Şimdi Ara

.::ASUS Eee PC 1201N (Review & Tests)::. (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
2
Favori
51.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haklısın @darkmoon34 bu netbook 700 den fazla etmez,bu paralara bu dönemde ülkemizden notebook almak beni üzsede verdiğin örnek istanbul bilişim olmasaymış keşke,stokta olmayan ön sipariş geçmemizi isteyen bir site...Daha öncesindede bir arkadaş hepsiburadadan verdiği siparişi stok problemi yüzünden alamamıştı,asusa attığı mailine gelen cevapta;sadece Media Marktta stokta olduğu şeklindeydi ...
  • ben istanbul bilişimi fiyat örneği olarak verdim yani olması gereken türkiye fiyatı 700 den fazla olmaması lazım.. zaten amazon.com fiyatı 400$ yani 600tl ye tekabül eder..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 12 Eylül 2010; 14:53:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

ben istanbul bilişimi fiyat örneği olarak verdim yani olması gereken türkiye fiyatı 700 den fazla olmaması lazım.. zaten amazon.com fiyatı 400$ yani 600tl ye tekabül eder..

Rakam konusunda çok haklısınız fakat daha düne kadar ürünün MediaMarkt ve Saturn tekelinde old. da unutmayalım ltf.
    Ürünün yeni modeli (1215N) ülkemize gelecekken 1201N daha yeni İstanbul bilişim stoklarına girdi haliyle modası geçmekte olan ürünün bu fiyata yani normal fiyatına satılması gayet normal,
    Tabi ki burada suç Asus'un bence neden ürünü sadece iki yerde satışa çıkarmış tartışılır tabi ki..
    Bu arada öğrendiğim kadarıyla 1215N modeli de sadece Vatan'da satılacakmış, eminim birçok arkadaşımız da onu almak isteyecektir ve sadece bir yerin tekelinde olan bu ürünün satış fiyatını ve stok durumunu heyecanla izleriz artık

• o yüzden bekliyorum ya yurtdışına çıkan birine sipariş vericem ya istanbul bilişimin stoklarına girdimi alıcam yada 1215 çıkdımı illaki 1210 mediakmarkt da ucuzlıycak zaten mediamarkt da fiytatlar çok değişken bir hafta önce aldığın bir şeyi bir hafta sonra 50-100 tl ye görebiliyorsun..
  • 1201n çift çekirdekli atom. 1201 pn tek çekirdekli atom. Nereye 1201n'nin devri kapandı? 1215 n geldi,1201n'nin devri kapandı deseydin anlardım.
  • 1201n bana fazla fazla yeter öyle 1215 e ihtiyacım yok.. nete giricem sadece zaten ama istediğim 12 inç olması ve çözünürlüğünün yüksek olması.. 1201 dual 1.6 olmasından dolayı 1330x çözünürlüğü destekler diğerleride dstekler ama çok kasar ona eminim 1.33 mhz diğerleri..
    vatanda maşallah fiyatlara bak uçmuşlar adamlar notebook fiyatına netbook satıyor.. bu adamların hiç mi düşünmezler acaba bizim yurtdışı fiyatlarını takip edip bildiğimizi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: quickexec
    1201n çift çekirdekli atom. 1201 pn tek çekirdekli atom. Nereye 1201n'nin devri kapandı? 1215 n geldi,1201n'nin devri kapandı deseydin anlardım.

dostum zaten ikisi hemen hemen ayni.. Devri kapandi derken yeni modelinin geldigini kasdetmek istedim.. Bunun zaten en buyuk artisi ion 2 li olmasi ve hd videolarda takilma problemini ortadan kaldirmasi.. N450 de cok guzel bir islemci zaten. Gerci atom sonucda 50 tane cekirdegi olsa ne yazar.. İnsanlar cekirdekden cok videolarda takilma yapmayan az cok oyun kaldiran pc ler istiyor kanimca.. Ve tabiki 1366 cozunurluk ve 12 incde cok onemli bence bir netbookta.. asil devrim 1215N gelince olacak tabiki..
  • Arkadaşlar bende Starterden kurtulup Ultimate yükledim,
    Fakat bütün driverlerini yüklememe rağmen Asusun kendi programının (ismini anımsayamıyorum monitörün üst kısmından menüsünü açtığımız içerisinde ayarlar falan olan program) setup dosyasını bulamıyorum. Yardım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

VATANA ASUS 1201PN LER GELDİ ARKADAŞLAR... 1201N DEVRİ KAPANDI....

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-1201pn-siv-eeepc1201pn-intel-atom-n450-1,66-ghz-2048mb-ddr2-250gb-12.1(1366x768)-cam-w7str/productdetails.aspx?I_ID=48182

çok pahalı..905 tl..ne yaptı bu vatan yine milleti söğüçleyecek..bence hepsiburada.co sıkıştırın arkdaşlar istek talebi gönderin getirtebilirler..ayrıca hepsibuırada.com 800 12 taksitke satış yapmıştı..

• quote:

Orijinalden alıntı: reno99

Haklısın @darkmoon34 bu netbook 700 den fazla etmez,bu paralara bu dönemde ülkemizden notebook almak beni üzsede verdiğin örnek istanbul bilişim olmasaymış keşke,stokta olmayan ön sipariş geçmemizi isteyen bir site...Daha öncesindede bir arkadaş hepsiburadadan verdiği siparişi stok problemi yüzünden alamamıştı,asusa attığı mailine gelen cevapta;sadece Media Marktta stokta olduğu şeklindeydi ...

O bendim .. Halen daha 1201N'im yok .. 2 haftadır teknik serviste alet ..
  • quote:

1201n çift çekirdekli atom. 1201 pn tek çekirdekli atom. Nereye 1201n'nin devri kapandı? 1215 n geldi,1201n'nin devri kapandı deseydin anlardım.

iki işlemcinin benchmarkları arasında neredeyse 2 kat fark var ..

.::ASUS Eee PC 1201N (Review & Tests)::.
  • quote:

quote:

dostum zaten ikisi hemen hemen ayni.. Devri kapandi derken yeni modelinin geldigini kasdetmek istedim.. Bunun zaten en buyuk artisi ion 2 li olmasi ve hd videolarda takilma problemini ortadan kaldirmasi.. N450 de cok guzel bir islemci zaten. Gerci atom sonucda 50 tane cekirdegi olsa ne yazar.. İnsanlar cekirdekden cok videolarda takilma yapmayan az cok oyun kaldiran pc ler istiyor kanimca.. Ve tabiki 1366 cozunurluk ve 12 incde cok onemli bence bir netbookta.. asil devrim 1215N gelince olacak tabiki..

Herkesin kendisine göre kriterleri var doğal olarak .. Önemli olan bizlerin daha mobil bilgisayarlara sahip olmamız .. Zaman geçtikçe netbooklarında performansları yükseliyor ..
    Asus'un ana problemi çok fazla ürün versiyonu çıkarması .. bir parça değiştiriyor yeni bir model yapıyor .. 1201N varken, 1215N çıkacakken, 1201PN'nin piyasada olması nasıl
    bir satış stratejisi tartışılır ..

• katılıyorum.. 1215N gelince ama gerçekden piyasayı kavuracak. onunda gelmesi 6 ayı bulur.. :(

quote:

Orijinalden alıntı: ssicilian

quote:

quote:

Herkesin kendisine göre kriterleri var doğal olarak .. Önemli olan bizlerin daha mobil bilgisayarlara sahip olmamız .. Zaman geçtikçe netbooklarında performansları yükseliyor ..
    Asus'un ana problemi çok fazla ürün versiyonu çıkarması .. bir parça değiştiriyor yeni bir model yapıyor .. 1201N varken, 1215N çıkacakken, 1201PN'nin piyasada olması nasıl

• Bir başka problemde o zaten .. Teknolojinin bize geç ulaşması ..

quote:

katılıyorum.. 1215N gelince ama gerçekden piyasayı kavuracak. onunda gelmesi 6 ayı bulur.. :(

quote:

quote:

quote:

• quote:

quote:

Haklısın @darkmoon34 bu netbook 700 den fazla etmez,bu paralara bu dönemde ülkemizden notebook almak beni üzsede verdiğin örnek istanbul bilişim olmasaymış keşke,stokta olmayan ön sipariş geçmemizi isteyen bir site...Daha öncesindede bir arkadaş hepsiburadadan verdiği siparişi stok problemi yüzünden alamamıştı,asusa attığı mailine gelen cevapta;sadece Media Marktta stokta olduğu şeklindeydi ...

Uzuldum magduriyetinize ,gecmis ola-yillar once hepsiburadadan siparisini verdigim 3 hafta yiginla mail sonucu iptal ettigim yazici siparisim aklima geldi(tedarik surecine bi girdi benim siparis biturlu cikamadi )....

• quote:

quote:

quote:

Uzuldum magduriyetinize ,gecmis ola-yillar once hepsiburadadan siparisini verdigim 3 hafta yiginla mail sonucu iptal ettigim yazici siparisim aklima geldi(tedarik surecine bi girdi benim siparis biturlu cikamadi )....

eywallah sağolasın .. ortalıkta fazla ürün olmayınca böyle sorunlar çıkıyor işte .. yapacak birşey yok ..

• velhasıl ne konuşsak boş ben hayla 1201n iyi fiyata bulamadım hiç bir yerde beklemedeyim en iyisi gene istanbul bilişim gelirse ordan alıcam

istanbul bilişimde bir garip arkadaşlar adamlara mail attım 1201N ne zaman stoklarınıza girer diye bana verilen cevap ise henüz belli değil onun yerine şunlara bakabilirsiniz demişler arkadaşlar verdikleri netbook adresleride hepsi 8.9 inc ve 10.0 inclik netbook lar.. allah aşkına 1201N gibi bir makinayı soran adama gidipde 8.9 inclik netbook 10.0 inchlik netbook tavsiye edilirmi ellerinde kalanları kakalamaya çakmaya çalışıyorlar bu satış ahlaklarını hiç beğenmedim açıkcası gene bir 11.6 lık netbook gösterseler hadi gene tamam diyicem yakın neyse yani arkadaşlar bir garip geldi bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 13 Eylül 2010; 21:57:52 >
  • quote:

katılıyorum.. 1215N gelince ama gerçekden piyasayı kavuracak. onunda gelmesi 6 ayı bulur.. :(

quote:

quote:

quote:

Ülke tedarikçileri Eylül sonu demişlerdi sanmıyorum o kadar uzun sürsün bence ekim başı gibi stoklara girecektir.

• Arkadaşlar, Ultimate yüklemenin ardından 2GB ram alıp cihaza taktım fakat hala 1GB olarak görünüyor. Ramleri tek tek takıyorum yine sonuç değişmiyor.
    İlk önce eski ram ile beraber yeni aldığım 2GB ramıda taktım yine 1 GB olarak göründü.
    Daha sonra yeni aldığım ramı taktım yine 1 GB olarak göründü
    Bios ayarlarından baktığımda oradan 3GB ram görünüyor.
    sorun nerde olabilir acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blumer -- 14 Eylül 2010; 0:15:35 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.