Şimdi Ara

.::ASUS Eee PC 1201N (Review & Tests)::. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
2
Favori
51.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum araştırmadığın ne kadar belli hazıra konmayı seven bi milletiz. madem bu modele ilgin var aç üst mesajları tek tek oku. üst mesajlarda arkadaşlar defalarca içinden 667mhz yazmasına ramen 800 mhz lik ram çıktığını sölemekteler. hazırcı olmıyalım.

bu arada bugun satürn e gittim 879 liraydı 1201n sanırım aynı taktiği bizde uygulamamız ggerekicek yanlız ben önümüzde ay sonu almayı planlıyorum bakalım bizede kalıcakmı
  • @Paft

Sanırım 800'lük çıkıyor.
    Geçen sayfalarda biri öyle diyordu ama tam emin değilim :)

--

Beni hala düşündüren şarj süresi ve çift çekirdek de olsa 1. nesil işlemci satın almak.

Aklım hala Packard Bell'in şu modellerinde.

Kıyasla fiyatına çok da bakmadan ne düşünüyorsunuz?

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=90665&ad=PACKARD-BELL-DOT-MU-TK003-ULV-C743-2GB-250GB-W-Netbook(Mini-Bilgisayar)
    http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-dot-mu-vr46-tk100-nebo-intel-pentium-su4100-1.3-ghz-2gb-ddr2-250gb--11.6(1366-x-768)-cam-win7sta/productdetails.aspx?I_ID=47319

Bir de HP'nin şu modeli:
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=109196

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayiko -- 22 Ağustos 2010; 2:27:55 >

• Makinayı inceleme fırsatım olmadı, ama medimarkt optimum da sadece en koyu lacivert var piano black, mavi olan değil. Hatta ben siyah diye aldım eve geldim ışkta lacivert oldugunu gördüm, çok güzel dış görüntüsü, şık tasarım

Bordo, kadife kapaklı olanı istemiştim ama oda sadece teşhir de vardı bende almadım.
  • HP DM1'e tav oldum oluyorum.

Biri bana dur desin. Ben daha niye demeden şöyle şöyle desin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paft

ürünün kendi üstüne gelen 1gb lik ram 667 lik mi 800 lük mü bilen varmı, birde ram in markası ne acaba ? ben 1gb eklemeyi planlıyorum. hem 2gb alacak param yok hemde bana o kadar lazım değil :D bozulan laptop umdada 2gb vardı win7 kullanıyordum, herişimi geciktirmeden görüyordu, umarım buda böyle olur.

Çok emin olmamakla birlikte link verdiğim sitede 667 gibi gözüküyor,
    Ben pc üzerinden bakmayı bilmiyorum ama tarif edebilecek varsa bakıp söyleyebilirim,
    Ram upgrade içinse linki aşağıda iletiyorum.

https://www.memory-up.com/Memory/AsuseeePC9881.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Elensar77

Makinayı inceleme fırsatım olmadı, ama medimarkt optimum da sadece en koyu lacivert var piano black, mavi olan değil. Hatta ben siyah diye aldım eve geldim ışkta lacivert oldugunu gördüm, çok güzel dış görüntüsü, şık tasarım

Bordo, kadife kapaklı olanı istemiştim ama oda sadece teşhir de vardı bende almadım.

Hayırlı olsun, deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kbrtyl

HP DM1'e tav oldum oluyorum.

1160 TL de çok be..
  • o fiyata sağlam notebooklar var bence
  • Arkadaşlar mesajları detaylı okuyun. cihaz hakkında her bilgi şuan konuda mevcut.

içinden çıkan 800mhzdir. piano blacklerin ışıkta maviye kaçma sebebi mavi simlerle kaplı olmasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictator -- 22 Ağustos 2010; 4:50:21 >
  • Dün gece 930 liraydı indirimi vs. ile.
    Bu sabah 1042'ye çıkmış.
    Bravo Bimeks

Arayıp 930'dan teklif vereceğim.
    930'a göre düşünürseniz Asus'a göre nasıl bi alternatif sizce?
    Packard Bell'in celeron ve pentium işlemcili modelleri için bişey söylemediniz ?

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=90665&ad=PACKARD-BELL-DOT-MU-TK003-ULV-C743-2GB-250GB-W-Netbook(Mini-Bilgisayar)

http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-dot-mu-vr46-tk100-nebo-intel-pentium-su4100-1.3-ghz-2gb-ddr2-250gb--11.6(1366-x-768)-cam-win7sta/productdetails.aspx?I_ID=47319

quote:

Orijinalden alıntı: Koton

quote:

HP DM1'e tav oldum oluyorum.

1160 TL de çok be..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayiko -- 22 Ağustos 2010; 13:07:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ViяTuË

dostum araştırmadığın ne kadar belli hazıra konmayı seven bi milletiz. madem bu modele ilgin var aç üst mesajları tek tek oku. üst mesajlarda arkadaşlar defalarca içinden 667mhz yazmasına ramen 800 mhz lik ram çıktığını sölemekteler. hazırcı olmıyalım.

bu arada bugun satürn e gittim 879 liraydı 1201n sanırım aynı taktiği bizde uygulamamız ggerekicek yanlız ben önümüzde ay sonu almayı planlıyorum bakalım bizede kalıcakmı

dostum üstteki mesajlara bakmıştım zaten, eğer dikkat edecek olursak orada 1gb ram e 2 daha ekleyip 3 yaptım diye milletin bağırmasına rağmen bazı kişiler hala içinde tek ram slotunun olduğunu düşünmekte. şimdi olay şu, birçok kişi ne yaptığının farkında değil, ben araştırdım tabiki bu modeli ama içine yerleştirilen ram 667 demesine rağmen 800 çıkıyorsa muhtemelen bu o dönem üretilen notebooklara stokta 667 olmamasından dolayı takılmış olabilir. bu olayı acer da da birkaç defa gördüm 1.6 işlemci demesine rağmen 1.8 hatta 2.0 çıkanlar vardı. benimkide 800 mhz dir diye umuyorum ama yinede elime alıp bakmadan tam kesin karar veremem...

• paft : 800mhz cıkıyor içinden. 2 ram slotu var. ok
  • ASUS 1201N modeliyle ilgilenen arkdaşalar okuyun..

- broşürlerde ramlarin 667 yazmasına rağmen içinden 800 mhz ram çıkıyor

- ram taktırmak garantiyi bozmuyor ben vatandan 800 mhz kngston aldım 79 TL 5 taksit

- gümüş rengi çok hoş ve parmak izi bırakmıyor bordo görmedim

- işletim sitemi olarak ultimete yada 64 bit e şartlandırmayın yeter ki starter gibi ucube bir işletim sisteminden kurtulun yavaş olmasının tek sebebi bu xp de yukleseniz makine hızlı olacak ben premium 64 yukledim makine hızlandı çünkü starter bizim gibi ulkelerde korsana karşı hazırlanmış dandik bir işletim sistemi..

- bu makineyi almayanlar üzülmesin çünkü eylülde ASUS 1215N modeli gelecek diyorlar işlemcisi n330 tan notebookcheck sıralamsında 4-5 basamak yuksek ve ekran kartı ion 2 ile geliyor yani gt 218 işlemcisi var..bu arada yeni gelen işlemci 18 watt enerji tuketiyor n 330 8 watt yani diğer atomlardan 3 watt fazla..

• bence bunu konuyu başlatan arkadaş ilk mesaja dahil etsin önemli bi ayrıntı
  • Artık ikisinden birini alacağım.
    Packard Bell veya Asus1201n
    Fiyatları asus'a ram taktırınca çok yakın oluyor.

sizce packard bell'in bu modelini mi yoksa asus'u mu tercih etmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayiko -- 22 Ağustos 2010; 20:52:46 >
  • makinenin sesi çok iyi değil deniliyor, hoparlörden mi yoksa ses kartından mı ? ses sistemine takınca kaliteli veriyor mu sesi ?
  • quote:

Artık ikisinden birini alacağım.

Valla kullanıcısı olduğum için söylemiyorum ama bence Asus al, sonuçta arkadasında durulabilecek bir marka,
    Packard Bell'i inceledim bluetooth yok mesala bilmem işine yarar mı? Bir de bu tip tuş takımları çok kullanışlı ve dayanıklı değil,
    Yine de sen bilirsin tabi ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

ASUS 1201N modeliyle ilgilenen arkdaşalar okuyun..

- ram taktırmak garantiyi bozmuyor ben vatandan 800 mhz kngston aldım 79 TL 5 taksit

- işletim sitemi olarak ultimete yada 64 bit e şartlandırmayın yeter ki starter gibi ucube bir işletim sisteminden kurtulun yavaş olmasının tek sebebi bu xp de yukleseniz makine hızlı olacak ben premium 64 yukledim makine hızlandı çünkü starter bizim gibi ulkelerde korsana karşı hazırlanmış dandik bir işletim sistemi..

- bu makineyi almayanlar üzülmesin çünkü eylülde ASUS 1215N modeli gelecek diyorlar işlemcisi n330 tan notebookcheck sıralamsında 4-5 basamak yuksek ve ekran kartı ion 2 ile geliyor yani gt 218 işlemcisi var..bu arada yeni gelen işlemci 18 watt enerji tuketiyor n 330 8 watt yani diğer atomlardan 3 watt fazla..

Tüm driverları çektim şimdi, yarın sanırım usb'den XP kuracağım, Starter gerçekten çok berbat,
    Deneyimlerimi paylaşırım sizlerle..

• quote:

Orijinalden alıntı: Koton

quote:

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

ASUS 1201N modeliyle ilgilenen arkdaşalar okuyun..

Tüm driverları çektim şimdi, yarın sanırım usb'den XP kuracağım, Starter gerçekten çok berbat,
    Deneyimlerimi paylaşırım sizlerle..

usb den kuracaksan microsoft program yayınladı onu kullan program otomatik olarak cd den usb boot hazırlıyor..dos la uğraşma..ve usb den kurduktan sonra biostan hdd yi tekrar 1 sürücü olarak seç..yoksa devamlı sistem yukleme sayfası gelir..:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-A-R-S -- 22 Ağustos 2010; 23:46:22 >

• quote:

Artık ikisinden birini alacağım.

su 4100 işlemci daha iyi olduğunu söyleyebilirim..fakat kasası her kullanıcıya hitap etmiyor..asus bence daha şık ve profosyonel bir kasa tasarımına sahip..gümüş renginde bu daha net görülebiliyor..asus ul30vt modeline çok benziyor..ayrıca asus un ekranı daha büyük..ekran büyüklüğü farkettmez dersen iki tercihte çok iyi ve hangisini tercih edersen et memnun kalırsın ve gönül rahatlığıyla kullanırsın..ek olarak bence artık bluetooth teknolojisi cazipesini yitirdi zaten tum netbook ve notebooklarda kart yuvaları mevcut..ayrıca çoğu cihazlar(klavye mouse gamepad) wi-fi ve 2.4 ghz frekanslar sunan kablosuz teknolojileri ile geliyor..son çıkan notebooklarda bluetooth teknolojisinin olmamasının sebebide wi-fi nin daha başarılı olmasıdır..tercihlerim arasında packard-bel vardı fakat kasa yapısı süslü olması hoşuma gitmemişti..yinede tercih senin dostum..

asus iyi bir ekran kartına ve hemen hmen tum ofis ve video işlemlerin altından kalkacak bir işlemciye sahip kasa yapısıda çok şık

packard-bell ise güçlü bir işlemcisi var fakat ekran kartı zayıf ve kasa yapısı her kullanıcıya hitap etmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-A-R-S -- 23 Ağustos 2010; 0:02:29 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.