Şimdi Ara

.::ASUS Eee PC 1201N (Review & Tests)::. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
2
Favori
51.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bu pc den alicaktim sonra vazgectim.. Hartdiski degismek imkansiz.. Komple pc dagilio.. Hp dm1 di sanirim oda güzel dusunebilirsiniz.. Hem dahili 3g sim kart yuvasida var.. Gittigidiyor sahibinden comda 0 gormusdum 850 tl.. Bayram sonrasi ya o hp lerden alicam yada direk 1000 tl ye kadar notebook.. Artik kismet..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

Bende bu pc den alicaktim sonra vazgectim.. Hartdiski degismek imkansiz.. Komple pc dagilio.. Hp dm1 di sanirim oda güzel dusunebilirsiniz.. Hem dahili 3g sim kart yuvasida var.. Gittigidiyor sahibinden comda 0 gormusdum 850 tl.. Bayram sonrasi ya o hp lerden alicam yada direk 1000 tl ye kadar notebook.. Artik kismet..

İhtiyaç ve kullanıma göre fikirler değişir tabiki .. Bende 1000H vardı .. 160gb diski vardı .. 1-1,5 sene boyunca diski değiştirmek gibi bir ihtiyacım olmadı .. Diskim dolmadı, taşmadı .. 7200 rpm disk yada SSD düşünülmüyorsa yeterli olacaktır üzerindeki disk .. Sonuçta hepimizin depolama amaçlı en az birer tane de taşınabilir diski var ..

3G olayı tartışılabilir .. USB modemler var .. Benim açımdan 3g sim yuvası çok önemli birşey değil mesela ..

• sonunda bilgisayarım elime geçti. şimdilik gayet memnun kaldım. beklentilerimi karşıladı. hızıda beni tatmin etti. 2gb ram ile windowsumu kendim kurduğumda daha verimli çalışacaktır :) bios um 325 çıktı, bende 326 ya güncelleştirdim

bu arada hdd yi değiştirmeyi düşünen arkadaşlar için, biraz reklam gibi olacak ama yinede söyleyeyim. değiştirmek gereksiz gibi geldiği için bana hiperucuz sitesinden 66tl ye intel 250gb taşınabilir hdd aldım. fazlalıkları oraya atarım. şanstır taşınabilir hdd de netbook taki ile birebir aynı hdd çıktı. western digital. ama hitachi olmasını dilerdim :)

herkese iyi kullanımlar dilerim.
  • Hepsiburada ürünü temin edemeyeceğini söyledi ve aynen dedim paramı iade edin elinizde olmayan ürünü satmaya kalkıp müşteriyi bekletiyorsunuz terbiyesizliktir falan müşteri hizmetlerine kaydım bi güzel!
    ya istanbul optimum media markt da fiyatı ne kadar acaba orda varmış tlfonla aradım,fakat fiyat veremiyoz dedi.
    birde bilen varsa kaç taksit yapıyor media markt
    keşke internetten satışı olsada alsak Rizede öyle alacağımız bir yer yok arkadaş şans !
  • ve Asus Türkiyeden gelen cevap ;

Merhabalar;

ASUS 1201N Model EeePC distribütör stoklarında bulunmamaktadır fakat Media Markt mağazasında bulunmaktadır. Dilerseniz mağazadan temin edebilirsiniz.

Saygılarımızla,
    ASUS Müşteri Hizmetleri
    destek@asus.com
    http://www.asus.com.tr

From: ssicilian
    Sent: Tuesday, August 24, 2010 11:28 AM
    To: destek@asus.com
    Subject: Re: Hepsiburada.com Siparişiniz Hakkın

Merhabalar,
    Ekte de görebileceğiniz gibi Hepsiburada.Com sitesinden Asus Eee PC 1201N notebook'u aldım ancak 9 gündür tedarikçi kaynaklı ürün tedarik edilemiyor gözükmekte ..

Ürünü Asus Türkiye olarak terkar ne zaman tedarik edebilecek konumda olacaksınız acaba? Sizden alacağım cevaba göre
    Hepsiburada.Com'dan siparişi iptal edip etmeyeceğime karar
    vereceğim ..

İyi çalışmalar ..

• bu arada hoparlörer harbiden çok kötü, cep telefonum daha iyi ses veriyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5353

Hepsiburada ürünü temin edemeyeceğini söyledi ve aynen dedim paramı iade edin elinizde olmayan ürünü satmaya kalkıp müşteriyi bekletiyorsunuz terbiyesizliktir falan müşteri hizmetlerine kaydım bi güzel!
    ya istanbul optimum media markt da fiyatı ne kadar acaba orda varmış tlfonla aradım,fakat fiyat veremiyoz dedi.
    keşke internetten satışı olsada alsak Rizede öyle alacağımız bir yer yok arkadaş şans !

Ben en son gittiğimde Beylikdüzü Media Markt'da 799 TL idi .. Şimdi kaçtır bilemiyorum .. Internet sitelerinden baktım Bonus ve Maximum'a peşin fiyatına 6 taksit gözüküyor ..

http://www.mediamarkt.com.tr/pdf/Kolay-Taksit.pdf

Bu arada HB'daki siparişime iptal verdim .. Bugün içinde iptal işlemi yaparlarsa akşam Media Markt'a almaya gidiyorum ..

• HP DM1 1010ST mi ASUS 1201N mi ? işlemci olarak olsun ? Hız olarak olsun ? ekran kalitesi olarak ?
    Fiyatı hariç...
    ikisiylede film izleme kalitesi olarak olsun ?
    batarya süreleri nasıldır ??
    Bilgisi olan ?

+Birde şunu sorcam 12.1'' ile 11.6'' çok fark varmıdır ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5353 -- 25 Ağustos 2010; 18:41:41 >
  • Bu akşam Ümraniye Mediamarkt'a uğradım. 799 TL idi, sadece siyahı kalmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssicilian

quote:

Orijinalden alıntı: 5353

Hepsiburada ürünü temin edemeyeceğini söyledi ve aynen dedim paramı iade edin elinizde olmayan ürünü satmaya kalkıp müşteriyi bekletiyorsunuz terbiyesizliktir falan müşteri hizmetlerine kaydım bi güzel!

Ben en son gittiğimde Beylikdüzü Media Markt'da 799 TL idi .. Şimdi kaçtır bilemiyorum .. Internet sitelerinden baktım Bonus ve Maximum'a peşin fiyatına 6 taksit gözüküyor ..

http://www.mediamarkt.com.tr/pdf/Kolay-Taksit.pdf

Bu arada HB'daki siparişime iptal verdim .. Bugün içinde iptal işlemi yaparlarsa akşam Media Markt'a almaya gidiyorum ..

Beylikdüzü Media Markt'dan bordo renklisini 799 TL peşin fiyatına Bonus 6 Taksit olarak aldım .. Ama bordo renkli kalmamış .. Banada yok dedi önce ama depodan çıktı sonra 1 tane .. Benimle birlikte 1 kişi daha siyahını aldı .. Önce Saturn'e gitmiş ama orada kalmamış .. HB'den aldığım 2 GB Kingston 800 Mhz ram 'i ek olarak taktım sorunsuz şekilde çalışıyor .. Ekranın arka kaplaması yumuşak bir malzeme ,çizilme olasılığı siyaha göre daha fazla gibi gözüküyor ama siyah çok parmak izi belli ediyor .. Tercih meselesi ..

Sopcast üzerinden HD yayınlanan bir maçı HDMI kablosu ile TV ye vererek izledim .. Gayet başarılı ..
    HD video denemedim .. Bir ara onuda denerim ..

• HAYIRLI OLSUN KARDEŞ GÜLE GÜLE KULLANMAN DİLEĞİYLE :)

Bende HP DM1 1010ST ile ilgilenmeye başladım onuda araştırıyorum :)
  • Bu renk davasını sık sık yapmaya başladılar. Sen özellikle bastırmadıkça ellerinde daha çok olan rengi satmaya çalışıyorlar.
  • Bordo renginin mat yüzeyi çok şık duruyor ancak çizilme durumu nasıl?
    Bordo rengi sevmem ama sırf o kaliteli mat duruşu yüzünden ilgimi çekti.

Siyahta da cok parmak izi kalıyor.

İki rengi de kullananların yorumları nelerdir?
  • Arkadaşlar sonunda starter ı win 7 yi ultimate e yükselttim. Sıfırdan tekrar yükleme yapmadım, anytime upgrade diye bir özelliği kullandım. Arama yaparsınız windowsunuzda bu özellik çıkıyor. Çalıştırdığınızda çevrimiçi yada lisans anahtarı istiyor. Ben lisans anahtarı girdim (bu konuda bir kaç google araması yeterli oluyor) Sonra işleyen süreçle ve net bağlantısıda açık olmak kaydıyla ultimate e yüksellti. Ancak yine de ram i 2 gb 800 mhz daha takılı olmasına rağmen 1 gb olarak görüyordu. Makinayı kapatıp açılış sırasında "tab" tuşuna basarak bir seçenek dizinine girdim. Burada bellek tanılama diye bir seçenek var bunu seçtim yaklaşık 35-40 dakikada iki slotuda tanıttı ve açılışta 3 gb ram gördü ve makine de ciddi bir performans artışı oldu. Umarım bazılarınızın işine bu anllattıklarım işe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknklc77 -- 26 Ağustos 2010; 9:36:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kbrtyl

Bordo renginin mat yüzeyi çok şık duruyor ancak çizilme durumu nasıl?
    Bordo rengi sevmem ama sırf o kaliteli mat duruşu yüzünden ilgimi çekti.

Siyahta da cok parmak izi kalıyor.

İki rengi de kullananların yorumları nelerdir?

Benim Media Markt'da gördüğüm sanki bordo mat çizilme konusunda biraz daha hassas .. Ancak dediğiniz gibi siyahta da çok parmak izi kalıyor .. Ben genede hoşuma gittiği için bordo yu aldım .. Kaplama malzemeleri birbirinden farklı .. Mat yumuşak bir maddeden, siyah olan
    ise normal bir piano black kaplamadan yapılıyor .. aynı darbeli çizme girişimlerinde mat olanda izin kalma olasılığı daha fazla sanki ..
    Tamamen kişiye göre göreceli bir kavram .. Bence hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın ..

• bordo rengini hiç sevmeme rağmen o mat duruşuna bayıldım. siyah mat olsa bir an bile düşünmezdim.

önümüzdeki hafta gidip bir tanesini alacağım artık.

packard bell nebo pentium
    hp dm1

ikisinden de vazgeçtim.
    dm1'de aklım kaldı ama 300 lira farkın değeceğini düşünmüyorum. En azından bu aletle neler yapacağımı göz önünde bulundurursam.

Bir de notebook/netbook bakmaktan kafam karıştı.
    bunun üstünde gelen 1 gb ram sabit mi?
    onu da çıkarıp 2 slota 2+2 takabiliyor muyduk?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kbrtyl

bordo rengini hiç sevmeme rağmen o mat duruşuna bayıldım. siyah mat olsa bir an bile düşünmezdim.

önümüzdeki hafta gidip bir tanesini alacağım artık.

packard bell nebo pentium
    hp dm1

ikisinden de vazgeçtim.
    dm1'de aklım kaldı ama 300 lira farkın değeceğini düşünmüyorum. En azından bu aletle neler yapacağımı göz önünde bulundurursam.

Bir de notebook/netbook bakmaktan kafam karıştı.
    bunun üstünde gelen 1 gb ram sabit mi?
    onu da çıkarıp 2 slota 2+2 takabiliyor muyduk?

1GB ram sabit değil .. 2+2 yapabilirsin .. Ama o zaman işletim sistemini 64 bit kurman lazım .. Yoksa 4 GB ram'ı tam olarak tanımaz 32 bit
    işletim sistemi .. 3.25GB lık kısmını kullanabilirsiniz .. 250 mb da erkan kartı yer .. size kalır 3 GB ..

32 bit kullanayım derseniz 1+2 yapın .. 3 GB olur .. 250 mb ekran kartı yer .. Size kalır 2.75 GB .. Bence yeterli olur ..
    Genede tabiki size kalmış ..

• hafta sonu Ankara Optimum Media Markt'da 849 TL idi. Bu akşam tekrar bakıcam,
    799 oldu diye yazmış yukarıda arkadaşlar eğer ankara - istanbul Media Markt arasında fark yoksa....
    Media Markt'da çalışan elemanların bişeyden anladığı yok, onlara fazla inanmayın bence
    bişey soruyorsun bilmediği gibi senden bilgi öğreniyor adamlar...
    bordo rengi var mı diye sordum elemanın tekine yok dedi,
    o gitti başkasına sordum stoklara bakayım dedi, baktı bilgisayardan stoklara 4 tane bordo var depoda dedi...
    anlamadım gitti,
    ram leri bunlara sorup taktırmamak lazım, neyse ki forumlar var bilgi alışverişi yapabiliyoruz...
    bir de kutudan çanta çıkmıyor çanta tavsiyesinde bulunacak arkadaş var mı acaba? şöyle şık birşey olsun...
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeze

hafta sonu Ankara Optimum Media Markt'da 849 TL idi. Bu akşam tekrar bakıcam,
    799 oldu diye yazmış yukarıda arkadaşlar eğer ankara - istanbul Media Markt arasında fark yoksa....
    Media Markt'da çalışan elemanların bişeyden anladığı yok, onlara fazla inanmayın bence
    bişey soruyorsun bilmediği gibi senden bilgi öğreniyor adamlar...
    bordo rengi var mı diye sordum elemanın tekine yok dedi,
    o gitti başkasına sordum stoklara bakayım dedi, baktı bilgisayardan stoklara 4 tane bordo var depoda dedi...
    anlamadım gitti,
    ram leri bunlara sorup taktırmamak lazım, neyse ki forumlar var bilgi alışverişi yapabiliyoruz...
    bir de kutudan çanta çıkmıyor çanta tavsiyesinde bulunacak arkadaş var mı acaba? şöyle şık birşey olsun...
    teşekkürler

Ben çanta değilde bir kılıf düşünüyorum .. Bilgisayar dışında da bir sürü ıvır zıvırım olduğu için zaten sırt çantası kullanıyorum .. Cihaz çizilmesin diye bir kılıf bakacağım .. 1000H'dan alıştığım şekli ile bakınca HB de şu gözüme takıldı ..

http://www.hepsiburada.com/Liste/manhattan-121-notebook-kilifi-421843/ProductDetails.aspx?productId=bs00027&categoryId=676

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.