Şimdi Ara

.::ASUS Eee PC 1201N (Review & Tests)::. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
2
Favori
51.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sahlat

Orjinal araç sarj aleti buldum fakat türkiyede yok nasıl bulabiliriz bunu

http://www.excaliberpc.com/595831/asus-car-charger-for-eee.html#TabDescription

Arkadaşlar bu driverların cd sini iso şeklinde nerede bulubiliriz. malum dvdrom yok :D

Onun yerine bu işine yarayabilir mi? Hem daha genel amaçlıda olabilir ..

http://www.hepsiburada.com/Liste/akasa-arac-ici-kompakt-dc-12vac-220v-donusturucu-adaptor-ak-mx008/ProductDetails.aspx?productId=bs11014&categoryId=106858

• quote:

Orijinalden alıntı: piratefree

Evet o arkadas benim :) Istanbul Bilisim, Hepsiburada, Satürn vs. hic bir yerde bu fiyata bulamadigim icin Beylikdüzü MediaMarkt tan Siyahını aldım. Hatta MediaMarkta cok güvendiğim için kutusunu bile açmadım kasada öderken bir baktım sıfır ürün diye satılan kasa çizik çıktı, geri götürdüm başka bir siyah verdiler, bu sefer gelen ise ambalajlıydı sağına soluna çizik var mı diye baktıktan sonra açıp çalıştırmadan eve gittim, evde bir baktım başkası kullanmış, hatta messanger adresini yazmış, mp3lerini koymuş, ertesi gün bir daha götürdüm bunun kullanılmamışı yok mu diye bunun müşteri iadesi olduğunu ellerinde de başka ürün kalmadığını söylediler, istersem format atabileceklerini söylediler, eğer bir sorun görürsem 15 gün içinde istersem iade edebileceğimi söylediler. Şu an 1 haftadır kullanıyorum bir sorun çıkmadı.

ASUS programlarından ve Starterden kurtuldum ama aynı takılmalar bende de var, ben HDDden kaynaklandığını düşünüyorum, bir süre kullanmayınca HDD uyku moduna girip tak tuk kafa sesi de yapıyor zaten. Hiçbir şey açık değilken 1GB RAM'in zaten 850MBını kullanıyor, 2GB RAM ekleyip tekrar deneyeceğim.

Tavsiyem Siyah çok feci parmak izi yapıyor bulabilirseniz farklı renk alın. Varsa tavsiye ettiğiniz bir netbook çantası bakıyorum.

Istanbul Bilisimde stokta yok olsaydı bunu iade edip 2GB Win7 Premiumlusunu alacaktım zaten...

quote:

Orijinalden alıntı: ssicilian

Beylikdüzü Media Markt'dan bordo renklisini 799 TL peşin fiyatına Bonus 6 Taksit olarak aldım .. Ama bordo renkli kalmamış .. Banada yok dedi önce ama depodan çıktı sonra 1 tane .. Benimle birlikte 1 kişi daha siyahını aldı .. Önce Saturn'e gitmiş ama orada kalmamış .. HB'den aldığım 2 GB Kingston 800 Mhz ram 'i ek olarak taktım sorunsuz şekilde çalışıyor .. Ekranın arka kaplaması yumuşak bir malzeme ,çizilme olasılığı siyaha göre daha fazla gibi gözüküyor ama siyah çok parmak izi belli ediyor .. Tercih meselesi ..

Sopcast üzerinden HD yayınlanan bir maçı HDMI kablosu ile TV ye vererek izledim .. Gayet başarılı ..
    HD video denemedim .. Bir ara onuda denerim ..

Cihazı aldıktan sonra MediaMarkt'tan Belkin f8n097 modelinde çanta aldım ve şiddetle tavsiye ederim.

• @koton

hayırlı olsun, kaça aldın çantayı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paft

@koton

39 TL ama parasına değer malzemesi çok kaliteli ve çok kullanışlı, iyi ki almışım dedirtir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koton

quote:

@koton

39 TL ama parasına değer malzemesi çok kaliteli ve çok kullanışlı, iyi ki almışım dedirtir.

vatan da 50tl, hepsiburada nın stoklarında yok
  • Bende TARGUS CN312 aldım
  • 32 bit işletim sistemiyle kullanan arkadaşlar gördüm. Bildiğim kadarıyla cihazda 64 bit desteği var. Stabilizasyon sorunu da pek kalmadı artık Windows 7 için ve 64 bitlik işletim sistemi rahatlıkla kullanılabilir diye düşünüyorum.

Bu arada kıyaslamanız açısından Asus N10Jc'nin Windows puanlarını koyuyorum. Windows 7 Ultimate 32 bit işletim sistemi, 2,08 GHz'de çalışan Intel Atom N270, 500 GB 7200 RPM sabit disk, 700 MHz'de çalışan 2 GB 800 MHz bellek ve nVidia 9300M GS.

.::ASUS Eee PC 1201N (Review & Tests)::.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bende dün bursa media markt dan bu cihazı alarak aranıza katıldım.
    2Gb daha ram almak istiyorum aşağıda linkini vermiş olduğum Ram uygunmudur? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    Teşekkürler

http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-pc26400_2gb_cl6_nb-2gb-ddr2-800mhz-cl6-notebook-ram/productdetails.aspx?I_ID=36156
  • buda benden olsun, şu anda kendi kurduğum win7 ultimate yüklü, ram takınca grafik ram ve oyun grafikleri puanları dahada artacaktır.

• Blumer arkadasım o ram olur ama sana cl5 olanını ve kingston cl6 aslında yine üzerindeki adata marka 2 gb ddr2 800mhz cl5(pc6400)olanından varsa onu al 1 gb lgini 800mhz cl5 olanını bulamadım ben 2 gb lik aldım ramlar 2+1 gb olmasına ragmen win7 starterde 3 gb ram var 2 gb kullanılabilir diyor ama 2 gb dual ram olarak calısıyor kingstonla dual olmayacaktır cl6 imiş zaten daha kötü

bahsettigim ram budur http://www.exa.com.tr/adata/bellekler/adata_2-326-3878.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canhallen -- 6 Eylül 2010; 21:42:45 >
  • Tutma saplari kullanissiz gibi geldi bana sence nasıl? Evrak gözü varmıydı?

quote:

Orijinalden alıntı: canhallen

Bende TARGUS CN312 aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeze

quote:

Orijinalden alıntı: Koton

quote:

@koton

vatan da 50tl, hepsiburada nın stoklarında yok

Media Markt'tan almıştım ben ve haki rengi vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canhallen

Blumer arkadasım o ram olur ama sana cl5 olanını ve kingston cl6 aslında yine üzerindeki adata marka 2 gb ddr2 800mhz cl5(pc6400)olanından varsa onu al 1 gb lgini 800mhz cl5 olanını bulamadım ben 2 gb lik aldım ramlar 2+1 gb olmasına ragmen win7 starterde 3 gb ram var 2 gb kullanılabilir diyor ama 2 gb dual ram olarak calısıyor kingstonla dual olmayacaktır cl6 imiş zaten daha kötü

bahsettigim ram budur http://www.exa.com.tr/adata/bellekler/adata_2-326-3878.html

Arkadaşım cevabın için teşekkür ederim, fakat sabredemeyip Vatandan Kingston CL6 2GB ramin siparişini verdim. Sanırım oem ürünlerin iadesinide almıyorlar. En kötü ihtimal 2GB olarak kullanırız.
    Tek öğrenmek istdiğim, biri CL5 diğer CL6 olan 2+1 toplam 3GB ramı aynı anda kullanmak sisteme zarar verebilirmi. yada bu iki rami aynı anda kullanmamın başka bir sakıncası varmıdır.

• blumer öle bir bileşim kullanmadım biri cl5 biri cl6 olarak ama cl yani cas latency gecikme süresi ne kadar düşük olursa ram'lerin performansı okadar iyi olur birde birbirlerinden farklı olması sanırım dual calışmasına etki edebilir everest programıyla ramlerin calışmasına bakıp bir incelermisin dual olarakmı calısıorlar kingston sürekli ram sorunu cıkarıyor baska bir ramle kullanmaya calıstıgınızda eski masaüstümde 256 ddr 266 mhz nin yanına 512 ddr266 alıp taktım ram ikazı verdi sistem kingstonu cıkardım baska bir 256 mb ramle 512mb lik sorun cıkartmadı kingstonu baska bir ramle beraber calıstıramadım ama tek olarak kendisi calısıyor bence bir dene eger adata marka aynı ramden bulrsan 1 gb veya 2 gblik al kingstonu iade et donanım sorunu cıkarıyor taktıgım bilgisayarımda dersen almak zorundalar kingstonu her rami aynı marka ve özellikte bir ramle kullanmak en iyi çözüm bence

Mevcut ramin yanına 1 veya 2 gb farklı timing ve saat hızında ram takarsınız.Dual Channel çalışma ihtimali düşer

internette masaüstü sistemlerde stabilite sorunu oluyormuş zaten cl timing ve saat hızları farkından resetliyormuş pc kendini acıldıktan 10 15 dakka sonra
    bence ne yapıp et aynı marka ve hızda ve gecşkme süresinde 1 veya 2 gb al iade et hiç bile takmamanı öneriyorum sistem stabilitesine zarar veriyormuş hemde farklı chip ve marka 2 ram tam bagırıyoe ben sorun cıkartcam der gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canhallen -- 7 Eylül 2010; 14:27:36 >

• TARGUS CN312 35 tlye aldım öngözünün içinde var ben begendim genel olarak grix marka yanında netbook sogutucu hediyeli bi marka vardı cok hostu ama 10 inçlik vardı 12.1 inçlik yoktu

http://www.targus.com/uk/product_details.asp?sku=CN312

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canhallen -- 7 Eylül 2010; 14:23:30 >

• "canhallen" dostum verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Ram siparişini internet üzerinden vermiştim iptal talebinde bulundum. Eğer sorunsuz iptal edilir ise. 1GB lık adata bakarım. Yok gelirsede iade etmem sadece 2 GB kingstonu kullanırım.
    Kingston marka ramler farklı marka ramler ile kullanıldığında uyum problemi yaşattığını sistemde belli hatalar verdiğini daha önce duymuştum.

Bu arada çantan hayırlı olsun.
    Bende Pazar günü Bursa media markttan cihazı aldım, tam ödemeye giderken bu çanta gözüme çarptı onuda aldım. Gerçekten çok kullanışlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blumer -- 7 Eylül 2010; 17:07:45 >
  • Saolasın Blumer kardeşim netbooku uzun yıllar sorunsuz kullanman dilegiyle

win7 starter ve 2+1 gb ramle performans bilgilerim

• windows 7 ultimate
    1+2 = 3gb ram

• arkadaşlar neredeyse tüm topiği okudum benim sizlere bir sorum olacak bende 1201N ve 1201 HA arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz bursada oturuyorum nereden almak mantıklı olur

istanbul bilişim ile ilgili sürekli internette şikayet yazıları görüyorum fakat fiyatta uygun sizce burdan almalımıyım

şimdiden bilgileriniz için teşekkürler
  • dostum ha ya para vermek yazık olur, işlemcisi atom serisinin en eşşeği :P hehe

bu arada bugün mediamarkt a gittim, belkin denen çantaya baktım, çanta harbi süper, yani o çantaya koy laptopu at yere bişi olmaz, neyse abartmayım ama harbiden süper çanta, yanlız benim baktığım mediamarkt 50 tl fiyat çekip, arkadaş bu kadar fiyata almış dememe rağmen düşürmeyince bende alamktan vazgeçtim artık sonra alırım bir ara
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.