Şimdi Ara

.::ASUS Eee PC 1201N (Review & Tests)::. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
2
Favori
51.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • windowsun ayarı yüksek performansta idi, hibrit programı da high da idi, sonra süpere aldım, makine daha çok rahatladı diyebilirim :)
  • Aldığım 1201N'i teknik servise gönderme durumunda kaldım .. Win7 Ultimate yükledim ama ilk başta doğru çalışan windows bir süre sonra hatalar vererek, mavi ekranlar vererek kapanmaya başladı.. Sürekli çok zorlayınca açılmıyor felam .. Win7 yi yeniden kurmaya kalkınca hata veriyor kurmuyor .. Diski bölümleyemiyorum felam .. Değişik durumlar .. Virüsten şüphelenmiştim virüs programı felam kurdum sorun yok .. Ek taktığım Ram mi sorun çıkarıyor diye düşündüm .. Win7'ye test ettirdim bir sorun çıkmadı .. MM'a götürdüm baktılar .. 2 kere Win7 Ultimate kurdum .. Internetten araştırdım .. Yeni driverlar kurdum felam ..
    Ama adam olmadı makina bir türlü .. HDD'de sorun olduğunu düşündüğümü belirterek not aldırım teknik servise gönderdik .. Bakalım ne dicekler .. Tüm diski silip yeniden kurduğum için içindeki kurtarma bölümüde silinmişti doğal olarak .. Kullanıca hatası olarak geri dönebilir dediler .. Bakalım ne olacak .. Büyük ihtimalle sorun yok diye dönerler .. Garip bir durum ..

Böyle bir durumla karşılaşan yoktur herhalde .. Bakalım 30 günde dönecek mi bilgisayar ..

• benim birkaç kere makineden ses çıkmadı. daha önce masaüstü pc de denk gelmiştim. winampta üstteki grafik ekolayzırda bişeyler arıyormuş gibi çizgi dönüyordu. tabi makineyi yeniden başlatınca düzeldi. masaüstümde ses kartımı çıkarıp başka bir slota takar driveri yeniden yüklerdim. driverdan kaynaklanan bir problem diye düşünüyorum. yanlız tesadüf mü bilmiyorum. bu makine ses kesmesi hep ben fizy de müzik dinleme sırasında oldu. makineye format atmakla uğraşmak istemediğim için driver problemi diye düşünüyorum ama bu makinenin windowsunu ben kurmadan adam olmayacaktır gibi görünüyor. ne yapsam kararsız kaldım. 30 gün dolmadan denemem lazım aslında. azami tamir süresi var sonuçta...
  • http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us buradan hangi işletim sistemi ise driverleri yukleyinb tekrar deneyin..
  • yükledim yeni driveri, bakalım bundan sonra yine yapacakmı, bu arada yeni driveri yükledikten sonra, srs de trubass speaker size artık seçilemez oldu, kendi kendine 400 hz ye ayarlı :S
  • Herkese merhaba,

Bugün fırsattan istifade Win7 Starter'ı kaldırıp yerine Xp Pro kurdum,
    Cihaz hayli hızlandı ve pil ömründe biraz artma oldu,
    Eskiye nazaran daha az ısınıyor ve çok verimli kullanabiliyorum,

Yeni alan arkadaşlara şiddetle öneriyorum, kati suretle Win7 Starter'dan kurtulun

Kolay Gelsin..
  • Arkadaşlar 1201n İstanbul Bilişimde Satışa çıkmış hem üzerinde 2 gb ram hemde işletim sistemi win 7 home premium tr ve 12 ay + 2 ay erteleme 67 tl taksitle 804 tl media market ve satürn tekeline son

Eksisi Bluetooth yok yazıyor Özelliklerde ve (2gb)ramler 533mhz hızında(zaten işlemci fsb 533 mhz 667 veya 800mhz işlemciyi overclock yapmadıgınız sürece bu ramlerde 533 hızında calısır)

http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-eee-pc-1201n-netbook-fiyatlari-kampanyali-netbook-en-ucuz-mini-laptop-modelleri-firsatlari-taksit-avantajlari,19951.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canhallen -- 30 Ağustos 2010; 21:24:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: canhallen

Arkadaşlar 1201n İstanbul Bilişimde Satışa çıkmış hem üzerinde 2 gb ram hemde işletim sistemi win 7 home premium tr ve 12 ay + 2 ay erteleme 67 tl taksitle 804 tl media market ve satürn tekeline son

Eksisi Bluetooth yok yazıyor Özelliklerde ve (2gb)ramler 533mhz hızında(zaten işlemci fsb 533 mhz 667 veya 800mhz işlemciyi overclock yapmadıgınız sürece bu ramlerde 533 hızında calısır)

http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-eee-pc-1201n-netbook-fiyatlari-kampanyali-netbook-en-ucuz-mini-laptop-modelleri-firsatlari-taksit-avantajlari,19951.html

Rakam gayet uygun ama 2 GB ram olayına ben katılmıyorum, konfigirasyon için bence sitesinden alıntı yapmışlar,
    Çünkü birçok sitede de bazı bilgi yanlışlığı oluyordu diye biliyorum.

• Yarın Yüksek ihtimal bilişime gidip bakıcam yazılanların dogru olup olmadıgı orda cıkar bilgilerndiririm ondan sonra
  • bildiğim duyduğum ve gördüğüm kadarıyla, bilişim distribitör garantili çalışmıyor. satılan mallara kendi garantilerini veriyorlar, göz önünde bulundurulmalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paft -- 31 Ağustos 2010; 1:28:14 >
  • İSTANBUL BİLİŞİM ŞİKAYET
    Bu konuyu niye actınız diye soracak olursanız degerli forum uyeleri bu firmayı uzun zmandan beridir inceledim daha dogrusu soyleki uzun zmandan beri laptop almak için arastırma yaptım gezmediğim magaza incelemediğim laptop kalmadı hangi firmaya gidip istanbul bilişim aş ile arasındaki fiyat farkını sordugumda bana istanbul bilişim hakkında sunları soylediler bu firma guvenilmez bu firma kendi garantisini veriyor bu firmadan aldıgınız urunler bozuk çıkıyor falan filan sonra bukadar kotulenen bir firma ya nasıl devlet tarafından en iyi tüketici memnuniyeti ödülü verir diye merak ettim ve mecidiyeköydeki istanbul bilişim aş firmasına gitmeye karar verdim işin açıkçası bukadar kotulemeye gittiğim yerde farklı seyler beklerken karsıma nerden baksanız 100 ceşit laptop modelinin oldugu dev gibi bir magaza buldum gercekten gordugum sahne beni çok etkiledi çünki türkiyede gittiğim hiçbir firmada bukadar cok laptop cesidini gormemiştim hangi magazaya gitsem en fazla 5 çeşit vaya 10 çeşit laptopu teshire acmıs buluyodum ve fiyatlarıda cok yuksek kalıyordu bu saskınlıgımı atlatamadan güleryuzlu bir satıs temsilcisi beni karsıladı ve nasıl yardımcı olabilecegini sordu bende ona nasıl bir laptop istediğimi anlattım ve bana bir sürü çeşit önerdi inanın bukadar cok cesit karsısında aklım karıstı ve onlara laptopu almasına alacagım ki fiyatlarınız piyasayla nerden baksanız 300-500tl arasında fark var ama neden bukadar ucuz sunuz sebebi nedir diye sordum satıs temsilcisi bana su cevabı verdi biz ithalatcı firmayız ve sony markasının ilk türkiye distiribütörüyüz yani bizden aldıgınız urun direk sony firmasının fabrikasından gelir arada herhangibir aracı firma distiribütör yoktur cevabını verdi bende onlara suınu sordum peki garanti sizin garantinizmi bu sorunun cevabıda su oldu türkiyede hiç bir firma kendi garantisini veremez türkiyeye gelen her ürün sanayi ve ticaret bakanlıgı garantisi altında gelir ve getiren firma teknik servis hizmetini verir istanbul bilişim aş nin türkiye genelinde 373 tane servis point noktası vardır ve türkiyedeki en iyi teknik servis hizmetini vermektedir ki aldıgımız en ödüllerden bunu anlayabilirsiniz dedi şaşkınlıgım iki kat daha arttı yani dedim peki diğer firmalar sizi neden bukadar kötülüyorlar verdiği cevap suydu o firmadan arkadaslarda gelip istanbul bilişim aş den alışveriş yapıyorlarmıs satıs temsilcisi arkadas bu soruyu onlardan birine yoneltmiş ve su cevabı almış sizin sattıgınız urunle bizimki aynı arada 500 tl fark var biz nasıl satıs yapalım cevabını almıs gercektende bu sorularımın cevabını aldıktan sonra gönül rahatlığı ile FW550F/H satın aldım yaklaşık 1 aydır sorunsuz kullanıyorum boyle bir hizmeti verdikleri için onlara cok ama cok tesekkur ediyorum ve bu firmayı karalamak isteyenler gercekten vatan hainidir diye dusunuyorum nedenide sudur firma insanlara uygun fiyatlı laptop satmak için ugrasırken bu firmayı cekemeyen insanlar insanları kandırıp aynı urunu yuksek fiyata satıyorlar burdan herse sunu soyluyorum arastırmadan elektronik malzeme almayın internetten arastırın arayın sorun ve boş laflara itimat etmeyin
    amacım sadece insanları bilinçlendirip yanlıs ve pahalı kararlar vermesini engellemektir.bu konuyla basınızı agrıttıgım için şimdiden butun kardeslerimden ozur dilerim saygılarımla

Bunlarda böle yazmış bende gecenlerde( bunların adamı felan degilim gercekten sade bir vatandasım ) sony kdl46ex706 (117cm ekranlı) led tv aldım bu firmadan tekcekim kredi kartıyla 3201 tl ( biraz önce baktım istanbul bilişimde 3011 tl ye inmiş)ye aynı ürün baska firmalarda o dönemde 4589 tl idi allah aşkına 1400 liraya yakın nasıl pahalı etiket koyabilirler bu paraya bu firmada KDL-40EX402 (102 cm ekran)
    SONY BRAVIA LCD TV taksitli kdv dahil 1.499 TL alırsın bide yazık(kazık) böle farklar olmamalı garanti konusunda aldıgım alette daha bir problerm cıkmadı ürün tamiri garanti süreclerini yasamadım firmanın ama garanti garantidir sonucta magdur edemezler diye düşünüyorum

İşin özü tv alacaksanız helede sony bu firmadan adaha ucuza bulamazssınız türkiye cumhuriyetinde adamlar trde ilk temsilcileriymiş sony nin fabrikadan direk ürün bunlara geliyormuş

Bugün gidiyorum onların sattıgı 1201n i en ince detayına kadar donanımı ve yazılımı inceleyip media market ve satürn deki cihazlarlala arasında artıları eksileri olup olmadıgını yazıcam
    istanbul bilişimde bu üründe dikkatimi cekti 1208 tl fiyatı ama 12 ay taksitle ve k325 işlemci(atom 330 dan katkat üstün benchmark testlerinde) ve mobile hd 4200 ionla kafa kafaya ve ramleri ddr3 800 harddisk 320 gb ama ekran 11.6 inç

T215D-S1150 Toshiba Netbook

İŞLEMCİ: AMD Athlon II Neo Dual-Core 1.3GHz 2 MB Cache Bellek K325 İşlemci
    RAM: 2 GB DDR3 800 Mhz. (Max.8 GB) Ram
    SABİT DİSK: 320 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    EKRAN KARTI: ATI Mobility Radeon HD 4200 Max.890 MB Ekran Kartı
    İŞLETİM SİSTEMİ: Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-İng

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canhallen -- 31 Ağustos 2010; 14:46:00 >

• Arkadaşlar dün istanbul bilişimin net sayfasında 1201n i görünce hemen gittim ama orda ürünün hayaleti bile yok fulya media marketten mavi olanını aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssicilian

Aldığım 1201N'i teknik servise gönderme durumunda kaldım .. Win7 Ultimate yükledim ama ilk başta doğru çalışan windows bir süre sonra hatalar vererek, mavi ekranlar vererek kapanmaya başladı.. Sürekli çok zorlayınca açılmıyor felam .. Win7 yi yeniden kurmaya kalkınca hata veriyor kurmuyor .. Diski bölümleyemiyorum felam .. Değişik durumlar .. Virüsten şüphelenmiştim virüs programı felam kurdum sorun yok .. Ek taktığım Ram mi sorun çıkarıyor diye düşündüm .. Win7'ye test ettirdim bir sorun çıkmadı .. MM'a götürdüm baktılar .. 2 kere Win7 Ultimate kurdum .. Internetten araştırdım .. Yeni driverlar kurdum felam ..
    Ama adam olmadı makina bir türlü .. HDD'de sorun olduğunu düşündüğümü belirterek not aldırım teknik servise gönderdik .. Bakalım ne dicekler .. Tüm diski silip yeniden kurduğum için içindeki kurtarma bölümüde silinmişti doğal olarak .. Kullanıca hatası olarak geri dönebilir dediler .. Bakalım ne olacak .. Büyük ihtimalle sorun yok diye dönerler .. Garip bir durum ..

Böyle bir durumla karşılaşan yoktur herhalde .. Bakalım 30 günde dönecek mi bilgisayar ..

hocam benim bildiğim bu kurtarma bölümleri silinemiyo bendede asus 1000he var defalarca format atılmış henüz yeni F9 tuşu ile üzerindeki orginal xp home kurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commodore_64_ -- 1 Eylül 2010; 19:28:32 >

• işletim sistemini yüklerken sürücünün yüklenecegi yerlerde kurtarma bölümüde ayrı toplam 3 bölüm cıkar arkadas o kurtarma bölümünüde biçimlerndirip o bölümünde c ye katılmasına neden olmus sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canhallen -- 1 Eylül 2010; 20:27:52 >
  • Evet o arkadas benim :) Istanbul Bilisim, Hepsiburada, Satürn vs. hic bir yerde bu fiyata bulamadigim icin Beylikdüzü MediaMarkt tan Siyahını aldım. Hatta MediaMarkta cok güvendiğim için kutusunu bile açmadım kasada öderken bir baktım sıfır ürün diye satılan kasa çizik çıktı, geri götürdüm başka bir siyah verdiler, bu sefer gelen ise ambalajlıydı sağına soluna çizik var mı diye baktıktan sonra açıp çalıştırmadan eve gittim, evde bir baktım başkası kullanmış, hatta messanger adresini yazmış, mp3lerini koymuş, ertesi gün bir daha götürdüm bunun kullanılmamışı yok mu diye bunun müşteri iadesi olduğunu ellerinde de başka ürün kalmadığını söylediler, istersem format atabileceklerini söylediler, eğer bir sorun görürsem 15 gün içinde istersem iade edebileceğimi söylediler. Şu an 1 haftadır kullanıyorum bir sorun çıkmadı.

ASUS programlarından ve Starterden kurtuldum ama aynı takılmalar bende de var, ben HDDden kaynaklandığını düşünüyorum, bir süre kullanmayınca HDD uyku moduna girip tak tuk kafa sesi de yapıyor zaten. Hiçbir şey açık değilken 1GB RAM'in zaten 850MBını kullanıyor, 2GB RAM ekleyip tekrar deneyeceğim.

Tavsiyem Siyah çok feci parmak izi yapıyor bulabilirseniz farklı renk alın. Varsa tavsiye ettiğiniz bir netbook çantası bakıyorum.

Istanbul Bilisimde stokta yok olsaydı bunu iade edip 2GB Win7 Premiumlusunu alacaktım zaten...

quote:

Beylikdüzü Media Markt'dan bordo renklisini 799 TL peşin fiyatına Bonus 6 Taksit olarak aldım .. Ama bordo renkli kalmamış .. Banada yok dedi önce ama depodan çıktı sonra 1 tane .. Benimle birlikte 1 kişi daha siyahını aldı .. Önce Saturn'e gitmiş ama orada kalmamış .. HB'den aldığım 2 GB Kingston 800 Mhz ram 'i ek olarak taktım sorunsuz şekilde çalışıyor .. Ekranın arka kaplaması yumuşak bir malzeme ,çizilme olasılığı siyaha göre daha fazla gibi gözüküyor ama siyah çok parmak izi belli ediyor .. Tercih meselesi ..

Sopcast üzerinden HD yayınlanan bir maçı HDMI kablosu ile TV ye vererek izledim .. Gayet başarılı ..
    HD video denemedim .. Bir ara onuda denerim ..

• Sanırım yaşadığımız sorunlar müşteri iadesi şeklinde gelen ürünleri yeniden satış yapmalarından kaynaklı olabilir ..

Benim diskin bozuk olduğunu ilk Win7 Ultimate kurulumundan sonra format atıp yeniden Win7 Ultimate kuracağım zaman düşünmeye başladım ..
    Win7 Ultimate dvd'sinden partitionları silip yeniden kuramadım .. Önce XP CD si ile açıp gene onda da biraz uğraştıktan sonra partitionları temizleyebildim .. Üzerine Win7 Ultimate kurdum ..

İlk başlarda makinada sorun yaşamıyorken belli bir süre sonra sıkıntılar çıkmaya başlıyor ..
    Onlarca Internet Explorer sayfası aynı anda açık, bir yandan birçok döküman açık, birde media playerde bir video açık , bunlar aynı anda açık bir sorun çıkarmadı ilk başta .. Yani makinayı yordum .. Belli bir süre sonra ise Windows Explorer, Internet Explorer göçme hatası verip duruyor .. Ama taktığım bir usb taşıma diskten film izlerken bir hata vermiyor .. Tahminimce kendi içindeki disk üzerinde işlemler yoğunlaşmaya başlayınca
    bir süre sonra göçmeler başlıyor .. En son virüs programının database'ini güncelledikten sonra database dosyası bozulmuş uyarısı verince dedim
    ben bunu bir geri götüreyim bu diskte birşey var ..

Müşteri ilişkilerindeki arkadaş önce Win7 Ultimate kaldırmaz bu bilgisayar dedi .. Bende dedim kaldırır , Asus 1000H'a kurmuşum kaldırıyor bu mu kaldırmayacak, ayrıca herkes de kuruyor .. Beni teknik ekibe yönlendirdi .. Onlarada durumu anlattım .. Biraz incelediler baktılar sonra üreticiye gidecek dediler .. Müşteri ilişkilerine döndüm gene .. Bu süreçte herhangi bir kavga durumu yaratmadım .. Sonrasında Müşteri ilişkilerindeki arkadaş önce yenisi ile değiştirelim dedi .. Ellerinde 2 tane teşhirde varmış , almimm dedim .. Sonra parasını hediye çeki olarak verelim başka bişi alın dedi .. Düşündüm ama sonuçta zaten uzun araştırmalar sonucunda bu ürünü alıyoruz .. Dedim gönderelim Asus'un teknik servisine .. Belki kolay bir şekilde çözülür .. Cevap bekliyoruz bakalım ne olacak ..

Ha bi de en son Bilgisayar Programcısı olduğumu söyledim .. Belki ondan dolayı fazla zorlamamışlardır :) ..

HDD nin tak tuk sesinin olduğunu önceki yazılarda başka arkadaşlar söylemiş .. Bu mümkün .. Disk bozuk anlamına gelmiyor .. Gerçi benim elimde olduğu sürede hiç bu sesi duymadım .. Uyku moduna geçirtmediğim içindir ..

quote:

Orijinalden alıntı: piratefree

Evet o arkadas benim :) Istanbul Bilisim, Hepsiburada, Satürn vs. hic bir yerde bu fiyata bulamadigim icin Beylikdüzü MediaMarkt tan Siyahını aldım. Hatta MediaMarkta cok güvendiğim için kutusunu bile açmadım kasada öderken bir baktım sıfır ürün diye satılan kasa çizik çıktı, geri götürdüm başka bir siyah verdiler, bu sefer gelen ise ambalajlıydı sağına soluna çizik var mı diye baktıktan sonra açıp çalıştırmadan eve gittim, evde bir baktım başkası kullanmış, hatta messanger adresini yazmış, mp3lerini koymuş, ertesi gün bir daha götürdüm bunun kullanılmamışı yok mu diye bunun müşteri iadesi olduğunu ellerinde de başka ürün kalmadığını söylediler, istersem format atabileceklerini söylediler, eğer bir sorun görürsem 15 gün içinde istersem iade edebileceğimi söylediler. Şu an 1 haftadır kullanıyorum bir sorun çıkmadı.

ASUS programlarından ve Starterden kurtuldum ama aynı takılmalar bende de var, ben HDDden kaynaklandığını düşünüyorum, bir süre kullanmayınca HDD uyku moduna girip tak tuk kafa sesi de yapıyor zaten. Hiçbir şey açık değilken 1GB RAM'in zaten 850MBını kullanıyor, 2GB RAM ekleyip tekrar deneyeceğim.

Tavsiyem Siyah çok feci parmak izi yapıyor bulabilirseniz farklı renk alın. Varsa tavsiye ettiğiniz bir netbook çantası bakıyorum.

Istanbul Bilisimde stokta yok olsaydı bunu iade edip 2GB Win7 Premiumlusunu alacaktım zaten...

quote:

Beylikdüzü Media Markt'dan bordo renklisini 799 TL peşin fiyatına Bonus 6 Taksit olarak aldım .. Ama bordo renkli kalmamış .. Banada yok dedi önce ama depodan çıktı sonra 1 tane .. Benimle birlikte 1 kişi daha siyahını aldı .. Önce Saturn'e gitmiş ama orada kalmamış .. HB'den aldığım 2 GB Kingston 800 Mhz ram 'i ek olarak taktım sorunsuz şekilde çalışıyor .. Ekranın arka kaplaması yumuşak bir malzeme ,çizilme olasılığı siyaha göre daha fazla gibi gözüküyor ama siyah çok parmak izi belli ediyor .. Tercih meselesi ..

Sopcast üzerinden HD yayınlanan bir maçı HDMI kablosu ile TV ye vererek izledim .. Gayet başarılı ..
    HD video denemedim .. Bir ara onuda denerim ..

• Arkadaslarım bende bu ürünü mavi olanını fulya media marketten aldım 1hafta önceden gittigimde bordo ve siyah vardı teşhir ve son ürünlerdi bu salı istanbul bilişime gittim ordaa yoktu fulyada medi markette siyah ve bordonun yanında mavi gördüm depofan yeni cıkmıs belliydi bütün usb girişlerini yanımda getirdigim bellekle orda test ettim sd flash kart yuvası için bile yanımda flash kart getirmiştim onuda denedim calısıyordu ürünü bonusa 6+3 9 taksitle vadesiz aldık yanına küçük genius marka netbook için kablolu mouse aldım hemen bios(0325 ti 0326 yükledim) update ve tüm driver ve utilitiesleri yeni versiyonlarını yükledim sonra nvidianın sitesinden anakart ve ekran kartının driverlerini yükledim su an aldıgımız arkadasa win7 starterle 1 2 hafta kullanmasını söyledim adata 2 gb ddr2 800 mü alsam yoksa üzerindeki gibi adata 1gb mi alsam dual olsunlar die karar vermeye calısıorum biosa f2 ile dirince bios update den önce varmıydı bilmiyorum max cpu limit valid secenegi defaultta disabled idi enabled yaptım onu virüs programı panda cloud antivirüs yükledim ram takviyesi helede işletim sisitemini yükseltecekseniz kesinlikle gerekli bu konuda eminim ionun performans derecelendirmesi cok iyi gercekten 2 hafta sonunda donanım sorunu cıkarmassa ram ve win7 ultimate yapıp oyun performansını degelendirecegim
    şu hardisk kafası benide düşündürdü uyku moduna gecip gecip sesleri rahatsız ediyor en iyisi sd flash alıp 2 gb lik readyboost olarak kullanmak bu hardiskin yogun calısmasını engelleyip biraz rahatlatır die umuyorum internet explorer cökmesi yani yazılım cöküşleri formattan sonra özellikler recovery partition un silinmesinden sonra yada asusun yardımcı programlarını kullanılmamasıyla bir ilgisi varmı acaba özellikle asusu super hybrit engine yazılımı bu konularda yazılım çöküşüne engel olan yararlı bir programmıdır formattan sonra bu asus programlarınıda yükleyip yine böyle bir sorun cıkarırımı acaba bakmak lazım

• Acikcasi ben ASUS Netbook'u sarji Notebookumdan uzun gitsin ama internete flashli sitelere girdigimde de yerde surunmesin, parmaklarim ve gozum de rahat etsin diye de 12 inc tercih ettim. Bu yuzden oyun performansi ilk kriterim degil. Performans icin uretilmis bir urun degil sonucta.

IExplorer da cok sayfa acinca kilitlenmesi bende de oluyor zaten RAM eklesem bile Chrome kullanmaya devam edecegim.

Kesinlikle ASUS'un o programlarini onermiyorum bence gereksiz RAM yiyorlar. Ben sadece touchpad driverini yukledim o da page up page downu touchpadden yapmak icin.
  • Orjinal araç sarj aleti buldum fakat türkiyede yok nasıl bulabiliriz bunu

http://www.excaliberpc.com/595831/asus-car-charger-for-eee.html#TabDescription

Arkadaşlar bu driverların cd sini iso şeklinde nerede bulubiliriz. malum dvdrom yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: frisby06
    fiyatı 500 dolar yurtdışı imiş bence gereksiz tr fiyatı 800 dolar filan olur bence kimsede netbook a 800 dolar vermez

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.