Şimdi Ara

.::ASUS Eee PC 1201N (Review & Tests)::. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
625
Cevap
2
Favori
51.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihazı Amerika'dan b&h dan 449$ a aldım. 7 den kurtulmak için XP kurdum. Tüm XP driverları asus'un sitesinde var.
  • arkadaslar bu cihaz cok mükemmel benzer ürünlerle f\p olarak kıyaslamak bile bana göre pek mantıklı degil işlemcisinden ve raminden dert yanıyor sanki herkes ama ram buraya firma ucuza getirtebilmek için 1gb ye indirmiştir işlemcisi gercek 2 sanal hyperthreathing sayesinde 4 core grafik çözümünü hele hiç kyaslayamıyorum bile alanlara kullananlara hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canhallen -- 26 Ağustos 2010; 21:50:31 >
  • Ben cihazı dün Fulya Medya Markt mağazasından 799 TL'ye satın aldım. Hemen windows 7 ultimate yükledim ve 2x2 gb ddr2 mhz800 ram taktım. Şu an Bios'ta 4 gb ram görüyor ancak 3,25 gb'ını kullanabiliyor. Şu ana kadar muhteşem bir performans sergiledi; böyle giderse notebook'umun yerini alacak...Herkese tavsiye ederim. Windows index score'larını aşağıdaki resimlerde bulabilirsiniz:

.::ASUS Eee PC 1201N (Review & Tests)::.

• selam herkese forumları karıştırırken rastladım sizin forumunuza da. bu netbook çok hoşuma gitti ancak pil süresi kısa geldi. yedek batarya gibi bir olanağı var mı varsa ben değiştirip diğerini takabilir miyim onu merak ettim...
    herkese şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitbey

Ben cihazı dün Fulya Medya Markt mağazasından 799 TL'ye satın aldım. Hemen windows 7 ultimate yükledim ve 2x2 gb ddr2 mhz800 ram taktım. Şu an Bios'ta 4 gb ram görüyor ancak 3,25 gb'ını kullanabiliyor. Şu ana kadar muhteşem bir performans sergiledi; böyle giderse notebook'umun yerini alacak...Herkese tavsiye ederim. Windows index score'larını aşağıdaki resimlerde bulabilirsiniz:

dostum sende işllemci neden 3,2 benim bilgisayrda win 7 premium 64 var ve işlemciye 3.3 vermiş..

• quote:

Orijinalden alıntı: floduyn

selam herkese forumları karıştırırken rastladım sizin forumunuza da. bu netbook çok hoşuma gitti ancak pil süresi kısa geldi. yedek batarya gibi bir olanağı var mı varsa ben değiştirip diğerini takabilir miyim onu merak ettim...

dostum asus servise sordum 8 hücreli bataryaya teknis servis ücret dahil 240 tl fiyat çekti..eğer 8 cell alırsan 2-3 saat kullanıma göre süresi artacaktır..bana pahalı geldi bu çözüm..düşünenler olabilri tabi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

quote:

Orijinalden alıntı: floduyn

selam herkese forumları karıştırırken rastladım sizin forumunuza da. bu netbook çok hoşuma gitti ancak pil süresi kısa geldi. yedek batarya gibi bir olanağı var mı varsa ben değiştirip diğerini takabilir miyim onu merak ettim...

dostum asus servise sordum 8 hücreli bataryaya teknis servis ücret dahil 240 tl fiyat çekti..eğer 8 cell alırsan 2-3 saat kullanıma göre süresi artacaktır..bana pahalı geldi bu çözüm..düşünenler olabilri tabi..

işte ben alıp bunu evde diğeri bitince kendim takabilir miyim??
  • dostum ilk defa taşnabilir bilg kullancaksın galiba..evet batarya bittiğinde diğer bataryayı çıkartıp takabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

dostum ilk defa taşnabilir bilg kullancaksın galiba..evet batarya bittiğinde diğer bataryayı çıkartıp takabilirsin..

evet çok mu belli oldu ya okul için mecburen alıcam almışken de en iyisini almak istiyorum. 2-3 haftadır araştırma yapıyorum bunu almaya karar verdim tek problemim pil süresiydi bittiği yerde diğerini takarsam bir gün idare eder beni bu netbook.. çok teşekkürler yardımın için

• cep telefonu bataryasını değiştirmekle aynı kolaylıkta.. yalnız 240 tl eklersen cihaz 1100 tl olacak ramdde alsan 1200 tl olur bence sen acer timeline serisi al daha iyi..:) kırpılmış versiyonları var bimeks 1200 tly vermişti 3gb ram i3 işlemci 5470 ati ekran kartı..320 gb hdd..ve sure olarak aynı hatta acer + dk fazla olabilri..hem daha büyük ekran hemde canın sıkıldığında bir oyun atarsın..
  • Gümüş renklisinin satıldığı bir yeri gördünüz mü İstanbul'da?
    Ya da Antalya İstanbul Karayolu üzerine yakın bir yerde
  • mars önerdiğin modellerin linkini verebilir misin?
  • dostum önerdiğim model bu fakat bimekste kalmamış galiba..bu nedenle pcdepoddan öneriyorum..

http://www.pcdepo.com/asp/product/68084/ACER-AS3820T-333G32MN-CI3-330M-3G-320G-13-3-W7B bu ürün stokta yok bunu ekleyim..

ayrıca şu ürün var bu üründe ço güçlü ve ekran kartı 5650

http://www.pcdepo.com/asp/product/70697/ACER-NOTEBOOK-AS4820TG-433G32-i5-430-3-320-14-W7B-HD5650 stokta var karar senin..eğer ayrı bir batarya ram alacam diyorsan ilk önerdiğim linkn bimekse gelmesini bekle yada 200 tl daha eklemeye çalış 2.linkteki
    bilgisayarı almaya çalış..baya güçlü bir bilg..rahat son çıkan oyunları bile oynarsın..

• istanbul ve ankara Medya Markt fiyatları farklı mı anlamadım,
    istanbul'da 799
    ankara'da 849 mu?
  • ben de bunu alacaktım, vr46 packard bell modelini aldım. Valentino rossi limited edition. Kasa çok güzel, çift çekirdek intel su4100 250gb 2gb tek slot hdmi intel 4500hd ekran kartı var. Carrefour da 699 tl idi, bilgisayar nazar değmesin çok performanslı, 10w güç çeken çift çekirdek işlemcisi win7 4 puan veriyor işlemciye.. Pili de 6 saat gidiyor gibi şimdilik. Starter var su an sizce ultimate kursam performans daha artar mi, bide hdd yi nasıl bölecegiz, bilgisayarım yönet den küçülttüm ama istediğim kadar bölemedim, partition magic mi kullanmamız gerekir.
  • bir sorum olacak pes 2010 oynarken frame i düşük yada atlamalı bir oyun perfoormansı alıyorum bunu nasıl düzeltebilirim
  • selamlar

benim 1201n de bazen hafif takılmalar veya gecikmeler oluyor. daha ram takmadım 1 gb var ve upgrade key ile ultimate e çevirdim. hernekadar 1 gb de olsa bunu yapması garibime gitti. sizce rami tükseltince düzelir mi ?
  • benim ki şu an 3 gb ve o takılmalar var
  • peki taktırdığın o ekstra 2gb ram cl5 mi ? çünkü benimkinde çıkan ram 1gb 800mhz cl5 adata
  • dogrudur cl5 benımkı de
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.