Şimdi Ara

.::ASUS Eee PC 1201N (Review & Tests)::. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
2
Favori
51.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbul dışından bi yerden aldıysanız sizden ürünü alıp istanbula yollarlar. muhtemelen bi süre sonra sıfırını verirler. hatta hiç uğraşmayın ürün hatalı oldugu için 15 gün bile olmamış gidip fatura fiyatını alabilirsiniz.
  • evet işte o bekletmeleri beni en çok düşündüren.. bide bu pc ye ben ram de taktırmıştım fln.. 15 günde iade edebiliyolarmı ödediğim parayı.. bunu bilmiodum teşekkürler..
  • evet parayı iade edıceklerdır 15 gunluk sure verıyor media markt. ama ram eklettıysenız artık rami cıkartıpta verırsınız. sonra rami satarsınız artık.
  • pc yi bugün götürdüm 14. günüydü. 14 gün içinde iade alıyolarmış. önce sorun çıkardılar servise gitcek ondan sonra die sonradan biri geldi bu üretim hatası değişim hemen yapılmalı dedi ve değişimi yaptı. fakat orda kurulumu yapıp kontrol etmemizi istedi ve yine aynı sorunla karşılaştık. ölü pikselmiş ve biçok pikselin birleşimi yüzündenmiş sonunda 3. bilgisayar düzgün çıktı. yani umarım düzgündür. :) bide ram taktırdığım için bi sorun çıkarttılar ram taktırdıysanız olmaz değişim diye bende siz taktınız bana bunu sölemediniz diye diretince müdürle görüşüldü ve halledildi.. bilgilendirmek istedim sorun yaşayan fln olursa diye..
  • Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KucukKurbaga

pc yi bugün götürdüm 14. günüydü. 14 gün içinde iade alıyolarmış. önce sorun çıkardılar servise gitcek ondan sonra die sonradan biri geldi bu üretim hatası değişim hemen yapılmalı dedi ve değişimi yaptı. fakat orda kurulumu yapıp kontrol etmemizi istedi ve yine aynı sorunla karşılaştık. ölü pikselmiş ve biçok pikselin birleşimi yüzündenmiş sonunda 3. bilgisayar düzgün çıktı. yani umarım düzgündür. :) bide ram taktırdığım için bi sorun çıkarttılar ram taktırdıysanız olmaz değişim diye bende siz taktınız bana bunu sölemediniz diye diretince müdürle görüşüldü ve halledildi.. bilgilendirmek istedim sorun yaşayan fln olursa diye..

rami kendiniz de taksanız garanti dışı kalmaz, bilginize...

• win 7 ultimate yüklü

kapanış süresi 15 saniye
    Açılış (masaüstünün gelmesi) : 40 saniye

sizin değerler nedir acaba?

2 gb ram ve kingston 64 gb ssd takılı

http://img820.imageshack.us/img820/2963/dsc00800m.jpg

http://img22.imageshack.us/img22/1318/dsc00802kk.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uygarkuzuoglu -- 6 Temmuz 2010; 19:00:03 >

• Walla hızlı acılıyormus :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: siroocystis1

Walla hızlı acılıyormus :D

Ama SSD HDD takmış Arkadaş,lütfen göz önünde bulundurun.Sağlıcakla.
  • bugn media markta ürünü inceledim almaya karar verdim :D

ayrıca bugn media markta baktım fiyatı 900 tl ydi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuß3 -- 9 Temmuz 2010; 3:21:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

bugn media markta ürünü inceledim almaya karar verdim :D

ayrıca bugn media markta baktım fiyatı 900 tl ydi .

hafta sonu ucuzlar tahminimce
  • arkadaşlar yani bu üründe sanırım benim şansızlığım oldu ben şuanda bu pcyi değiştire değiştire bi hal oldum 4. sünü kullanıyorum. her seferinde farklı sorunlar çıkıyo bilgisayarda. ve kabul edip değiştiriyolar. ama değiştirmekte sıkıntı çıkarmıyolar en azından:) pek böyle sornlar yaşayan yok sanırım. bu 4. bilgisayarıda henüz çok kullanmadm ama sanırım sağlam bu :) zaten elimizde 8 tane kaldılar onlarıda sana saklıyoruz dediler :)
  • ya benim garibime giden şu . 1201 modelininden bikaç tane birden çıkardılar ard arda 1201N , 1201HA , 1201PN .... bunlar ne işe yarıyorlar fiyatları aynı görünüşleri ve özellikleri aynı. acaba teknik sorunları mı giderdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

ya benim garibime giden şu . 1201 modelininden bikaç tane birden çıkardılar ard arda 1201N , 1201HA , 1201PN .... bunlar ne işe yarıyorlar fiyatları aynı görünüşleri ve özellikleri aynı. acaba teknik sorunları mı giderdiler

diğerlerinin teknik özellikleri daha sınırlı diye biliyorum.
  • Merhaba;
    2 hafta önce mediamarkttan ablama bu netbook tan aldık. starter bana çok yavaş geldi.
    Yarın kendime de almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım. Acaba win7 ultimate yüklesem ve 1 gb daha ram taksam ne kadar hızlanır diye merak ediyorum.
    Şu anda acer 5100 2.0Ghz amd ve 1.5 gb ram li notebook kullanıyorum. bu netbook benim 3.5 yıllık acer dan 4 kat daha yavaştı.
    Pişman olur muyum olmaz mıyım bilmiyorum.

Yarın bi notebook ya da netbook almak zorundayım.
    Realde 849 TL ye core2duo 2.2 Ghz T6600 işlemcili 3 Gb ramli 15.6 notebook var Birde Mediamarkttaki 799 TL ye bu asus netbook var.

Sizce hangisini almalıyım?
  • Cevap ta gelmemiş ama
    Neye niyet neye kısmet. Bugün Asus 1201n ye baktım ama sonra gidip PACKARD BELL TM85-JN-015TK intel core i3 2.13 Ghz 320 Gb HDD 1 gb Geforce GT320M Ekran kartlı ve 3Gb ramli Notebook u aldım.
    Carrefourdan 1199 TL ye.
    Netbook alayım dedim kocaman notebook aldım:)
  • Hayırlısı olsun güle güle kullanın.

Ekleme yapan arkadaşlar bariz farklar oldugunu soylemıstı. Zaten hangi netbook olursa olsun starter ve 1gb ram ile asla kullanmasını tavsiye etmem. yinede 1201n bu haliyle bile hastalık yaptı bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictator -- 17 Temmuz 2010; 23:56:07 >
  • netbooku dün aldım ve 3-4 ay önce eski laptopuma aldığım ddr2 1gb 667mhzlik rami taktım ancak rami görmedi acaba 667mhz ye uyumluluğu yok mudur? çünkü daha dün eski laptopta çalışıyordu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: genmex

netbooku dün aldım ve 3-4 ay önce eski laptopuma aldığım ddr2 1gb 667mhzlik rami taktım ancak rami görmedi acaba 667mhz ye uyumluluğu yok mudur? çünkü daha dün eski laptopta çalışıyordu?

görmesi lazım, biosdan baktın mı? bende de başta görmüyordu biosdan girince görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: projist

quote:

Orijinalden alıntı: genmex

netbooku dün aldım ve 3-4 ay önce eski laptopuma aldığım ddr2 1gb 667mhzlik rami taktım ancak rami görmedi acaba 667mhz ye uyumluluğu yok mudur? çünkü daha dün eski laptopta çalışıyordu?

görmesi lazım, biosdan baktın mı? bende de başta görmüyordu biosdan girince görünüyor.

tamam sorun çözüldü tam emin değilim ama güncellemelerle halloldu sanırım yinede teşekkürler :D
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.