Şimdi Ara

.::ASUS Eee PC 1201N (Review & Tests)::. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
2
Favori
51.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu netbook, ulv c 743 işlemcili netbooklardan daha mı iyi.?
  • atom n270 bile ansys veya solidworks çalıştırıyor bu hayli hayli çalıştırıyor tek yapmanız gereken ram taktırmak bilgisayara ram bittiğinde harddiske yöneliyor ve bilgisayarda yavaşlamalara sebeb oluyor 1 gb ram yetersiz. o yüzden problem etmeye gerek yok kafalarda soru işareti kalmasın.
  • arkadaşlar bilgisayara ram taktıracam bazı yerlerde 8 gb ye kadar ram taktırabiliyoruz diyor yabancı sitelerde bios update i yaptığımızda. peki ne ceşit ram takabiliriz mesela ddr2 800 üstü veya ddr3 taktırabilir miyiz. ben araştırdım ama pek bişey bulamadım. yardımlarınızı bekliyorum acil ram alacam
  • Arkadaşlar gümüş renk olanından media markt ın hangi şubelerinde var? Optimum da yoktu

Birde içinden çıkan ram 667 mi 800 mi?
  • İçinden çıkan ram 800mhz'dir. 667 ve 800 destekler fakat 800 taktırmanız tavsiye edilendir. ddr2 dir 800mhz ustu ve ddr3 taktıramazsınız dıye bılıyorum. 2 ram slotu vardır her bir slot şuan ıcın 2gb destekler. toplam 4gb. 8gb için şuan kesin bilgi yoktur. zaten +2gb ekleyınce hiçbirşeye ihtiyacınız kalmıcaktır.

Not : Hala bios'a girme konusunda kesin bilgi alamadım. pc açılınca direk windows ekranı gelıyor bios'a giremiyorum. giremedigim için ultimate yüklüyemiyorum. bu konuda yardım bekliyorum bilen arkadaşlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictator -- 3 Ağustos 2010; 12:24:24 >
  • İzmir Mediamarkt'da bu aralar kaça satıldığını gören oldu mu hiç? En son fiyat bilgilerini öğrenebilsek iyi olurdu.

Bu cihaz ile Packard Bell DOT-MU-VR46-TK100 SU4100 arasında kaldım. Packard Bell'in işlemcisi çok daha iyi, Asus ise ekran kartı tarafında Nvidia Ion ile fark atıyor. Oyunla pek aram olmadığından şu durumda Packard Bell benim için daha doğru bir seçim gibi görünüyor aslında.
  • Ben bugün pendoryadan 799 a aldım.

Şuan şarjda sabaha kadar tutacağım

Yarında usb den win 7 ultimate yüklemek için yardımınızı isterim artık
  • dostum n330 işlemci caleron ulv m 743 işlemciden iyi midir..?

evet n330 daha ii..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-A-R-S -- 3 Ağustos 2010; 22:02:53 >
  • Arkadaslar merak ettigim bir şey var. Starter in üstüne home premium U yukleyebiliyor muyuz? (full format yapmadan)

bir de neden ultimate i yüklüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

Arkadaslar merak ettigim bir şey var. Starter in üstüne home premium U yukleyebiliyor muyuz? (full format yapmadan)

bir de neden ultimate i yüklüyorsunuz?

ram takviyesinden faydalanma ve iyi bir performans için. ama premiumda aynı işi görür sanırım. bende ultimate yuklucem ama cihazda bios'a giremiyorum ve yardımsever arkadasların hepsıde tatılde sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictator -- 3 Ağustos 2010; 22:53:54 >
  • @Olasılıksız

"F2" ile BIOS'a girebiliyor olmanız gerek.
  • Arkadaşlar kurulumu yaptım ram i taktım.

3gb ram i gördü. ama kullanılabilir miktar 2 gb diyor. Bunun sebebi işletim sistemiyle mi alakalı

32 bit 3gb kadar destekliyor neden böyle oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANOZ -- 4 Ağustos 2010; 9:53:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be-Mine

@Olasılıksız

"F2" ile BIOS'a girebiliyor olmanız gerek.

Teşekkürler hocam yükledim ultimate. Fakat şuan wireless çalışmıyor her yükleyende böyle driverleri tekrar yüklemekmi gerekiyor yoksa sadece bendemi oldu bu wireless görmemesi. Şuan wireless ışığı yanıyor fakat kablosuz agı bulamıyor. Bu konuda yardım beklıyorum ne kadar cabuk yardım gelırse o kadar çabuk düzelticem şu aleti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

Ben bugün pendoryadan 799 a aldım.

Şuan şarjda sabaha kadar tutacağım

Yarında usb den win 7 ultimate yüklemek için yardımınızı isterim artık

Mediamarkt fiyatı mı 799 ??
    Hayırlı olsun bu arada...
  • Realtek RTL8191SE yukledim sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictator -- 4 Ağustos 2010; 13:12:19 >
  • Arkadaşlar kullanılabilir miktar 2gb yazıyor hala sistemde.

Sizce sorun ne bios da da 3000 civarı gözüküyor.

bir de premium ya da ultimate i yükledikten sonra bilgisayarın performansında artış oluyor mu? starter daki gibi hep yavaş mı oluyor yoksa
  • CANOZ : starter 2gb ram görür sadece. işletim sistemini yükseltmemızın bı sebebıde bahsettıgım gibi cihazın ram görmesini sağlamak. 4gb'a kadar sorunsuz görür ultimate yada premium ile. şuan ultimate yükledim kesinlikle daha hızlı. bu arada wlan driver sorununu çözdüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olasılıksız

CANOZ : starter 2gb ram görür sadece. işletim sistemini yükseltmemızın bı sebebıde bahsettıgım gibi cihazın ram görmesini sağlamak. 4gb'a kadar sorunsuz görür ultimate yada premium ile. şuan ultimate yükledim kesinlikle daha hızlı. bu arada wlan driver sorununu çözdüm.

Hocam en iyisi starter ın yedeğini aldıktan sonra bi xp yi deneyeceğim o zaman.elimde onun iso su var çünkü
  • xp hiç deneme kimse tavsiye etmiyor muhtemelen yeterli performansı alamazsın sebebiyle. Bu arada zaten kolay bir şekilde internetten ultimate temin edebilirsin. ortalam 2-3gb arası birşey zaten. yani kısaca starter altı bir sürüm yüklemeni tavsiye etmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.