Şimdi Ara

.::ASUS Eee PC 1201N (Review & Tests)::. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
2
Favori
51.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Packard Bell'in kasası dediğin gibi kafamı kurcalayan bir durumdu. Niye öle ıncık/bıncıklı bi kasa yaparlar ki.

Şu sıralarda HP DM1 ile Asus1201N arasında kaldım.
    arada 200e yakın fiyat farkı var ve değmez gibi geliyor ama aklım HP'de açıkçası.
    Bi kere de almışken en iyisini alayım diyorum.
    En iyisi bir süre daha beklemek sanırım..

quote:

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

quote:

Orijinalden alıntı: kbrtyl

Artık ikisinden birini alacağım.
    Packard Bell veya Asus1201n
    Fiyatları asus'a ram taktırınca çok yakın oluyor.

sizce packard bell'in bu modelini mi yoksa asus'u mu tercih etmeliyim?

http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-dot-mu-vr46-tk100-nebo-intel-pentium-su4100-1.3-ghz-2gb-ddr2-250gb--11.6(1366-x-768)-cam-win7sta/productdetails.aspx?I_ID=47319

su 4100 işlemci daha iyi olduğunu söyleyebilirim..fakat kasası her kullanıcıya hitap etmiyor..asus bence daha şık ve profosyonel bir kasa tasarımına sahip..gümüş renginde bu daha net görülebiliyor..asus ul30vt modeline çok benziyor..ayrıca asus un ekranı daha büyük..ekran büyüklüğü farkettmez dersen iki tercihte çok iyi ve hangisini tercih edersen et memnun kalırsın ve gönül rahatlığıyla kullanırsın..ek olarak bence artık bluetooth teknolojisi cazipesini yitirdi zaten tum netbook ve notebooklarda kart yuvaları mevcut..ayrıca çoğu cihazlar(klavye mouse gamepad) wi-fi ve 2.4 ghz frekanslar sunan kablosuz teknolojileri ile geliyor..son çıkan notebooklarda bluetooth teknolojisinin olmamasının sebebide wi-fi nin daha başarılı olmasıdır..tercihlerim arasında packard-bel vardı fakat kasa yapısı süslü olması hoşuma gitmemişti..yinede tercih senin dostum..

asus iyi bir ekran kartına ve hemen hmen tum ofis ve video işlemlerin altından kalkacak bir işlemciye sahip kasa yapısıda çok şık

packard-bell ise güçlü bir işlemcisi var fakat ekran kartı zayıf ve kasa yapısı her kullanıcıya hitap etmiyor..

• yardımcı olmuşsam sevindim dostum..

teknolojide beklemek çözüm değil..çünkü her beklediğiniz üründe bir başka ileri teknolojili bir ürün çıkar ve tekrar beklemek istersiniz..kafanıza yatıyorsa asus 1201n alın..eğer kafanıza yatmdıysa 1 ay kadar bekleyin asus 1215n gelecek daha iyi bir işlemci daha iyi bir ekran karatı ve usb 3.0 özelliklerine sahip olacak..fakat fiyatı tuzlu olacağı kesin..forumda hp dm3 satan arkdaşlar var 1000 tl istiyorlar eğer pazarlık yaparsanız asusla aynı fiyata alabilrisinzi..dm3 su 7300 işlemciye sahip ve asus ve packard bell makinelerindeki işlemcilerle kıyaslanmaycak kadar güçlü.ayrıca 13.3 ekrana sahip..en büyük artısı ise 3g modemi barındırıyor olması..ilerde net fiyatları düşerse herkes her yerde 3g nete sahip olacak..yinede tercih senin dostum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-A-R-S -- 23 Ağustos 2010; 2:03:08 >

• DM1 ile DM3 arasında bi gidip gelme oldu sanırım. DM3 artık iyice büyük ve fiyat olarak da fazla.
    DM1 sanırım tatmin olacağım ürün. Bugün iş çıkışı optimum media markt'a gidip Asus'u bi elimde inceleyeceğim.
    İzlenimlerimi aktarırım.

quote:

yardımcı olmuşsam sevindim dostum..

teknolojide beklemek çözüm değil..çünkü her beklediğiniz üründe bir başka ileri teknolojili bir ürün çıkar ve tekrar beklemek istersiniz..kafanıza yatıyorsa asus 1201n alın..eğer kafanıza yatmdıysa 1 ay kadar bekleyin asus 1215n gelecek daha iyi bir işlemci daha iyi bir ekran karatı ve usb 3.0 özelliklerine sahip olacak..fakat fiyatı tuzlu olacağı kesin..forumda hp dm3 satan arkdaşlar var 1000 tl istiyorlar eğer pazarlık yaparsanız asusla aynı fiyata alabilrisinzi..dm3 su 7300 işlemciye sahip ve asus ve packard bell makinelerindeki işlemcilerle kıyaslanmaycak kadar güçlü.ayrıca 13.3 ekrana sahip..en büyük artısı ise 3g modemi barındırıyor olması..ilerde net fiyatları düşerse herkes her yerde 3g nete sahip olacak..yinede tercih senin dostum..

• perşembe günü sipariş verdik bilgisayarı hepsiburada dan hala gelecek.ellerinde olmayan ürünün parasını alıyor müşteriyi bekletiyor arkadaş kafayı yedirtecekler.aynı gün 2gb 667 mhz ram verdik,adamlara rami 800mhz değişin fiyat farkını vercez diyoruz cevap yok şimdi de rami kargoya vermişler bilgisayar hala yok !
    buarada 667mhz ile 800mhz arasında çok fark var mıdır acaba? iade etmesek mi
  • Bence iade et 800 al. Fark etmesinden ziyade aklında kalmaz. Bi kaç gününü alır sadece.
    quote:

Orijinalden alıntı: 5353

perşembe günü sipariş verdik bilgisayarı hepsiburada dan hala gelecek.ellerinde olmayan ürünün parasını alıyor müşteriyi bekletiyor arkadaş kafayı yedirtecekler.aynı gün 2gb 667 mhz ram verdik,adamlara rami 800mhz değişin fiyat farkını vercez diyoruz cevap yok şimdi de rami kargoya vermişler bilgisayar hala yok !

• şu anda, hepsiburada sitesinde bu ürün geçici olarak temin edilememektedir yazıyor.
    ilginç tabi ki.
    umarım eline yakın zamanda geçer.

quote:

Orijinalden alıntı: 5353

perşembe günü sipariş verdik bilgisayarı hepsiburada dan hala gelecek.ellerinde olmayan ürünün parasını alıyor müşteriyi bekletiyor arkadaş kafayı yedirtecekler.aynı gün 2gb 667 mhz ram verdik,adamlara rami 800mhz değişin fiyat farkını vercez diyoruz cevap yok şimdi de rami kargoya vermişler bilgisayar hala yok !

• quote:

yardımcı olmuşsam sevindim dostum..

Yeri gelmişken ileteyim 1215N modelinin tahmini satış fiyatı 650$+kdv olacakmış,
    Konfigürasyon sağlam ama o para eder mi tartışılır,
    900 TL'ye DM3 alabilirsen mutlak surette kaçırmayın derim.

• koton sana katılıyorum..650$ + kdv ayrıca büyük ihtimalle bizim uyanıklar ram ve işletim sisteminide kısacaklar netbook bize 1200 gelecek..bu fiyata da iyi bir notebook almak daha mantıklı olur..
  • 667 Mhz Ram ile 800 Mhz Arasında fark var mı yok mu ? varsa ne farkı var ?
  • dostum senin farkedeğin bir fark yok..benim asus m51 notebook vardı ve ramleri 667 mhz di vistada tek bir takılma bilgiye ulaşmada kullanıcıyı rahatsız eden bir gecikme görmedim..ayrıca crysis oynadığımdada 2 gb 667 mhz yetmişti..senin 800 mhz alman daha mantıklı..sonuçta 800 aynı fiyat varken neden 667 alacaksın..ayrıca neden 667 alacaksın anlamış değilim..yani makinein içindeki ram 800 mhz sen neden 667 alıp ramlerin 667 mhz de çalışmasını istiyorsun....
  • arkadaş 667 mhz sipariş verdik hepsiburada da 667 mhz desteklediği yazıyodu netbooku alırken 2gb da 667 mhz ram verdik sipariş,daha sonra 800mhz olduğunu öğrenince kii geç oldu öğrenmek adamlar kargoya vermişlerdi rami,bende soriyim dedim aralarında ki fark nediir diye yoksa 800 mhz bilseydik 800 lük sipariş verirdik hani iade işlemleri uzun sürecek o yüzden bilgi almak istedim.
  • ramleri tekrardan yolla..uğaşmak istemezsende sorun olmaz..
  • hepsiburada dan mail atıyolar cihazınızı stoklardan bugün temin ediyoruz diye müşteri hizmetleri de 24 saat içinde kargoya verilir diyo peşinden bir mail daha geçiçi bir süre stoklarda yoktur
    ürünü iptal ettirdim media markt dan umarım bordo rengini aldırabiliriz.böyle 3 kağıtçılık görmedim.ödemeyi alıyor elimizde bilg. var diye peşinden bekle ki gelecek !!!
    bakalım parayı ne kadar zamanda yatırcaklar hesaba terbiyesizler !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5353 -- 24 Ağustos 2010; 19:05:02 >
  • bu olay benim başıma exa bilgisayarda denk gelmişti şimdiye kadar hepsiden yaptığım hiç bir alşverişte böyle olmadı. tamamen o departmandaki arkadaşın ürünün stoklarını güncellememesiyle alakalı bi durum. büyük bir sorumsuzluk.
  • 24.08.2010 09:00:12 Üretici firmadan bekleniyor

Siparişimdeki Asus Eee PC 1201N Intel Atom N330 1.6GHZ 1GB 250GB 12.1" Netbook Bilgisayar-Gümüş ürünü 9 gündür temin edilmeyi beklemektedir .. Ürünün ne zaman stoklara girip gönderileceği hakkında bir bilgi var mıdır? İyi çalışmalar ..

24.08.2010 10:38:09 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

siparişinizin takibinin yapılması için mağaza yetkilimize bilgi verilmiştir. Yaşanan gecikmeden ötürü özür dileriz.
    Saygılarımızla

Vermiş olduğunuz no lu siparişte bulunan,

" Asus Eee PC 1201N Intel Atom N330 1.6GHZ 1GB 250GB 12.1" Netbook Bilgisayar-Gümüş " ürünü,

tedarikçimiz tarafından temin edilememiştir.

Dilerseniz aynı fiyata farklı ürünler seçebilir yada bu ürünün siparişini
    iptal edebilirsiniz.Gecikmeden dolayı özür dileriz.

Konu hakkında "http://www.hepsiburada.com/musteri.aspx?sid=1" linkinden bize mail göndererek bilgi verebilirsiniz

Hepsiburada.com

http://www.hepsiburada.com

• dostum kaç liradan sipariş ettin sen ? forum istanbul satürnde 859 lira oraya bi bak istersen.
  • Arkadaslar bende 8-9 gün önce sipariş vermiştim aynı bekleme süreçleri hb tarafından bana yapıldı bende doğan Holding'e ve yayın Holding'e aynı şikayet maillerini yolladım günlerdir cevap vermeyen hb ertesi sabah bana geri dondü ve stokta olmayan ürünü yolladı. Belki bu Yolu'da deneyebilirsiniz. Benim bir sorunum var, hep yazılan mevzu ram takviyesi , 2 gb 800 mhz notebook rami aldım ve taktım yalnız hala 1 gb ram yazıyor sistem bilgisinde, ram kingston ddr2 bilgi verebilirseniz yapabileceklerimiz ilgili sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhakankilic

Arkadaslar bende 8-9 gün önce sipariş vermiştim aynı bekleme süreçleri hb tarafından bana yapıldı bende doğan Holding'e ve yayın Holding'e aynı şikayet maillerini yolladım günlerdir cevap vermeyen hb ertesi sabah bana geri dondü ve stokta olmayan ürünü yolladı. Belki bu Yolu'da deneyebilirsiniz. Benim bir sorunum var, hep yazılan mevzu ram takviyesi , 2 gb 800 mhz notebook rami aldım ve taktım yalnız hala 1 gb ram yazıyor sistem bilgisinde, ram kingston ddr2 bilgi verebilirseniz yapabileceklerimiz ilgili sevinirim

işletim sistemindne kaynaklanıyor starter desteklemiyor..starter dışında bir işletim sisteimi kur 3 gb rami görecektir..yanız şöyle birşey var ramlerde sorun olabilir sen biostan kontrol et biosta 3000 mhz gözükürse ramler çalışıyordur..ramleri görmesi için sadece işletim sistemini değiştirmen yeterli olacaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-A-R-S -- 24 Ağustos 2010; 22:26:40 >

• şöyle bir şey yaptım ram slotundaki 1 gb ı çıkarıp 2 gb lık rami de takdım bilgisayar çalıştı ama sistem bilgisinde 1 gb yine gözüktü acaba bu 2 gb ramin çalıştığı için yeterli bir delil oluşturur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViяTuË

dostum kaç liradan sipariş ettin sen ? forum istanbul satürnde 859 lira oraya bi bak istersen.

806 TL gibi bir paraydı üstadım .. Ancak HB'da 500 TL üzerine 50 TL bonus kampanyası var .. 750 TL
    gibi birşey oluyor yani ..
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.