Şimdi Ara

.::ASUS Eee PC 1201N (Review & Tests)::. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
2
Favori
51.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pc yi yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ama çok fazla ısınma problemi var sizdede öyle mi acaba?
  • slm..arkdaşlar benim asus açılışta çok yavaş kalıyor..ramini arttırmadım..1 gb ramle geldi..win starter..acaba win premium yapsam açılışı hızlanır mı..
  • Birkaç cevap : Isınma aşırı olmuyor sadece fan kısmında %30 dıyebılıcegım kadar ısı var.

evet starterden ultimateye geçen ve ram eklemeyen bırı olarak kesınlıkle her konuda cihazda belırgın fark oldugunu soylıyebılırım. açılış kapanış vesaire..

Cihazın herhangi bir bölmesinden ne dışarda ne içerde rahatsız edici bir ses gelmiyor..

Not : En sorunsuz cıhazı benmı aldım yoksa :)
  • Benimkinde bazen hafif bi üfleme sesi gibi yok sanki hafif ama çok hafif ıslık sesi gibi geliyor.

Ve hava üfürme kısmı da iyi sıcaklık veriyor. Onun dışında ısınma problemi yok
  • ARKADAŞLAR sorunumu duyan yok mu..? explorer la gezmek bile bir işkence..net bu kadar yavaş olamz eski asus netbook daha hızlıydı..
  • M-A-R-S : Cevap verdık 2 mesaj ustu okuyabılırsın. yapman gereken win7 ultimate kurmak. aynısı başıma geldıgı ıcın kesın olarak bariz fark görüceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictator -- 18 Ağustos 2010; 20:39:17 >
  • SAĞOL DOSTUM..bende hallettim yaa bugun win 7 64 bit premium yukledm sorun çözüldü..fakat yinede bir ağırlık var makinede insan hissediyor..:) bence bu makineye xp yuklense uçar..2 gb ram de ekledim..makine şu anda gayet ii ama xp yi denemk lazım..
  • Asus 1201N ve Kingston 2Gb DDR2 800 Mhz Ram 'i Cumartesi günü Hepsiburada'dan ısmarladım .. Ram geldi ama 1201N halen üretici firmadan bekleniyor .. HB sitesinde de zaten geçici süre ile temin edilememektedir diyor .. Kısmet diyelim ..

Asus 1000H kullanıyordum .. Harika bir netbook'tu .. Bir kazadan ötürü LCD ekranı ve kasası parçalandı .. 10" ekran artık ufak geldiği için daha büyük bir ekran istedim .. Intenette araştırırken Mobee 13" 'i düşünmeye başladım .. Sonrasında 1201N'de karar kıldım .. 1215N'i beklemeyede gerek görmedim ..

Internetten driver'ların hepsini indirdim .. Win7 Ultimate 32 bit' de hazır .. Gel 1201N gellllll ...

Yaşadıklarımı paylaşırım ..
  • Herkese merhaba,

Bende 2 gün önce mediamarkt'tan satın aldım, gene Asus'tan devam ediyorum noteboook ve netbook olarak. Birkaç sorum olacak RAM'i kendimiz takabiliyor muyuz, garanti bozulması falan olur mu, üzerindeki marka ne çıkıyor, son olarak orijinal windows 7 ultimate e geçmek için ne kadar harcamak gerekir. Teşekkürler herkese.
  • dostum ram i kendin takabiliyorsun..üzerinde ki rame dikkat etmedim ama 800 mhz çıkıyor hepsiburada.com yanlış yazmış 667 değil 800..ve starter gibi bir işletim sistemini boşver ve home pre +++ yükle..
  • Ultimate 64bit + Kingston 2x2GB 800 Mhz Ram + Seagate 500GB HDD 7200 Rpm
    SONUÇ NE OLUR SİZCE ?
  • hiçbirşey olmaz dostum..işletim sistemi 32 bit te de makine hızlı..işletim ssistemi starter berbat bir yazılım ve tum sorun ve yavaşlama bu işletim sisteminden kaynaklanıyor..yani sen xp de yuklesen makiinen canavar olur..4 gb ram iidr..ama kendini kasıyorsan 1 gb ram al tak 2 gb ta yeterli olacaktır..yada 2 gb tak 3gb işini rahatça görür..7200 hdd pil süresini kısalttığı yazılıydı formda ve daha fazla ısındığını söylüyorlar..bence 150-200 ssd bulmaya çalış..yurtdışında tanıdığın varsa tr yarı fiyatına ssd disk alablrsn..hem hızlı hem sessiz ve az pil tuketiyor..makinenin pil suresinide uzatmış olursun..özet olarak makineden 1 gb çıkıyor ve sen 2*2 gb ram alacaksın ve 140 tl tutacak ayrıca hdd ayrı tutacak makine f/p olarak değerini duşureceksn 1000 tl geçeceksin..bence sadece 1 gb yada 2 gb alman ve kullanman yeterli..illa masraf yapacaksanda ssd almaya çalış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-A-R-S -- 20 Ağustos 2010; 13:15:29 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5353 -- 20 Ağustos 2010; 16:46:09 >
  • ya bu ürün niye hiç bi yerde yok hepsi bi koyuyor bi kaldırıyor napıyor anlamadım. sanalmarketimdede vardı bugun yok diyor.
  • Mediamarkt lerde hala var mı?
    Yarın gidip alayım diyorum.
    Herkes çok beğenmiş sanırsam, ben de tam alacakken gördüm bu fkonuyu, iyi oldu benim için.
    İnternette bulamadım hiç.
  • herkese selamlar

ben şu anda kocaeli deyim, inip araştıramadım ama sanırım burada bunu satan mağaza yok, istanbula mediamarkt a gidip almayı planlıyrum, acaba orada şu anda fiyatı nedir bilen varmı ? ona göre kendimi ayarlayıp giderim. sanırım göztepe mi içerenköy mü bilmiyorum herneyse, Optimum dakine gideceğim. Yakın oturan veya kısa süre önce giden varsa fiyat verebilir mi ?
    birde mediamarkt ların hepsinde fiyatların aynı değil sanırım (öyle duydum) en ucuz hangisindedir ?
    veya önerebileceğiniz bir yer varmıdır bunu almak için ?

Teşekkürler
  • Yarın gidip bakacam, var ise alacağım size fiyat yazmaya çalışırım.
  • Herkese merhaba.

Kozyatağı Optimum Mediamarkt'den an itibari ile 1201N imi aldım.
    839TL KDV DAHİL.
    2gb 800 mhz kingston ram aldım
    Microsoft wireless mouse aldım
    Ve çanta.

Ram medimarket te 116 TL idi ben vatan dan 80 e aldım.
    956TL ye geldi hepsi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elensar77

Mediamarkt lerde hala var mı?
    Yarın gidip alayım diyorum.
    Herkes çok beğenmiş sanırsam, ben de tam alacakken gördüm bu fkonuyu, iyi oldu benim için.
    İnternette bulamadım hiç.

Merhaba ben geçen hafta Saturn'den aldım, 779 TL olarak,
    Zaten bu ürün sanal marketler dışında sadece MediaMarkt ve Saturn'de satılıyor,
    Dikkat çekmek istediğim husus her ikisinde de fiyatlar farklı fakat MediaMarkt ve Saturn aynı grubun şirketleri,
    O nedenle ikisi de aynı fiyattan satış yapıyorlar, eğer fiyatları farklı görürseniz ucuz olan fiyatı iletin o fiyatta nsatış yapıyorlar,
    Ben de ısınma sorunu yaşıyorum ve Win 7 Starter var, açılması hızlı ama pc sanki yavaş çalışıyor gibi o nedenle ram desteği ve Xp kurmak niyetindeyim,
    Unutmadan sitedeki arkadaşlar mağazadaki satış görevlilerinden daha bilgililer, sakın kendilerine cihaz ile alakalı sorular sorup kafanızı bulandırmayın,
    Ve başta kurulum yapıp yedekleme alacağız deyip sizden 9 TL talep ediyorlar sözde recover tarzında birşey, hepsi sizin evde yapabileceğiniz şeyler o nedenle paranız cebinizde kalsın.

• dostum bu saturn nerede, yerini 1 tarif edebilirsen en kısa zamanda istanbula gitmeyi planlıyorum, fiyatıu çok iyi geldi bu arada taksit seçenekleri hakkındaaklında kalan birşey varmı?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.