Şimdi Ara

.::ASUS Eee PC 1201N (Review & Tests)::. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
2
Favori
51.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam senin problem neden olmuş nasıl çözdün?
  • Ultimate yükledim fakat driverlerı yuklemedı sanırım. wlan driver yukledım suan onda sorun yok. diger driverleride yuklemeye başlıcam birazdan.
  • selam arkadaşlar,

mediamarkt telefonda fiyat bilgisi vermiyor. mediamarkt dışında da cihaz yok. son alanlardan biri fiyatı paylaşabilir mi lütfen? teşekkürler.
  • ya 800 yada 850 gibi fiyatlara alabılırsınız.
  • pazar gunu 846TL kdv dahil aldım (MediaMarkt - Ankara Kentpark AVM). geç gitmiştim 21:45 gibi alel acele aldım. bide targus çanta aldım (69 TL). eve geldim, paketi açtım. tam HDMI portunun ustunde kasanın plastiğinde bir esneme, üretim hatası gibi bişey vardı. baya bi sinir oldum. pazartesi akşam gittim, pek sorun çıkarmadılar hemen yenisini verdiler :) targus çanta da sonradan gözüme iğrenç gözüktü. onuda iade edip miktarı kadar hediye çeki aldım. salı akşamı da gidip hediye çekinin üzerine 40 TL koyup 2 GB pc2-6400 800Mhz ram aldım. bu arada ram ilavesi kesinlikle lazım yoksa alet çok kasıyo. rami taktım, şu an çok mutluyum :) Call of Duty Modern Warfare 2 yükledim ve oynadım. 1366x768 çözünürlükte ve biraz grafikleri kısarak çok rahat oynanabiliyor + warrock online'ida problemsiz oynadım. denemedim ama call of duty 'yi çalıştıran sanırım counter strike source'u çok rahat çalıştıracaktır.

Ankara Kentpark AVM 'de sadece siyah ve bordo'su vardı. gümüş ve mavi yoktu. ben bordo aldım (bordonun ekran arkası mat, siyah gibi parlak ve düz değil. daha çok hoşuma gitti. ama klavye çevresi parlak ve düz malzemeden)

kısa 1201n hikayem böyledir, bilgilerinize

*ekleme: ankara forum avm etlik'teki mediamarkt da da varmış, bir arkadaş söylemişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightnet -- 4 Ağustos 2010; 18:12:52 >

• Merak ettiğim bir şey var arkadaşlar. Asus un sitesinde 7 adet bios güncellemesi var hepsini kurmamız gerekiyor mu?
  • Hayır sadece tarih ve sürüm olarak en yenisini kurmanız lazım.

Bu arada ultimate ile starter arasında en az 2 kat hız farkı var. belkide daha fazla. ( ram takviyesiz. )
  • En son bios update ı

BIOS 0326

Tek bir dosya uzantısı .rom

Nasıl kuracağım? bilgisi olan var mı?

Bir de bazı driver lar 64 bit uyumlu değil buarada
  • bios'u var olanı guncelleştırerek yada masaustune kaydedıp ordan göstererek update edebılırsın.

64 bıt desteklememesı normal cunku cıhaz en fazla 4gb ram desteklıyor bu da 64bit işletim sistemi ıcın biraz orta sınıf kalır. 32den devam ve şuanki ultimate performansı ram eksiz benı gerçekten memnun etti. starter kullananlar hemen değiştirmelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictator -- 5 Ağustos 2010; 10:02:28 >
  • Nvidia nın sitesine gidip sisteminizdeki nvidia ürünleri taratırsanız nvidia güncelleştirmeler kendi seçiyor

Ben 64 bit yükledim. gayet iyi şuan. İyiki de yüklemişim
  • Normalde 64bit sistemler için en az 4gb ram olan cihazlara yuklenmesı tavsiye edılır. malum zaten daha bırcok programın 64bıt destegıde yoktur. tabi karar sızın hocam hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olasılıksız

Normalde 64bit sistemler için en az 4gb ram olan cihazlara yuklenmesı tavsiye edılır. malum zaten daha bırcok programın 64bıt destegıde yoktur. tabi karar sızın hocam hayırlı olsun

Tercih meselesi. Ama performans açısından 64 bit optimum güç ile daha iyi sonuç verir. Sadece 4gb ram için geçmiyor insanlar 64 bit e.

Nitekim şuan 3 gb benim makine. 1 liği satıp bir tane daha 2 lik alırm ileride. Uğraşmam formatla
  • e zaten sıstemı degıstırmıssın gerek yok tabı artık formata. ayrıca 3gb ram daha ne olsun
  • arkadaşlar hepsiburada fiyatı 800 liraya düşürmüş üstelik 12 taksit.

kredi kartım biraz dolu o yüzden ben alamıyorum, ihtiyacı olan alsın :)
  • dostum verdiğin ilanla siparişi verdim..fayat bana makul geldi..pil süresi umarım ekran parlaklığı düşürdüğümüzde 4-5 saat gider..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahozkan

arkadaşlar hepsiburada fiyatı 800 liraya düşürmüş üstelik 12 taksit.

kredi kartım biraz dolu o yüzden ben alamıyorum, ihtiyacı olan alsın :)

haber için teşekkür ettim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mars2032

dostum verdiğin ilanla siparişi verdim..fayat bana makul geldi..pil süresi umarım ekran parlaklığı düşürdüğümüzde 4-5 saat gider..

Denendi onaylandı merak etme
  • Arkadaslar cepten giriyorum tùm sayfalari okumam zor..

Özet olarak bi netbook alicam bu model sanirim piyasadaki en iyi model.. Sizler coktandir kullanip test ediyorsunuz.. Bu pc nin kötü sevmediginiz yönü varmi almamami tavsiye edermisiniz.. Benim elimde 2 gb ddr2 667 ram ve 500 gb 7200 rpm 2.5 luk hart disk var internal bu aleti alirsam bunlari icine takicam.. Kullanim amacim internet music ve film izlemek.. Sesi yuksektir umarim ve ekran kalitelidir.. Saygilar..
  • esc : boot u hangi konumdan başlatacağımızı seçer
    F2 : biosa girer

Arkadaşlar usb den sistem yüklemek gayet basit Windows7-USB-DVD-Download-Tool-Installer-en-AU adlı programla 4 gb lik usb nize iso şeklindeki dosyanızı yüklüyorsunuz ve sistemi tekrardan başlattığınızda esc tuşuna basıp boot edeceğiniz yeri seçiyorsunuz. olay bu kadar sistem yüklemek isteyenler için.

ultimatten kaçmayın bilgisayar kullandığınızı asıl o zaman anlıyorsunuz...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.