabilliği arttırıldı.
    Improved MyNet stability. - Mynet stabilliği arttırıldı.
    Device restart bug fixed for some devices. - Bazı cihazlar cihaz resetleme bug'ı düzeltildi.
    Added "face unlock" feature. - Face unlock özelliği eklendi.
    Default email app "sort by" option added to toolbar. - Varsayılna eöail uygulmasının araç çubuğuna "sırala" opsiyonu eklendi.
    Youtube app keyboard overlay flicker fixed. - Youtube uygulmasında klavye açıldığında titreme sorunu düzeltildi.
    System bar lock feature added. - Sistem çubuğu kilitleme özelliği eklnedi.
    Default email app new features added. (Email download size, threading, "out of office" notice, mail sync schedule) - Varsaylan email uygulamasına yeni özellikler eklendi. (Email indirme boyutu, haber başlıkları(?), "ofiste değil" uyarısı, mail senkron zaman ayarı)

Faceunlock bende hata veriyor, zaten kullanmayacaktım.
    Sistem çubuğu kilitlemek özellikle oyunlar için iyi olmuş.
    Etkinleştirmek için ayarlardan asus özelleştirilmiş ayarlarına gelin.
    Bu arada, güncelleme sonrası wake lock'ı kapattım.
    1 gün oldu daha reset sorun yok. Bakalım inşallah olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catastrop -- 19 Mayıs 2012; 12:08:22 >

• Benim verdiğim linkte guncellemeden sonra cold boot yapin diyorlar...Hangisi doğru,iki forumda güvenilir ...Youtube da guncelleme oncesi yapin diye bir ibare yok...Konuyla ilgili link verirsen sevinirim arkadaşım...Yalnış yapmasin kimse...

• quote:

Benim verdiğim linkte guncellemeden sonra cold boot yapin diyorlar...Hangisi doğru,iki forumda güvenilir ...Youtube da guncelleme oncesi yapin diye bir ibare yok...Konuyla ilgili link verirsen sevinirim arkadaşım...Yalnış yapmasin kimse...

Bu konularda bence en güvenilir kaynak xda-developers'dır.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1041502
    İlk mesajda changelog bölümündeki ilk güncelleme.
  • Yalnış yaptık o zaman,peki daha önce cold boot yapmanın bir sakıncası var mı acaba onu araştıralım...
    Ben bir sorayım sağa sola ...
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.