Şimdi Ara

.::ASUS Eee PC 1201N (Review & Tests)::. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
625
Cevap
2
Favori
51.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: genmex

quote:

Orijinalden alıntı: projist

quote:

Orijinalden alıntı: genmex

netbooku dün aldım ve 3-4 ay önce eski laptopuma aldığım ddr2 1gb 667mhzlik rami taktım ancak rami görmedi acaba 667mhz ye uyumluluğu yok mudur? çünkü daha dün eski laptopta çalışıyordu?

görmesi lazım, biosdan baktın mı? bende de başta görmüyordu biosdan girince görünüyor.

tamam sorun çözüldü tam emin değilim ama güncellemelerle halloldu sanırım yinede teşekkürler :D

iyi günlerde kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: E.O.F

windows ultimate yükledim çok memnunun, 3 gigabyte kullanılabilir görüyor,
    explorda takılma filan kalmadı
    kesinlikle ultimate yüklemenizi tavsiye ederim

Aynen bende geçenlerde uzun ısrarlardan sonra yüklemeyi kabul ettim şimdiyse neden bu kadar direndiğimi anlamaya çalışıyorum çok memnunum.
  • medıamarkt dan baska bı yerde satmıyokı fahıs fıyat 900 lıra 800 lıra kafalarına goe takılıyorlar:D
  • arkadaslr bu urun 800 lıraya dusmus sanırım bgn sabah alcam oyleyse vade farkı ve 2 gb ram daha alcam bana 950 ye gelcek ne dıoysunuz alnır mı eder mı o kadar para ?acıl cvp kullananlar memnunmusunuz
  • bir yorum ya :S
  • Arkadaş zaten ürünle alakalı yeterınce yorum var. 950 lira ram ekletılmıs ve vade farkı eklenmıs olarak guzel fıyat. Aldıgımdan berıde severek kullanıyorum hıcbır sorun cıkartmadı.
  • pc + 2 gb ram + çanta = 1080 tl 4 taksit olarak aldım, alınır bi güzelde kullanılır, sniper ghost warior yükleyip oynayacağım, bakalım nasıl olcak performansı.
  • sniper ghost warrior, oyun kalitesini en üst seviyeye getirip oynadım, biraz kasılma var ancak oynamaya engel değil, aslında görev yöneticisinden bakınca cpu ve sd kullanımı düşük gözüküyor, neden yapıyor olabilir?
  • need for speed undercover yükledim, gayet güzel oynatıyor, bilginize...
  • ultimate için usb hazırladım fakat bios'a giremiyorum. hangi tuşla giriliyordu acaba ? bu arada başlangıçtaki Asus yazısı falanda hiçbirşey gelmiyor direk açılıyor.

Birde farzedelimki eksik yada yanlış yükleme yaptım mevcut olan starteri tekrar nasıl yüklerim ?
  • Arkadaşlar internette hiçbir yerde stok bulunmuyor sanırım. Son zamanlarda alan arkadaşlar nereden aldıklarını yazabilirler mi?
  • yanlış bilmiyorsam 1201n sadece media marktta var geçen hafta izmirden aldım ama başka media marktlarda stokta mı değil mi bilmiyorum
  • Bios'a nasıl giricez bilen varsa söyleyebilirse sevınırım.
  • ya f1 yada f2 olmalı

arkadaşlar ben bursada 880 e aldım bu bilgisayarı bugun baktım fiyatı aynı siz nereden ne kadara aldınız açıkça yazarsanız bizde oradan alalım 1 hafta içinde iade etme şansım var.
  • devamlı fiyat değiştiriyorlar, 849 idi 3 ay önce, 799 oldu. 880 oldu. devamlı değişti. en düşük 799 idi.
  • bende heveslendim 800 lira diye. ama ankarada 849TL fiyatı var hala.

sanırım migrostan 1201T 2GB ram amd işlemcili olanını alacağım 799tl üstelik 12 taksitle veriyorlar.
  • Bios'a giremiyorum nasıl giricez bilen varmıdır ?
  • Acaba şuan mediamarkt kaça satıyor ?
  • isteyene az kullandığım ve şu anda kullanmadığım asus 1008 ha netbookumu satabilirim linki aşağıda
    ASUS 1008HA
  • arkadaşlar acil cevaba ihtiyacım var. Bu alet mühendislik uygulamalarını açarken sorun çıkarır mı. Mesela matlab proteus veya photoshop çalıştırma performansı konusunda yorumlarınız nelerdir. Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.