Pazar günü eşime bir Asus Eee PC aldım, diğer Eee PC lere göre nispeten daha güçlü sayılabilecek 1201 PN (12.1" lik ekranı olan) Cihazla Win7 starter hdd'e yüklü olarak geliyor fakat kurulum yapılması gerekiyor. İlk kurulumu kendim gerçekleştirdim, fakat sanırım kullanıcı hesabını yönetici değil de standart olarak açmışım. Bir program kurmaya kalktığım zaman yönetici parolası girmemi istiyor fakat altta parola girecek alan yok.. Yeni hesap açtırmıyor, wireless'ı bile kapattırmıyor, o derece iğrenç..
Microsoft'u aradım, sistem danışmanlarına vs sordu telefondaki çocuk, en sonunda verdiği akıl "win7 yi tekrar kurup admin hesabı açmaktan başka çare yok". koskoca microsoft'un böyle akıl vermiş olması bir yana, ben şimdi koskoca Asus'un müşteri hizmetlerinin telefonunu bulamıyorum. Cihazla verdikleri kitapçıkta hiçbir şey yazmıyor. Hangi tuş kombinasyonu ile açılışta tekrardan windows kurma işlemini başlatırım, bileniniz varsa yardım rica ediyorum.
Herkese iyi akşamlar dilerim.
Saygılarımla
up
F2 yada F9 ile recovery yapıyor olması lazım
İhtiyacınız olursa asus müşteri hizmetlerinin bilgileri aşağıdaki gibidir.
0216 524 30 00 destek@asus.com.tw destek@asus.com Ups ile ücretsiz kargo anlaşma kodu : 34K859 ASUS TÜRKİYE Ups kargoyu arayıp kurye isteyebilirsiniz.. Asus Türkiye Servis : Alemdağ Caddesi. masaldan İş Merkezi C Blok D1 Kısıklı / Çamlıca-ÜSKÜDAR-İSTANBUL
F8 e basarak güvenli modda aç. kullanıcı hesaplarına girip kendi oluşturduğun kullanıcının üstüne sağ tıklayıp admin yetkisi verebilirsin. Bu işlemi yaptıktan sonra 15 dakika kadar bekliyor bilgisayar. sonrasında normal modda açıp sorunsuz şekilde kullanabilirsin.