Şimdi Ara

.::ASUS Eee PC 1201N (Review & Tests)::. (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
2
Favori
51.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım Win7 Ultimate kurulumunu beceremedim Daha doğrusu kurdum ama gel gelelim başta kurduğum wireless driver'ı daha sonra artık wireless görmez oldu ?? Ne yaptıysam olmadı !!

Ne yapsam tekrar en baştan mı kursam Win7 yi ? Yoksa XP mi yüklesem napsam.. Yada win7 starter ile paşa paşa yaşasam mı :D

İşin kötüsü Ubuntuyu da kuramadım yanına
  • Beyler çıldırmak üzereyim, win7 starter yükledim tekrar yok wireless ı görmüyor wireless simgesinin ışığı yanıyor fakat wireless dan eser yok.. Ubuntu kurdum yanına acaba sonuç ne olur diye aynı şekilde wireless görmüyor..

Driver yüklüyorum banamısın demiyor.. Acaba makinamı bozuldu ne oldu ??? Çalışan şey çalışmaz oldu

Derdime çare lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quemoy

Beyler çıldırmak üzereyim, win7 starter yükledim tekrar yok wireless ı görmüyor wireless simgesinin ışığı yanıyor fakat wireless dan eser yok.. Ubuntu kurdum yanına acaba sonuç ne olur diye aynı şekilde wireless görmüyor..

Driver yüklüyorum banamısın demiyor.. Acaba makinamı bozuldu ne oldu ??? Çalışan şey çalışmaz oldu

Derdime çare lütfen...

modemin programı mı devrede?

• quote:

Orijinalden alıntı: projist

quote:

Beyler çıldırmak üzereyim, win7 starter yükledim tekrar yok wireless ı görmüyor wireless simgesinin ışığı yanıyor fakat wireless dan eser yok.. Ubuntu kurdum yanına acaba sonuç ne olur diye aynı şekilde wireless görmüyor..

Derdime çare lütfen...

Onu nereden anlıcam ?? Aleti ilk aldığımda ubuntu kurmuştum wubi üzerinden direk görmüştü wireless'i.. Acaba donanımsal bir sorun mu var??

• quote:

quote:

quote:

Derdime çare lütfen...

Onu nereden anlıcam ?? Aleti ilk aldığımda ubuntu kurmuştum wubi üzerinden direk görmüştü wireless'i.. Acaba donanımsal bir sorun mu var??

Wireless (ağ bağdaştıcı) yok gözüküyor. Ultimate i kurdum ve ne wireless ne ekran kartını nede diğer driverları yükleyemiyorum. Asus'un sitesinden indirdiğim driverlar 32 bit sürüm için uygun. . Çözüm yok mu, atacam çöpe makinayı

• hocam annemde bu pc nin intel ekran kartlı modeli var ve oyun performansı diye bir şey yok
    assasins creed i nasıl çalıştırmış anlamadım açıkçası anneminkindee nba2k10 denemiştim en düşük özelliklerde 1 fps falandı sanırım aşırı kasıyordu :D
    ayrıca onboard ekran kartı dediğiniz tam olarak ne demek? ve ekran kartı devre dışı kalırsa görüntü akışı nasıl sağlanıyor?
  • bluetooth 1201n'de var mı ? bir türlü cep telefonuna dosya aktarımı yapamadım, bluetooth ayarlarına nereden ulaşabilirim ?
    Not : telefonların bluetooth ayarlarında problem yok.
  • kullanıcı klavuzunu bulup hallettim, bluetooth gayet hızlı çalışıyor.
  • hala bu modelin iyisi gelmedi ya pes. Rakipsiz şerefsiz. Her bağlantı çıkışı var, harici ekran öfff.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasdasd1980

quote:

quote:

quote:

Derdime çare lütfen...

Wireless (ağ bağdaştıcı) yok gözüküyor. Ultimate i kurdum ve ne wireless ne ekran kartını nede diğer driverları yükleyemiyorum. Asus'un sitesinden indirdiğim driverlar 32 bit sürüm için uygun. . Çözüm yok mu, atacam çöpe makinayı

Bende ultimate kurmuştum sonra tekrar starter surumunu kurdum.. Kurduktan sonra kurulumda hata yapmışım media markta götürdüm arkadaş yardımcı oldu halletti hemen :)

Assassin creed oynatıyor bende 3 gb ile sorun yok 4 gb a yükseltirsem daha da iyi olacak ( Starter max 2gb okuyor )

• bilgisayarımda windows 7 ultimate yüklü, internet explorer 8 yüklü iken youtube'dan 1080p videolarda aşırı derecede takılıyordu ve acayip derecede kasıyordu, ancak dün akşam internet explorer 9'u kurdum, sonuç mükemmel, çok çok hızlı internet gezintisi var ve youtube 1080p videolar takılmadan cam gibi seyredilebiliyor, bilgisayarı da hiç kasmıyor, herkese tavsiye ederim
  • Hortlatalım konuyu

Millet Win7 mi kullanıyorsunuz yoksa XP mi??

Gerçi ben Ubuntu kullanıyorum da :D 3 ten 4 gb a yükseltirsem OS değiştiririm o zaman bakalım..
  • Arkadaşlar selamlar,

Bu netbook u takas sırasında almayı planlıyorum. Bu videoda video işleme performansı nasıl olur?

power director ile video birleştirme yapıyorum. core i3 işlemciyle filan 10-12 dakika sürüyor. bu işlemciyle 20 dakika sürer mi? Yoksa çok daha fazla mı sürer ?

video işleme konusunda n550 nin bariz farkı olur mu?
  • @Quemoy

ben win7 professional kullanıyorum ama registry cleanerda arka planda gerekli gereksiz çalışan ne varsa sildim ilk kurduğumda epey geç açılıyordu registriyden sildikden sora baya baya bir hızlandı.. tabi normal laptoplara göre gene geç açılıyor biraz ama normal yani..

yalnız ilk kurulum tam bir eziyetti şaak etmiyorum driverlar dahil her şeyi kurup netbook u dört dörtlük bir hale getirmek 4 saatimi aldı.. kurulumda aşırı ağırlaşdı üstüne driverlar falan.. asus un sitesinden bütün en son win7 driverlarınıda indirip kurdum.. neyse her şey bitti en son registry bir açdım arka planda 20 tane çalışan şey var avg dışında gerekli gereksiz ne varsa sildim şimdi maşallah canavar gibi.. 5 saatte şarjsız rahat dayanıyor hemde ekonomi modunda olmadan..

@KaZAaRa

merhaba arkadaşım senin i3 işlemci ile 10 dakikada yapdığın işi bu makinadaki atom işlemci ile yapman çok zor bir süre veremem ama çok çok uzun sürüceğine garanti veririm bu netbooklar çünkü bu tip işler için yapılmamış.. ama kullandığın programa alternatif yada lightı varsa daha az source isteyen o zaman olabilir bence bunlara yönel bakın derim..

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

@Quemoy

ben win7 professional kullanıyorum ama registry cleanerda arka planda gerekli gereksiz çalışan ne varsa sildim ilk kurduğumda epey geç açılıyordu registriyden sildikden sora baya baya bir hızlandı.. tabi normal laptoplara göre gene geç açılıyor biraz ama normal yani..

yalnız ilk kurulum tam bir eziyetti şaak etmiyorum driverlar dahil her şeyi kurup netbook u dört dörtlük bir hale getirmek 4 saatimi aldı.. kurulumda aşırı ağırlaşdı üstüne driverlar falan.. asus un sitesinden bütün en son win7 driverlarınıda indirip kurdum.. neyse her şey bitti en son registry bir açdım arka planda 20 tane çalışan şey var avg dışında gerekli gereksiz ne varsa sildim şimdi maşallah canavar gibi.. 5 saatte şarjsız rahat dayanıyor hemde ekonomi modunda olmadan..

@KaZAaRa

merhaba arkadaşım senin i3 işlemci ile 10 dakikada yapdığın işi bu makinadaki atom işlemci ile yapman çok zor bir süre veremem ama çok çok uzun sürüceğine garanti veririm bu netbooklar çünkü bu tip işler için yapılmamış.. ama kullandığın programa alternatif yada lightı varsa daha az source isteyen o zaman olabilir bence bunlara yönel bakın derim..

neleri silersek hızlanır, yardım ederseniz sevinirim.

• registiry cleaner kurun start up registiry e gelin start up nıda arka planda windowsun kendi kullandığı şeyler dışında birde virüs programınız varsa o kalsın geri kalan şeyler o kadar önemli değil.. şimdi sizin start up görmeden bir şey diyemem.. şunu bunu sil diye görmem lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

@Quemoy

@KaZAaRa

Teşekkürler hocam.

ona göre tekrar düşüneceğim.

• paylaşım için saol.
  • Selamlar,
    elinde recovery cd'si olan varmı acaba??

-----

hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quemoy -- 16 Aralık 2011; 4:49:44 >
  • SSD takan arkadaşlar varmıdır acaba?? Takanlar varsa hangi marka ve model taktılar :)

Ona göre bende satın alacağım da
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.